Alko Group Belgium Schoonmaakbedrijf
Belcrownlaan 14 unit 8
Deurne (Antwerpen)
Meer informatie
All Clean All Day
Oude Vortseweg 3
Laakdal
Meer informatie
City Facility
Passtraat 128 D
Sint-Niklaas
Meer informatie
Cleaning Division
Slachterijstraat 22
Oostmalle
Meer informatie
Cleaningland
Eedverbondkaai 242 - bus 27
Gent
Meer informatie
Cleanwash-Jack
Larikslaan 2
Kasterlee
Meer informatie
Constructiebedrijf CAS
Strijlandstraat 61 bus 1
Gooik
Meer informatie
Cool-Clean
Damhof 11
Dendermonde
Meer informatie
Crystal Cleaning BVBA
Scheldestraat 7
Antwerpen
Meer informatie
Glazenwasserij De Cort uit Berchem voor een sprankelend resultaat Voor streeploos schone ramen en een betere lichtinval schakelt u Glazenwasserij De Cort uit Berchem in. De ramen wasserij zorgt voor glanzende ramen tegen een aantrekkelijk tarief. Door hun ruime ervaring in het vak gaat de ruiten wasserij snel te werk. Uw woning of bedrijfspand krijgt zo weer een frisse en verzorgde uitstraling. Daarnaast kunt u bij Glazenwasserij De Cort uit Berchem terecht voor het reinigen van veranda’s, het reinigen van dakgoten en het reinigen van zonnepanelen. Schroom niet om contact op te nemen, het bedrijf legt graag de mogelijkheden aan u voor.  Van ramen wasserij tot het reinigen van veranda’s Niets vervelender dan een uitzicht ontsierd door vuile ruiten. Het schoonmaken van ramen kan een flinke klus zijn. Zeker op hogere hoogtes. Wanneer u niet van plan bent zelf de ladder op te stappen, schakelt u Glazenwasserij De Cort in. Binnen de kortste keren heeft u weer prachtig stralende ruiten. Voor zowel particulieren als bedrijven komt De Cort langs. Naast ramen wasserij is het bedrijf ook in te schakelen voor andere schoonmaak klussen, zoals het reinigen van veranda’s. Er wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie om tot een geschikte oplossing te komen. Afhankelijk van het materiaal wordt een methode toegepast om uw veranda goed te reinigen, zodat mossen en algen geen kans krijgen zich vast te zetten op uw dak.  Ook voor het reinigen van zonnepanelen Heeft u zonnepanelen op uw dak? Denk dan ook aan regelmatig onderhoud. Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen, die stroom geleiden wanneer er licht op valt. Wanneer uw zonnepanelen vervuild zijn, vangen zij dus ook minder zonlicht op waardoor minder zonne-energie wordt geproduceerd. Het reinigen van zonnepanelen zorgt er dus voor dat u hoger rendement behaalt. Het is aan te raden om met een interval van een paar maanden uw zonnepanelen te laten reinigen. Niet alleen leveren ze meer energie op – wat u ook merkt aan uw energierekening – ook zorgt het voor een fraaier aanzicht van uw woning.  Uitgebreide dienstverlening Bij Glazenwasserij De Cort uit Berchem kunt u steeds rekenen op een uitgebreide dienstverlening. U schakelt de ruiten wasserij onder andere in voor:  Sprankelend schone ramen Reinigen van veranda 's Reinigen van dakgoten Reinigen van zonnepanelen Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact op. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. 
Glazenwasserij De Cort
Apollostraat 93
Berchem
Meer informatie
HD Cleaning
Ajuinenstraat 2
Aalst
Meer informatie
JS Schoonmaakteam uit Wetteren voor glazenwassen, reiniging en industriële schoonmaak Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf en ruitenwasserij in de regio Gent? JS Schoonmaakteam uit Wetteren biedt alle diensten aan: van de schoonmaak van kantoren tot schoonmaak van trappenhallen, industriële schoonmaak, het schoonmaken van veranda's, de schoonmaak van terrassen, het reiniging van parkeerterreinen en de reiniging van industriële gebouwen. Er worden altijd goede afspraken gemaakt over de tijdstippen waarop wordt gewerkt. Bovendien is de kwaliteit van het schoonmaakwerk belangrijk. Buiten uw gebouw wordt meteen gezorgd voor het verwijderen van mossen op opritten en paden. Ook kunt u rekenen op sprankelende ramen als u de ramenwasserij inschakelt.  Een schoon gebouw straalt vertrouwen uit Een pand of gebouw hoort regelmatig grondig te worden schoongemaakt. Niemand zit graag in een onhygiënisch, stoffig of slecht onderhouden gebouw. Bovendien is het exterieur van uw gebouw de eerste visuele indruk voor de bezoekers. Zij brengen die kwaliteit in verband met de professionaliteit van uw organisatie. De optische uitstraling van uw bedrijf hangt voor een belangrijk deel af van het niveau van de zichtbare netheid van uw werkomgeving. Het gaat om vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. JS Schoonmaakteam zorgt voor constante aandacht voor een schone en daardoor veiliger werkomgeving. Ook voor bouw- en opleveringsschoonmaak Bij JS Schoonmaakteam bent u aan het juiste adres voor een grondige aanpak van elke schoonmaakklus . Hun vakkundige personeel onderhoudt en poetst uw pand met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Bovendien werken ze met de beste materialen en producten van hoogstaande kwaliteit. Onderhoud van delen van gebouwen is ook mogelijk. JS Schoonmaakteam voert opdrachten uit voor complexen, nieuwbouw-woningen en complete residenties voor ze opgeleverd worden. Er is bouw- en opleveringsschoonmaak voor panden in de verkoop of verhuur. Zelfs voor industriële schoonmaak kunt u op JS Schoonmaakteam rekenen.  Glazenwassen gegarandeerd zonder strepen Het wassen en reinigen van de ramen gebeurt door een professioneel team. Het is niet alleen het glas, maar de volledige omlijsting die door JS Schoonmaakteam wordt gereinigd. Voor zowel aan de buiten-, als de binnenkant van de ramen kan u op hun diensten rekenen. Dankzij de jarenlange ervaring en door gebruik te maken van een techniek, waarmee ze speciale middelen gebruiken, kunnen zij u ramen zonder strepen garanderen die bovendien langer proper blijven. Door de zuiverheid blijven er geen vuile partikels achter op uw raampartijen. Bekijk alvast onze referenties om een indruk te krijgen.  Contacteer JS Schoonmaakteam voor het maken van een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
JS Schoonmaakteam
Kwatrechtsteenweg 61
Wetteren
Meer informatie
Jwm-cleaning
Stokrooiestraat 59
Lummen
Meer informatie
Klean
Schoolstraat 20/4
Nederzwalm-Hermelgem
Meer informatie
Opkuis, ontmossen en meer door de ervaren glazenwasser van NZ Schoonmaak in Itegem Antwerpen Bent u op zoek naar een erkende, ervaren schoonmaakdienst voor uw ramen, daken en het opkuisen na schade? Dan bent u bij NZ Schoonmaak in Itegem aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en service voor uw schoonmaakprojecten. U kunt een beroep op ons doen voor onder andere het leeghalen en schoonmaken van panden, ontmossen van daken, reinigen van gevels, opkuis na brandschade, opkuis na waterschade, reinigen van zonnepanelen, reinigen van terrassen en het reinigen van overkappingen. We bieden u een team ervaren glazenwassers, professionele ramenwassers en schoonmaakexperts voor al uw opkuis en reinigingsopdrachten.  Uw kundige en ervaren glazenwasser in Antwerpen Ons team van NZ Schoonmaak is met jarenlange ervaring en een passie voor proper specialist in het reinigen van ramen. Hiermee bedoelen we streeploos tot in detail. Met een diversiteit aan technieken is er geen raam met geheimen voor ons om deze volledig van vuil en aanslag te ontdoen! We werken onder andere met de osmose techniek, waarbij vuil en aanslag ook over een langere periode geen kans krijgt om aan te hechten. Mogen we u eens meer over onze technieken vertellen en ook u van een perfect en streeploos uitzicht voorzien? Onze diensten en services vanuit Itegem Bij NZ Schoonmaak staat ons team dagelijks klaar om u van meer informatie, advies en/of een offerte te voorzien. Neem daarom vandaag nog contact op met ons over onze diensten en services van Itegem: Leeghalen en schoonmaken van panden Ervaren glazenwasser Professionele ramenwasser Ontmossen van daken Reinigen van gevels Opkuis na brandschade Opkuis na waterschade Reinigen van zonnepanelen Reinigen van terrassen Reinigen van overkappingen Het reinigen van gevels en terrassen Ook voor uw gevels en terrassen rekent u op NZ Schoonmaak. Als specialist in het vak en met goede motivatie gaan we dagelijks voor onze klanten aan de slag met de buitenzijde van uw woning, pand en/of kantoor. Alles is maatwerk en detailwerk, want geen detail aan vuil blijft achter! Mogen we ook de façade van uw woning en pand een schoonmaakbeurt geven en uw buitenterrein laten stralen? Maak dan een afspraak met ons. We komen graag bij u langs om uw reinigingsproject met u door te nemen.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
NZ Schoonmaak
Hooiweg 31/ A
Itegem
Meer informatie
Osmose Cleaning
Sanderusstraat 41
Antwerpen
Meer informatie
Outdoor Cleaning Dewaele
Moubekestraat 98
Aartrijke
Meer informatie
Perfectie BVBA
Meierij 19
Westerlo
Meer informatie
Ramenwasserij Windows Wash
Glazenstraat 1
Eernegem (Ichtegem)
Meer informatie
S.C.L Cleaning
Nederzwijnaarde 24 L
Zwijnaarde
Meer informatie
SK Cleaning
Griendeplein 4A
Gent
Meer informatie
Stark Cleaning Service
Stationsstraat 6
Ninove
Meer informatie
Tanghe Geert
Vlaestraat 13
Zarren
Meer informatie