De Heide - Relax Beauty Pedicure
Hondekensmolenstraat 36/0001
Izegem


Vandaag 08:30 - 17:00
overige dagen


Trefwoorden: Massages heren als dames, Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure), Pedicure salon, Therapeutische massages, Anti stress massages, Zwangerschap massages, Aromatische massages, HydroMed massages, Welness, Massagesalon

Rubrieken: Pedicure, Schoonheidssalons en -instituten, Schoonheidssalons, Massage, Schoonheidsbehandelingen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem, professionele massagesalon voor een ontspannen lichaam en geest

Bent u op zoek naar een deskundige masseur? Wees welkom bij De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem. In onze massagesalon, bieden wij zowel professionele massages heren als dames. Zo kunt u bij ons terecht voor sportmassages, HydroMed massages, zwangerschapsmassages en therapeutische massages. Voor een wellness moment, boekt u een speciale anti stress massage, relax massage, hotstone massage of maak gebruik van onze heerlijke aromatische massages. Komt u met elkaar? Dan verzorgen we graag een duo massage voor u.  In onze pedicure salon, kunt u bovendien terecht voor gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure) en een voetreflex massage. Kortom, voor ultieme ontspanning van lichaam en geest, gaat u naar De Heide-Relax Beauty Pedicure.

Professionele massagesalon in Izegem

Bij De Heide-Relax Beauty Pedicure, nemen we uitgebreid de tijd voor onze cliënten. Bij ons komt u tot rust en verlaat u ontspannen de salon. Of u nu een afspraak boekt voor een gezellig wellness uitje met zijn twee, hulp nodig heeft bij een sportblessures of een rustmoment zoekt als toekomstige mama; met ons brede dienstenpakket kan het allemaal. Dit alles in een gezellige en huiselijke sfeer. Dankzij regelmatige bijscholingen, blijven wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van massages. Dat we ons vak met veel passie en plezier uitoefenen, blijkt wel uit het feit dat de salon inmiddels al meer dan dertien jaar bestaat. U bent bij ons dan ook zeker in deskundige handen.

HydroMed massage in West-Vlaanderen

Heeft u al eens gehoord van een HydroMed massage? Ideaal voor mensen die niet graag op hun buik liggen, want tijdens deze massage ligt u op een speciaal warm waterkussen. Met een temperatuur van 35 tot 42 °C, ontspant het zenuwsysteem en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Er is minder druk op uw gewrichten en door de warmte kan er gemasseerd worden tot in de diepere spierlagen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Ook voor een deskundige pedicure

Met een pedicure behandeling werken we aan meer dan mooie en verzorgd uitziende voeten. Zo kunnen voetklachten worden voorkomen en verlicht en bij een medische pedicure zelfs worden voorkomen. Boekt u gerust uw afspraak online. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Massages heren als dames
  • Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)
  • Pedicure salon
  • Therapeutische massages
  • Anti stress massages
  • Zwangerschap massages
  • Aromatische massages
  • HydroMed massages
  • Wellness
  • Massagesalon

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Massagesalon Izegem, West-Vlaanderen