HD Cleaning
Ajuinenstraat 2
Aalst


Trefwoorden: Ramen op alle mogelijke hoogtes wassen, Dakgoten reinigen en kuisen, Zonnepanelen reinigen met osmose, Opritten en terrassen reinigen, Schoonmaak voor bedrijven of appartementsgebouwen, Opkuis na werken, Schoonmaak van traphallen, Kantoorgebouwen schoonmaken, Dakgoot reparaties, Dakpannen repareren na stormschade

Rubrieken: Schoonmaakbedrijven, Ruitenwassers, Glazenwasserijen, Ruitenwasserijen, Schoonmaakbedrijf


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

HD Cleaning in Aalst, uw professionele schoonmaak voor bedrijven of appartementsgebouwen in regio Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een veelzijdige specialist in bedrijven en kantoorgebouwen schoonmaken? Neem dan snel contact op met HD Cleaning in Aalst; uw deskundige schoonmaak voor bedrijven of appartementsgebouwen. Wij kunnen uw ramen op alle mogelijke hoogtes wassen, dakgoten reinigen en kuisen en zonnepanelen reinigen met osmose. Ook behoort dakgoot reparatie en dakpannen repareren na stormschade tot onze dienstverlenging. Bovendien kunt u ons inzetten voor de schoonmaak van traphallen, opkuis na werken, leeghalen en opkuisen van inboedels van woningen en extreme schoonmaak bij vervuilde woningen en sterfgevallen. Wilt u ook de entree laten stralen? Laat ons dan uw opritten en terrassen reinigen. Kortom, voor een perfect visitekaartje van uw bedrijf, gaat u naar HD Cleaning.

Schoonmaak voor bedrijven of appartementsgebouwen Aalst, Oost-Vlaanderen

Waarom huurt u HD Cleaning uit Aalst?

Zaakvoerder Dylan is, met zijn aantal jaar ervaring binnen de schoonmaakbranche, een ware professional op het gebied van bedrijfsreiniging en ramen wassen. Met HD Cleaning zorgt Dylan voor een excellente aflevering van uw opdracht met een stralend resultaat. Dit alles tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij elke opdracht wordt met veel aandacht en oog voor detail schoongemaakt, enkel met gebruikmaking van producten van de hoogste kwaliteit. Wij zorgen voor een snelle service die 100% voldoet aan de wensen van onze klanten.

Schoonmaak voor bedrijven of appartementsgebouwen in Oost-Vlaanderen

Uw bedrijfspand is het visitekaartje voor uw organisatie. of dit nu een gemeentelijke instelling betreft, een winkel- of kantoorpand, u wenst allemaal een proper aangezicht voor uw klanten. Dankzij de diensten van HD Cleaning, bent u verzekerd van blinkende ramen, een stralende oprit of terras en propere gemeenschappelijke delen. Hierbij heeft u altijd de keuze uit een periodieke of eenmalige service. Heeft u andere wensen, als bijvoorbeeld het legen van prullenbakken en reinigen van toiletten, dan verzorgen wij uw volledige schoonmaak op maat. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie over onze prijzen

Bent u benieuwd naar voorbeelden van onze werkzaamheden? Bekijk dan onze fotogalerij met realisaties bij tevreden klanten die u voor zijn gegaan. Voor meer informatie over onze prijzen sturen wij u graag een vrijblijvende offerte op maat. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

 • Ramen op alle mogelijke hoogtes wassen
 • Dakgoten reinigen en kuisen
 • Zonnepanelen reinigen met osmose
 • Opritten en terrassen reinigen
 • Schoonmaak voor bedrijven of appartementsgebouwen
 • Opkuis na werken
 • Schoonmaak van traphallen
 • Kantoorgebouwen schoonmaken
 • Dakgoot reparaties
 • Dakpannen repareren na stormschade
 • Leeghalen en opkuisen van inboedels van woningen
 • Extreme schoonmaak bij vervuilde woningen en sterfgevallen

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch en per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van uw vragen.

Dakgoten reinigen en kuisen Aalst, Oost-Vlaanderen