't Brochetje
Marktplaats 14
Lichtervelde
Meer informatie
't Duveltje
Oostmalsebaan 2
Wechelderzande (Lille)
Meer informatie
Booms Frituur uit Boom, de leukste kermiskraam met overheerlijke lekkernijen voor het hele gezin Bent u ook fan van heerlijke zoetwaren of een lekkere snack? Loop dan zeker eens langs bij de authentieke kermiskraam van Booms Frituur uit Boom. U vindt bij onze gebakkraam overheerlijke lekkernijen voor het hele gezin. Wat dacht u van smakelijke smoutebollen, lekkere galetten en heerlijke suikerwafels? Naast verse warme wafels, churros en andere zoete snacks, vindt u bij onze frietkraam ook verse frietjes met saus, hamburgers en andere hartige snacks voor de lekkere trek. Om zo op te eten, of mee te nemen voor de thuisblijvers. Daar doet u zeker iemand een plezier mee. We zien u graag binnenkort bij Booms Frituur. Authentieke kermiskraam uit Booms Bij Booms Frituur maken we al sinds 1830 de lekkerste zoetwaren volgens traditioneel familierecept . Inmiddels is de zesde generatie actief in ons familiebedrijf en nog altijd bakken we met veel liefde, de lekkerste smoutebollen, wafels en meer, voor onze klanten. Inmiddels beschikken we over vier kermiskramen. U vindt ons niet alleen terug op kermissen, maar ook wekelijks op verschillende markten, braderijen en grote evenementen in en rondom Antwerpen. Wilt u ook komen proeven? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten voor onze locaties, of stuur ons gerust een berichtje. De beste smoutebollen in de regio Antwerpen Een luchtige smoutebol met poedersuiker gaat er altijd wel in. Vooral wanneer deze bereid is op ambachtelijke wijze met dagverse ingrediënten. Komt u aan bij de kermiskraam van Booms Frituur? Dan proeft u de liefde voor ons vak. Probeert u vooral onze flinterdunne Lackmans wafels gevuld met kandijsiroop, of wat dacht u van een lekkere appelbeignet? Of een klassieke Belgische suikerwafel? Waar u ook voor kiest, het zal u allemaal even goed smaken. Wilt u vast een voorproefje van al die lekkere snacks? Bekijk dan vast onze fotopagina op de website. Ook voor feestjes en om lekker uit te delen Heeft u iets te vieren? Trakteer uw collega’s, vrienden en familieleden dan eens op onze zoete galetten, frisse appelbeignets of smoutebollen? Wij helpen u snel aan de kraam en er is altijd genoeg voor iedereen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en lekkernijen: Overheerlijke lekkernijen Smoutebollen Verse frietjes met saus Lekkere galetten Frietkraam Verse warme wafels Gebakkraam Kermiskraam Heerlijke suikerwafels Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Booms Frituur

Boom
Meer informatie
Frietstop Halle
Auguste Demaeghtlaan 158
Halle
Meer informatie
Frituur 't Borochetje
Ingelmunstersestraat 23
Emelgem (Izegem)
Meer informatie
Frituur Cozy
Nieuwstraat 187
Wevelgem
Meer informatie
De beste frituurzaak van Limburg, met lekkere snacks, warme broodjes en meer, is Frituur De Demer in Hasselt Geen puf om zelf te koken, of zin om buitenshuis te genieten van een lekkere maaltijd? Ga dan naar Frituur De Demer in Hasselt. Bij ons kunt u naast verse friet met saus en lekkere snacks ook terecht voor diverse andere lunch- en dinergerechten. Zo verkopen wij in onze beste frituurzaak ook belegde broodjes, warme broodjes en koude broodjes. Daarnaast bent u voor spaghetti met saus en verse mosselen bij ons aan het juiste adres. Geniet van onze vele frisdranken en heerlijke bieren en eindig uw maaltijd met ons lekkere ijs. Het beste van alles is dat wij ook op alle zon- en feestdagen op dezelfde uren als van maandag tot en met zaterdag geopend zijn. Alle dagen welkom bij de beste frituurzaak van Hasselt Zeven dagen per week, en 52 weken per jaar, staan de deuren van Frituur De Demer in Hasselt voor u open. Wij hebben alle dagen, dus ook op alle zon- en feestdagen dezelfde openingstijden. Kom langs om te lunchen of te dineren, onze kok staat voor u klaar. Een greep uit ons aanbod Beste frituurzaak       Belegde broodjes Warme broodjes Koude broodjes Lekkere snacks Verse friet met saus Spaghetti met saus Verse mosselen Lekkere ijs Heerlijke bieren                    Geopend ook op alle zon- en feestdagen op dezelfde uren Voor de lekkerste warme en koude broodjes in Limburg Frituur De Demer staat niet alleen bekend als de beste frituurzaak in Hasselt, onze klanten genieten dagelijks ook van al onze vers bereide en belegde broodjes. Kies voor warme broodjes als een broodje snack burger of ga voor onze koude broodjes als broodje koude boulet en broodje kip curry. Ook onze harde ronde broodjes met bijvoorbeeld een chicken burger of een bacon burger vinden altijd gretig aftrek. Als kers op de taart kunt u ook zelf uw belegde broodjes samenstellen. U kiest het type broodje, de ingrediënten en de sausjes. Geen combinatie is ons te gek, dat wordt dus puur genieten! Van jong tot oud, wij bereiden voor ieder wat wils Het maakt de medewerkers van Frituur De Demer in Hasselt niet uit hoe jong of hoe oud u bent, iedereen is welkom en weet wel iets lekkers te vinden op onze uitgebreide menukaart. Uiteraard serveren wij friet met diverse snacks, maar ook voor complete maaltijden draait ons keukenteam hun hand niet om. Voor onze jongste fans hebben we speciale kinderboxen. Deze is standaard gevuld met onze lekkere frietjes. De snack, het sausje en het drankje mag je zelf komen uitzoeken. Een speelgoedje mag in deze box niet ontbreken. Sluit samen de maaltijd af met een lekker ijsje en ga met een goed gevoel naar huis. Heeft u vragen, wilt u een tafeltje reserveren of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Frituur De Demer in Hasselt. U kunt ook het contactformulier invullen.
Frituur De Demer
Demerstraat 79
Hasselt
Meer informatie
Frituur De Zilverberg
Meensesteenweg 464
Roeselare
Meer informatie
Frituur Mijlbeek
Moorselbaan 152
Aalst
Meer informatie
Frituur Veemarkt, Mechelen Frituren, Meeneem snacks, Friet met saus, Stoofvlees, Bicky burger, Verse frieten, Friet in puntzak en Huisgemaakte boulet in Mechelen, Antwerpen.
Frituur Veemarkt
Hendrik Speecqvest 17
Mechelen
Meer informatie
Snack Istanbul Machelen
Cornelis Peetersstraat 12
Machelen
Meer informatie