All Age Beauty
Dorpsstraat 42
Kalmthout
Meer informatie
Anja's Beautysalon
Nieuwstraat 9
Wespelaar
Meer informatie
Professionele manicure, pedicure en meer door Beauty by Anouk in Malderen Vlaams-Brabant Bent u op zoek naar een allround schoonheidsspecialist? Dan bent u bij Beauty by Anouk in Malderen aan het mooiste adres. Voor alle beauty behandelingen de beste keuze, zoals gelnagels laten zetten en het verwijderen van gelnagels, voor waxen en permanente oplossingen zoals laser ontharingen. U kunt hier een uitstekende massage dames en massage heren reserveren. En voor een professionele manicure, professionele pedicure, de beste handverzorging en voetverzorging staat dit team schoonheidsspecialisten voor u klaar. Wij nodigen u uit een afspraak te maken en u van top tot teen te laten verwennen door het team van Beauty by Anouk.  Professionele manicure door Beauty by Anouk in Malderen De slogan van Beauty by Anouk luidt: Uw lichaam wordt aangepakt van kop tot teen! En dit is een feit. Bij deze schoonheidssalon wordt u tot in de puntjes verzorgd. Een van de specialiteiten is de professionele manicure . De basismanicure omvat nagellak verwijderen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en een korte massage met handcrème. Een eerste extra dienst is het lakken van nagels in verschillende kleuren en op een kwalitatieve manier met gewone nagellak of gellish, die zwakkere nagels kan verstevigen. Maar deze specialisten kunnen ook gellak voorzien met verlengingen van uw nagels of het bijwerken van gelnagels. Alles met een perfect resultaat. Zo kunnen gelnagels langer behouden worden en ogen ze langer mooi. Nailart behoort eveneens tot het takenpakket, voor die extra persoonlijke touch.  De professionele pedicure, geniet en loop weer op wolkjes  De basispedicure omvat verschillende behandelingen die worden afgesteld op de voeten van de klant. Hierbij staat de verzorging van de voet centraal. Een normale behandeling bestaat uit de nagels knippen en vijlen, nagels zuiveren, eelt verwijderen en voetmassage met voetcrème. Bij de basispedicure kunt u ook vragen naar een extra dienst, zoals het lakken van de nagels en het voorzien van gellish in diverse kleuren. Als u kiest voor de spapedicure met gellish kiest u voor de basispedicure met een extra relaxmoment. U krijgt voor de verschillende behandelingen een voetbadje met voetscrub en masker en na de volledige basispedicure de afwerking van uw nagels met gellish. Alle services van Beauty by Anouk op een rij in Vlaams-Brabant Bent u overtuigd over de kwaliteiten van Beauty by Anouk? Dan adviseren wij u een afspraak met deze specialisten te maken . Laat uzelf verwennen en straal van top tot teen, of zoals deze schoonheidssalon zegt van kop tot teen! Het team van Beauty by Anouk staat klaar om aan de slag te gaan met: Gelnagels laten zetten Verwijderen van gelnagels Waxen Laser ontharingen Massage dames Massage heren Professionele manicure Professionele pedicure Handverzorging Voetverzorging Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Beauty by Anouk
Malderendorp 2
Malderen
Meer informatie
Beauty Plan
Speureweg 22
Sint-Martens-Latem
Meer informatie
Beauty Time in Hoboken, geniet van gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes, infrarood sauna en meer Heeft u behoefte aan een heerlijk verwenmoment voor uzelf? Maak dan snel een afspraak bij Beauty Time in Hoboken. Verzorg uw gezicht met gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes en ontspan in onze infrarood sauna en dames massage salon. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een professionele laserontharing en het bleken van tanden. Naast diverse laserbehandelingen, verzorgen wij ook een vakkundige pedicure of medische pedicure op maat. Bovendien kunt u in onze salon ook de verzorgende Image skincare producten kopen om uw huid thuis verder te verzorgen. Wilt u iemand anders verrassen? Geef dan onze cadeaubon als geschenk! Het team van Beauty Time staat klaar om u binnenkort te verwelkomen. Gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes in Hoboken Bij Beauty Time staat een optimale gelaatsverzorging op de eerste plaats. Door eerst een analyse van uw huid te maken, achterhalen we exact welk huidtype u heeft en waar uw huid behoefte aan heeft. Wij bieden uiteenlopende behandelingen voor elk huidtype, waarmee we bijdragen aan een stralend gelaat. Zowel voor de jonge huid, met overmatige talgproductie, als de oudere huid met fijne lijntjes, kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze behandelingen? Bel ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden persoonlijk met u door. Image Skincare producten in de regio Antwerpen In onze salon wordt gewerkt met producten van Image Skincare. Dit Amerikaanse bedrijf ontwikkelt hoogwaardige producten voor elk huidtype met als doelstelling de huid te verbeteren. Volkomen vrij van parabenen en niet getest op dieren. Er bestaat een passende skincare routine voor elk huidprobleem, aangepast aan de zorg die de huid nodig heeft. Dankzij de Image Skincare producten, brengt u de huid weer terug in topconditie en krijgt u weer een stralend gelaat. Komt u ook snel langs om te kijken welke lijn het beste bij u past? Ook voor pijnloze laserontharingen Wilt u ook niet meer scheren of waxen? Dan is een professionele laserontharing de manier bij uitstek om op een pijnloze manier van ongewenste haargroei af te komen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten: Infra rood sauna Dames massagesalon Professionele laserontharing Laserbehandelingen Bleken van tanden Medische pedicure Pedicure Gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes Image producten kopen Cadeaubon Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Beauty Time Hoboken
Louisalei 4
Hoboken
Meer informatie
Beautypoint Yeliz
Oude Bemdens 72
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Beautysalon The Arrow
Grote Baan 520
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Belle & Beau
Eersels 141
Tessenderlo
Meer informatie
Bellocosi
De Drij Dreven 235
Zonhoven
Meer informatie
De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem, professionele massagesalon voor een ontspannen lichaam en geest Bent u op zoek naar een deskundige masseur? Wees welkom bij De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem. In onze massagesalon, bieden wij zowel professionele massages heren als dames. Zo kunt u bij ons terecht voor sportmassages, HydroMed massages, zwangerschapsmassages en therapeutische massages. Voor een wellness moment, boekt u een speciale anti stress massage, relax massage, hotstone massage of maak gebruik van onze heerlijke aromatische massages. Komt u met elkaar? Dan verzorgen we graag een duo massage voor u.  In onze pedicure salon, kunt u bovendien terecht voor gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure) en een voetreflex massage. Kortom, voor ultieme ontspanning van lichaam en geest, gaat u naar De Heide-Relax Beauty Pedicure. Professionele massagesalon in Izegem Bij De Heide-Relax Beauty Pedicure, nemen we uitgebreid de tijd voor onze cliënten. Bij ons komt u tot rust en verlaat u ontspannen de salon. Of u nu een afspraak boekt voor een gezellig wellness uitje met zijn twee, hulp nodig heeft bij een sportblessures of een rustmoment zoekt als toekomstige mama; met ons brede dienstenpakket kan het allemaal. Dit alles in een gezellige en huiselijke sfeer. Dankzij regelmatige bijscholingen, blijven wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van massages. Dat we ons vak met veel passie en plezier uitoefenen, blijkt wel uit het feit dat de salon inmiddels al meer dan dertien jaar bestaat. U bent bij ons dan ook zeker in deskundige handen. HydroMed massage in West-Vlaanderen Heeft u al eens gehoord van een HydroMed massage ? Ideaal voor mensen die niet graag op hun buik liggen, want tijdens deze massage ligt u op een speciaal warm waterkussen. Met een temperatuur van 35 tot 42 °C, ontspant het zenuwsysteem en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Er is minder druk op uw gewrichten en door de warmte kan er gemasseerd worden tot in de diepere spierlagen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook voor een deskundige pedicure Met een pedicure behandeling werken we aan meer dan mooie en verzorgd uitziende voeten. Zo kunnen voetklachten worden voorkomen en verlicht en bij een medische pedicure zelfs worden voorkomen. Boekt u gerust uw afspraak online. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Massages heren als dames Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure) Pedicure salon Therapeutische massages Anti stress massages Zwangerschap massages Aromatische massages HydroMed massages Wellness Massagesalon Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
De Heide - Relax Beauty Pedicure
Hondekensmolenstraat 36/0001
Izegem
Meer informatie
Esthé 'Il Divino'
Lange Bremstraat 12
Merksem
Meer informatie
Iris Beauty
Sint-Martinusstraat 54
Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek)
Meer informatie
Kybeau
Viooltjensstraat 3
Ham
Meer informatie
La Liberté
Hopland 59
Antwerpen
Meer informatie
Love Your Skin
Brakelsesteenweg 559
Voorde
Meer informatie
Tattooshop Mevrouw geeft aan dat zij nog een vestiging heeft en de naam is Goons and Queens tattooshop in Aalter wel onder dezelfde btw nummer en dit wil mevrouw graag ook vindbaar hebben.
Magnifique Schoonheidssalon
Hof van Praet 12
Aalter
Meer informatie
My Beauty & Spa in Brussel, schoonheidssalon voor permanente make-up en gelaatsverzorging Droomt u ook van prachtige lange wimpers en een perfect verzorgd gelaat? Maak dan snel een afspraak bij My Beauty & Spa in Brussel. In onze schoonheidssalon, verzorgen wij een deskundig uitgevoerde gelaatsverzorging en professionele make-up. Met permanente make-up, kunt u kiezen voor een permanente eyeliner, microblading, powder brows en permanente lippenstift. Voeg daar onze wimperextensions en wimperlifting aan toe en u ziet er altijd verzorgd uit. Op het gebied van huidverbetering bieden wij een breed scala aan behandelingen, waaronder de baby glow behandeling. Tenslotte bent u ook welkom voor professionele laserontharingen. Verwen uw lichaam, gezicht en huis bij My Beauty & Spa. Professionele gelaatsverzorging in Brussel Voor een stralend gelaat, bieden wij verschillende klassieke en moderne behandelingen, passend bij uw wensen en noden. Onze behandelingen zijn geschikt voor heren en dames. Met onze anti-aging behandelingen , worden zichtbare lijntjes, littekens, pigmentvlekken, sproeten en andere oneffenheden vervaagd. Kies voor dermaplaning, microneedling, een intensieve peeling of BB Glow. Wij kijken samen met u welke behandeling het beste past bij uw huidtype, voor het beste resultaat. Zie er altijd verzorgd uit Met permanente make-up, zorgt u voor een verzorgd uiterlijk, zonder dat u hier zelf veel tijd aan hoeft te besteden. Gaat u naar de sportschool of het zwembad? Geen enkel probleem, uw make-up blijft keurig op zijn plaats. Dankzij moderne technieken als micro blading en powder brows, creëren wij een frisse blik door uw wenkbrauwen volume en de ideale vorm te geven. Ook uw lippen kunnen perfect in vorm gebracht worden dankzij de permanente lippenstift. Wilt u ook nooit meer make-up vlekken in uw kleding? Informeer naar de mogelijkheden voor permanente make-up in onze salon. Ons brede aanbod aan diensten in regio Hoofdstedelijk Gewest Neem vast een kijkje op onze website voor ons ruime dienstenaanbod , waaronder definitief ontharen, tanden bleken en intensieve gezichtsbehandelingen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Wimperextensions Gelaatsverzorging Professionele make-up Permanente make-up Laserontharingen Microblading Permanente eyeliner Permanente lippenstift Baby glow behandeling Huidverbetering Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vast een afspraak boeken? Neem dan snel contact met ons op. U maakt uw afspraak met ons telefonisch of via een e-mail bericht. 
My beauty & spa
Rue de la Révolution 8
Bruxelles
Meer informatie
Nikki Beauté
Buikouterbaan 8
Affligem
Meer informatie
Relax en Lasertherapy BVBA
Pelikaanstraat 4
Antwerpen
Meer informatie
Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy
Meerkoetstraat 13
Houthalen (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
Schoonheidsinstituut Carine
Meensesteenweg 395
Roeselare
Meer informatie
Schoonheidssalon Binon Mia
Naamsesteenweg 19
Blanden (Oud-Heverlee)
Meer informatie
Sereen in Lier, uw schoonheidssalon voor huidverbetering, ontharing, wimpers, wenkbrauwen en meer Bent u op zoek naar een schoonheidssalon waar u heerlijk wordt ontvangen in een ontspannen omgeving? Neem dan eens een kijkje bij Sereen in Lier. Wij bieden een breed pakket aan professionele diensten op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Hierbij werken wij met exclusieve merken als Mesoestetic, SPA Salon Pro en Cerepharma, vrij van agressieve chemicaliën en niet getest op dieren. Naast gelaatsverzorging, kunt u ook bij ons terecht voor definitieve laserontharing of ontharen met wax. Bovendien kunt u door ons ook gelnagels en gellak laten plaatsen. Ook op het gebied van make-up, heeft u de keuze uit permanente make-up, henna brows, wimperlifting en wimper kleuringen. Wij verwelkomen u graag binnenkort bij Sereen. Professionele schoonheidssalon in Lier Bij Sereen geloven we dat de beste verzorging voor uw huid, toegespitst is op uw huidtype, staat van de huid en levensstijl. Daarom starten we bij elke nieuwe klant met een grondige huidanalyse en een persoonlijk behandelplan met producten vrij van parabenen, siliconen, sulfaten en andere onnatuurlijke ingrediënten. Zo werken we samen aan de mooiste huid van uw leven . Of u nu bij ons komt voor specifieke huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken of littekens, of gericht de veroudering van de huid wilt aanpakken; elke behandeling is mogelijk en bespreekbaar. Deskundige huidverbetering in de regio Antwerpen Heeft u al jaren last van een zogenaamde probleemhuid of worden fijne lijntjes steeds sterker zichtbaar? Dan gaan wij graag de uitdaging met u aan om uw huid weer te doen stralen. Met onze effectieve behandelingen geniet u weer van een gezond ogende huid. Zo krijgt u met de hydraglow behandeling weer een stralend gelaat, draaien we de tijd een beetje terug met onze microneedling behandelingen, versterken we de aanmaak van collageen met bio pulse en zorgen we voor een supergladde huid met dermaplaning sessies. Kijkt u gerust alvast naar ons uitgebreide aanbod behandelingen. Ook voor mooie verwencadeaus en cadeaubonnen Wilt u iemand verrassen met een heerlijk huidverzorgend product, of een moment van ontspanning? Shop in onze online winkel of kies een cadeaubon uit voor een door uzelf bepaald bedrag, vanaf € 25,- euro. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten: Huidverzorging Huidverbetering Gelnagels Ontharen met wax Definitieve laserontharing Gellak Permanente make-up Henna brows Wimperlifting en wimper kleuringen Gelaatsverzorging Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vast een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Sereen
Kruisveldweg 8
Lier
Meer informatie
Schoonheidssalon Vanderbrigghe Catherine in Tervuren Vlaams-Brabant laat u weer stralen Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Vlaams-Brabant? Dan bent u bij de experts in het team van Catherine Vanderbrigghe in Tervuren aan het juiste adres. Voor de beste gelaatsverzorging, en actief als manicure specialist, ontharing specialist, voor gespecialiseerde pedicure, maar ook lichaamsverzorging en massages voor dames. En met een gespecialiseerde voetverzorgster in het team de allround schoonheidssalon voor u, een waar schoonheidsinstituut. Laat uzelf weer stralen, van top tot teen met de professionele behandelingen bij Catherine Vanderbrigghe. Schoonheidssalon met uitgebreide service in Tervuren In het centrum van Tervuren vindt u Catherine Vanderbrigghe. Een professionele schoonheidssalon waar gewerkt wordt met natuurlijke producten. Bij dit schoonheidsinstituut kunt u terecht voor korte en lange gezichtsbehandelingen, massages, maar ook harsen en epileren. Om tussendoor even tot rust te komen of juist het maximale uit uzelf en uw dag te halen. Alle behandelingen worden door een gediplomeerde, ervaren schoonheidsspecialiste uitgevoerd. Met huidverbeteringsbehandelingen zorgen zij voor een zichtbare en voelbare verbetering van de kwaliteit van uw huid. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van professionele technieken. U bent bij beautysalon Catherine Vanderbrigghe in de beste handen! De manicure specialist van Catherine Vanderbrigghe Nog steeds wordt een manicurebehandeling vaak verward met het plaatsen van kunstnagels. Echter, een manicure is een behandeling op zich, die zich richt op de verzorging van de handen en natuurlijke nagel. Zowel de huid als de nagels hebben doorgaans flink te lijden. Denk aan het gebruik van schoonmaakmiddelen, zeep,  veelvuldig handen wassen en de lagere luchtvochtigheid tijdens de koude wintermaanden. De huid en nagels drogen sneller uit. Een schrale huid, kloofjes en nagels die sneller afbreken, inscheuren en splijten tot gevolg. Dit kunt u voorkomen door regelmatig uw handen en nagels goed te laten verzorgen bij schoonheidssalon Catherine Vanderbrigghe. U kunt hier terecht voor een vakkundige manicurebehandeling. Tijdens uw manicurebehandeling wordt gebruik gemaakt van de beste verzorgingsproducten voor de nagels en handen. Alle beauty behandelingen op een rij voor u in Vlaams-Brabant De huid is kwetsbaar en gevoelig. Daarom maakt Catherine Vanderbrigghe gebruik van natuurlijke en huidvriendelijke producten. Bent u in de buurt en wilt u volledig tot rust komen? Of wilt u het maximale uit uzelf en uw dag halen? Kom dan langs of maak een afspraak voor: Gelaatsverzorging Manicure specialist Ontharing specialist Gespecialiseerde pedicure Lichaamsverzorging Massages voor dames Gespecialiseerde voetverzorgster Schoonheidssalon Schoonheidsinstituut Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Vanderbrigghe Catherine
Markt 8
Tervuren
Meer informatie
Zencare
Frans Van De Meulebrouckestraat 17
Zottegem
Meer informatie