't Patatje Maaltijdbedeling
Afrikalaan 6
Scherpenheuvel-Zichem
Meer informatie
BBQ-Crew Biesemans
Broekstraat 11/A
Buggenhout
Meer informatie
Bcs bv
Lochtemanweg 2
Beringen
Meer informatie
Berlus
Kasteelstraat 2a
Begijnendijk
Meer informatie
Voor lekker en goed eten in Limburg gaat u naar de gezellige brasserie van Carré Brasserie Feestzaal in Genk In Limburg is er maar één plek waar u zowel de Thaise keuken als de Frans Belgische keuken met Italiaanse invloeden kunt proeven en dat is bij Carré Brasserie Feestzaal in Genk . Onze gezellige brasserie bevindt zich midden in de stad en wij staan bekend als restaurant met een terras en restaurant met een feestzaal. Onze chef bereidt voor u de beste mosselen gerechten en vegetarische gerechten in onze betere brasserie keuken. Ook wanneer u op zoek bent naar een cateringservice of een traiteurdienst bent u bij ons aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom. Iedereen is welkom in onze gezellige brasserie in Genk Wanneer u op zoek bent naar een gezellige brasserie in Limburg, weet dan dat u bij Carré Brasserie Feestzaal in Genk aan het juiste adres bent. Bij ons is de klant altijd koning. Een greep uit ons geweldige dienstenaanbod Gezellige brasserie Restaurant met een terras Restaurant met een feestzaal Cateringservice Traiteurdienst Betere brasserie keuken Mosselen gerechten Vegetarische gerechten Thaise keuken Frans Belgische keuken met Italiaanse invloeden Diverse Spaanse kleine hapjes zorgen voor groot genot      Nieuw op de menukaart van Carré Brasserie Feestzaal in Genk zijn onze Spaanse tapas . Een tapa is een klein hapje waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Tapas kunnen op elk moment van de dag gegeten worden: als hapje bij de borrel of als lunch of diner waarbij iedereen handig kan kiezen waar hij of zij op dat moment trek in heeft. Wij bieden diverse tapas gerechten aan, maar u kunt ook zelf losse gerechtjes kiezen. Onze bediening voorziet u graag van advies voor de lekkerste drankjes bij uw gerechten. Geniet in Limburg van ons heerlijke ontbijt bij u thuis Heeft u iets te vieren of is het weer eens tijd om uzelf en uw geliefden te verwennen? Kies dan voor een ontbijtkorf van Carré Brasserie Feestzaal in Genk. Deze mand vol lekkers kunt u bij ons bestellen en zelf komen afhalen of laten bezorgen. In deze mand vindt u onder andere verse broodjes, diverse soorten beleg, vruchtensap en koffie of thee. Naast de standaard inhoud kunt u op speciaal verzoek diverse extra’s aanschaffen. Niets is ons te gek, dus we zien uw wensen en voorkeuren graag tegemoet. Heeft u vragen of wilt u een tafeltje reserveren? Neem dan contact op met Carré Brasserie Feestzaal in Genk. U kunt ook het contactformulier invullen.
Carré Brasserie Feestzaal
Rozenkranslaan 37
Genk
Meer informatie
Color Catering
Van Durmestraat 134
Sint-Niklaas
Meer informatie
Cuisientje
De Smet De Naeyerlaan 3
Wenduine
Meer informatie
De Gastronaut
Oostmalsesteenweg 104
Ranst
Meer informatie
De Muizenval
Hoenderstraat 5
Maasmechelen
Meer informatie
Traiteurdienst De Veldkeuken uit Waregem, voor elk wat grills bij de walking dinner De Veldkeuken is dé traiteurdienst uit Waregem voor al uw feesten en evenementen. Bent u op zoek naar een traiteur of militaire foodtruck voor uw feest of cocktail party in Waregem en omgeving? Dan bent u bij De Veldkeuken aan het juiste adres. Ook voor huwelijksfeesten en bedrijfsfeesten is De Veldkeuken in te huren. Voor elke dienst beschikt De Veldkeuken over een apart menu. Van varken aan ‘t spit en hamburgers tot aan mosselsouper met verse frietjes. Ook kunt u kiezen voor een walking dinner of barbecue. Voor ieder is er wel wat te serveren op uw feest of evenement. Daarnaast kunt u bij De Veldkeuken terecht voor verhuur van tenten, party tafels en springkastelen.  Unieke militaire veldkeukens in Waregem Traiteurdienst De Veldkeuken wordt gerund door het traiteurs duo Philip en Hans. Door de handen in één te slaan met jarenlange ervaring in een traiteurzaak, is dit bedrijf De Veldkeuken ontstaan. De Veldkeuken beschikt over twee militaire veldkeukens . Deze militaire veldkeukens uit Duitsland en Tsjechië beschikken over meerdere kookketels, bakplaten, ovens en bain marie’s. Deze unieke militaire veldkeukens zijn ideaal om de catering op uw feesten en evenementen komen te verzorgen.  Diensten van De Veldkeuken in regio West-Vlaanderen Volledig aangepast naar uw wensen biedt De Veldkeuken verschillende diensten aan: Traiteur: op locatie uw feest verzorgen. Mogelijk vanaf 30 personen De veldkeuken: met militaire keuken op locatie uw feest verzorgen. Mogelijk vanaf 70 personen Koude schotels: serveren op locatie. Mogelijk vanaf 6 personen Verhuur: tenten, party tafels en springkastelen Uitgebreid menu voor elke dienst De Veldkeuken biedt u voor elke dienst verschillende menu’s aan. Wanneer u kiest voor traiteur , komt De Veldkeuken graag uw barbecue, walking dinner of buffet verzorgen. U heeft de ruime keuze van een varken aan ‘t spit tot aan scampi’s, hamburgers en verse frietjes. Natuurlijk staan de desserts ook op het menu. Het menu de veldkeuken bestaat uit ontbijt/brunch met heerlijke belegde broodjes en verse fruitsalades. Of kiest u toch voor een van de soepen, pasta-, vlees- of visgerechten. Ten slotte bestaan de smakelijke koude schotels uit verschillende vlees- en visschotels met seizoensgebonden groenten. Kortom, De Veldkeuken is dé traiteurdienst met voor elk wat grills!  Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
De Veldkeuken
Platanendreef 7
Waregem
Meer informatie
Feestfrituur
Bavelstraat 109
Rijkevorsel
Meer informatie
Fonzies Food
Acacialaan 12
Diest
Meer informatie
Fresh Food Point
Kerkplein 15
Zaventem
Meer informatie
Het Dilemma Broodjes & Snacks in Hulshout, heerlijke dagschotels, belegde broodjes, soepen en meer Bent u op zoek naar een broodjeswinkel waar u niet alleen lekker kunt ontbijten en lunchen, maar ook kunt afhalen en op het bedrijf laten bezorgen? Ga dan snel eens langs bij Het Dilemma Broodjes & Snacks in Hulshout. U vindt bij ons niet alleen een keur aan belegde broodjes, maar ook heerlijke dagschotels, burgers, koude schotels, dagverse soep en desserten. Ook een warme lunch behoort tot de mogelijkheden en wilt u een gezonde maaltijd mee naar huis nemen? Dan kunt u ook een verse pasta bestellen of een salade bestellen. Uiteraard kunt u ook smaakvolle snacks kopen zoals verschillende soorten kroketten, curryworst, bouletten en meer. Ons team staat klaar om binnenkort ook voor u iets naar uw goesting te bereiden. Veelzijdige broodjeszaak in Hulshout Bij het Dilemma doen we onze naam eer aan. Met verve doen we er alles aan om het aanbod zo uitgebreid mogelijk te houden, zodat wij u een smaakvol gerecht voor elk moment van de dag kunnen bieden. Zes dagen per week, staat ons hartelijke team klaar om voor u een heerlijk ontbijt klaar te maken, een uitgebreide lunch of snelle snack. Neem plaats in de zaak en maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart. Wilt u liever op het werk samen met uw collega’s lekker genieten van een heerlijke lunch? Geef uw bestelling dan gemakkelijk telefonisch of per e-mailbericht aan ons door en wij bezorgen alles snel bij uw bedrijf. Heerlijke dagschotels in de regio Antwerpen Met ons drukke bestaan hebben we niet elke dag tijd om uitgebreid te koken. Een snelle snack is dan makkelijk gehaald. Om onze klanten een handje te helpen met een gezonde levensstijl, vindt u bij ons heerlijke dagschotels , die u alleen maar thuis eventjes hoeft op te warmen. Allemaal bereid met verse ingrediënten en hartstikke gezond. Probeer eens onze heerlijke spaghetti, lasagne of videe met groenten bijvoorbeeld. Of wat dacht u van onze rijkgevulde pastasalades? Lekker met een tas soep bijvoorbeeld. Neem gerust vast een kijkje op onze uitgebreide menukaart. Wij zijn zes dagen per week geopend U bent welkom op maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur in de avond. Op zaterdag starten wij een uurtje later, te weten vanaf 11:00 uur en sluiten wij onze deuren om 15:00 uur. De zondagen pakken we een dagje rust om u op maandag weer hartelijk welkom te heten. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten: Verse pasta bestellen Heerlijke dagschotels Belegde broodjes Snacks kopen Warme lunch Burgers Dagverse soep Desserten Salade bestellen Koude schotels Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Het Dilemma - Broodjes & Snacks
Hoogzand 48
Hulshout
Meer informatie
Hip & Hap
Aartrijkestraat 251
Torhout
Meer informatie
Jelisnack & Events
Bergestraat 4
Steenhuize-Wijnhuize (Herzele)
Meer informatie
La Solette
Rietschoorvelden 247
Merksem (Antwerpen)
Meer informatie
La Tourbière Catering
Geraadsbergensesteenweg 260
Nederhasselt
Meer informatie
Souplicious
Kantschoolweg 5
Lochristi
Meer informatie
Thagaste
Academiestraat 1
Gent
Meer informatie