AVS voor een bekwame loodgieter in Stabroek Heeft u een klus op de planning staan waar u een ervaren en gedegen loodgieter in Stabroek voor zoekt? Dan bent u bij AVS aan het juiste adres. U kunt rekenen op een brede dienstverlening, waaronder: centrale verwarming plaatsen, radiatoren plaatsen, douche en WC plaatsen en chauffage. Daarnaast gaat de loodgieter aan de slag met sanitaire leidingen en nieuwbouwwerken. De erkend badkamer installateur kan ook snel en secuur een badkamer renovatie uitvoeren alsook een badkamer plaatsen bij nieuwbouw werken. De loodgieter gaat te werk in Stabroek, Ekeren, Brasschaat, Merksem, Kappellen en Schoten. Badkamer renovatie of nieuwe plaatsen in Stabroek AVS is expert op het gebied van badkamers . Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer? Schakel dan de hulp in van AVS uit Hoevenen. Zij helpen u graag verder met de realisatie van uw droom badkamer. Van badkamer renovatie tot een nieuwe badkamer plaatsen. Allereerst gaat de erkend badkamer installateur van AVS met u in gesprek om er achter te komen wat precies uw wensen en noden zijn. AVS luistert goed naar uw wensen en vertaalt deze ideeën naar een smaakvol resultaat. AVS gaat altijd aan de slag met de beste materialen. Steeds zorgvuldig en met de best mogelijke afwerking. Dit zorgt voor een chique en tijdloze uitstraling van uw badkamer. Neem gerust een kijke op de website voor de realisaties. Loodgieter in Stabroek voor al uw werken U bent bij AVS aan het juiste adres als u op zoek bent naar een loodgieter in Stabroek , Ekeren, Brasschaat, Merksem, Kappellen, Hoevenen of Schoten. Binnen de kortste keren staat de loodgieter bij u op de stoep voor onderhoud of herstellingen. Vervelende problemen komen altijd op het moment waarop het niet goed uitkomt. AVS staat snel bij u op de stoep en helpt u met al uw problemen. De vakmannen van AVS scholen zich bij, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken. U bent steeds verzekerd van een moderne en vakkundige afwerking. Ook de klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende dienstverlening: “Snel contact opgenomen, snel offerte gemaakt en alles goed afgehandeld. Proper gedaan!”. Van centrale verwarming plaatsen tot chauffage In Stabroek, Ekeren, Brasschaat, Merksem, Kappellen en Schoten kunt u de diensten van AVS inschakelen. Zij helpen u graag verder met klussen op maat. Denk bijvoorbeeld aan:  Badkamer plaatsen, badkamer renovatie Loodgieterij Centrale verwarming plaatsen Radiatoren plaatsen Chauffage Algemene nieuwbouwwerken Ook voor schitterende renovaties kunt u terecht. AVS gaat graag met u het gesprek aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Aarzel dus niet om advies in te winnen! Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier.
AVS

Stabroek
Meer informatie
AVS
Molenstraat 77
Stabroek
Meer informatie
BK Technics
Westkerkestraat 115
Eernegem
Meer informatie
Blondeel G. bvba
Hooiwege 30
Sleidinge (Evergem)
Meer informatie
CV Wijnants
Lutselustraat 138
Diepenbeek
Meer informatie
CV3 uit Hooglede voor uw loodgieterswerken en sanitaire projecten Zoekt u een betaalbare en betrouwbare loodgieter, die ook uw badkamerrenovatie uitvoert? Een uitgebreid assortiment diensten wordt aangeboden door CV3 uit Hooglede. Het gaat om alle werken wat betreft verwarming, energieopwekking, luchtbehandeling en loodgieterswerken voor sanitaire voorzieningen in uw woning of bedrijfsgebouw. Het is een dynamisch bedrijf met een professioneel team van monteurs. Ze komen met passie uw projecten uitvoeren voor een goede prijs. Het betreft zowel herstellingen, regulier onderhoud als vernieuwingen. Het is een groeiend bedrijf dat actief is in de regio Roeselare. Bij storing snel een vakman voor de deur Het bedrijf regelt de installatie van een CV met aandacht voor de verwarmingsketel, leidingen en de radiatoren . Dat geldt ook voor kleinere klussen. Moeten de kranen opnieuw worden geĆÆnstalleerd? Of wil u de bestaande badkamer verbeteren met een bad, douche en wastafels? Bij een badkamerrenovatie voorziet CV3 in alle werken, zoals afbraak, elektriciteit, tegels, verwarming en sanitair, worden volgens plan uitgevoerd. Dat geld ook voor vernieuwing van het verwarmingssysteem van uw woning of bedrijfspand. Er staat snel een vakman bij u voor de deur bij ketelstoringen en lekkages, verstopping van toilet, riool of gootsteen. Hij heeft alle gereedschap, zoals lekdetectie apparatuur. Na de keuze wordt een offerte opgesteld Vaak is er nood aan omschakeling van mazout naar gas. Voor de beste CV installatie wordt gekeken naar rendement en energieverbruik . Bij de vervanging zijn er veel keuzes te maken en kunt u vaktechnisch advies gebruiken. Ook wordt er aandacht besteed aan het comfort dat de ketel levert. Hoe snel komt er warm water uit de kraan? En hoeveel warm water levert de ketel per minuut? CV3 ken alle merken. De offerte voor uw projecten wordt opgesteld nadat het besluit is genomen voor een gas-, mazout- of moderne condensatieketel. Perfecte indeling van een kleine ruimte Bij een badkamerrenovatie voorziet CV3 alle werken: afbraak, elektriciteit, tegels, verwarming en sanitair worden volgens plan uitgevoerd. Eerst is er overleg over de indeling van de doorgaans beperkte ruimte. Wilt u ook nog een kast plaatsen, dan moet duidelijk zijn dat daar voldoende ruimte voor beschikbaar blijft na het plaatsen van een bad of douche. Details zijn belangrijk. Een badkamer is na de keuken het meest bezochte vertrek in uw woning. Een bedrijf als CV 3 adviseert u vooraf over alle mogelijkheden en de prijzen die daar bij horen. Contacteer CV3 in Hooglede voor een afspraak of een offerte.
CV3
Koningstraat 16
Hooglede
Meer informatie
CVS ADO
Blauwkasteelweg 7
Sint-Kruis (Brugge)
Meer informatie
D' Hollander BVBA
Doornstraat 165
Temse
Meer informatie
Daco Heating Service
Neeroetersesteenweg 90
Kinrooi
Meer informatie
De Mars Danny bvba
Merchtemsesteenweg 71
Meise
Meer informatie
Den Installateur Claessens in Berchem, uw loodgieter voor verwarming en sanitaire installaties op maat Bent u op zoek naar een deskundige loodgieter? Maak dan een afspraak met Den Installateur Claessens uit Berchem. Wij zijn uw badkamer installateur voor uw volledige badkamerrenovatie, het aanleggen van regen douches en het vernieuwen van uw badkamertegels. Ook op het gebied van verwarmen zijn wij de beste partner. Zo kunt u ons inschakelen voor het onderhoud van ketels met attest, het aanleggen van vloerverwarming, warmtepompen en zonneboilers. Bovendien kunt u bij ons terecht voor montage gasleiding; zoals het verleggen van gasleidingen en verlengen gasleidingen. Kortom, voor een ervaren loodgieter, met kennis van zaken, belt u eerst met Den Installateur Claessens. Deskundige loodgieter uit Berchem Bij Den Installateur Claessens zijn we trots op ons vak. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de sector, kent geen enkel project meer geheimen voor ons. Of u nu uw sanitair gedeeltelijk wilt vervangen, uw verwarming moet laten keuren of duurzaam wilt gaan verwarmen; elke opdracht is bespreekbaar. Wij voeren elk project uit met materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast bespreken we van tevoren de prijzen, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u ook genieten van onze expertise? Belt u ons gerust om uw opdracht aan ons voor te leggen. Duurzaam verwarmen in de regio Antwerpen Is uw huidige centrale-verwarmingsinstallatie aan vervanging toe en wilt u besparen op uw energierekening? Dan is uw woning verwarmen met een warmtepomp of zonneboiler een uitstekende keuze. Met een warmtepomp verwarmt u niet meer met duur gas, maar met elektriciteit. Voegt u hier een zonneboiler aan toe, dan verwarmt u uw sanitaire water voortaan helemaal gratis. Wij vertellen u graag meer over deze interessante mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek op locatie. Ook voor uw verplichte cv-ketel keuring Laat u een nieuwe cv-ketel plaatsen, of wijzigingen aanbrengen aan uw ketel? Dan bent u verplicht deze eerst te laten keuren, voordat u de ketel in gebruik neemt. Als gediplomeerd loodgieter, verzorgen wij deze keuring voor u en ontvangt u na afloop een attest. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Badkamerrenovatie Montage gasleiding Warmtepompen Zonneboilers Onderhoud van ketels met attest Vloerverwarming Badkamertegels Regen douches Loodgieter Badkamer installateur Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Den Installateur Claessens
Wapenhaghestraat 23
Berchem (Antwerpen)
Meer informatie
Dimi Van der Schueren
Tulpenstraat 15 bus 7
Eke
Meer informatie
Het Loodgieterke uit Berchem voor uw sanitaire installaties, CV-onderhoud, installatie ventilatiesystemen en dakwerken voor zowel platte daken als hellende daken Zoekt u een betaalbare en betrouwbare loodgieter, die ook uw badkamerrenovatie en dakwerken uitvoert? Het Loodgieterke is een vertrouwde naam in Berchem en omgeving, bekend om geleverde kwaliteit en de snelheid waarmee ze ter plekke zijn. De deskundige loodgieters- en installatiediensten leveren zij aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Daarbij steunen ze op een deskundig team van vakspecialisten en plaatsers. Hierdoor kunt u rekenen op een brede dienstverlening: van centrale verwarmingen en onderhoud tot vloerverwarming leggen, sanitaire installaties, installatie ventilatiesysteem, het plaatsen van dakgoten, of koper en zinkwerken. Daarnaast kunt u ook voor roofing terecht: voor zowel platte daken als hellende daken. U kunt op het Loodgieterke rekenen voor nieuwbouw, renovaties, openbare en industriële gebouwen.  Uitstekende na-service bij installatie in Berchem en omgeving Het Loodgieterke is een erkend bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van centrale verwarming. Dit kan zowel voor nieuwbouw als voor renovaties, mazout of gas, afgestemd op het budget of de wens van de klant. Natuurlijk krijgt u na een nieuwe installatie correcte na-service, zoals het jaarlijkse onderhoud en eventuele herstellingen. De tweede activiteit bestaat uit de renovatie of onderhoud van daken, hellende daken zowel als platte daken, inclusief het plaatsen van dakgoten en koper en zinkwerken. Neem gerust contact op om uw situatie door te spreken. Het team van Het Loodgieterke denkt graag met u mee.  Een echte vakman voor uw sanitaire installaties in regio Antwerpen Voor een hardnekkige verstopping, een CV-ketel storing of het beoordelen van complete gas- of waterleidingen heeft u een vakman nodig, die beschikt over professionele apparatuur. Een lekkage is soms moeilijk te detecteren. U merkt de gevolgen, zoals vochtigheid of nat behang, maar de exacte bron is onduidelijk. Het Loodgieterke uit Halle heeft alle gereedschap dat nodig is voor uw klus, zoals lekdetectie apparatuur. Vakkennis en ervaring staan garant voor een snelle beoordeling en aanpak, zodat de kosten beperkt blijven. Voorkom noodsituaties en ga een algemeen onderhoudscontract aan met deze vakman, die service hoog in het vaandel heeft staan. Een snelle aanpak van uw probleem Gaat het om acute problemen als lekkages, verstopping of een irritante geurhinder? Voor een sanitair project zoals installatie van een nieuwe CV, een regenwaterinstallatie of installatie ventilatiesysteem kunt u Het Loodgieterke inschakelen. Maar ook voor het aanleggen van vloerverwarming. Het bedrijf is een vertrouwde naam in de omgeving, bekend om geleverde kwaliteit en de snelheid waarmee ze ter plekke zijn wanneer u nood aan ze heeft. Ze leveren vakkundig werk aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Contacteer Het Loodgieterke in Berchem voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. Het team van Het Loodgieterke komt zo spoedig mogelijk bij u terug.  
Het Loodgieterke
Minervastraat 4
Berchem
Meer informatie
Hyong BV Bouwafwerking
De Villegasstraat 42
Berchem
Meer informatie
Voor al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken bent u welkom bij Jimmy Noyez bvba in Harelbeke Gaat u verbouwen of renoveren? Jimmy Noyez bvbva in Harelbeke helpt met al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor uw badkamer renovaties, het plaatsen van zonneboilers en centrale verwarming installaties, plaatsen en onderhouden van cv ketels, maar ook voor uw domotica, video en parlofonie installatie. Daarnaast verzorgen wij uw verlichting binnen en buiten en elektrische depanage bij storingen, blikseminslag en kortsluiting. Eerste hulp bij storingen Een storing aan uw elektrische installatie kan u veel overlast bezorgen. Een kortsluiting bijvoorbeeld kunt u soms oplossen door de veroorzaker te verwijderen, bijvoorbeeld een defect elektrisch apparaat. Maar wanneer u het defect niet kunt traceren is het van belang snel hulp in te schakelen om erger te voorkomen. Bij Jimmy Noyez bvbva bent u verzekerd van deskundige hulp. Wij helpen u accuraat en zorgen voor veilige oplossingen van uw elektrische depannage. Installatie van uw domotica U herkent het vast; u bent in de winter onderweg naar huis en ziet op tegen de koude woonkamer. Bij thuiskomst duurt het zeker 20 minuten voordat u zich behaaglijk warm voelt in uw eigen woning. Met de installatie van domotica kunt u elke gewenst elektrische apparaat op afstand bedienen. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de verlichting aan en uit schakelen, uw temperatuur regelen maar ook uw rolluiken en bijvoorbeeld poort openen en sluiten. Domotica zorgt voor extra veel comfort en gemak. De veelzijdigheid van onze diensten Naast elektriciteitswerken kunt u bij ons ook terecht voor al uw kwalitatief hoogwaardige loodgieterswerken. Dat is handig want zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor meerdere diensten. We zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij: ·       Loodgieterswerk ·       Plaatsen van zonneboilers ·       Plaatsen van cv ketels ·       Installatie van domotica ·       Installatie binnen- en buitenverlichting ·       Onderhoud cv ketels ·       Installatie video en parlofonie Elektriciteits- en loodgieterswerken omvatten een veelheid aan diensten. Bij Jimmy Noyez bvba werken wij professioneel en servicegericht aan uw opdracht. Staat uw project hier niet bij? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.
Jimmy Noyez bvba
Peter Benoitlaan 80
Harelbeke
Meer informatie
Keepers Technieken in Pelt, voor sanitair, verwarming, ventilatie en warmtepompen Al ruim 30 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van sanitaire installaties en alles wat met uw centrale verwarming te maken heeft.  U kunt bij Keepers Technieken terecht voor het plaatsen van gasketels, plaatsen van olie stookketels en het plaatsen van zonneboilers. Bij de aanleg van een centrale verwarming, of vloerverwarming leggen, komt een hoop kijken. Wij verzorgen, naast de aanleg, ook goed onderhoud van centrale verwarming. Ook voor de aanleg van duurzame warmtepompen bent u bij ons op het juiste adres. Bovendien kunnen wij ventilatiesystemen plaatsen voor particulieren. Welk CV systeem kiest u?  Heeft u een centrale verwarming, dan wordt uw huis in de meeste gevallen verwarmd door een gasgestookte cv-ketel. Wanneer u aan vervanging toe bent van uw verwarmingsapparatuur kunt u ook kiezen voor verwarming met hulp van een warmtepomp . Een warmtepomp is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor het traditionele gasgestookte systeem. De pomp stoot tot wel 40% minder CO2 uit. Dat is goed voor het milieu, maar dit ziet u ook terug in uw energierekening. Wij adviseren u graag over het voor u meest geschikte systeem. Onderhoud van uw verwarming Maar liefst 74% van ons jaarlijkse energieverbruik wordt gebruikt om onze woning en ons water te verwarmen. Dit betekent dat we onze centrale verwarming flink laten werken. Een gedegen onderhoud is hierdoor erg belangrijk. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, gaat uw cv-ketel langer mee, voorkomt u storingen maar draagt u ook bij aan de veiligheid in huis. Een gasgestookte cv-ketel kan door een slechte verbranding namelijk koolmonoxide uitstoten. Met goed onderhoud, kunnen wij dit probleem tijdig achterhalen en zo gevaarlijke situaties voorkomen.  Wij staan voor u klaar Of u nu voor duurzaamheid kiest in de vorm van zonneboilers en warmtepompen, comfort door de aanleg van vloerverwarming of veiligheid door regelmatig onderhoud. Wij zijn er voor elke klus, groot of klein. Wenst u vooraf meer informatie over onze tarieven? Dan kunt u via onze website een offerte aanvragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Keepers Technieken
Dahliastraat 8
Pelt
Meer informatie
Lemmens-Cv
Hoge Mauw 910
Arendonk
Meer informatie
Loodgieter De Witte
Aandorenstraat 59
Tienen
Meer informatie
Loodgieter Wim
De Neufstraat 41
Deurne
Meer informatie
Mailleur Sanitair & CV
Pelgrimsstraat 16
Kapellen
Meer informatie
Mert Group
Quinten Metsijsstraat 40
Sint-Amandsberg (Gent)
Meer informatie
MW Techniek BV
Archimedeslaan 7/4
Edegem
Meer informatie
Nikgroup Bv
Zeven Zillen 48
Herentals
Meer informatie
Niklas BV
Arthur Van Daelestraat 8
Temse
Meer informatie
Nuyts Jurgen
Krokuslaan 21
Zoersel
Meer informatie
Nuytten M in Oostrozebeke: voor al uw binnen- en buitenklussen Nood aan een loodgieter in de omgeving van Oostrozebeke? U kunt rekenen op Nuytten M! Maar ook voor het plaatsen van sanitaire installaties, badkamer renovaties, airco installaties of onderhoud aan centrale verwarming bent u bij Nuytten M aan het juiste adres. Naast de karweien binnenshuis, staan de ervaren klussers van Nuytten M ook voor u klaar om uw dakwerken uit te voeren, of bijvoorbeeld opritten en asfalt aan te leggen. Denkt u er aan een zonneboiler aan te schaffen? Voor het plaatsen van zonneboilers kunt u rekenen op Nuytten M! Op zoek naar een firma voor het secuur leggen van rubberen daken? Schakel het klusbedrijf in voor een perfecte afwerking. De firma heeft ook ervaring in het plaatsen van zinkwerk en koperwerk. Neem gerust contact op als u een klus heeft in de omgeving van Oostrozebeke. Tijd voor een badkamerrenovatie Is uw badkamer toe aan een vervanging? Heeft u last van mankementen aan uw sanitaire installaties? Of wilt u graag een nieuwe stijl in uw badkamer incorporeren? Dan is het de hoogste tijd voor een badkamerrenovatie! Gelukkig kunt u voor een complete badkamerrenovatie rekenen op Nuytten M uit Oostrozebeke.  De aannemer staat voor goede en heldere communicatie zodat de wensen van de klant op correcte wijze worden gerealiseerd. Hou het zomers koel met een airco installatie Het kwik kan behoorlijk oplopen in de zomer, hetgeen een ondragelijke hitte in uw huis kan veroorzaken. Veel van de Belgische huizen zijn niet gemaakt voor extreme warme periodes. Kies daarom voor een airco installatie. Zo zit u er koeltjes bij als het te warm wordt. U kunt op Nuytten M vertrouwen voor een secure installatie van uw airco. Neem gerust contact op voor meer informatie Voor al uw klussen binnen- en buitenshuis Nuytten M staat voor allerlei klussen voor u klaar, zowel binnen als buiten. U kunt vrijblijvend rekenen op de expertise van het klusbedrijf voor onder andere: Loodgieter Onderhoud aan Centrale verwarming Sanitaire installaties Badkamer renovaties Zinkwerk Koperwerk Asfalt Leggen van Rubberen daken Plaatsen van zonneboilers Airco installaties Heeft u vragen over de uitgebreide dienstverlening, of wilt u gelijk een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op! U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.
Nuytten M
Molstenstraat 43
Oostrozebeke
Meer informatie
PVDM
Grote Steenweg 11b
Zevergem (De Pinte)
Meer informatie
RDH Loodgieter
Blaubergsesteenweg 107
Herselt
Meer informatie
S&VT Vanhaelewyn in Schoten, uw verwarmingsinstallateur voor warmtepompen, ketels en meer Bent u op zoek naar een veelzijdige verwarmingsinstallateur? Wees welkom bij S&VT Vanhaelewyn in Schoten. Naast onderhoud en herstellingen van verwarmingsinstallaties op gas, kunnen wij ook nieuwe ketels plaatsen of ketel vervangen. Ook voor het installeren van warmtepompen en de aanleg van vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens verzorgen wij totaalrenovaties badkamer, het plaatsen van sanitaire installaties, airco installaties en het plaatsen van ventilatiesystemen. Bovendien realiseren wij ook het onderhoud en herstellingen airco. Kortom voor een specialist in verwarming, sanitair en ventilatie, gaat u naar S&VT Vanhaelewyn. Waarom S&VT Vanhaelewyn? Met ons brede aanbod aan diensten op het gebied van sanitair, verwarming en ventilatie, realiseren wij voor u totaaloplossingen van A tot Z. Zo heeft u tijdens uw gehele verbouwing slechts 1 aanspreekpunt. Dit maakt uw renovatie een stuk overzichtelijker. Met meer dan 8 jaar ervaring op de teller, staan wij garant voor een accurate uitvoering van al uw opdrachten. Daarbij werken wij altijd met producten van de hoogste kwaliteit, passend bij uw budget. Wenst u persoonlijke service op maat? Dan bent u bij ons helemaal op uw plaats. Uw veelzijdige verwarmingsinstallateur Als specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties bieden wij een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van verwarmen. Wilt u besparen op uw energierekening en duurzaam verwarmen? Dan kunnen wij bijvoorbeeld vloerverwarming voor u installeren. Dankzij vloerverwarming heeft u geen radiatoren meer in huis en geniet u van een uitstekend rendement. Een andere manier van duurzaam verwarmen is met hulp van zonneboilers en ketels. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om zowel op uw energierekening te besparen als vriendelijk te zijn voor het milieu. Onze dienst op een rij Naast verwarmingen in ventilatiesystemen, kunt u ook een beroep op ons doen, wanneer u badkamer aan vernieuwing toe is. Wij komen langs voor zowel grote als kleine werken. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Sanitaire installaties Totaalrenovaties badkamer Airco installaties Onderhoud en herstellingen airco Aanleg van vloerverwarming Verwarmingsinstallateur Plaatsen van ventilatiesystemen Installeren van warmtepompen Nieuwe ketels plaatsen Ketel vervangen Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
S&VT Vanhaelewyn
Brechtsebaan 1/Unit 5
Schoten
Meer informatie
San-CV Van Loon uit Wuustwezel, voor loodgieterswerken en installatieprojecten San-CV Van Loon is een groeiend bedrijf dat actief is in de wijde omgeving van Wuustwezel. De diensten bestaan uit sanitaire installaties, badkamerrenovatie, warmtepompen, plaatsen van condensatieketels, gasketels plaatsen, mazoutketels plaatsen, vloerverwarming leggen en regenwaterrecuperatie. Ook voor het plaatsen van ventilatiesystemen en airco installatie kunt u een beroep doen op San-CV Van Loon. Het dynamische bedrijf beschikt over een professioneel team van monteurs. Ze komen met passie uw projecten uitvoeren voor een acceptabele prijs. Het betreft zowel herstellingen, regulier onderhoud als vernieuwingen. Duurzaamheid onderdeel van nieuwe standaard Het is uw geschikte aannemer voor kleine en grote projecten, maar ook voor herstellingen en onderhoud. Uw sanitaire installaties worden deskundig geplaatst of vervangen. U mag op de technische kennis van het bedrijf rekenen voor het plaatsen van een nieuwe kraan tot alle sanitaire toepassingen in uw nieuwbouw. De brede dienstverlening van San-CV Van Loon bestaat uit: Sanitaire installaties Badkamerrenovatie Vloerverwarming leggen Warmtepompen Airco installatie Ventilatiesystemen Plaatsen van condensatieketels Regenwaterrecuperatie Gasketels plaatsen Mazoutketels plaatsen Monteurs worden steeds weer bijgeschoold Het bedrijf stelt de hoogste eisen aan zijn monteurs en laat ze bijscholen wanneer dat nodig is. Het is voor de leden van het team werken in een bedrijf met een leuke familiale sfeer. Gezien de aard van het bedrijf, moeten ze in staat zijn aan een breed spectrum van werkzaamheden hun bijdrage te leveren, van het installeren van verwarmingstoestellen tot het plaatsen van sanitaire voorzieningen. Maar er is meer te doen voor uw vakman. Hij moet ook in de voorbereiding keuzes maken wat betreft onderdelen en grondstoffen. Bovendien moet hij de verouderde installatie vakkundig en veilig kunnen verwijderen. Snelle reactie vereist bij acute problemen in Antwerpen Alles begint met het stellen van de juiste diagnose bij aanvang van uw project. Vervolgens komen tijdens de uitvoering de persoonsgebonden eigenschappen van het bedrijf in zicht. San-CV Van Loon werkt op een creatieve wijze aan uw opdracht, klantgericht en ook met voldoende na-service. Bij acute problemen gaat het vooral om reactiesnelheid. Dan is het van belang dat meteen een vakman bij u voor de deur staat. Dit geldt voor ketelstoringen en lekkages, verstopping van toilet, riool of gootsteen. Vervolgens wordt informatie met u gedeeld over de beste manier om de storing in de toekomst uit te sluiten. Contacteer San-CV Van Loon voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.
San-CV Van Loon
Bomendreef 14
Wuustwezel
Meer informatie
Sanipo
Processiestraat 94
Waregem
Meer informatie
Sanitair Maes
Romeins Veld 6
Rumst
Meer informatie
Sanitair Roeland Marine
Laarstraat 38
Berg (Kampenhout)
Meer informatie
Segers voor loodgieters- en sanitaire werken in Halle en wijde omgeving Zoekt u een betaalbare en betrouwbare loodgieter in Halle en omgeving? Gaat het om acute problemen als verstopping of een irritante geurhinder? Voor een sanitair project als installatie van een nieuwe CV, een regenwaterinstallatie of een ventilatiesysteem kunt u ze inschakelen. Het bedrijf is inmiddels een vertrouwde naam in de omgeving, bekend om geleverde kwaliteit en de snelheid waarmee ze ter plekke zijn wanneer u nood aan ze heeft. Ze leveren vakkundig werk aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Ook een badkamerrenovatie nemen ze vakkundig voor hun rekening. Na installatie krijgt u correcte na-service Voor sanitair, loodgieters- en installatieopdrachten kunt u bij ze terecht. Firma Segers uit Halle groeit mee met de dynamische bedrijfstak, waar het onderdeel van is. Ze verzorgen de plaatsing en de montage van installaties, ook voor openbare en industriƫle gebouwen. Plaatsing van uw CV-installatie kan zowel voor nieuwbouw als voor renovaties, mazout of gas, afgestemd op het budget of de wens van de klant. Natuurlijk krijgt u na een nieuwe installatie correcte na-service, zoals het jaarlijkse onderhoud en eventuele herstellingen. Vakkennis en ervaring garantie voor succes Voor een hardnekkige verstopping, een CV-ketel storing of het beoordelen van complete gas- of waterleidingen heeft u een vakman nodig, die beschikt over professionele apparatuur. Een lekkage is soms moeilijk te detecteren. U merkt de gevolgen, zoals vochtigheid of nat behang, maar de exacte bron is onduidelijk. Segers uit Halle heeft alle gereedschap, dat nodig is voor uw klus, zoals lekdetectie apparatuur. Vakkennis en ervaring staan garant voor een snelle beoordeling en aanpak, zodat de kosten beperkt blijven. Eerst uit de nood en daarna een plan maken Voor uw loodgieterswerk in Halle en wijde omgeving kunt u een beroep doen op firma Segers. Zeker bij acute problemen is het van belang dat er snel een vakman bij u voor de deur staat. Dit geldt voor ketelstoringen en lekkages, verstopping van toilet, riool of gootsteen. Daarna wordt zo nodig een plan gemaakt voor renovatie of vervanging. Eerst wilt u altijd uit de nood worden geholpen. Voorkom noodsituaties en ga een algemeen onderhoudscontract aan met deze vakman, die service hoog in het vaandel heeft staan. Contacteer Segers in Halle voor een afspraak of een offerte.
Segers
Melkweg 6
Halle
Meer informatie
Seto
Kromstraat 31
Dessel
Meer informatie
TC-Verwarming
De Tomermaat 79
Braschaat
Meer informatie
Tom Luyten Sanitair-Verwarming in Mol, voor al uw sanitaire installaties, vloerverwarming, mazoutketels en meer Heeft u een professionele loodgieter nodig die meer doet dan uw gootsteen ontstoppen? Dan bent u bij Tom Luyten Sanitair-Verwarming in Mol aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitaire installaties, badkamerrenovaties en vloerverwarming leggen. Naast uw badkamer aanpassen, kunt u Tom Luyten Sanitair-Verwarming inhuren voor het plaatsen van condensatieketels, het plaatsen van mazoutketels en het plaatsen van gasketels. Badkamerrenovaties in regio Antwerpen Bij een badkamer renovatie komt een hoop kijken. Voor de nieuw aangeschafte apparatuur moeten vaak nieuwe leidingen aangelegd worden, de betegeling moet worden aangepast en badkamermeubels moeten geplaatst worden. Tom Luyten Sanitair-Verwarming voorziet u van een passend advies over de mogelijkheden en meest optimale inrichting van uw badkamer. Gaat u niet renoveren, maar heeft u enkele aanpassingen nodig aan bijvoorbeeld het leidingwerk? Ook dat kan gerealiseerd worden. Informeer eens naar de mogelijkheden. Vloerverwarming leggen voor optimaal comfort Met vloerverwarming verhoogt u uw woongenot dankzij de gelijkmatige verdeling van de warmte. Omdat warmte vanaf de vloer opstijgt, wordt de hele ruimte gelijkmatig verwarmd, in tegenstelling tot radiatoren, die de meest warmte afgeven dicht bij de radiator. Bovendien bespaart u met vloerverwarming 15% op uw energierekening. Ook heeft u extra ruimte door het ontbreken van radiatoren. Zo kunt u mooi een extra meubel plaatsen of genieten van de vrije ruimte. Tom Luyten Sanitair-Verwarming realiseert graag uw vloerverwarming in huis. Waarom loogieter Tom Luyten Sanitair-Verwarming uit Mol? Dankzij onze specialistische vakkennis en expertise zijn wij inzetbaar voor diverse projecten in uw woning. Hierdoor hoeft u slechts één opdrachtnemer in te huren en werkt u met één aanspreekpunt. Dit scheelt u een hoop geregel. Laten we eens kijken naar ons dienstenpakket: Uitvoering van sanitaire installaties Vloerverwarming leggen Realiseren badkamerrenovaties Badkamer aanpassen Plaatsen van condensatieketels Plaatsen van mazoutketels Plaatsen van gasketels Wellicht staat uw opdracht niet direct in ons dienstenoverzicht. Neemt u dan gerust eens contact met ons op voor een oriënterend gesprek en meer informatie. Wij staan u graag uitgebreid te woord en bekijken samen hoe we u van dienst kunnen zijn.
Tom Luyten Sanitair - Verwarming
Vennestraat 48
Mol
Meer informatie
Tony Janssens CV & Sanitair
Leo Van Hullebuschstraat 57
Schoten
Meer informatie
Van Handenhove Jurgen
Vennestraat 2
Begijnendijk
Meer informatie
Van Hecke
Oostmolenstraat 210
Aalter
Meer informatie
Vander Schaeven BVBA
Vossenbergstraat 10
Oostakker (Gent)
Meer informatie