PK-Cooling BV
Persoonstraat 4
GeetbetsTrefwoorden: Koel en vries installaties, Verhuur van koel aanhangwagens, Installeren van airco, Installeren van warmtepompen, Warmtepomp boilers plaatsen, Herstellingen van koel en vries apparatuur, Onderhoud van koel en vries apparatuur, Airconditioning installaties

Rubrieken: Koel- en vriesinstallaties, Koeltechniek, Warmtepompen, Koel en Vries


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Voor koel en vries installaties, airco's en warmtepompen gaat u steeds naar PK-Cooling BV in Geetbets

Bij PK-Cooling BV uit Geetbets hebben ze verstand van koelings-, vries- en warmte oplossingen. Zo kunt u met ze in zee gaan voor de plaatsing van koel en vries installaties. Ook wanneer u een professioneel bedrijf wil inhuren voor de herstellingen van koel en vries apparatuur of het onderhoud van koel en vries apparatuur kunt u vanzelfsprekend bij ze terecht. Is het te warm in huis? Hun ervaren medewerkers kunnen ingeschakeld worden voor het installeren van airco, en tevens voor het onderhoud en herstellingen van airconditioning installaties. Daarnaast zijn ze zeer vaardig in het installeren van warmtepompen, ze kunnen binnen een dag warmtepomp boilers plaatsen. Ten slotte zijn zij beschikbaar voor de verhuur van koel aanhangwagens. 

Voor airco’s, warmtepompen, koel en vries installaties in Geetbets

Iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk bedrijf gespecialiseerd in diverse installaties gaat langs bij PK-Cooling BV in Geetbets. Een greep uit hun veelzijdige aanbod

  • Koel en vries installaties
  • Herstellingen van koel en vries apparatuur 
  • Onderhoud van koel en vries apparatuur
  • Verhuur van koel aanhangwagens
  • Installeren van airco
  • Airconditioning installaties
  • Installeren van warmtepompen
  • Warmtepomp boilers plaatsen

Een zeer efficiënte manier om uw energiekosten te verlagen

Warmtepompen zijn steeds meer in trek omdat deze in koudere seizoenen uw huis op een efficiënte manier kunnen verwarmen, en in de warmere seizoenen tevens als airconditioner kunnen dienen. Warmtepompen dragen warmte over van de ene plaats naar de andere. Ze kunnen de warmte uit de lucht of uit de grond halen. Neem contact op met PK-Cooling BV in Geetbets als u meer informatie over warmtepompen wil ontvangen, een warmtepomp wil laten installeren of onderhoud nodig heeft.

Voor de verhuur van koelwagens aan particulieren en bedrijven

Hebt u als particulier of als bedrijf behoefte aan extra koelmogelijkheden, of moet u zaken vervoeren die koel moeten blijven tijdens het transport? Dan bent u bij PK-Cooling BV in Geetbets aan het juiste adres. Zij hebben diverse formaten koel aanhangwagens te huur, met verschillende extra toebehoren. Alle wagens kunt u zowel per uur als per dag huren. Laat u informeren over de verschillende opties en mogelijkheden, er zal altijd wel een wagen zijn die bij uw situatie past.

Neem contact op met PK-Cooling BV in Geetbets voor een antwoord op al uw vragen of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.

Koel en vries installaties Geetbets, Vlaams-Brabant