Beauty Of Hands in Waanrode, dé schoonheidssalon waar ze enkel met professionele producten werken Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren schoonheidssalon in Waanrode? Zoek dan niet verder en kom langs bij Beauty Of Hands . Hier kunt u zich van top tot teen laten verwennen door het team van beauty therapists. Kom langs voor gespecialiseerde pedicure of cosmetische voetverzorging in hun nagelstudio. Ook voor gelaatsverzorging, dag make up, avond make up en bruids make up kunt u bij ze terecht. Bij Beauty Of Hands gebruiken ze enkel de beste cosmetica producten van bijvoorbeeld Bellapierre Cosmetics of Germaine de Capuccini producten. Professionele schoonheidssalon in Waanrode Bij Beauty Of Hands in Waanrode kunt u even helemaal de tijd voor uzelf nemen, heerlijk relaxen en tot rust komen. Boek één of meerdere behandelingen bij ze en verlaat hun schoonheidssalon en nagelstudio als een ander mens. Kom langs voor onder andere Nagelstudio beste reviews Waxen en ontharingsservices Gespecialiseerde pedicure  Professionele bruidsmake up Huidverzorging en gezichtsbehandelingen Cosmetische voetverzorging Schoonheidssalon Germaine de Capuccini producten  Bellapierre Cosmetics  Bekende schoonheidssalon in de buurt Laat uw handen en voeten verwennen Voor een optimale verzorging van uw handen en voeten gaat u langs bij het team van Beauty Of Hands in Waanrode. Kies voor een manicure, waarbij uw handen, nagels en nagelriemen verzorgd worden, of voor een pedicure, waarbij uw voeten, nagels en nagelriemen verzorgd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om zowel een manicure als een pedicure te boeken. Beide behandelingen kunnen uitgebreid worden met het lakken van uw vinger- of teennagels. Uw handen en voeten zullen heerlijk zacht en verzorgd aanvoelen en zo kunt u er weer een poosje tegen aan. Straal de hele dag dankzij prachtige make-up Op uw grote dag wilt u er natuurlijk perfect uit zien. Daar kunnen de beauty therapists van Beauty Of Hands uit Waanrode voor zorgen. Maak tijdig een afspraak met ze zodat u tijdens een eerste gesprek kunt doornemen of u op zoek bent naar dag make up, avond make up, bruids make up, of een combinatie. Laat vervolgens vrijblijvend proef make up aanbrengen zodat u er zeker van kunt zijn dat u er op uw grote dag precies zo uit ziet als u voor ogen hebt. Dan is het vervolgens enkel genieten van alle aandacht en familie en vrienden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Beauty Of Hands in Waanrode. U kunt ook het contactformulier invullen.
Beauty of Hands
Grote Vreunte 44
Waanrode
Meer informatie
All Age Beauty
Dorpsstraat 42
Kalmthout
Meer informatie
Beuaty Center in Putte voor een professionele manicure, pedicure of gelaatsverzorging Heeft u behoefte aan ontspannende gezichtsverzorging? Kom helemaal tot rust bij de professionele beautysalon in Putte. Na een behandeling bij Beauty Center loopt u gegarandeerd de deur uit met een stralende huid. Geef uw uiterlijke verzorging een boost met fijne crèmes, of een effectieve peeling. En dit alles natuurlijk uitgevoerd door een professional op het gebied van gelaatsverzorging. Laat uw wenkbrauwen prachtig epileren voor een verfijnde look. Ook voor tips en advies over uw huidtype bent u bij Beauty Center in Putte aan het juiste adres. Maak een afspraak of loop gezellig de salon binnen voor een van de heerlijke behandelingen. Professioneel epileren Epileren is de meest effectieve behandeling tegen ongewenst gezichtshaar. Door het professioneel laten epileren ziet u er spoedig weer geheel verzorgd uit. De ervaren schoonheidsspecialiste is met haar jarenlange ervaring altijd in staat in uw wensen te voorzien. Dus ook voor het in model brengen van de wenkbrauwen; in allerlei stijlen en vormen. Wilt u ook graag een doelgerichte gezicht behandeling die u huid laat stralen? Kom gerust langs bij Beauty Center of plan een afspraak in. Gelaatsverzorging Putte Last van een pokdalige huid, of wilt u gewoon graag dat een expert uw huid behandeld? Neem dan contact op met Beauty Center. De specialist heeft kennis van alle soorten huidtypes en kan u dus altijd passend advies geven. Boek een behandeling waar uw gezicht geheel wordt gereinigd met een fijne scrub of een peeling. Daarna zal een passende crème uw huid hydrateren. Wilt u er sprankelend uit zien? Wat dacht u van make-up advies van een professional? Voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging moet u bij Beauty Center in Putte zijn. De beautysalon voor iedereen U kunt bij Beauty Center in Putte terecht voor allerlei specialistische gezichtsbehandelingen. Van peeling tot epileren, en nog veel meer. Bent u op zoek naar een fijne salon waar u gemakkelijk binnen kunt stappen? Wees welkom bij Beauty Center in Putte! U kunt onder andere terecht bij de salon voor: Gezichtsverzorging Epileren Uiterlijke verzorging Peeling Gelaatsverzorging Kom gezellig langs in de salon op de Mechelbaan 425 in Putte, of neem contact op voor een afspraak. U kunt ook in contact komen door hier een bericht achter te laten via het contactformulier.
Beauty Center
Mechelbaan 425
Putte
Meer informatie
Beauty Time in Hoboken, geniet van gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes, infrarood sauna en meer Heeft u behoefte aan een heerlijk verwenmoment voor uzelf? Maak dan snel een afspraak bij Beauty Time in Hoboken. Verzorg uw gezicht met gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes en ontspan in onze infrarood sauna en dames massage salon. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een professionele laserontharing en het bleken van tanden. Naast diverse laserbehandelingen, verzorgen wij ook een vakkundige pedicure of medische pedicure op maat. Bovendien kunt u in onze salon ook de verzorgende Image skincare producten kopen om uw huid thuis verder te verzorgen. Wilt u iemand anders verrassen? Geef dan onze cadeaubon als geschenk! Het team van Beauty Time staat klaar om u binnenkort te verwelkomen. Gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes in Hoboken Bij Beauty Time staat een optimale gelaatsverzorging op de eerste plaats. Door eerst een analyse van uw huid te maken, achterhalen we exact welk huidtype u heeft en waar uw huid behoefte aan heeft. Wij bieden uiteenlopende behandelingen voor elk huidtype, waarmee we bijdragen aan een stralend gelaat. Zowel voor de jonge huid, met overmatige talgproductie, als de oudere huid met fijne lijntjes, kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze behandelingen? Bel ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden persoonlijk met u door. Image Skincare producten in de regio Antwerpen In onze salon wordt gewerkt met producten van Image Skincare. Dit Amerikaanse bedrijf ontwikkelt hoogwaardige producten voor elk huidtype met als doelstelling de huid te verbeteren. Volkomen vrij van parabenen en niet getest op dieren. Er bestaat een passende skincare routine voor elk huidprobleem, aangepast aan de zorg die de huid nodig heeft. Dankzij de Image Skincare producten, brengt u de huid weer terug in topconditie en krijgt u weer een stralend gelaat. Komt u ook snel langs om te kijken welke lijn het beste bij u past? Ook voor pijnloze laserontharingen Wilt u ook niet meer scheren of waxen? Dan is een professionele laserontharing de manier bij uitstek om op een pijnloze manier van ongewenste haargroei af te komen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten: Infra rood sauna Dames massagesalon Professionele laserontharing Laserbehandelingen Bleken van tanden Medische pedicure Pedicure Gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes Image producten kopen Cadeaubon Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Beauty Time Hoboken
Louisalei 4
Hoboken
Meer informatie
Beautylicious
Konijnenberg 24
Ekeren
Meer informatie
Beautypoint Yeliz
Oude Bemdens 72
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Binnenbuiten in Merendree, voor schoonheidsproducten en tuinwerkzaamheden in regio Oost-Vlaanderen Binnenbuiten in Merendree is een bedrijf dat voorziet in zowel tuinwerkzaamheden als verkoop van gezondheidsproducten en goede aloë vera producten. U kunt hier terecht voor het onderhoud van tuinen bijvoorbeeld het onderhoud van het gazon en het snoeien van struiken. Ook kunnen zij van dienst zijn bij het plaatsen van tuinhuizen om een fijne plek in de tuin te creëren. Het plaatsen van carports op maat is ook een optie bij dit veelzijdige bedrijf bijvoorbeeld een carport tegen uw woning aan of een vrijstaande carport. Ook verkoopt Binnenbuiten kwaliteitsproducten van Forever Living Products voor schoonheid en gezondheid. Forever Living Products is wereldwijd de grootste teler van aloë vera, producent en distributeur van aloë vera producten. Binnenbuiten voorzien hiermee in de verkoop van aloë vera producten en aloë vera gel uit kwekerij en verkoop van gezondheidsproducten. Forever Living Products Binnenbuiten verkoopt producten van Forever Living Products, zij streven ernaar om de beste natuurlijke bronnen te vinden voor uw persoonlijke verzorging en gezondheid. Forever Living Products is de grootste teler, distributeur en producent van aloë vera producten. Binnenbuiten is een officiële verkoper van deze schoonheids- en gezondheidsproducten. De producten die u bij deze Forever Business Owner kunt kopen zijn onder andere: Voedingssupplementen Huidverzorging Persoonlijke verzorging Dranken Aloë vera gel uit kwekerij Tuinwerkzaamheden bij Binnenbuiten Bij Binnenbuiten kunnen ook tuinwerkzaamheden worden verricht. Om uw tuin mooi te houden, zodat u hiervan kunt genieten is het verrichten van tuinonderhoud belangrijk. Zo kunnen de professionals voorzien in het verwijderen van onkruid om een verzorgde tuin te krijgen. Het gazon kan ook tijdens alle seizoenen mooi worden onderhouden en het snoeien van bijvoorbeeld bomen en struiken kan ook worden verzorgd. Dit enthousiaste team kan ook een tuinhuis plaatsen in uw tuin. Samen met de medewerkers kan worden gekeken naar wat de mogelijkheden precies zijn en kan het tuinhuis van uw dromen op maat worden gerealiseerd. Daarnaast is het mogelijk om een carport bij uw woning te plaatsen. U heeft dan de keuze voor een vrijstaande carport, maar kunt deze ook aan uw woning plaatsen. De carport kan dan een mooie en veilige plek zijn om uw auto in te parkeren. Uiteenlopende diensten in Merendree Oost-Vlaanderen Bij Binnenbuiten kunt u terecht voor een breed scala aan diensten, van tuinwerkzaamheden tot aan schoonheids- en gezondheidsproducten. U kunt werken aan het creëren van een sportieve en gezonde levensstijl met de Forever Living Products die door deze Forever Living Owners worden verkocht. Daarnaast zijn zij ook in staat om verschillende tuinwerkzaamheden uit te voeren zoals het plaatsen van tuinhuizen, carports en het onderhouden van uw tuin. Binnenbuiten in Merendree is een bedrijf met kennis en ervaring in het uitvoeren van tuinwerkzaamheden en hebben daarnaast een passie voor de verkoop van producten om uw gezondheid te verbeteren. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Binnenbuiten
Eikendreef 42
Merendree
Meer informatie
Evita
Rijkenhoekstraat 2 bus 1
Grimbergen
Meer informatie
Fy Forever Young Clinic
Poederleesteenweg 102
Kasterlee
Meer informatie
Jacob Isabelle
Dalstraat 21
Roeselare
Meer informatie
La vie en Roos
Molenstaat 35
Eeklo
Meer informatie
Nikki Beauté
Buikouterbaan 8
Affligem
Meer informatie
Rebecca's Beauty Treasures
Orchideestraat 34 bus 203
Oostakker
Meer informatie