Jimmy Noyez bvba
Peter Benoitlaan 80
HarelbekeTrefwoorden: Loodgieterswerk, Centrale verwarming installaties, Badkamer renovaties, Plaatsen van zonneboilers, Elektriciteitswerken, Plaatsen en onderhouden van cv ketels, Domotica, Elektrische depannage, Verlichting binnen en buiten, Video en parlofonie installatie

Rubrieken: Centrale verwarming - installatie en onderhoud, Loodgieters- en installatiebedrijven, Elektriciens - Installateurs, Centrale verwarming-onderhoud en herstellingen, BadkamerrenovatieContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Voor al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken bent u welkom bij Jimmy Noyez bvba in Harelbeke

Gaat u verbouwen of renoveren? Jimmy Noyez bvbva in Harelbeke helpt met al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor uw badkamer renovaties, het plaatsen van zonneboilers en centrale verwarming installaties, plaatsen en onderhouden van cv ketels, maar ook voor uw domotica, video en parlofonie installatie. Daarnaast verzorgen wij uw verlichting binnen en buiten en elektrische depanage bij storingen, blikseminslag en kortsluiting.

jumm1.jpg - Jimmy Noyez bvba, Harelbeke

Eerste hulp bij storingen

Een storing aan uw elektrische installatie kan u veel overlast bezorgen. Een kortsluiting bijvoorbeeld kunt u soms oplossen door de veroorzaker te verwijderen, bijvoorbeeld een defect elektrisch apparaat. Maar wanneer u het defect niet kunt traceren is het van belang snel hulp in te schakelen om erger te voorkomen. Bij Jimmy Noyez bvbva bent u verzekerd van deskundige hulp. Wij helpen u accuraat en zorgen voor veilige oplossingen van uw elektrische depannage.

Installatie van uw domotica

U herkent het vast; u bent in de winter onderweg naar huis en ziet op tegen de koude woonkamer. Bij thuiskomst duurt het zeker 20 minuten voordat u zich behaaglijk warm voelt in uw eigen woning. Met de installatie van domotica kunt u elke gewenst elektrische apparaat op afstand bedienen. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de verlichting aan en uit schakelen, uw temperatuur regelen maar ook uw rolluiken en bijvoorbeeld poort openen en sluiten. Domotica zorgt voor extra veel comfort en gemak.

De veelzijdigheid van onze diensten

Naast elektriciteitswerken kunt u bij ons ook terecht voor al uw kwalitatief hoogwaardige loodgieterswerken. Dat is handig want zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor meerdere diensten. We zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij:

·       Loodgieterswerk

·       Plaatsen van zonneboilers

·       Plaatsen van cv ketels

·       Installatie van domotica

·       Installatie binnen- en buitenverlichting

·       Onderhoud cv ketels

·       Installatie video en parlofonie

Elektriciteits- en loodgieterswerken omvatten een veelheid aan diensten. Bij Jimmy Noyez bvba werken wij professioneel en servicegericht aan uw opdracht. Staat uw project hier niet bij? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

1616597089_jum2.jpg - Jimmy Noyez bvba, Harelbeke