Capan BV
Kersenlaan 25
Wijchmaal (Peer)
Meer informatie
Divepco Service in Tielt, deskundige elektricien en ervaren verwarmingsinstallateur Bent u op zoek naar een elektricien met ervaring in nieuwbouwprojecten of een elektricien met ervaring in renovatieprojecten? Maak kennis met het ruime dienstenpakket van Divepco Service uit Tielt. Wij zijn de aangewezen installateur databekabeling, evenals domotica installateur en video- en parlofonie aansluiting. Bovendien kunt u ons inschakelen als verwarmingsinstallateur. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de plaatsing van complete verwarmingsinstallaties, de installatie en het onderhoud van warmtepompen en de beste kwaliteit zonneboilers. Ook zijn wij uw partner voor het onderhoud cv-ketels of herstelling kapotte ketel. Tenslotte kunt u ook bij ons terecht voor het voordelig plaatsen van vloerverwarming. Het team van Divepco staat klaar om voor u aan de slag te gaan. Uw deskundige elektricien in West-Vlaanderen Bij Divepco Service bieden we een breed dienstenpakket aan onze klanten. Dankzij onze ruime expertise, kunnen wij zowel opdrachten uitvoeren aan nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten. Wilt u een compleet nieuwe elektrische bekabeling aanleggen, uw meterkast uitbreiden of bijvoorbeeld een videofoon laten aansluiten? Bij ons is elke opdracht bespreekbaar. Wij werken efficiënt en met de uiterste nauwkeurigheid aan uw project, waarbij we gebruikmaken van kwalitatieve materialen. Zo weten we zeker dat u geniet van deskundig en veilig aangelegde elektra. Verwarmingsinstallateur voor zonneboilers uit Tielt Heeft u de wens uw woning te verduurzamen? Ga dan eens met ons in gesprek over de aanschaf en installatie van een zonneboiler. Met een zonneboiler verwarmt u uw sanitair- en keuken water via een zonnecollector op uw dak. Hiermee wordt uw water gratis opgewarmd en gebruikt u geen fossiele brandstoffen meer voor het gebruiken van verwarmd water. U bespaart op deze manier tot wel 50% op uw energieverbruik om een warme douche te nemen of af te wassen in de keuken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook voor onderhoud en herstellingen cv-ketels Een haperende, of kapotte, cv-ketel op een koude dag, maakt niemand blij. Gelukkig staat ons team vakmannen paraat om snel ter plaatse te komen en het mankement voor u op te sporen. Daarnaast kunt u ook van onze diensten gebruikmaken voor het verplicht onderhoud aan uw ketel. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten: Elektricien met ervaring in nieuwbouwprojecten Domotica installateur Voordelig plaatsen van vloerverwarming Verwarmingsinstallateur Installatie en onderhoud van warmtepompen Installateur databekabeling Onderhoud cv-ketels Herstelling kapotte ketel Verwarmingsinstallaties Videofoon en parlofoon aansluiten Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Divepco Service
Hondstraat 31
Tielt
Meer informatie
YPA Clima
Atealaan 34
Herentals
Meer informatie
Voor de aansluiting van parlofoon, laadpaal en vloerverwarming in Oost-Vlaanderen gaat u naar A.K. Sanibouw in Gent Bij A.K. Sanibouw in Gent moet u wezen als u op zoek bent naar een elektricien voor grote installaties. Onze professionals kunnen zowel uw elektriciteit plaatsen in nieuwbouw als in bestaande bouw. Daarnaast kunnen wij ingeschakeld worden voor de aansluiting van parlofoon, de installatie van laadpalen en het plaatsen van elektrische vloerverwarming. Tevens kunnen wij een nieuwe warmtepompboiler of een nieuwe gasketel plaatsen. Tenslotte voeren wij zowel eenmalig als periodiek onderhoud condensatieketel voor u uit en kunt u uw ventilatiesysteem laten plaatsen of buitenverlichting laten aanleggen door onze vakmensen. Maak snel kennis met onze professionals uit Gent Al vele jaren weet men de weg naar A.K. Sanibouw in Gent te vinden. Onze elektricien heeft reeds vele jaren ervaring en dat merkt u wanneer u een samenwerking met ons aan gaat. Wij vinden klanttevredenheid en klantvriendelijkheid zeer belangrijk en doen ons werk altijd met oog voor detail. Een greep uit wat wij onze klanten te bieden hebben Aansluiting van parlofoon Installatie van laadpalen Elektricien voor grote installaties Elektriciteit plaatsen in nieuwbouw Buitenverlichting laten aanleggen Elektrische vloerverwarming Nieuwe gasketel plaatsen Onderhoud condensatieketel Ventilatiesysteem laten plaatsen Nieuwe warmtepompboiler Waarom kiest u ons voor de aansluiting van parlofoon? Om zelf te kunnen bepalen wie uw erf wel en niet mag betreden, kan het team van A.K. Sanibouw een parlofoon voor u installeren. Met onze parlofoon is het mogelijk om via spraak in contact te komen met iedereen die zich bij uw poort meldt. Nadat u weet wie er voor uw poort staat, kunt u zelf bepalen of u deze bezoeker wel of geen toegang tot uw erf wilt verschaffen. Ook kunt u nog een stapje verder gaan en voor een videofoon kiezen. Naast contact via spraak, is er dan ook beeldcontact mogelijk. Omdat wij reeds vele parlofoon en videofoon installaties hebben geplaatst, kunnen wij met recht zeggen dat wij dé expert op dit gebied zijn. Dankzij ons krijgt u warme voeten in Oost-Vlaanderen Vloerverwarming, als alternatief voor centrale verwarming, wordt steeds populairder voor zowel woningen als bedrijfspanden. Voordelen van vloerverwarming zijn bijvoorbeeld dat u met dit systeem ruimte bespaart, dat uw woning sneller warm wordt en dat uw energiekosten lager uit zullen vallen. U snapt nu vast waarom het team van A.K. Sanibouw uit Gent de laatste tijd druk is met het installeren van deze systemen. Wanneer u ook enthousiast bent geworden over dit systeem, dan komen wij graag met u in contact. De installatie kan binnen enkele dagen plaats vinden. Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met A.K. Sanibouw in Gent. U kunt ook het contactformulier invullen.
A.K. Sanibouw
Meulesteedsesteenweg 414
Gent
Meer informatie
ABC-Zelfbouw
Vroente 5
Rijkevorsel
Meer informatie
AD Sunenergie
Plasbos 4
Scherpenheuvel
Meer informatie
ADV Cool/Heat Technics in Eeklo uw HVAC-specialist en partner voor installaties warmtepompen Bent u op zoek naar een specialist op alle gebieden van klimaatregeling? Lees dan snel verder over ADV Cool/Heat Technics in Eeklo . Met jarenlange ervaring, de beste technieken en een diepe passie voor ons vakgebied bieden we u professionele airco installateurs die klaarstaan voor alle installaties warmtepompen, herstellingen en advies over warmtepompen en energie-efficiëntie. Voor de installatie van warmtepompboilers, airco installatie voor particulieren, airco installaties voor bedrijven, het plaatsen van vloerverwarming, kwaliteit diepvries installaties en een pakket compleet koelinstallaties bent u bij ADV Cool/Heat Technics aan het juiste adres. Over ADV Cool/Heat Technics in Eeklo ADV Cool/Heat is een koeltechnisch gecertificeerd bedrijf gevestigd in Eeklo. Met zijn 25 jaar ervaring in de koeltechnische sector staan we garant voor kwaliteit en een hoge afwerkingsgraad voor al uw installatie behoeften . Graag staan we u bij om samen tot een oplossing op maat te komen. U kunt bij ons terecht voor al uw koel en vries installaties, uw airconditioning, warmtepompen en ventilatie-installaties. Dienst en service na verkoop staat centraal in onze dienstverlening, want uw installaties moeten bedrijfszeker zijn en goed onderhouden worden. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en voor een offerte op maat. Installaties warmtepompen in Oost-Vlaanderen Voor al uw installaties van warmtepompen rekent u op ons team. We staan in voor uw verwarming en koeling zodat u geen koud hoeft te lijden in de winter en brengen slimme oplossingen voor verkoeling van uw woning. Dit alles met een oog op een beter wooncomfort en een lagere energienota. Hiernaast zijn we ook dé specialist in verwarming van uw zwembad. Wenst u advies op maat, maak dan eenvoudig een afspraak met onze specialisten. We vertellen u graag meer over onze diensten en services voor warmtepompen.  Wat mogen we voor u betekenen? Bent u benieuwd naar ons vakmanschap in beeld? Neem dan direct een kijkje naar onze fotogalerij waar u kunt genieten van een greep uit onze realisaties . U kunt dagelijks bij ons terecht en voor noodgevallen zijn we 24 uur per dag bereiken. Bij ADV Cool/Heat Technics vindt u de beste: Professionele airco installateur Installaties warmtepompen Warmtepompen en energie-efficiëntie Installatie van warmtepompboilers Airco installatie voor particulieren Airco installaties voor bedrijven Plaatsen van vloerverwarming Kwaliteit diepvries installaties Compleet koelinstallaties Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
ADV Cool/Heat Technics
Zandvleuge 3 bus 1
Eeklo
Meer informatie
Air-Comfort BV
Joseph Deckerslaan 18
Deurne
Meer informatie
Allor Project
Dorp 101/1/1
Herselt
Meer informatie
BK Technics
Westkerkestraat 115
Eernegem
Meer informatie
Bugabel
Krijgsbaan 377
Burcht (Zwijndrecht)
Meer informatie
BV Air Cool Yannick
Aarschotsesteenweg 326A
Lier
Meer informatie
CDG Security Solutions, Sint-Michiels Airconditioning, Domotica, Warmtepompen, Electriciteit, Electriciteitwerken, Security, Aircosystemen, Luchtbehandeling, Verlichting, Electriciteitsvoorzieningen en Electrische installaties in Sint-Michiels, West-Vlaanderen.
CDG Security Solutions
Ten Briele 18 bus 2
Sint-Michiels
Meer informatie
Climathome
Molenstraat 73
Maasmechelen
Meer informatie
ClimaX.be
Keiberg 25
Lede
Meer informatie
Dimitri Dekeyser BV
Dudzeelse Opperhof 18A
Dudzele
Meer informatie
DV Sanitechnics
Izegemsestraat 75
Ledegem
Meer informatie
Janssens Mazout
Lumbeekstraat 58
Dilbeek
Meer informatie
JL Solutions BV
Jozef Schijnsstraat 24
Erps-kwerps
Meer informatie
Bij JN Airtechnic BV in Hoboken zijn de HVAC-specialisten en koelmonteur dag en nacht beschikbaar Bent u op zoek naar een verwarmings- en koelinstallatie expert die u dag en nacht een superieure service biedt? Lees dan snel verder over JN Airtechnic BV in Hoboken. Reken op onze expertise, ervaring en passie voor ons vak en doe een beroep op ons voor industriele koelinstallaties, airco zonder buitenunit, onze ervaren installateur vloerverwarming, voor professionele warmtepomp installaties, het vervangen van verwarmingsketels, koelinstallaties voor bedrijven en koeltechnieken voor horeca en geniet van de service van onze koelmonteurs, die dag en nacht beschikbaar zijn. Ook voor uw verwarmingsketel gas en de beste prijs airco installatie bent u bij JN Airtechnic BV aan het juiste adres.    Over JN Airtechnic BV in Hoboken JN Airtechnic is een ervaren, gespecialiseerde firma in Hoboken. Vanuit onze vestiging zijn we actief in heel regio Antwerpen. Ons gemotiveerde team monteurs staat dag en nacht klaar voor problemen aan uw (industriële) installaties, want we laten u niet in de kou staan en laten u niet in de steek met haperende koelinstallaties! Service staat bij ons voorop en we beschikken over alle vakkennis die nodig is om ons werk netjes en efficiënt uit te voeren. Duurzame oplossingen, goede communicatie en een correcte prijs is wat u mag verwachten met JN Airtechnics als partner. Heeft u vragen of een noodsituatie aan uw installatie(s)? Aarzel dan geen moment en neem direct contact met ons op.  Uw koelmonteur dag en nacht beschikbaar Een van onze onderscheidende services is dat we 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar staan om u uit de brand te helpen. Heeft u een industriële installatie of koelinstallatie in de horeca? Dan is het voor u simpelweg niet mogelijk om te wachten met het inzetten van een monteur. Dit begrijpen wij maar al te goed en daarom kunt u dag en nacht een beroep doen op onze installateurs. We zorgen dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn en proberen u een duurzame oplossing te bieden, zodat uw installaties weer aan het werk kunnen en u zich geen zorgen hoeft te maken! Mogen we u hier eens meer over vertellen of wilt u vooraf eerst kennismaken? Neem dan eenvoudig contact op. We staan u graag bij met raad en daad.   Onze diensten en services in Antwerpen Als HVAC-specialisten weten we als geen ander wat de huidige mogelijkheden op het gebied van klimaatregeling zijn. Laat ons eens een vrijblijvend advies uitbrengen voor uw woning en zie of u wellicht met een kleine investering uw wooncomfort kunt verhogen en uw energienota kunt verlagen. Ons team van JN Airtechnic BV denkt graag met u mee, nu en voor uw toekomst, en bieden u onder meer de volgende diensten en services aan:  Industriele koelinstallatie Koelmonteur dag en nacht beschikbaar Airco zonder buitenunit Beste prijs airco installatie Ervaren installateur vloerverwarming Professionele warmtepomp installatie Vervangen van verwarmingsketels Koelinstallaties voor bedrijven Koeltechnieken voor horeca Verwarmingsketel gas Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
JN Airtechnic BV
Jules Destréestraat 4
Hoboken
Meer informatie
Kenneth Nagels
Willekenslaan 113
Betekom
Meer informatie
Kooltechniek Lannoo
Balgerhoekstraat 24-25
Wingene
Meer informatie
Lieveld-technics
Blankenbergestraat 5
Oostende
Meer informatie
Milis Energy
De 9de Liniestraat 11F
Aarschot
Meer informatie
Huishoudelijke elektriciteitswerken brengt u onder bij MVDB Technieken Van kleinere werken tot een volledige installatie MVDB Technieken helpt u graag verder met uw project. Ook voor kleine verbouwingen kan u hier terecht, met expertise en een goed luisterend oor wordt voor u het meest gewilde en beste resultaat geleverd. MVDB is gespecialiseerd in controle verwarmingsketel, meting van de rookgassen, reiniging van de schouw, controle van de schouw, installatie ventilatiesystemen, warmtepompen installeren, domotica en huishoudelijke elektriciteitswerken. Voor deze werkzaamheden en het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en herstellingen bent u bij MVDB Technieken aan het juiste adres! Uw verwarmingsinstallatie Voor een goede werking van uw verwarmingsinstallatie is het belangrijk dat u op regelmatige basis uw verwarmingsketel laat onderhouden. Voor een mazoutketel dient dit onderhoud jaarlijks te gebeuren, voor een gasketel om de twee jaar. Dit zijn wettelijk vastgelegde termijnen en nadien ontvangt u dan ook een officieel reinigings- en verbrandingsattest. MVDB is in het bezit van het Cerga kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Het Cerga kwaliteitslabel biedt u de garantie dat de installatie professioneel is aangelegd. Wist u trouwens dat een goed onderhouden ketel tot 15% beter presteert! Neem voor installatie, onderhoud, herstelling en advies snel contact op met MVDB. Huishoudelijke elektriciteitswerken Domotica of huisautomatisering is het geheel van technische voorzieningen, zoals telecommunicatiemiddelen en computers, die het huishouden automatiseren. Zo bedienen ze huishoudelijke apparatuur, waarborgen ze de veiligheid in huis en vergroten ze het comfort van de woning. MVDB installeert graag al uw huishoudelijke elektriciteitsinstallaties en voert alle projectwerken vakkundig voor u uit. Zij zijn gespecialiseerd in tal van toepassingen, zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde systemen voor uw alarm, verlichting, deuren, poorten en audiovisuele installaties. De service en diensten van MVDB Voor de beste service komt u naar MVDB. Zij nemen graag uw project met u door, adviseren u en voeren al uw werkzaamheden tot in detail kwalitatief zeer goed uit. Neem contact op als u behoefte heeft aan: Controle verwarmingsketel Meting van de rookgassen Reiniging van de schouw Controle van de schouw Installatie ventilatiesystemen Warmtepompten installeren Domotica Huishoudelijke elektriciteitswerken Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
MVDB Technieken
Rootstraat 12
Hoeselt
Meer informatie
NB Technics
Boskant 65
Lille
Meer informatie
Odin BV
Weertersteenweg 293
Maaseik
Meer informatie
Pandelaere Kevin
Industriepark De Bruwaan 27I
Bevere (Oudenaarde)
Meer informatie
Installatiebedrijf verwarming Peter Zwaenenpoel BV in Moerkerke West-Vlaanderen Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor uw HVAC-project? Dan bent u bij Zwaenenpoel BV in Moerkerke aan het juiste adres. Reken op onze expertise, ervaring en passie voor detailwerk voor uw opdrachten. Zo kunt u onder meer een beroep doen op ons installatiebedrijf verwarming voor een erkende installateur verwarmingssystemen nieuwbouw, installateur verwarmingssystemen renovatie, CV-installateur in de buurt, een betrouwbare installateur centrale verwarming, warmtepomp installateur, sanitair installatiebedrijf, ervaren sanitair installateur, sanitair installateur voor badkamerrenovatie en warmtepomp specialist. Met het team van Peter Zwaenenpoel zit u er altijd warm en goed bij.  Het installatiebedrijf verwarming in West-Vlaanderen We staan zeer goed bekend in West-Vlaanderen als hét installatiebedrijf voor HVAC-installaties. Met jarenlange ervaring en een ruime kring tevreden klanten garanderen we u dan ook een tot in detail perfecte installatie van uw verwarming, sanitair en klimaatregeling. Onze passie voor maat- en detailwerk staat centraal. Graag komen we vooraf bij u langs om te kijken naar de gewenste werken en om uw wensen en visie door te nemen. Met een goede communicatie en duidelijk plan van aanpak zijn we nu eenmaal beide verzekerd dat we samen aan uw droominstallatie werken. We vertellen u hier graag meer over.  Onze diensten en services vanuit Moerkerke Ons team van Peter Zwaenenpoel staat vanuit Moerkerke in de groot regio West-Vlaanderen voor u klaar. We helpen u graag verder met al uw HVAC-opdrachten en vraagstukken. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze diensten en services: Installatiebedrijf verwarming Installateur verwarmingssystemen nieuwbouw Installateur verwarmingssystemen renovatie CV-installateur in de buurt Betrouwbare installateur centrale verwarming Warmtepomp installateur Sanitair installatiebedrijf Ervaren sanitair installateur Sanitair installateur voor badkamerrenovatie Warmtepomp specialist Uw badkamerrenovatie door Peter Zwaenenpoel BV Ook voor uw volledige badkamerrenovatie bent u bij ons team juist. We leveren u namelijk ook vakmanschap in totaalrenovaties voor sanitair. Van de afbraakwerken, de installatie van alle apparatuur en het sanitair tot aan een perfecte afwerking van uw vloeren en tegels. We werken netjes, accuraat en exact volgens plan. Betrouwbaarheid staat op nummer één als het gaat om klantgericht werken en het realiseren van maatwerk en detailwerk. Hiernaast kunt u ook voor gedeeltelijke badkamerrenovaties een beroep op ons doen, want geen opdracht is te gek, te groot of te klein voor de specialisten van Peter Zwaenenpoel.  Mogen we ook u helpen door uw droombadkamer werkelijkheid te laten worden?  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Peter Zwaenepoel BV
Tarwerentestraat 10
Moerkerke
Meer informatie
PH-heating
Fortem 13
Alveringem
Meer informatie
Voor koel en vries installaties, airco's en warmtepompen gaat u steeds naar PK-Cooling BV in Geetbets Bij PK-Cooling BV uit Geetbets hebben ze verstand van koelings-, vries- en warmte oplossingen. Zo kunt u met ze in zee gaan voor de plaatsing van koel en vries installaties. Ook wanneer u een professioneel bedrijf wil inhuren voor de herstellingen van koel en vries apparatuur of het onderhoud van koel en vries apparatuur kunt u vanzelfsprekend bij ze terecht. Is het te warm in huis? Hun ervaren medewerkers kunnen ingeschakeld worden voor het installeren van airco, en tevens voor het onderhoud en herstellingen van airconditioning installaties. Daarnaast zijn ze zeer vaardig in het installeren van warmtepompen, ze kunnen binnen een dag warmtepomp boilers plaatsen. Ten slotte zijn zij beschikbaar voor de verhuur van koel aanhangwagens.  Voor airco’s, warmtepompen, koel en vries installaties in Geetbets Iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk bedrijf gespecialiseerd in diverse installaties gaat langs bij PK-Cooling BV in Geetbets. Een greep uit hun veelzijdige aanbod Koel en vries installaties Herstellingen van koel en vries apparatuur  Onderhoud van koel en vries apparatuur Verhuur van koel aanhangwagens Installeren van airco Airconditioning installaties Installeren van warmtepompen Warmtepomp boilers plaatsen Een zeer efficiënte manier om uw energiekosten te verlagen Warmtepompen zijn steeds meer in trek omdat deze in koudere seizoenen uw huis op een efficiënte manier kunnen verwarmen, en in de warmere seizoenen tevens als airconditioner kunnen dienen. Warmtepompen dragen warmte over van de ene plaats naar de andere. Ze kunnen de warmte uit de lucht of uit de grond halen. Neem contact op met PK-Cooling BV in Geetbets als u meer informatie over warmtepompen wil ontvangen, een warmtepomp wil laten installeren of onderhoud nodig heeft. Voor de verhuur van koelwagens aan particulieren en bedrijven Hebt u als particulier of als bedrijf behoefte aan extra koelmogelijkheden, of moet u zaken vervoeren die koel moeten blijven tijdens het transport? Dan bent u bij PK-Cooling BV in Geetbets aan het juiste adres. Zij hebben diverse formaten koel aanhangwagens te huur, met verschillende extra toebehoren. Alle wagens kunt u zowel per uur als per dag huren. Laat u informeren over de verschillende opties en mogelijkheden, er zal altijd wel een wagen zijn die bij uw situatie past. Neem contact op met PK-Cooling BV in Geetbets voor een antwoord op al uw vragen of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.
PK-Cooling BV
Persoonstraat 4
Geetbets
Meer informatie
Pvg Technics
Warotstraat 22
Herent
Meer informatie
RACCORD LWW
De Cassinastraat 10A
Deerlijk
Meer informatie
Rovilex
Herman Vanspringellaan 6
Grobbendonk
Meer informatie
Solarsystems KMB
Guido Gezellestraat 78
Turnhout
Meer informatie
Van Mechgelen Pieter
Hoge Mauw 1350
Arendonk
Meer informatie
Vander Schaeven BVBA
Vossenbergstraat 10
Oostakker (Gent)
Meer informatie
VEKO Technics
Suikerstraat 41
Lede
Meer informatie
VEKS Verwarming & Sanitair
Dennenweg 15/1
Heusden-Zolder
Meer informatie
Venteco
Warandestraat 12
Kruibeke
Meer informatie
Bij Verbo Installaties in Kontich vindt u de sanitairexpert en ervaren installateur centrale verwarming Bent u op zoek naar een specialist in sanitair, verwarming en een expert die zijn kennis graag met u deelt? Lees dan snel verder over Verbo Installaties in Kontich . U kunt rekenen op onze ervaring, expertise en passie voor ons vak Doe onder meer een beroep op ons voor hulp om een oude cv ketel vervangen, sanitaire installaties, de beste verwarming voor nieuwbouw, een zelfbouwpakket vloerverwarming kopen en ga aan de slag om uw sanitair zelf plaatsen met zelfbouwpakket. Ook voor ventilatiesysteem nieuwbouw en duurzaam verwarmen, helpen we u graag verder met onze professionele warmtepomp installateurs en ervaren installateur centrale verwarming. Zit er altijd goed en warm bij met de hulp van Verbo Installaties. Over Verbo Installaties in Kontich Bij Verbo Installaties in Kontich willen we meewerken aan een beter milieu en energievriendelijke verwarming. We staan bekend als zeer betrouwbaar in het leveren van hoogwaardige diensten en kennen hierdoor een hoge klanttevredenheid. Met onze professionele aanpak streven we naar de beste resultaten en met onze 25 jaar ervaring in de verwarming willen we onze kennis ook delen om het bouwen voor u betaalbaarder te maken. Daarom bieden we ook zelfbouwpakketten aan. Service staat voorop, dus we vertellen u graag meer over het 1-2-3 stappenplan voor zelfbouw. Wilt u meer weten over zelfbouw? Neem dan eenvoudig contact met ons op. We helpen u graag verder met meer informatie, raad en daad. Ervaren installateur centrale verwarming Wat uw wensen voor centrale verwarmin g ook mogen zijn Verbo Installaties voert het graag voor u uit. Van het plaatsen van vloerverwarming voor nieuwbouw, het vervangen van oude ketels en warmtepompen tot aan perfecte en duurzame herstellingen. We bieden u graag onze expertise en ervaring aan om er zo van verzekerd te zijn dat uw centrale verwarming uitstekend werkt. Blijf niet in de kou zitten, bij nood en bij twijfel over uw installaties, belt u ons eenvoudig direct op en we komen er zo snel als mogelijk aan. Dat staan we voor als het gaat om de dienstverlening van Verbo Installaties! Onze diensten en services in Antwerpen Verbo Installaties kijkt graag mee naar uw situatie, toekomst en helpt u betaalbaar zelf te bouwen. Zelfbouw : een nieuw begrip op de Belgische markt. Alles begint bij het plan van uw woning. Neem dat er bij en dan overleggen we samen wat u nodig heeft. Kunnen we u ergens mee ondersteunen? Aarzel dan niet. Voor al uw vragen, uw behoefte aan meer informatie en het maken van een afspraak over onze diensten en services kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. We staan klaar voor onder meer: Oude cv ketel vervangen Sanitaire installaties Beste verwarming voor nieuwbouw Zelfbouwpakket vloerverwarming kopen Sanitair zelf plaatsen met zelfbouwpakket Ventilatiesysteem nieuwbouw Duurzaam verwarmen Professionele warmtepomp installateur Ervaren installateur centrale verwarming Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Verbo Installaties
Molenstraat 6/203
Kontich
Meer informatie
Vercaigne Installatie BV in Roeselare, verwarmingsinstallateur met ervaring in gasketels, zonnepanelen en sanitair Bent u op zoek naar een veelzijdige verwarmingsinstallateur met ervaring in gasketels? Maak dan snel een afspraak met Vercaigne Installatie BV uit Roeselare. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van verwarmen. Zo verzorgen wij het plaatsen van vloerverwarming, komen wij uw nieuwe condensatieketel plaatsen of verzorgen bijvoorbeeld uw warmtepomp installatie en onderhoud. Daarnaast zijn wij uw partner voor werken aan uw sanitaire installaties, de plaatsing van zonneboilers of zonnepanelen voor warm water. Wilt u ook een nieuwe goedkope dakbedekking? Wij komen een plat dak vernieuwen en herstellen met EPDM. Bovendien, bieden wij een dringende depannage verwarmingsketel bij calamiteiten. Wij zien u graag binnenkort bij Vercaigne Installatie BV. Verwarmingsinstallateur met ervaring in gasketels uit Roeselare Bij Vercaigne Installatie BV, staat Kenny Vercaigne al sinds 2011 als zelfwerkend patron en zaakvoerder op de werkvloer bij de klanten thuis. Samen met zijn team, zorgt hij voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht, gebruikmakend van de beste materialen voor een duurzaam resultaat. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij inzetbaar voor een breed scala aan verbouwingen. Van een nieuwe verwarming of badkamerrenovatie, tot een nieuw plat dak en zonnepanelen; elke opdracht is bespreekbaar en dit alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonnepanelen laten installeren in de regio West-Vlaanderen Denkt u al een tijdje na over het verduurzamen van uw woning, maar weet u niet waar u moet beginnen? Door het laten installeren van zonnepanelen , geniet u voortaan van gratis energie. U wekt stroom op via de panelen op uw dak en gebruikt de stroom vervolgens kosteloos voor uw huishouden. Vercaigne Installatie BV is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en herstellen van zonnepanelen en zijn erkend installateur met Europees erkenningsnummer. Wij komen dan ook graag eens bij u langs voor een adviesgesprek op maat.  Depannagediensten voor sanitair, verwarming en dakwerken Bij een daklekkage, een kapotte boiler of verwarming, is ons depannageteam spoedig aanwezig om het probleem voor u op te sporen en op te lossen. Bel ons direct voor hulp. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten: Zonnepanelen voor warm water Plat dak vernieuwen en herstellen met EPDM Plaatsen van vloerverwarming Verwarmingsinstallateur met ervaring in gasketels Condensatieketel plaatsen Warmtepomp installatie en onderhoud Sanitaire installaties Dringende depannage verwarmingsketel Plaatsing zonneboilers Goedkope dakbedekking Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Vercaigne Installatie BV
Zonnebloemstraat 42
Roeselare
Meer informatie
Wellens & Co BV
Kerkhoflei 65
Mechelen
Meer informatie