Contramatt
Rivierstraat 51
Lochristi
Meer informatie
Dhauwe BV
Donkerputstraat 19/1
Waasmunster
Meer informatie
Grondwerken Bekaert uit Brakel voor kwalitatieve grond- en sloopwerken op maat Bent u op zoek naar een gedegen bedrijf voor al uw grond- en sloopwerken? Dan kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert uit Brakel. Het professionele team heeft passie voor het vak, en staat elke dag klaar om hun klanten op snelle en secure wijze verder te helpen. U kunt het bedrijf onder andere inschakelen voor graafwerken, maar ook voor sloopwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en het plaatsen van regenwaterputten. Daarnaast kan Bekaert ook keermuren plaatsen. De vakmensen van Grondwerken Bekaert hebben jaren ervaring in het vak en de juiste scholing genoten. Zo kunnen zij u steeds van dienst zijn op verschillende vlakken. Neem gerust contact op om uw persoonlijke situatie voor te leggen. Dienstverlening Grondwerken Bekaert uit Brakel Grondwerken : Grondwerken Bekaert is breed gespecialiseerd en helpt u verder met grondwerken in de openlucht, maar gaat ook voor ondergrondse structuren voor u aan de slag.  Sloopwerken : U kunt op Grondwerken Bekaert rekenen voor het verwijderen en afbreken van muren en gebouwen. Op een veilige en technisch verantwoorde wijze gaat het vakkundige team voor u aan de slag.  Graafwerken : Met behulp van kwalitatieve graafmachines gaat Grondwerken Bekaert voor u aan de slag met al uw graafwerken. Denk bijvoorbeeld aan werken aan uw tuin, zoals het rooien van boomstronken, struiken en hagen.  Keermuren plaatsen : Ook voor het plaatsen van keermuren kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert, het is een specialisatie van de vakmannen. Keerwanden kunnen dienst doen als grond- of waterkering: het vormt een stabiele barrière tussen oppervlakten met een hoogteverschil.  Plaatsen van regenwaterputten : Ga waterverspilling tegen en schakel Grondwerken Bekaert in voor het plaatsen van regenwaterputten. Regenwater is van nature zacht, zuiver en geurloos en kan goed worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet of het sproeien van uw tuin.  Rioleringswerken : Grondwerken Bekaert gaat ook voor u aan de slag met de infrastructuur van uw riool. U kunt terecht voor de aanleg van een nieuw riool, maar ook wanneer u een verstopping heeft of een ander probleem, staat het team voor u klaar.  Advies op maat Of het nu gaat om sloopwerken, of het plaatsen van regenwaterputten: Grondwerken Bekaert staat voor u klaar. Het team zorgt er voor dat elke klus tot een goed einde wordt gebracht. De zaakvoerder is steeds zelf aanwezig op de werf om te zorgen dat alles spoedig verloopt. Het team van Grondwerken Bekaert heeft oog voor detail en zorgt dat de werken tot in de puntjes zijn afgewerkt en goed zijn gecontroleerd. Daarnaast kunt u ook rekenen op een persoonlijke aanpak. De vakmensen beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van advies op maat. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Grondwerken Bekaert
Heyveld 6
Brakel
Meer informatie
Grondwerken Robbe Popelier
Tieltstraat 158
Meulebeke
Meer informatie
Grondwerken Van Bruwaene in Ruddervoorde Oostkamp, professioneel sloopbedrijf voor al uw sloop- en grondwerken op maat Bent u op zoek naar een expert in het afbreken van gebouwen? Wees welkom bij professioneel sloopbedrijf Grondwerken Van Bruwaene uit Ruddervoorde Oostkamp. Naast deskundige sloopwerken, kunt u bij ons ook terecht voor al uw voorkomende grondwerkzaamheden. Zo kunt u ons inschakelen voor het uitgraven van een kelder, het uitgraven van septische putten en het nivelleren van een terrein. Ook komen wij uw grond bouwrijp maken, de riolering vervangen en grond afvoeren. Bovendien zijn wij de aangewezen partner voor het plaatsen van funderingszolen, evenals de verhuur van containers. Kortom, voor een allround sloop- en grondwerkenbedrijf, staat het team van Grondwerken Van Bruwaene klaar om u van dienst te zijn. Professioneel sloopbedrijf uit Ruddervoorde Oostkamp Bij Grondwerken Van Bruwaene hebben wij al vele jaren ervaring in het op vakkundige wijze uitvoeren van afbraakwerkzaamheden. Als specialist, zorgen we dat uw project op een veilige manier wordt uitgevoerd, zonder schade te berokkenen aan de rest van het pand, of de omgeving. Uiteraard wordt uw puin netjes voor u afgevoerd naar het recyclagepark, zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Heeft u binnenkort ook sloopwerkzaamheden in de planning? Dan gaan wij graag met u om de tafel om de mogelijkheden met u door te nemen. Allround grondwerkenbedrijf in West-Vlaanderen Wanneer u wilt bouwen, valt en staat een excellente bouw met een goede bodem. Ons professionele team zorgt bij elk bouwproject voor een perfect bouwrijp gemaakte grond, zodat u snel van start kunt gaan met de bouw van uw nieuwbouwwoning. Wij beschikken over ons eigen machinepark, waardoor we uw gehele traject van a tot z voor u kunnen uitvoeren. Hierdoor heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Heeft u tevens een kelder en septische tank nodig? Dan graven we deze op efficiënte wijze voor u uit. Belt u ons gerust eens op voor een vrijblijvende offerte. Ook voor het vervangen van de riolering Is uw riool verzakt, groeien er boomwortels doorheen of is uw riool dusdanig verouderd dat uw riolering aan vervanging toe is? Maak dan direct een afspraak. Ons team is snel ter plaatse om dit probleem voor u op te lossen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Uitgraven van een kelder Verhuur van containers Grond afvoeren Uitgraven van septische putten Afbreken van gebouwen Professioneel sloopbedrijf Nivelleren van een terrein Plaatsen van funderingszolen Riolering vervangen Grond bouwrijp maken Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Grondwerken Van Bruwaene
Polderstraat 14
Ruddervoorde (Oostkamp)
Meer informatie
JJM BV
Mortelveldstraat 6
Elen (Dilsen-Stokkem)
Meer informatie
Lapere Patrick BVBA in Menen, voor al uw grondwerken Bij Lapere Patrick BVBA in Menen kunt u terecht voor al uw grondwerken en afbraakwerken. Zij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van sloopwerken. Ook kunnen zij kleine en grote graafwerken zoals grondverzet uitvoeren bij nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten. Daarnaast kunnen zij ook omgevingswerken verwezenlijken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Ook is het mogelijk om rioleringswerken uit te voeren bij bijvoorbeeld een verstopt riool of als uw riool vervangen dient te worden. De aanleg van parkings naast uw huis is voor u als particulier ook een mogelijkheid. Bij dit bedrijf is de aanleg van paardenpisten voor professionals en voor recreatie ook een mogelijkheid. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in verschillende takken van landbouw. Afbraakwerken Voor kleine en grote afbraakwerken kunt u bij Lapere Patrick BVBA terecht. Door de afbraakwerken aan deze professionals over te laten bent u verzekerd van vakwerk en een veilige en zorgvuldige afhandeling. U kunt hier onder andere terecht voor de volgende afbraakwerken: Fabrieken Woningen Oorlogsbunkers Ontmanteling van gebouwen Graafwerken en riolering werken Bij renovatieprojecten en nieuwbouw projecten kan het noodzakelijk zijn om graafwerken uit te voeren. Bij kleine graafwerken kan worden gedachten aan bijvoorbeeld het uitgraven van zwembaden of om een fundering te graven. Ook kunnen zij voorzien in het nodige grondverzet. Met grondverzet wordt bedoeld dat grond tijdens bijvoorbeeld een uitgraving kan worden verplaatst. Ook kunnen verschillende rioleringswerken door deze professionals worden uitgevoerd. Zij kunnen u van dienst zijn om riool verstoppingen te verhelpen, door ontstopping en reiniging. Als het noodzakelijk is kan een oude riolering worden vervangen om een goed werkend riool te garanderen. Echter is een vervanging niet altijd noodzakelijk en kunnen beschadigingen worden gerepareerd.  Kwaliteit en service Bij Lapere Patrick BVBA in Menen bent u verzekerd van grond- en sloopwerken van kwaliteit. Bij dit bedrijf kunt u ook terecht voor aanleg van paardenpisten voor recreatie en professionals. De pistes die zij creëren zijn paardvriendelijk, hebben een lange levensduur en vergen minder onderhoud dan anders. Ook kunnen zij parkings aanleggen naast bijvoorbeeld uw woning of bedrijf om uw voertuig veilig in te parkeren. Daarnaast is dit bedrijf gespecialiseerd in verschillende takken van de landbouw zoals de graanoogst en het zaaien van maïs. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Lapere Patrick BVBA
Murissonstraat 192
Menen
Meer informatie
LM Projects
Gentstraat 130
Meulebeke
Meer informatie
Maeyaert Aannemingen BV
Sint Eloois Winkelsestraat 82
Roeselare
Meer informatie
Mathias Ingels Transport
Hogevorst 48
Bassevelde (Assenede)
Meer informatie
MWB Construct
Koningsstraat 5
Leopoldsburg
Meer informatie
SB-Bouw
Permaliestraat 138/6
Wilskerke (Middelkerke)
Meer informatie
Sleco in Oud-Turnhout, Antwerpen, is een ervaren sloopbedrijf op het gebied van transport, grondverzet en afbraakwerken Het team van ervaren sloopbedrijf Sleco in Oud-Turnhout is er trots op dat we gezien worden als hét sloopbedrijf in de omgeving. Wij kunnen onder andere ingeschakeld worden voor het bouwrijp maken van terreinen waarbij wij kleine en grote afbraakwerken voor u uit kunnen voeren. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen voor het plaatsen van septische putten, het uitgraven van regenwaterputten en het graven van kelders. Tenslotte kunnen wij grondverzet door een specialist verzorgen en zijn wij ervaren met het transport van grondstoffen, grondstoffen vervoeren en het transport voor weg en waterbouw.  Wat kan ons ervaren sloopbedrijf voor u betekenen? Al vele jaren weet men in Oud-Turnhout en omgeving voor sloopwerkzaamheden de weg te vinden naar de professionals van Sleco. Wij vinden klanttevredenheid en stiptheid zeer belangrijk, en dat zorgt steeds voor een prettige samenwerking. Een greep uit wat wij onze klanten te bieden hebben Ervaren sloopbedrijf Grondstoffen vervoeren Transport van grondstoffen Bouwrijp maken van terreinen Grondverzet door een specialist Transport voor weg en waterbouw Kleine en grote afbraakwerken Plaatsen van septische putten Uitgraven van regenwaterputten Graven van kelders Voor een goed begin van uw project in Oud-Turnhout Het maakt niet uit of u van plan bent om een kleine of een grote bouwklus uit te laten voeren, een eerste stap is altijd het bouwrijp maken van het terrein. Sleco uit Oud-Turnhout kan ingeschakeld worden voor diverse kleine en grote afbraakwerken. Wij komen graag bij u langs om de huidige staat van het object te beoordelen, en aan de hand van uw wensen en voorkeuren een plan op te stellen. Na het uitvoeren van de afbraakwerken zorgen we er uiteraard voor dat alle materialen op de juiste manier voor u worden afgevoerd. Geniet van extra ruimte onder uw woning in Antwerpen Om meer ruimte aan uw woning toe te voegen is het laten uitgraven van een kelder onder uw woning steeds populairder geworden. Omdat het bouwen van een kelder meestal relatief kort duurt en bouwtechnisch redelijk eenvoudig te realiseren is, zien we dat meer en meer mensen een kelder laten uitgraven. Wanneer u in Oud-Turnhout en omgeving woont, kunt u uw kelder het beste door de vakmensen van Sleco uit laten graven. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren van deze extra ruimte kunt gaan genieten. Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sleco in Oud-Turnhout. U kunt ook het contactformulier invullen.
Sleco
Rhoode 45
Oud-Turnhout
Meer informatie
STD Grondwerken
Beekstraat 38
Zwevegem
Meer informatie
Grondwerken laten uitvoeren? Kies voor de specialisten van Steba in Lokeren Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een expert voor uw grondwerken, sloopwerken en graafwerken? Dan bent u bent bij Steba in Lokeren aan het juiste adres. Wij hebben de kennis, kunde en passie én een machine- en wagenpark in eigen beheer om al uw projecten uit te voeren. U hoeft niet verder te zoeken als u een betrouwbare en ervaren specialist nodig heeft om grondwerken laten uitvoeren. Voor al uw graafwerken, sloopwerken, afbraakwerken, het bouwrijp maken van terreinen, loonwerken, het uitgraven van zwembaden, het plaatsen van regenwaterputten tot aan uw grondverzet kunt u op ons rekenen. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie, het doornemen van uw project en/of het ontvangen van een vrijblijvende offerte.  Grondwerken laten uitvoeren in Lokeren Steba is sinds jaren dé specialist op het gebied van grondwerken in de omgeving Lokeren. De focus ligt steeds op kwaliteit door ervaren vakmannen in combinatie met een uitstekende service. Wij verzorgen grondwerken voor particulieren en bedrijven. Er is geen opdracht die wij niet voor u uit kunnen voeren. Grondwerken zijn de start van alle bouwwerken en de basis van elk geslaagd project. Daarom is het noodzakelijk samen te werken met een ervaren partner en Steba heeft alle nodige knowhow en machines om uw project tot een kwalitatief resultaat te voltooien. Heeft u een project in grondwerken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.  Afbraakwerken & sloopwerken Afbraak- en sloopwerken zijn werken die zorgvuldig uitgevoerd dienen te worden. Dit om de veiligheid te garanderen, maar ook met de nodige snelheid zodat er geen vertragingen oplopen. Steba ondersteunt u met een full-service aanpak. Zo kunnen we u een oplossing bieden van A tot Z, van afbraakwerken tot de afvoer en recyclage. Ook de nodige grondwerken ter voorbereiding van de verdere bouwplannen zijn onderdeel van onze specialiteiten. Door onze jarenlange ervaring hebben we al vele projecten op onze referentie lijst staan en weten we van aanpakken. Zo weten we in elk project onze weg en begeleiden we u in het volledige proces. Steba zorgt zelf voor de afvoer en recyclage van alle materialen. Zo bent u niet afhankelijk van andere externe partners. De verschillende afvalstromen worden selectief afgebroken en afgevoerd. Onze diensten en services in Oost-Vlaanderen Welkom bij Steba! Ons team professionals staat klaar om voor u aan de slag te gaan. We hebben alle nodige machines beschikbaar van een sorteergrijper voor precieze afbraak tot de breekhamer en crusher voor het zware werk. U kunt rekenen op ons vakmanschap en onze expertise voor uw project. Schakel ons in voor: Grondwerken laten uitvoeren Graafwerken Sloopwerken Afbraakwerken Bouwrijp maken van terreinen Loonwerken Uitgraven van zwembaden Plaatsen van regenwaterputten Grondverzet Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Steba
Oosteindeken 34
Lokeren
Meer informatie
WIL JO CO
Tumulusstraat 47
Aalst
Meer informatie