La Tourbière Catering
Geraadsbergensesteenweg 260
Nederhasselt


Vandaag 07:00 - 18:00
overige dagen


Trefwoorden: Heerlijk vers brood, Patisserie, Vers bereide gerechten, Traiteurdienst voor scholen, Traiteurdienst voor bedrijven, Traiteurdienst voor particulieren, Walking dinner, Traiteur voor recepties, Cateringservice, Verse dagschotels 7/7 beschikbaar

Rubrieken: Broodjeszaken, Cateringservice, Traiteurs, Bakkerijen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

De patisserie en traiteurdiensten van La Tourbière Catering Nederhasselt Oost-Vlaanderen

Voor iedere gelegenheid is er een gerecht van La Tourbière! We heten u van harte welkom voor de beste patisserie, heerlijke vers brood en fantastische traiteurdiensten bij La Tourbière in Nederhasselt. We staan met kennis, kunde en passie klaar om u van het allerbeste te voorzien. Geniet van onze patisserie, vers bereide gerechten, traiteurdienst voor scholen, traiteurdienst voor bedrijven en traiteurdienst voor particulieren. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 06.00 uur tot 18.00 uur en verzorgen graag uw walking dinner, zijn uw traiteur voor recepties en onze cateringservice biedt u verse dagschotels 7/7 beschikbaar. We vertellen u hier graag meer over.

Heerlijk vers brood Nederhasselt, Oost-Vlaanderen

Uw (nieuwe) favoriete plek in Oost-Vlaanderen

Na jarenlange ervaring in het runnen van een restaurant ontstond La Tourbière: een veelzijdig cateringbedrijf met een rijke ervaring in de wereld van de gastronomie. We bieden u een heerlijke bakkerij en de beste catering die u doet laten genieten! U kunt onze keuken inschakelen voor uw uiteenlopende feesten, voor take-away en voor het bestellen van dagschotels. We staan klaar voor grote en kleine evenementen. Bespreek op voorhand met onze chef hoe u het ziet! Op de dag zelf zult u uw gasten verwennen met de beste, heerlijke en versbereide gerechten. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en het maken van een catering reservering.

De overheerlijke patisserie van La Tourbière Catering

Sinds 2021 bieden we u bij La Tourbière ook producten uit onze overheerlijke bakkerij. U treft hier krokante broden, pistolets en zachte eclairs, rijsttaarten en andere lekkernijen. Samen met deze producten kunt u in onze winkel gerust enkele gastronomische producten kopen, waarmee u zichzelf of anderen zal verwennen. Komt u ook binnenkort eens langs om te genieten van de heerlijke patisserie, de prachtige producten en ons advies op maat voor het gerecht dat uzelf wenst te maken? U bent van harte welkom bij La Tourbière om te zien, proeven en om te genieten.

Ons aanbod en onze services vanuit Nederhasselt

Proef de passie die onze chef van La Tourbière aan de dag legt voor het bereiden van uw catering en dagschotels. U zult het niet alleen proeven, maar ook zien aan het resultaat op uw bord. Neem een kijkje tussen de verschillende gerechten en dagshotels die vers uit de keuken komen en maak gebruik van de take-away of leveringen aan huis.

  • Heerlijk vers brood
  • Patisserie
  • Vers bereide gerechten
  • Traiteurdienst voor scholen
  • Traiteurdienst voor bedrijven
  • Traiteurdienst voor particulieren
  • Walking dinner
  • Traiteur voor recepties
  • Cateringservice
  • Verse dagschotels 7/7 beschikbaar

Onze cateringafdeling kunt u dagelijke telefonisch bereiken tussen 06.00 en 18.00 uur.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een catering reservering en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Patisserie Nederhasselt, Oost-Vlaanderen