ABC-Zelfbouw
Vroente 5
Rijkevorsel
Meer informatie
Air-Comfort BV
Joseph Deckerslaan 18
Deurne
Meer informatie
BK Technics
Westkerkestraat 115
Eernegem
Meer informatie
Bugabel
Krijgsbaan 377
Burcht (Zwijndrecht)
Meer informatie
CDG Security Solutions, Sint-Michiels Airconditioning, Domotica, Warmtepompen, Electriciteit, Electriciteitwerken, Security, Aircosystemen, Luchtbehandeling, Verlichting, Electriciteitsvoorzieningen en Electrische installaties in Sint-Michiels, West-Vlaanderen.
CDG Security Solutions
Ten Briele 18 bus 2
Sint-Michiels
Meer informatie
ClimaX.be
Keiberg 25
Lede
Meer informatie
Janssens Mazout
Lumbeekstraat 58
Dilbeek
Meer informatie
JL Solutions BV
Jozef Schijnsstraat 24
Erps-kwerps
Meer informatie
Kooltechniek Lannoo
Balgerhoekstraat 24-25
Wingene
Meer informatie
Lieveld-technics
Blankenbergestraat 5
Oostende
Meer informatie
Huishoudelijke elektriciteitswerken brengt u onder bij MVDB Technieken Van kleinere werken tot een volledige installatie MVDB Technieken helpt u graag verder met uw project. Ook voor kleine verbouwingen kan u hier terecht, met expertise en een goed luisterend oor wordt voor u het meest gewilde en beste resultaat geleverd. MVDB is gespecialiseerd in controle verwarmingsketel, meting van de rookgassen, reiniging van de schouw, controle van de schouw, installatie ventilatiesystemen, warmtepompen installeren, domotica en huishoudelijke elektriciteitswerken. Voor deze werkzaamheden en het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en herstellingen bent u bij MVDB Technieken aan het juiste adres! Uw verwarmingsinstallatie Voor een goede werking van uw verwarmingsinstallatie is het belangrijk dat u op regelmatige basis uw verwarmingsketel laat onderhouden. Voor een mazoutketel dient dit onderhoud jaarlijks te gebeuren, voor een gasketel om de twee jaar. Dit zijn wettelijk vastgelegde termijnen en nadien ontvangt u dan ook een officieel reinigings- en verbrandingsattest. MVDB is in het bezit van het Cerga kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Het Cerga kwaliteitslabel biedt u de garantie dat de installatie professioneel is aangelegd. Wist u trouwens dat een goed onderhouden ketel tot 15% beter presteert! Neem voor installatie, onderhoud, herstelling en advies snel contact op met MVDB. Huishoudelijke elektriciteitswerken Domotica of huisautomatisering is het geheel van technische voorzieningen, zoals telecommunicatiemiddelen en computers, die het huishouden automatiseren. Zo bedienen ze huishoudelijke apparatuur, waarborgen ze de veiligheid in huis en vergroten ze het comfort van de woning. MVDB installeert graag al uw huishoudelijke elektriciteitsinstallaties en voert alle projectwerken vakkundig voor u uit. Zij zijn gespecialiseerd in tal van toepassingen, zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde systemen voor uw alarm, verlichting, deuren, poorten en audiovisuele installaties. De service en diensten van MVDB Voor de beste service komt u naar MVDB. Zij nemen graag uw project met u door, adviseren u en voeren al uw werkzaamheden tot in detail kwalitatief zeer goed uit. Neem contact op als u behoefte heeft aan: Controle verwarmingsketel Meting van de rookgassen Reiniging van de schouw Controle van de schouw Installatie ventilatiesystemen Warmtepompten installeren Domotica Huishoudelijke elektriciteitswerken Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
MVDB Technieken
Rootstraat 12
Hoeselt
Meer informatie
Odin BV
Weertersteenweg 293
Maaseik
Meer informatie
Pandelaere Kevin
Industriepark De Bruwaan 27I
Bevere (Oudenaarde)
Meer informatie
Voor koel en vries installaties, airco's en warmtepompen gaat u steeds naar PK-Cooling BV in Geetbets Bij PK-Cooling BV uit Geetbets hebben ze verstand van koelings-, vries- en warmte oplossingen. Zo kunt u met ze in zee gaan voor de plaatsing van koel en vries installaties. Ook wanneer u een professioneel bedrijf wil inhuren voor de herstellingen van koel en vries apparatuur of het onderhoud van koel en vries apparatuur kunt u vanzelfsprekend bij ze terecht. Is het te warm in huis? Hun ervaren medewerkers kunnen ingeschakeld worden voor het installeren van airco, en tevens voor het onderhoud en herstellingen van airconditioning installaties. Daarnaast zijn ze zeer vaardig in het installeren van warmtepompen, ze kunnen binnen een dag warmtepomp boilers plaatsen. Ten slotte zijn zij beschikbaar voor de verhuur van koel aanhangwagens.  Voor airco’s, warmtepompen, koel en vries installaties in Geetbets Iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk bedrijf gespecialiseerd in diverse installaties gaat langs bij PK-Cooling BV in Geetbets. Een greep uit hun veelzijdige aanbod Koel en vries installaties Herstellingen van koel en vries apparatuur  Onderhoud van koel en vries apparatuur Verhuur van koel aanhangwagens Installeren van airco Airconditioning installaties Installeren van warmtepompen Warmtepomp boilers plaatsen Een zeer efficiënte manier om uw energiekosten te verlagen Warmtepompen zijn steeds meer in trek omdat deze in koudere seizoenen uw huis op een efficiënte manier kunnen verwarmen, en in de warmere seizoenen tevens als airconditioner kunnen dienen. Warmtepompen dragen warmte over van de ene plaats naar de andere. Ze kunnen de warmte uit de lucht of uit de grond halen. Neem contact op met PK-Cooling BV in Geetbets als u meer informatie over warmtepompen wil ontvangen, een warmtepomp wil laten installeren of onderhoud nodig heeft. Voor de verhuur van koelwagens aan particulieren en bedrijven Hebt u als particulier of als bedrijf behoefte aan extra koelmogelijkheden, of moet u zaken vervoeren die koel moeten blijven tijdens het transport? Dan bent u bij PK-Cooling BV in Geetbets aan het juiste adres. Zij hebben diverse formaten koel aanhangwagens te huur, met verschillende extra toebehoren. Alle wagens kunt u zowel per uur als per dag huren. Laat u informeren over de verschillende opties en mogelijkheden, er zal altijd wel een wagen zijn die bij uw situatie past. Neem contact op met PK-Cooling BV in Geetbets voor een antwoord op al uw vragen of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.
PK-Cooling BV
Persoonstraat 4
Geetbets
Meer informatie
Rovilex
Herman Vanspringellaan 6
Grobbendonk
Meer informatie
Solarsystems KMB
Guido Gezellestraat 78
Turnhout
Meer informatie
Vander Schaeven BVBA
Vossenbergstraat 10
Oostakker (Gent)
Meer informatie
VEKO Technics
Suikerstraat 41
Lede
Meer informatie
Verwarmingsservice AC
Kersenlaan 25
Wijchmaal (Peer)
Meer informatie