Aqua-Fix
Omer de Vidtslaan 51
Roosdaal


Trefwoorden: Sanitaire installaties, Badkamerrenovatie, Vloerverwarming leggen, Centrale verwarming plaatsen of herstellen, Regenwaterrecuperatie, Plaatsen van ketels, Onderhoud van ketels, Warmtepompen installeren, Plaatsen van condensatieketels

Rubrieken: Centrale verwarming - installatie en onderhoud, Loodgieterij, Vloerverwarming, Centrale verwarming-onderhoud en herstellingen, Centrale verwarming


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Aqua-Fix uit Roosdaal, voor sanitaire installaties en centrale verwarming in regio Vlaams-Brabant

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare loodgieter in de omgeving van Roosdaal? U kunt bij Aqua-Fix terecht voor sanitaire installaties, loodgieters- en installatieopdrachten. Het bedrijf is inmiddels een vertrouwde naam in de omgeving, bekend om geleverde kwaliteit en de snelheid. U kunt terecht voor badkamerrenovatie, vloerverwarming leggen, centrale verwarming plaatsen of herstellen, waterpompen, het plaatsen van ketels, onderhoud van ketels, warmtepompen installeren, plaatsen van condensatieketels en regenwaterrecuperatie. Natuurlijk krijgt u na een nieuwe installatie correcte na-service. Door de brede dienstverlening van Aqua-Fix kunt u optimaal genieten van uw fraaie en comfortabele huis.

Sanitaire installaties Roosdaal, Vlaams-Brabant

Badkamerrenovatie en sanitaire installaties in Roosdaal

Is uw badkamer toe aan een metamorfose? Voor een kwalitatieve badkamerrenovatie kunt u Aqua-Fix inschakelen. Al het werk wordt met oog voor detail afgewerkt, waarbij Aqua-Fix gebruik maakt van kwalitatief materiaal. Dit zorgt voor een chique en tijdloze uitstraling van uw badkamer. Bij Aqua-Fix wordt goed naar uw wensen geluisterd en worden deze ideeën vertaald naar een smaakvol resultaat. U kunt rekenen op maatwerk en passend advies, ook voor losse sanitaire installaties. Voor afbeeldingen van badkamerrenovaties kunt u kijken op de Facebook pagina.

Geniet van een prettig verwarmd huis

Niks is fijner dan een heerlijk verwarmd huis op een koude dag. Met vloerverwaming zijn koude voeten verleden tijd. Naast een aangename bron van verwarming is vloerverwarming ook erg praktisch: er is weinig luchtcirculatie en ruimtes worden gelijkmatig verwarmd. Dit draagt bij aan de energiezuinigheid van uw woning. Ook voor andere diensten met betrekking tot verwarming in uw huis schiet Aqua-Fix te hulp:

Plaatsen van ketels Roosdaal, Vlaams-Brabant

Regenwaterrecuperatie in regio Vlaams-Brabant

Gemiddeld verbruikt een Belg dagelijks 110 liter water. Denk aan die lange douche, in bad gaan, doortrekken van het toilet, het wassen van uw auto of de vaatwasser. Voor sommige toepassingen, bijvoorbeeld het doortrekken van uw toilet, zou u ook regenwater kunnen gebruiken. Dit is beter voor het milieu en ook voor uw portemonnee. U kunt tot de helft van uw leidingwaterverbruik besparen. Met regenwaterrecuperatie wordt regenwater opgevangen door een regenput of regenbeton. Het opgevangen water wordt opgepompt en gefilterd. Het gefilterde water wordt dan weer naar de tank geleid en het vervuilde water afgevoerd.

Contacteer Aqua-Fix gerust voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Centrale verwarming plaatsen of herstellen Roosdaal, Vlaams-Brabant