't Patatje Maaltijdbedeling
Afrikalaan 6
Scherpenheuvel-Zichem
Meer informatie
BBQ-Crew Biesemans
Broekstraat 11/A
Buggenhout
Meer informatie
Berlus
Kasteelstraat 2a
Begijnendijk
Meer informatie
Voor lekker en goed eten in Limburg gaat u naar de gezellige brasserie van Carré Brasserie Feestzaal in Genk In Limburg is er maar één plek waar u zowel de Thaise keuken als de Frans Belgische keuken met Italiaanse invloeden kunt proeven en dat is bij Carré Brasserie Feestzaal in Genk . Onze gezellige brasserie bevindt zich midden in de stad en wij staan bekend als restaurant met een terras en restaurant met een feestzaal. Onze chef bereidt voor u de beste mosselen gerechten en vegetarische gerechten in onze betere brasserie keuken. Ook wanneer u op zoek bent naar een cateringservice of een traiteurdienst bent u bij ons aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom. Iedereen is welkom in onze gezellige brasserie in Genk Wanneer u op zoek bent naar een gezellige brasserie in Limburg, weet dan dat u bij Carré Brasserie Feestzaal in Genk aan het juiste adres bent. Bij ons is de klant altijd koning. Een greep uit ons geweldige dienstenaanbod Gezellige brasserie Restaurant met een terras Restaurant met een feestzaal Cateringservice Traiteurdienst Betere brasserie keuken Mosselen gerechten Vegetarische gerechten Thaise keuken Frans Belgische keuken met Italiaanse invloeden Diverse Spaanse kleine hapjes zorgen voor groot genot      Nieuw op de menukaart van Carré Brasserie Feestzaal in Genk zijn onze Spaanse tapas . Een tapa is een klein hapje waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Tapas kunnen op elk moment van de dag gegeten worden: als hapje bij de borrel of als lunch of diner waarbij iedereen handig kan kiezen waar hij of zij op dat moment trek in heeft. Wij bieden diverse tapas gerechten aan, maar u kunt ook zelf losse gerechtjes kiezen. Onze bediening voorziet u graag van advies voor de lekkerste drankjes bij uw gerechten. Geniet in Limburg van ons heerlijke ontbijt bij u thuis Heeft u iets te vieren of is het weer eens tijd om uzelf en uw geliefden te verwennen? Kies dan voor een ontbijtkorf van Carré Brasserie Feestzaal in Genk. Deze mand vol lekkers kunt u bij ons bestellen en zelf komen afhalen of laten bezorgen. In deze mand vindt u onder andere verse broodjes, diverse soorten beleg, vruchtensap en koffie of thee. Naast de standaard inhoud kunt u op speciaal verzoek diverse extra’s aanschaffen. Niets is ons te gek, dus we zien uw wensen en voorkeuren graag tegemoet. Heeft u vragen of wilt u een tafeltje reserveren? Neem dan contact op met Carré Brasserie Feestzaal in Genk. U kunt ook het contactformulier invullen.
Carré Brasserie Feestzaal
Rozenkranslaan 37
Genk
Meer informatie
Color Catering
Van Durmestraat 134
Sint-Niklaas
Meer informatie
De Gastronaut
Oostmalsesteenweg 104
Ranst
Meer informatie
Traiteurdienst De Veldkeuken uit Waregem, voor elk wat grills bij de walking dinner De Veldkeuken is dé traiteurdienst uit Waregem voor al uw feesten en evenementen. Bent u op zoek naar een traiteur of militaire foodtruck voor uw feest of cocktail party in Waregem en omgeving? Dan bent u bij De Veldkeuken aan het juiste adres. Ook voor huwelijksfeesten en bedrijfsfeesten is De Veldkeuken in te huren. Voor elke dienst beschikt De Veldkeuken over een apart menu. Van varken aan ‘t spit en hamburgers tot aan mosselsouper met verse frietjes. Ook kunt u kiezen voor een walking dinner of barbecue. Voor ieder is er wel wat te serveren op uw feest of evenement. Daarnaast kunt u bij De Veldkeuken terecht voor verhuur van tenten, party tafels en springkastelen.  Unieke militaire veldkeukens in Waregem Traiteurdienst De Veldkeuken wordt gerund door het traiteurs duo Philip en Hans. Door de handen in één te slaan met jarenlange ervaring in een traiteurzaak, is dit bedrijf De Veldkeuken ontstaan. De Veldkeuken beschikt over twee militaire veldkeukens . Deze militaire veldkeukens uit Duitsland en Tsjechië beschikken over meerdere kookketels, bakplaten, ovens en bain marie’s. Deze unieke militaire veldkeukens zijn ideaal om de catering op uw feesten en evenementen komen te verzorgen.  Diensten van De Veldkeuken in regio West-Vlaanderen Volledig aangepast naar uw wensen biedt De Veldkeuken verschillende diensten aan: Traiteur: op locatie uw feest verzorgen. Mogelijk vanaf 30 personen De veldkeuken: met militaire keuken op locatie uw feest verzorgen. Mogelijk vanaf 70 personen Koude schotels: serveren op locatie. Mogelijk vanaf 6 personen Verhuur: tenten, party tafels en springkastelen Uitgebreid menu voor elke dienst De Veldkeuken biedt u voor elke dienst verschillende menu’s aan. Wanneer u kiest voor traiteur , komt De Veldkeuken graag uw barbecue, walking dinner of buffet verzorgen. U heeft de ruime keuze van een varken aan ‘t spit tot aan scampi’s, hamburgers en verse frietjes. Natuurlijk staan de desserts ook op het menu. Het menu de veldkeuken bestaat uit ontbijt/brunch met heerlijke belegde broodjes en verse fruitsalades. Of kiest u toch voor een van de soepen, pasta-, vlees- of visgerechten. Ten slotte bestaan de smakelijke koude schotels uit verschillende vlees- en visschotels met seizoensgebonden groenten. Kortom, De Veldkeuken is dé traiteurdienst met voor elk wat grills!  Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
De Veldkeuken
Platanendreef 7
Waregem
Meer informatie
Diverto
Turnhoutsebaan 42
Schilde
Meer informatie
Fonzies Food
Acacialaan 12
Diest
Meer informatie
Frituur Cozy
Nieuwstraat 187
Wevelgem
Meer informatie
Gunter Kok Aan Huis
Sint-Quirinusstraat 11
Rukkelingen-Loon (Heers)
Meer informatie
Hermano Junior
Theo Verellenlaan 27
Gooreind-Wuustwezel
Meer informatie
Hip & Hap
Aartrijkestraat 251
Torhout
Meer informatie
Huize Blanckaert Ward
Strandlaan 274
Koksijde
Meer informatie
Jo-Catering
Dorp-West 2
Lochristi
Meer informatie
La Solette
Rietschoorvelden 247
Merksem (Antwerpen)
Meer informatie
La Tourbière Catering
Geraadsbergensesteenweg 260
Nederhasselt
Meer informatie
Landhuis De Kleine Prins
Oude Beselarestraat 311
Wervik
Meer informatie
Le Cuisinier D'Anvers bv
Raymond Delbekestraat 195
Zoersel
Meer informatie
Nautilus
Strandlaan 327
Koksijde
Meer informatie
Q-linair plus Slagerij
Beselarestraat 34
Geluwe
Meer informatie
Restaurant Lokal
Jan van Rijswijcklaan 1
Antwerpen
Meer informatie
Slagerij Buyl in Ninove voor het beste kwaliteitsvlees en onovertroffen zelfbereide lekkere charcuterie Geniet van kwaliteitsvlees, de lekkerste charcuterie, belegde broodjes en meer bij Slagerij Buyl in Ninove . Kom snel eens langs om te proeven van ons overheerlijke en huisbereide aanbod. We zijn uw slager met jarenlange ervaring die staat voor zelfbereide lekkere charcuterie, kwaliteitsvlees van lokale bronnen, party kebab en friet slager, verse vleesproducten en beste slager specialiteiten, huisgemaakte belegde broodjes en de beste gourmet schotel bij slagerij die vindt u bij ons! Voor ambachtelijk geslacht vlees en worsten, fondueschotel bestellen en een grote barbecue assortiment bestellen bent u bij Slagerij Buyl altijd aan het juiste adres. Over Slagerij Buyl in Ninove Neem een kijkje in onze slagerij en maak kennis met de kwaliteit die we u te bieden hebben, iedere dag opnieuw. Bij Slagerij Buyl staat ons team dan ook alle dagen klaar om uw wensen te vervullen. We zullen u zeker met een grote glimlach helpen in het selecteren van het juiste stukje vlees voor het door u te bereiden gerecht. Is het voor in de pan of in de kookpot? Het maakt niet uit. We besteden de grootste zorg bij het kiezen van ons verse vlees . De kennis van het levende vee die onze zaakvoerder in zijn ouderlijke woning op de boerderij meekreeg helpt ons hier nog altijd bij. Dit maakt het voor ons dan ook mogelijk om alleen de allerbeste vleeswaren in onze slagerij aan te bieden. Komt u ook snel eens proeven en genieten? Zelfbereide lekkere charcuterie en specialiteiten Onze slager Buyl is de laatste schakel van een gecontroleerd circuit met als prioriteit, volgens de nieuwste normen, de veiligheid in uw voedselketen te garanderen. We bieden u onze pure vakman die zijn vleeswaren nog op ambachtelijke wijze vervaardigd. We kiezen ons vlees namelijk nog zelf uit en bereidt het met liefde. Onze kennis en toewijding weerspiegelen zich in de constante kwaliteit van onze waren, zoals onze heerlijke zelfbereide charcuterie en specialiteiten waaronder onovertroffen lekkere schotels en kwaliteitsvlees.  Kom langs, proef en geniet bij ons in Oost-Vlaanderen Kom ook gerust even langs om uw feestplannen te bespreken met ons. We helpen u graag met tips, ideeën en de mooiste schotels. U vindt in onze ambachtelijke slagerij het allerbeste van onder meer: Slager met jarenlange ervaring Zelfbereide lekkere charcuterie Kwaliteitsvlees van lokale bronnen Party kebab en friet slager Verse vleesproducten en beste slager specialiteiten Huisgemaakte belegde broodjes Gourmet schotel bij slagerij Ambachtelijk geslacht vlees en worsten Fondueschotel bestellen Grote barbecue assortiment bestellen Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Slagerij Buyl
Weggevoerdenstraat 128
Ninove
Meer informatie
Slagerij De Fruyt
Kortrijksestraat 18
Oostkamp
Meer informatie
Slagerij Neyt
Sleidingedorp 105
Sleidinge
Meer informatie
Slagerij Van Hoecke
Kanaalstraat 83
Ertvelde
Meer informatie
Slagerij Witdouck
René Sabbestraat 37
Waregem
Meer informatie
Sleen Events
Boskant 6
Kasterlee
Meer informatie
Smulders Food
Markegemsesteenweg 99
Dentergem
Meer informatie
SURPLUS Catering op maat
Gaversesteenweg 927
Merelbeke
Meer informatie
Trimalchio Catering
Grote Baan 71
Hasselt (Kuringen)
Meer informatie
Van Pee Slagerij - Traiteur
M. Feliciestraat 7
Hoeilaart
Meer informatie