Dhauwe BV
Donkerputstraat 19/1
Waasmunster
Meer informatie
Tuinprojecten BS
Oosterloseweg 63
Geel
Meer informatie
Tuinwerken Teugels
Doornijkstraat 88
Waasmunster
Meer informatie
AKG
Kerkhofstraat 17
Roosdaal
Meer informatie
Algemene Bouwwerken Nn
Termergelstraat 13
Brakel
Meer informatie
All Around DT
Zandstraat 1/H
Eeklo
Meer informatie
Andy Van Dorpe Tuinen
Diksmuidestraat 31
Middelkerke
Meer informatie
Bas Bouw & Terras
Oudenaardse Heerweg 77
Deerlijk
Meer informatie
Ben Wilms
Duffelsesteenweg 145
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Butalo & Zoon
Kappelekensweg 27
Wezemaal (Rotselaar)
Meer informatie
Colbo
Sint-Annastraat 225
Hamme
Meer informatie
Davegro
Toekomstlaan 8
Genk
Meer informatie
DDD-Grondwerken
Molenhoek 27
Oosteeklo
Meer informatie
De Corte
Vlierkouter 57
Hamme
Meer informatie
Decloedt Eddy
Padderijstraat 5
Koolskamp
Meer informatie
Dekavera
Provinciebaan 79
Ledegem
Meer informatie
Donckele Stijn
Hoogstraat 112
Bavikhove (Harelbeke)
Meer informatie
DS Workx
Weefbergstraat 5
Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Meer informatie
F-Build
Achterbrug 2
Wuustwezel
Meer informatie
Full Flex in Evergem: grondwerken en telecommunicatie specialist Voor een goed werkende infrastructuur van datacommunicatie heeft u goede bedrading nodig. Voor professionele aansluiting van glasvezel of voor het aanleggen van elektriciteitskabels kunt u vertrouwen op Full Flex uit Evergem. De ervaren installateurs komen graag bij u langs voor het aanleggen van distributie kabels. Omdat de kabels zich onder de grond bevinden moet uw oprit of stoep voor korte tijd opengebroken worden. Daarom is Full Flex gespecialiseerd in diverse grondwerken. U kunt dus ook voor de aanleg van opritten of de voor de aanleg van terrassen contact opnemen met de vakmannen van Full Flex. Zij staan graag voor u klaar in de omgeving van Evergem. Voor het professioneel laten aanleggen van glasvezel kabels bent u bij Full Flex aan het juiste adres! Secuur aanleggen van datacommunicatie Datacommunicatie is het uitwisselen van diverse informatie tussen computers. Dit komt vaak voor bij bedrijven waarvan de computers met elkaar in verbinding staan. Datacommunicatie kan echter ook aangelegd worden bij particulieren, zo kunt u op een veilige manier informatie van de ene computer naar de andere sturen. Dit gebeurt via datalijnen, maar ook via glasvezel kabels. Glasvezel is een van de snelste in zijn soort. Voor het secuur laten aanleggen van glasvezel kunt u vrijblijvend contact opnemen met Full Flex. Terrassen en opritten Full Flex is ook nog eens gespecialiseerd in diverse grondwerken. Wilt u een mooie oprit aan laten leggen voor uw woning? Dat is geen probleem! Neem contact op met Full Flex en u heeft binnen de kortste keren een prachtige oprit staan. Maar denkt u ook aan het aanleggen van terrassen of andere grondwerken die in uw tuin of rondom uw huis gedaan moeten worden. Uw tuin knapt een heel stuk op van een mooi aangelegd terras. Diverse werkzaamheden U kunt contact opnemen met de firma voor zowel het aanleggen van bedrading als voor diverse grondwerken. De vakmannen staan voor u klaar voor onder andere: Aansluiting van glasvezel Aanleg van opritten Aanleg van terrassen Aanleggen van glasvezel kabels Grondwerken Aanleggen van elektriciteitskabels Aanleggen van distributie kabels Datacommunicatie Neem gerust contact op als u meer informatie wenst, of als u direct een afspraak wilt inplannen. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier.  
Full Flex
Doornzele Dries 46
Evergem
Meer informatie
Gebroeders Lambrecks in Hasselt, voor grondwerken van topkwaliteit Bij Gebroeders Lambrecks in Hasselt kunt u terecht voor verschillende soorten grondwerken. U kunt hier onder andere terecht voor afbraakwerken, graafwerken, riolering werken en sloopwerken. Naast hierin te voorzien verzorgen zij ook in het uitvoeren van goederentransport. Ook is het mogelijk te voorzien in snel en efficiënt containertransport tegen een voor u redelijke prijs. Zij zijn in staat om het transport voor bouwmaterialen en het internationaal transport voor bouwmaterialen te realiseren. Met de vele transportmogelijkheden die de Gebroeders Lambrecks beschikbaar stellen is ook de zware taak van machines vervoer makkelijk uit handen te geven aan deze professionals. Ook is grond vervoer mogelijk bij dit bedrijf.  Transport Naast het kunnen voorzien in grondwerken is dit bedrijf ook in staat te voorzien in verschillende transportmogelijkheden. Er zijn verschillende mogelijkheden in het gebruikt van soorten transport, maar ook de goederen die getransporteerd kunnen worden. De transportmogelijkheden van dit bedrijf zijn onder andere:   Machines vervoer Transport voor bouwmaterialen Grond vervoer Grondwerken Het is ook mogelijk door dit bedrijf grondwerken te laten uitvoeren. Zij zijn bijvoorbeeld in staat om riolering werken voor u te verrichten. Zij kunnen rioleringssystemen aanleggen, maar ook voorzien in het onderhouden van deze rioleringssystemen. U kunt bijvoorbeeld hier terecht voor het onderhouden van uw afvoer en om verstoppingen te verhelpen. Door de aanleg en het onderhoud geleverd door dit bedrijf kunt u lange tijd gemakkelijk gebruik maken van uw riolering. Zij zijn ook in staat om kleine en grote afbraakwerken uit te voeren. Zij zijn gespecialiseerd in het afbreken van verschillende soorten werken zoals bijvoorbeeld gebouwen. De afbraakwerken die dit kan bedrijf uitvoeren zijn voor zowel particulieren en bedrijven.  Familiebedrijf  Gebroeders Lambrecks in Hasselt is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Naast de kennis en ervaring waar zij over beschikken heeft het bedrijf ook een uitgebreid wagenpark. Hiermee bent u verzekerd van een snelle en efficiënte uitvoering van de aangeboden diensten. Ook heeft dit bedrijf een breed scala aan transportmogelijkheden beschikbaar. Zij bieden bijvoorbeeld het transport van bouwmaterialen aan. Ook voor de internationale transport van bouwmaterialen kan dit ervaren personeel u op weg helpen. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.   
Gebroeders Lambrecks
Herkenrodesingel 87
Hasselt
Meer informatie
Green Garden
Sleewagen 51
Asse
Meer informatie
Grond- En Afbraakwerken Steurs Ivan
Vildersweg 25
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Grondwerken Bekaert uit Brakel voor kwalitatieve grond- en sloopwerken op maat Bent u op zoek naar een gedegen bedrijf voor al uw grond- en sloopwerken? Dan kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert uit Brakel. Het professionele team heeft passie voor het vak, en staat elke dag klaar om hun klanten op snelle en secure wijze verder te helpen. U kunt het bedrijf onder andere inschakelen voor graafwerken, maar ook voor sloopwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en het plaatsen van regenwaterputten. Daarnaast kan Bekaert ook keermuren plaatsen. De vakmensen van Grondwerken Bekaert hebben jaren ervaring in het vak en de juiste scholing genoten. Zo kunnen zij u steeds van dienst zijn op verschillende vlakken. Neem gerust contact op om uw persoonlijke situatie voor te leggen. Dienstverlening Grondwerken Bekaert uit Brakel Grondwerken : Grondwerken Bekaert is breed gespecialiseerd en helpt u verder met grondwerken in de openlucht, maar gaat ook voor ondergrondse structuren voor u aan de slag.  Sloopwerken : U kunt op Grondwerken Bekaert rekenen voor het verwijderen en afbreken van muren en gebouwen. Op een veilige en technisch verantwoorde wijze gaat het vakkundige team voor u aan de slag.  Graafwerken : Met behulp van kwalitatieve graafmachines gaat Grondwerken Bekaert voor u aan de slag met al uw graafwerken. Denk bijvoorbeeld aan werken aan uw tuin, zoals het rooien van boomstronken, struiken en hagen.  Keermuren plaatsen : Ook voor het plaatsen van keermuren kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert, het is een specialisatie van de vakmannen. Keerwanden kunnen dienst doen als grond- of waterkering: het vormt een stabiele barrière tussen oppervlakten met een hoogteverschil.  Plaatsen van regenwaterputten : Ga waterverspilling tegen en schakel Grondwerken Bekaert in voor het plaatsen van regenwaterputten. Regenwater is van nature zacht, zuiver en geurloos en kan goed worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet of het sproeien van uw tuin.  Rioleringswerken : Grondwerken Bekaert gaat ook voor u aan de slag met de infrastructuur van uw riool. U kunt terecht voor de aanleg van een nieuw riool, maar ook wanneer u een verstopping heeft of een ander probleem, staat het team voor u klaar.  Advies op maat Of het nu gaat om sloopwerken, of het plaatsen van regenwaterputten: Grondwerken Bekaert staat voor u klaar. Het team zorgt er voor dat elke klus tot een goed einde wordt gebracht. De zaakvoerder is steeds zelf aanwezig op de werf om te zorgen dat alles spoedig verloopt. Het team van Grondwerken Bekaert heeft oog voor detail en zorgt dat de werken tot in de puntjes zijn afgewerkt en goed zijn gecontroleerd. Daarnaast kunt u ook rekenen op een persoonlijke aanpak. De vakmensen beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van advies op maat. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Grondwerken Bekaert
Heyveld 6
Brakel
Meer informatie
Grondwerken Brosens
Bosbessenlaan 63
Essen
Meer informatie
Grondwerken De Kinder
Driehuizen 2
Buggenhout
Meer informatie
Grondwerken Dieltjens
Herenthoutsesteenweg 166
Nijlen
Meer informatie
Grondwerken Grepo
Kantwerksterstraat 7
Roeselare
Meer informatie
Grondwerken Jeroen Doumen in Rotem (Dilsen-Stokkem), voor grond-, graaf- en sloopwerken Bij Grondwerken Jeroen Doumen Rotem (Dilsen-Stokkem) kunt u terecht voor de uitvoering van werkzaamheden op het gebied van grondwerken. Door middel van het uitvoeren van deze grondwerken voorzien zij in het bouwrijp maken van terreinen. Bij het doen van grondwerk kan veel afval en puin komen kijken. Bij dit bedrijf is dan ook de verhuur van container mogelijk om daarin dit afval en puin op te slaan en af te voeren. Ook kunnen zij u van dienst zijn sloopwerken, graafwerken en afbraakwerken. Ook is het mogelijk voor dit bedrijf om riolering werken uit te voeren. Daarnaast is het uitgraven van bouwputten en het plaatsen van septische putten mogelijk. Het plaatsen van regenwater putten kan ook door dit bedrijf worden gedaan.  Uiteenlopende diensten Bij Grondwerken Jeroen Doumen kunt u terecht voor het laten uitvoeren van een breed scala aan diensten. Het bedrijf beschikt over veel ervaring en weet hierdoor de benodigde diensten op een snelle en efficiënte manier uit te voeren. Die diensten waar deze professionals onder andere in kunnen voorzien zijn:  Sloopwerken Graafwerken Afbraakwerken Riolering werken Plaatsen van putten  De professionals van Grondwerken Jeroen Doumen kunnen voor u putten plaatsen. Het is bij dit bedrijf bijvoorbeeld mogelijk om een septische put te plaatsen. Door het plaatsen van een septische put kan al het afvalwater vanuit uw huis worden verzameld en maakt dit het afvalwater vloeibaar voordat het naar het riool wordt afgevoerd. Zij kunnen u van dienst zijn bij het uitgraven van septische put tot de uiteindelijke plaatsing ervan. Ook kan dit bedrijf regenwater putten plaatsen om regenwater te kunnen vangen zodat dit voor uw woning te gebruiken is. Door het regenwater te gebruiken bent u duurzamer bezig, dit regenwater is namelijk te gebruiken in uw woning voor bijvoorbeeld de wasmachine of het toilet.  Grondwerken Bij Grondwerken Jeroen Doumen Rotem (Dilsen-Stokkem) kunt u ook terecht voor graafwerken, sloopwerken en afbraakwerken. U kunt dit bedrijf hierbij inschakelen voor zowel kleine als grote werkzaamheden. Zij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn bij de afbraak van woningen en garages. De professionals houden natuurlijk rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften, de veiligheid bij deze werkzaamheden staat natuurlijk voorop. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden is het huren van een container om puin en afval in op te slaan een goede oplossing. Dit is ook een makkelijke manier om afval in te kunnen afvoeren. Het plaatsen van een container kan een uitkomst bieden bij bijvoorbeeld een renovatieproject.  Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.     
Grondwerken Jeroen Doumen
Pastoorstraat 43
Rotem (Dilsen-Stokkem)
Meer informatie
Grondwerken Robbe Popelier
Tieltstraat 158
Meulebeke
Meer informatie
Hadijco - Lier
Paaiestraat 74
Lier
Meer informatie
Heremans H
Oudenaardseweg 25
Helkijn
Meer informatie
INFRA-AD BV
De Deckerstraat 28
Zele
Meer informatie
Janssens Steve
Emiel Vermeulenstraat 159
Zoersel
Meer informatie
JJM BV
Mortelveldstraat 6
Elen (Dilsen-Stokkem)
Meer informatie
Jovagro
Amersveldestraat 225
Zarren
Meer informatie
K. Bossu Grondwerken
Hogestraat 98
Hooglede
Meer informatie
KLS-Projects
Boterhoek 3
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Meer informatie
Kristof de Jaegher BVBA
Keibergstraat 15
Ichtegem
Meer informatie
Kunstsmederij Van Der Meirsch
Steenweg Deinze 175A
Nazareth
Meer informatie
Lapere Patrick BVBA in Menen, voor al uw grondwerken Bij Lapere Patrick BVBA in Menen kunt u terecht voor al uw grondwerken en afbraakwerken. Zij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van sloopwerken. Ook kunnen zij kleine en grote graafwerken zoals grondverzet uitvoeren bij nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten. Daarnaast kunnen zij ook omgevingswerken verwezenlijken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Ook is het mogelijk om rioleringswerken uit te voeren bij bijvoorbeeld een verstopt riool of als uw riool vervangen dient te worden. De aanleg van parkings naast uw huis is voor u als particulier ook een mogelijkheid. Bij dit bedrijf is de aanleg van paardenpisten voor professionals en voor recreatie ook een mogelijkheid. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in verschillende takken van landbouw. Afbraakwerken Voor kleine en grote afbraakwerken kunt u bij Lapere Patrick BVBA terecht. Door de afbraakwerken aan deze professionals over te laten bent u verzekerd van vakwerk en een veilige en zorgvuldige afhandeling. U kunt hier onder andere terecht voor de volgende afbraakwerken: Fabrieken Woningen Oorlogsbunkers Ontmanteling van gebouwen Graafwerken en riolering werken Bij renovatieprojecten en nieuwbouw projecten kan het noodzakelijk zijn om graafwerken uit te voeren. Bij kleine graafwerken kan worden gedachten aan bijvoorbeeld het uitgraven van zwembaden of om een fundering te graven. Ook kunnen zij voorzien in het nodige grondverzet. Met grondverzet wordt bedoeld dat grond tijdens bijvoorbeeld een uitgraving kan worden verplaatst. Ook kunnen verschillende rioleringswerken door deze professionals worden uitgevoerd. Zij kunnen u van dienst zijn om riool verstoppingen te verhelpen, door ontstopping en reiniging. Als het noodzakelijk is kan een oude riolering worden vervangen om een goed werkend riool te garanderen. Echter is een vervanging niet altijd noodzakelijk en kunnen beschadigingen worden gerepareerd.  Kwaliteit en service Bij Lapere Patrick BVBA in Menen bent u verzekerd van grond- en sloopwerken van kwaliteit. Bij dit bedrijf kunt u ook terecht voor aanleg van paardenpisten voor recreatie en professionals. De pistes die zij creëren zijn paardvriendelijk, hebben een lange levensduur en vergen minder onderhoud dan anders. Ook kunnen zij parkings aanleggen naast bijvoorbeeld uw woning of bedrijf om uw voertuig veilig in te parkeren. Daarnaast is dit bedrijf gespecialiseerd in verschillende takken van de landbouw zoals de graanoogst en het zaaien van maïs. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Lapere Patrick BVBA
Murissonstraat 192
Menen
Meer informatie
Maeyaert Aannemingen BV
Sint Eloois Winkelsestraat 82
Roeselare
Meer informatie
MWB Construct
Koningsstraat 5
Leopoldsburg
Meer informatie
Pauwels en Zn. BVBA
Willem van Doornykstraat 40
Haasdonk
Meer informatie
Algemene grondwerken door Pauwels Grondwerken BV in Wuustwezel Antwerpen Bent u op zoek naar een specialist in grondwerken voor de groot regio Antwerpen? Dan bent u bij Pauwels Grondwerken BV in Wuustwezel aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor al uw werken. We staan klaar voor het uitvoeren van algemene grondwerken, nivelleren van terreinen, plaatsen van opritten, plaatsen van terrassen, beplanting, aanleggen van gazon, aanleggen van sportvelden en zijn in bezit van een weegbrug. Zo ziet u, voor al uw wensen en behoeften staat Pauwels Grondwerken BV voor u klaar! Algemene grondwerken in Antwerpen en omstreken Pauwels Grondwerken BV is een klein familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar in het vak staat. Dit maakt dat we beschikken over ervaren mensen die dag in dag uit leven voor hun vak. We zijn met garantie uw expert in algemene grondwerken in de groot regio Antwerpen. Door onze kleinschaligheid kunnen we ons concentreren op wat echt belangrijk is, u als klant! Persoonlijk contact, kwaliteitsvolle service en scherpe prijzen zijn daarbij onze grote troeven. Onze diensten en services vanuit Wuustwezel Wij bieden een totaaloplossing voor alle uit te voeren werken voor zowel professionele bouwfirma's, landbouw- of hoveniersbedrijven en particuliere klanten. Ons werkterrein strekt zich uit over de (Noorder-)Kempen en de regio Antwerpen. Neem gerust een kijkje bij onze activiteiten en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn met: Algemene grondwerken Nivelleren van terreinen Plaatsen van opritten Plaatsen van terrassen Beplanting Aanleggen van gazon Aanleggen van sportvelden Weegbrug Onze weegbrug is 24/7 beschikbaar voor u! Bij ons pand aan de Nijverheidsstraat 11 in Wuustwezel vindt u onze weegbrug . Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u verder te helpen! U ontvangt onmiddellijk weegresultaten. De maximale belasting is 60 ton. Voor particulier gebruik, zoals het wegen van auto's, mobilehomes, aanhangwagens en caravans en voor professioneel gebruik, zoals het wegen van vrachtwagens, opleggers en containers. Mogen we u hier eens meer over vertellen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Pauwels Grondwerken BV
Wouwerstraat 105
Wuustwezel
Meer informatie
Pietercil BV
Zandvlietse Dorpstraat 40
Zandvliet
Meer informatie
PTZ Construct
Geraardsbergsesteenweg 11
Sint-Pieters-Kapelle
Meer informatie
RDJ Drilling BVBA
Reppelsebaan 59
Molenstede (Diest)
Meer informatie
RSK Technics
Vilain X-IIII Straat 5/13
Wetteren
Meer informatie
Sadibo
Nachtegaalstraat 78
Zulte
Meer informatie
SB-Bouw
Permaliestraat 138/6
Wilskerke (Middelkerke)
Meer informatie
Sediegro
Burg. Van de Keerestraat 7
Watervliet
Meer informatie
STD Grondwerken
Beekstraat 38
Zwevegem
Meer informatie
Stibegro
Grote Veldstraat 141 A
Staden
Meer informatie
Tegos BVBA
Lange Nieuwstraat 46
Kieldrecht
Meer informatie
TH Easy Construct
Hasseltsesteenweg 25
Sint-Truiden
Meer informatie
Tom Geuens Minigraafwerken voor al uw grondwerken in Lommel Limburg Tom Geuens Minigraafwerken is uw professionele partner als het gaat om grondwerken. U kunt terecht voor een waaier aan diensten. Met jarenlange ervaring op zak en uitgebreide kennis van het vak kunt u rekenen op een fraai eindresultaat tot in de puntjes verzorgd. Zijn passie voor het vak is ook te zien in de grondwerken. Heeft uw tuin een opknapbeurt nodig? Of heeft u nood aan rioleringswerken? Tom Geuens staat u graag te hulp. Hij realiseert al uw wensen op het gebied van grondwerken en nivelleringswerken, waarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd is. Ook voor containerverhuur kunt u terecht bij Tom Geuens Minigraafwerken. Wij beschikken over verschillende formaten containers. Fraaie tuinwerken binnen uw budget Wilt u van uw tuin een plek maken om goed tot rust te komen? Tom Geuens springt u graag te hulp om tot een mooi resultaat te komen. In nauw overleg zorgt hij dat u een prachtige tuin krijgt, compleet naar wens. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw budget. U kunt terecht voor uiteeinlopende diensten, zoals: het omspitten van uw tuinen, het leveren van teelaarde, het leveren van siergrind en het verwijderen van struiken en bomen. Zo krijgt uw tuin een nieuw aanzicht tot in de puntjes verzorgd. Een breed scala aan grondwerken in regio Limburg Voordat u begint met de aanleg van een (nieuwe) tuin, is het belangrijk dat de grond zo egaal mogelijk is. Dit wordt ook wel het nivelleren van de grond genoemd. Voor nivelleringswerken kunt u rekenen op de expertise van Tom Geuens. Naast het ophogen en bouwklaar maken van percelen, kunt u ook terecht voor het uitgraven en verharden van parkings en inritten. Voor rioleringswerken kunt u ook rekenen op Tom Geuens. Ook voor containerverhuur in Lommel en omgeving Tom Geuens staat u te hulp voor al uw minigraafwerken. Hij werkt veelal op moeilijk bereikbare plaatsen zoals omsloten tuinen. Daarnaast kan hij ook van dienst zijn op plaatsen die wel goed bereikbaar zijn, maar waar de uitvoering door minigravers meerwaarde heeft. Daarnaast kunt u ook terecht voor containerverhuur voor verschillende toepassingen. Voor een goede prijs huurt u solide containers. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.
Tom Geuens Minigraafwerken
Kattenbos 111
Lommel
Meer informatie
Tops A. en Zoon
Kattegracht 28
Berlaar
Meer informatie
Trameys BVBA
Vennestraat 5
Zemst
Meer informatie
Tuinen De Baets
Schorre 15
Sleidinge
Meer informatie
Tuinen Devriendt
Bellerochelaan 18
Oudenburg
Meer informatie
Tuinen Frederik Verhelst
Stationstraat 107
Moorslede
Meer informatie
Tuinen Isenborghs BV
Pijpenveldstraat 17
Lubbeek
Meer informatie
Uprising Projects
Assenedesteenweg 50/102
Zelzate
Meer informatie
Van Gestel Luc
Warandestraat 1/A/GV
Wuustwezel
Meer informatie
Van Rooy Betonvloeren BVBA
Sint Annekestraat 29
Westerlo
Meer informatie
Vdp Service in Westerlo, voor deskundig onderhoud, herstel en reparatie grondverzetmachines Heeft u de beschikking over grondverzetmachines of landbouwmachines? Dan bent u van harte welkom bij Vdp Service in Westerlo voor alles op het gebied van grondverzetmachines. Wij verzorgen uw reparatie grondverzetmachines, reparatie en onderhoud landbouwmachines, grondverzetmachine onderhoud en alle herstellingen grondverzetmachines. Bovendien beschikken wij over grondverzetmachine onderdelen en realiseren ook de herstelling aan hydraulische machines evenals grondwerkmachine reparatie en kunnen ook uw grondwerkmachine herstellen. Vakkundige reparatie grondverzetmachines Wanneer uw grondverzetmachine of landbouwmachine stilstaat door een technisch mankement, kan dit voor inkomensschade zorgen. Bij Vdp Service beseffen we maar al te goed dat een accurate en efficiënte service van belang is. Omdat de onderdelen al op voorraad in onze werkplaats aanwezig zijn, weten wij het defect binnen een mum van tijd voor u op te lossen en kunt u al snel weer aan de slag. Ook voor regelmatig onderhoud kunt u bij ons terecht. Dankzij vakkundig onderhoud, voorkomt u schade in de toekomst en worden eventuele defecten tijdig ontdekt. Een defect voorkomen Bij het werken met verschillende grondverzetmachines en hydraulische machines, wordt olie gebruikt. In de praktijk zien we nogal eens een verkeerde olie keuze, waardoor uw machine niet meer goed loopt of zelfs vastloopt. Tijdens regulier onderhoud lopen we dit direct voor u na en adviseren u over de beste olie voor uw machine. Zo kijken we bijvoorbeeld ook meteen de staat van de hydraulische slangen voor u na en kunnen defecten en onnodige stilstand worden voorkomen. Ons veelzijdige dienstenaanbod Op het gebied van grondverzetmachines is bij ons alles mogelijk. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote reparaties en herstellingen. Dankzij onze deskundigheid en uitgebreide vakkennis, kunt u stilstand tot een minimum beperken. Onze klanten maken gebruik van o.a. de volgende diensten: Reparatie grondverzetmachines Reparatie en onderhoud landbouwmachines Grondverzetmachine onderhoud Herstellingen grondverzetmachines Grondverzetmachine onderdelen Herstelling aan hydraulische machines Grondwerkmachine reparatie Grondwerkmachine herstellen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan van maandag t/m vrijdag, vanaf 07:00 uur in de ochtend klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Vdp Service
Kastanjestraat 21
Westerlo
Meer informatie
Vergauwe K&P
Molenstraat 31
Nieuwpoort
Meer informatie
Vermiesch Gerry
Klapstraat 90
Sint-Martens-Latem (Deurle)
Meer informatie
Uw partner in afbraakwerken Weltens Recycling in Pelt Limburg de beste keuze, het beste resultaat Weltens Recycling is uw partner in grondwerken, graafwerken, afbraakwerken en recyclage in de groot regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Weltens Recycling is in de jaren uitgegroeid tot een vaste waarde en de service stopt niet bij grondwerken alleen. Voor recup stenen kopen, recyclage werken, afzetcontainer huren, de aanleg van parkings en rioleringen, voor putfunderingen, onderschoeiingen, het bouwrijp maken van percelen en Berlinerwanden plaatsen is dit uw beste keuze. Met passie en ervaring de specialist. De beste en meest betrouwbare partner Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Dan bent u bij Weltens Recycling aan het juiste adres! Grote of kleine werken, zowel voor particulieren als industrie. Dit team van vakmensen heeft jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Er is maar een doel: De beste kwaliteit en dienstverlening voor u. De klant staat centraal in iedere stap van ieder proces, en u kunt rekenen op maatwerk en de beste realisatie mogelijk. U heeft alle keuze van losse kleine klussen tot een uitgebreid totaalpakket zodat u volledig ontzorgt wordt. Recyclage, verkoop en verhuur Weltens Recycling is gespecialiseerd in het recycleren van allerhande bouwafval. Op een efficiënte manier wordt uw puin ter plaatse gesorteerd en opgehaald voor verwerking. Dit betekent meer dan werken conform de milieuwetgeving, door het recycleren krijgt afval waarde, het puin is na een technisch proces een grondstof die door de kennis van dit team gebruikt of verkocht kan worden. Duurzaamheid is belangrijk binnen de bedrijfscultuur van Weltens. Ook voor verkoop en verhuur kunt u terecht, 2e hands materialen, stenen, zwarte en gele grond, recuperatie materialen en meer zijn te koop. En containers van 10 tot 35 m3, zeefmachines voor bouwafval en rollend materieel van 0.5 ton tot 3. ton zijn te huur.  Van afbraakwerken tot putfunderingen Met deze partner realiseert u iedere klus. Wij nodigen u uit te kijken naar de realisaties van Weltens Recycling en contact op te nemen voor: Recup stenen kopen Afbraakwerken Recyclage werken Afzetcontainer huren Aanleg van parkings en rioleringen Putfunderingen Onderschoeiingen Berlinerwanden plaatsen Bouwrijp maken van percelen Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Weltens Recycling
DijkstraatĀ 6
Bocholt
Meer informatie
Wilgron BVBA
August De Boeckstraat 2
Meise
Meer informatie
De landbouw- en maaiwerken van Wilmert De Winter in Sint-Martens-Leerne Deinze Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een ervaringsdeskundige en specialist als het aankomt op kraanwerken, grond bouwrijp maken en alle soorten tractor werkzaamheden? Dan bent u bij Wilmert De Winter in Sint-Martens-Leerne Deinze aan het juiste adres. Reken op onze passie, ervaring, kennis en kunde voor al uw werken. Zo kunt u een beroep op ons doen voor kraanwerken, maaiwerken, onderhoud natuur, landbouwwerken, wegberm maaien, grond bouwrijp maken, groenbemesters, tractor werkzaamheden, grond nivelleren en het onderhoud van weiden. Heeft u een specifieke opdracht die we hier niet opgesomd hebben? Neem dan contact met ons op. Het team van Wilmert De Winter staat dagelijks voor u klaar en helpt u graag verder.  Uw landbouw- en maaiwerken in Oost-Vlaanderen  Bij Wilmert De Winter kennen we de klappen van de zweep van binnen en buiten! Zo is het binnenkort weer tijd om flink aan de slag te gaan. Alle landbouw werkzaamheden gaan dit seizoen weer terug van start en ook dit jaar staan we paraat voor al uw werken. Van het klepelmaaien van groenbemesters, graskanten, verwilderde terreinen en gewas resten aan toe! Heeft u interesse in onze werken ? Neem dan vrijblijvend contact op. Er is geen klus te groot en geen werk dat we niet voor u uit kunnen voeren.  Onze diensten vanuit Sint-Martens-Leerne Deinze Zoekt u een specialist voor het inzaaien van gras of andere vang gewassen? Zoekt u iemand die altijd klaar staat voor maaien van de randen van percelen, grachtkanten, verwilderde terreinen of het onderhoud van bouwgronden onder weide afsluiting? Dan kunt u bij ons terecht! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor onze werken: Kraanwerken Maaiwerken Onderhoud natuur Landbouwwerken Wegberm maaien Grond bouwrijp maken Groenbemesters Tractor werkzaamheden Grond nivelleren Onderhoud van weiden Onze specialiteiten in beeld! Neem direct een kijkje naar ons fotoalbum van uitgevoerde werkzaamheden. Geniet bij het zien hoe ons team en onze machines aan de slag gaan! Er is geen klus die we niet tot in totale tevredenheid voor u uitvoeren. Met ons machinepark kunnen we alle werken op alle locaties uitvoeren. We vertellen u hier graag meer over. Neem bijvoorbeeld onze specialisatie in kraanwerken . We zijn namelijk niet alleen actief in de landbouw! Wilt u uw grond genivelleerd hebben, of moeten er breekwerken plaatsvinden? Ook dan staat ons team voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Wilmert De Winter
Damstraat 32/B
Sint-Martens-Leerne (Deinze)
Meer informatie