Jet Set Cleaning
Kapellei 21
Zoersel
Meer informatie
AB.Worxx
Ieperstraat 29
Wijtschate
Meer informatie
Ak Cleaning
Heesterbesstraat 5
Genk
Meer informatie
Alko Group Belgium Schoonmaakbedrijf
Belcrownlaan 14 unit 8
Deurne (Antwerpen)
Meer informatie
All Clean All Day
Oude Vortseweg 3
Laakdal
Meer informatie
Anyolkum BV in Antwerpen, veelzijdige binnenschilder voor klussen, schoonmaken en karweien Bent u op zoek naar een veelzijdige binnenschilder en buitenschilder die u ook kunt inzetten voor andere karweien? Wees welkom bij Anyolkum BV in Antwerpen. Naast schilderwerken, kunt u ons ook inschakelen voor Gyprocwerken, hoogtewerken en het betegelen van vloeren. Ook nemen wij het onderhoud van tuinen voor onze rekening als; beplantingswerken en uw gazon aanleggen. Bovendien verzorgen wij de schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van fabrieken, de 1e opkuis na verbouwing, de opkuis na stormschade en de opkuis na waterschade. Tenslotte staan wij ook klaar voor het lossen en laden met verhuizingen. Het team van Anyolkum staat klaar om ook u binnenkort van dienst te zijn. Vakkundige binnenschilder uit Antwerpen Is uw woning toe aan een frisse verfbeurt? Wij helpen u graag met uw binnen- en buitenschilderwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de schildersbranche , kunt u bij ons rekenen op een excellent resultaat. Wij werken nauwkeurig aan uw opdracht en maken enkel gebruik van de beste materialen voor een duurzaam resultaat. Bij al onze schilderopdrachten zorgen we voor een nette bescherming van uw vloer en interieur en laten de werkplek weer proper voor u achter. Informeer gerust naar onze prijzen. Tuinonderhoud in de regio Antwerpen Wilt u ook graag het hele jaar door een tuin die er goed onderhouden uitziet? Maak dan gebruik van onze onderhoudsdienst voor uw tuin. Zo zorgen wij ervoor dat uw gazon er netjes bij ligt en voeren ook uw beplantingswerken voor u uit. We bespreken van tevoren uw wensen en ideeën en maken samen een plan over de frequentie waarop we uw tuin onderhouden. Dat kan eenmalig zijn, maar ook wekelijks of maandelijks. Voor schoonmaakdiensten op maat Met onze schoonmaakservice bedienen wij zowel de zakelijke, als particuliere markt. Van kantoren en winkels tot showrooms en woningen, elke opdracht is bespreekbaar. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Gyprocwerken Lossen en laden met verhuizingen Binnenschilder Buitenschilder Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van fabrieken 1ste opkuis na verbouwing Opkuis na stormschade Opkuis na waterschade Onderhoud van tuinen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Anyolkum BV
Barnkrachtstraat 57
Antwerpen
Meer informatie
Barri Cleaning Service
Naamsesteenweg 274
Sint-Truiden
Meer informatie
BC Onderhoud
Kapelstraat 58
Lille
Meer informatie
Ben Cleaning Company
Frankrijklei 122/302
Antwerpen
Meer informatie
Blinky Blitz
Platanenlaan 36
Zoersel
Meer informatie
Blue Sky Clean Service
Oud Kasteelstraat 28
Herseaux (Moeskroen)
Meer informatie
Extra trefwoorden: Industriële reiniging/ Opkuis na verhuizing/ Ontsmetting
Brinis Cleaning
Slachthuisstraat 78
Sint-Niklaas
Meer informatie
Bunda Cleaning in Gent, professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven Is uw nieuwbouwwoning net opgeleverd, of beschikt u over een eigen bedrijf? In beide gevallen kan een professioneel schoonmaakbedrijf u helpen de boel weer netjes op orde te krijgen en te houden. Bij Bunda Cleaning in Gent, bieden we een breed dienstenpakket binnen de schoonmaakbranche. Zo verzorgen we naast de opkuis van fabrieken, de opkuis na verbouwing en de opkuis na nieuwbouw, ook het wassen van ramen bijvoorbeeld. Bovendien kunt u onze schoonmaak experts ook inschakelen voor de schoonmaak van garages. Kortom, zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf of ervaren glazenwasser? Bel dan snel met Bunda Cleaning. Professioneel schoonmaakbedrijf in Gent Uw bedrijf, waar u ook klanten ontvangt, is het visitekaartje van de onderneming. Een propere werkvloer, draagt bovendien bij aan meer werkplezier bij uw werknemers. Bij Bunda Cleaning begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om op een efficiënte en deskundige manier bij u schoon te maken, zonder de bedrijfsvoering te verstoren. Daarom werken wij op tijden waarop u dat het beste uitkomt. Ons deskundige team van schoonmaak professionals is flexibel inzetbaar en kan zowel eenmalig als periodiek worden ingezet. Wij bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Opkuis na nieuwbouw in Oost-Vlaanderen Bij het bouwen van een huis, of een verbouwing van een bestaande woning, komt heel wat kijken. Kan uw nieuwe huis uiteindelijk worden opgeleverd, dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Maar een huis vol bouwgruis, cementsluier en stickers op de ramen is niet bewoonbaar. Huur ons in voor een opkuis na nieuwbouw of na verbouwing en ons ervaren team zorgt er voor dat uw woning er stralend uitziet. Dat is alvast een zorg minder! informeert u gerust vast naar onze marktconforme prijzen. Ook voor blinkend schone ramen Ramen wassen is een lastig karwei. Vooral op hoogte of om de ruiten streeploos schoon te maken. Met onze ramen was dienst, zorgen wij voor blinkend schone ramen wanneer u dat wenst. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Opkuis van fabrieken Opkuis na verbouwing Opkuis na nieuwbouw Wassen van ramen Schoonmaak van garages Professioneel schoonmaakbedrijf Glazenwasser Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Bunda Cleaning
Kortrijksesteenweg 425
Gent
Meer informatie
Cadee
Abdijmolenstraat 28
Drongen (Gent)
Meer informatie
Casa Volpini
Opperstraat 127 A
Moerbeke-Waas
Meer informatie
CCS Complete Cleaning Service
Koeisteerthofdreef 42
Mortsel
Meer informatie
Cityservice
Scheldestraat 34
Antwerpen
Meer informatie
Clean Queen
Lindelsebaan 294
Pelt
Meer informatie
Clean-Team
Potterstraat 97 bus 5
Sint-Gillis-Waas
Meer informatie
Cleaning Division
Slachterijstraat 22
Oostmalle
Meer informatie
Cleaning Solutions bvba
Koebrugstraat 16
Moorsel
Meer informatie
Cleaningland
Eedverbondkaai 242 - bus 27
Gent
Meer informatie
CN Clean
Batavialaan 81-83
Roeselare
Meer informatie
Cool-Clean
Damhof 11
Dendermonde
Meer informatie
Crabeels A & Zoon
Wayenborgstraat 20
Mechelen
Meer informatie
CSR Cleaning Service Roggeman
Passtraat 125/B4
Sint-Niklaas
Meer informatie
D & D Cleaning
Guido Gezellestraat 38
Wevelgem
Meer informatie
Damian's Cleaning
Striekestraat 11 D
Bilzen
Meer informatie
De Bezige Bij & Co
Driehoevenseweg 52
Kapellen
Meer informatie
De Schouwveger-Bolle
Roeselaarsestraat 34/A
Moorslede
Meer informatie
De Vries Ruitenwasserij & Cleaning Service, Mortsel Oplevering van nieuwbouw, Schoonmaakbedrijven, Cleaning service, Glazenwasserij, Ramenwasserij, Ruitenwasserij, Opkuis van nieuwbouw, Opkuis van bedrijven, Glasheldere kijk, Kwaliteit prijsgerichtheid, Stiptheid en Eerlijkheid in Mortsel, Antwerpen.
De Vries Ruitenwasserij & Cleaning Service
Vijf aprilwarande 53
Mortsel
Meer informatie
Kies voor het perfect schoonmaken van bedrijven in Oost-Vlaanderen voor E&M Cleaning in Aalst  Welkom bij E&M Cleaning in Aalst , uw expert in schoonmaak! Reken op onze ervaring, expertise en passie voor puur proper en zet ons in voor uw kantoorschoonmaak en het volledig schoonmaken van bedrijven, want een schoon pand is gezond en daarin werkt uw team productiever. We staan klaar voor alle ondernemers en zijn het schoonmaakbedrijf voor horeca en schoonmaakbedrijf voor bedrijfspanden. Ook voor opleveringsschoonmaak nieuwbouw, schoonmaak na opkuis, het opruimen van grote bouwplaatsen, evenementen schoonmaak en schoonmaak na renovatie zijn we hét schoonmaakbedrijf in de buurt van Oost-Vlaanderen. Met E&M Cleaning kiest u voor stralend en kraakschoon. Over E&M Cleaning in Aalst  E&M Cleaning Aalst is een ervaren en dynamische onderneming. Met een diepe passie voor puur proper staan we garant voor het leveren van een superieure service, kwaliteit en tevredenheid. Het is ons dagelijks doel om telkens weer een perfect schoon pand, kantoor en locatie op te leveren. We zijn bij onze klanten uitgegroeid tot een vaste waarde binnen hun bedrijfsvoeren en hebben een sterkte reputatie opgebouwd. Om dit te hanteren, werken wij onder het motto: ' Wij doen meer dan wat wij beloven '. Want voor ons is het werk pas af, als we u weer verbazen met de mooist schone oplevering mogelijk. Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze diensten en services vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder met raad, daad en een offerte op maat.   Expert in het schoonmaken van kantoren Het schoonmaken van kantoren is geen eenvoudige klus, gelukkig weten wij er wel raad mee. Van uw bureaus tot aan ieder hoekje in het toilet, alle vloeren en uw volledige interieur leveren we u keer op keer een stralend schoon resultaat . Uw medewerkers, uw klanten en uw leveranciers zullen graag aanwezig zijn bij u in kantoor. Wist u dat een schone en gezonde werkomgeving ook de productiviteit van uw team verhoogt? Doe een beroep op ons voor de structurele schoonmaak van uw kantoor en u zult het verschil merken. We begrijpen uiteraard dat u bij voorkeur de schoonmaak buiten uw kantoortijden wil laten plaatsvinden en daarom kunt u rekenen op onze flexibiliteit. Met kennis, kunde en een onberispelijke service helpen we u graag telkens weer aan een heerlijk schoon kantoor. Onze diensten en services in Oost-Vlaanderen We nodigen u van harte uit contact op te nemen voor meer informatie, advies en het maken van een (bezoek)afspraak voor onze diensten en services, waaronder: Schoonmaakbedrijf in de buurt Kantoorschoonmaak Schoonmaken van bedrijven Schoonmaakbedrijf voor horeca Schoonmaakbedrijf voor bedrijfspanden Opleveringsschoonmaak nieuwbouw Schoonmaak na opkuis Opruimen van grote bouwplaatsen Evenementen schoonmaak Schoonmaak na renovatie Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
E&M Cleaning
Binnenstraat 31 bus 2
Aalst
Meer informatie
Edy Cleaning
Vredelaan 56
Blankenberge
Meer informatie
Eli’s Cleaning in Antwerpen, voor een professionele schoonmaak van kantoren, winkels, horeca en meer Beschikt u over een eigen zaak en bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf? Ga dan zeker in gesprek met Eli’s Cleaning in Antwerpen. Bij onze professionele schoonmaakdienst kunt u terecht voor een vakkundige schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van apotheken, de schoonmaak van winkels en schoonmaak van horeca. Ook verzorgen wij een opkuis na brandschade, een opkuis na waterschade en een opkuis na renovatie. Bovendien zijn wij ook inzetbaar voor glazen wassen en het wassen van ramen. Het team van Eli’s Cleaning staat klaar om u van dienst te zijn. Professionele schoonmaak van kantoren in Antwerpen Een kantoor fungeert als een werkomgeving, maar ook als visitekaartje voor uw bedrijf. Voor uw personeel is het prettig om te kunnen werken in een schone en opgeruimde omgeving, maar voor klanten wekt u, met een proper kantoor, een betrouwbare indruk. Het laat zien dat u uw zaken goed op orde heeft. Bij Eli’s Cleaning helpen we u graag met het uitstralen van een professionele bedrijfsvoering. Wij zorgen voor een spik en span kantoorpand, komen op tijden waarop u dat wenst en bepalen ook de frequentie in overleg. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsvoering en houden wij alles netjes. Grondige opkuis na renovatie in de regio Antwerpen Gaat u renoveren? Dan komt daar flink wat georganiseer bij kijken. Wordt uw pand uiteindelijk opgeleverd, dan mag u daarna nog eens flink aan de slag om bouwgruis weg te halen tussen naden en kieren en cementsluier op ramen en tegels te verwijderen. Ook ramen ontdoen van stof en stickers weghalen van nieuw sanitair of keukenmateriaal hoort erbij. Maak het uzelf makkelijk en huur ons in voor de opkuis na de renovatie. Zo stapt u nadat wij klaar zijn, direct een kraakheldere woning binnen!  Ook voor het streeploos wassen van ramen Kijkt u ook graag naar buiten door streeploos gewassen ramen? Informeer dan gerust eens naar onze marktconforme prijzen voor het wassen van uw glazen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Glazen wassen Wassen van ramen Schoonmaak van apotheken Opkuis na brandschade Opkuis na waterschade Opkuis na renovatie Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van horeca Schoonmaak van winkels Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Eli's Cleaning
Miraeusstraat 7
Antwerpen
Meer informatie
Emk Cleaning
Ter Weerst 7
Waregem
Meer informatie
ESA International BVBA
Camille Huysmanslaan 27 bus 14
Antwerpen
Meer informatie
G Cleaning bvba
Weg naar Zwartberg 394
Oudsbergen
Meer informatie
GCV Cab Cleaning
Leeuw van Vlaanderenlaan 21
Kortrijk
Meer informatie
Gigi's Window Cleaning
Bethaniënlei 90
Zoersel
Meer informatie
Bij Glazenwasserij De Cort in Berchem, Antwerpen, kunt u terecht voor het reinigen van veranda’s, dakgoten, ramen en zonnepanelen Voor een heldere blik op de buitenwereld, moet u bij Glazenwasserij De Cort in Berchem zijn, wij zijn uw goede glazenwasser in de buurt. Wanneer er een glazenwasser gezocht wordt, wordt al snel verwezen naar onze betaalbare glazenwasser. Wij kunnen goedkoop ramen wassen, en kunnen daarnaast ingeschakeld worden voor het reinigen van veranda’s, het reinigen van dakgoten en het reinigen van zonnepanelen. Ondanks dat we goedkoop ramen wassen, kan onze ruitenwasser als de beste ruiten poetsen. We garanderen u dan ook altijd een streeploos en fantastisch resultaat. Voor het reinigen van veranda’s, en meer, in Berchem Bij Glazenwasserij De Cort in Berchem hebben we een passie voor ons vak. We vinden het belangrijk dat iedereen in een zo schoon mogelijke omgeving kan vertoeven, en hebben onze krachten gebundeld om u daarbij van dienst te kunnen zijn. Wij werken altijd volgens een vooraf opgesteld plan van aanpak, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Een greep uit ons dienstenaanbod Reinigen van veranda's Goedkoop ramen wassen Ruiten poetsen Reinigen van dakgoten Reinigen van zonnepanelen Goede glazenwasser in de buurt Ruitenwasser Betaalbare glazenwasser Glazenwasser gezocht Geniet van de voordelen van blinkend schone dakgoten Omdat ze zo hoog zitten, houden we niet altijd rekening met onze dakgoten. Ondanks dat ze vaak over het hoofd gezien worden, is het wel belangrijk om uw dakgoten goed in de gaten te houden. Vieze dakgoten kunnen namelijk zorgen voor vochtproblemen en andere schade aan uw woning. Gelukkig kan iedereen die in Opwijk en omgeving woont, het team van Glazenwasserij De Cort inschakelen voor het reinigen van dakgoten . Wij kunnen dit zowel eenmalig als periodiek doen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over die hoge dakgoten. Wij zorgen voor meer licht in uw woning in Antwerpen Om te zorgen voor meer lichtinval in de woning, laten veel mensen een dakkoepel plaatsen. Dit is een soort raam in het dak, waardoor licht makkelijk zijn weg naar binnen vindt. Wat veel mensen vergeten, is dat deze dakkoepels, net als uw glazen, regelmatig gewassen moeten worden om hun functie te behouden. Het reinigen van dakkoepels kan, door hun hoogte, vaak een ingewikkelde klus zijn. Ga daarom in zee met Glazenwasserij De Cort in Berchem. Wij hebben de juiste middelen en materialen in huis om deze klus voor u te klaren. Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Glazenwasserij De Cort in Berchem. U kunt ook het contactformulier invullen.
Glazenwasserij De Cort
Apollostraat 93
Berchem
Meer informatie
GTO Cleaning
Jef Coosemansstraat 12
Tervuren
Meer informatie
Hajji Company
Autolei 157
Wommelgem
Meer informatie
Hascelik Group
Julius de Geyterstraat 168
Wilrijk
Meer informatie
HD Cleaning
Ajuinenstraat 2
Aalst
Meer informatie
I&S Cleaning
Burgemeester Joseph Chalmetlaan 121 / 101
Zelzate
Meer informatie
Imro Clean in Geraardsbergen, een professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven in regio Oost-Vlaanderen Bij professioneel schoonmaakbedrijf Imro Clean in Geraardsbergen kunt u terecht voor de schoonmaak voor particulieren en bedrijven. Zij kunnen u van dienst zijn met een eenmalige schoonmaak en voor de gebruikelijke reiniging van uw vestiging. U kunt hier terecht voor de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten, schoonmaken van kantoren en voor de industriële schoonmaak. Voor verschillende ruimten kan een grondige schoonmaak worden verzorgd. Daarnaast kunnen zij u van dienst zijn bij scholen schoonmaken, ziekenhuizen schoonmaken en uw atelier schoonmaken. De opkuis na waterschade en opkuis na verbouwing zijn zware taken, maar dit is een gemakkelijke klus voor dit bedrijf. In het takenpakket van dit bedrijf is dakreiniging ook een mogelijkheid. Diensten bij Imro Clean Het is natuurlijk prettig om een schone werkomgeving of een schoon huis te houden, omdat u zich hier ook gelijk beter bij voelt. Voor deze schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij deze professionals terecht voor de ruimten die aangepakt moet worden. Zij leveren gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor u als klant met kwaliteit schoonmaakmiddelen om een professionele schoonmaakbeurt te verzekeren. U kunt bij dit professioneel schoonmaakbedrijf terecht voor onder andere: Schoonmaken van kantoren Scholen schoonmaken Ziekenhuizen schoonmaken Atelier schoonmaken Inboedelopruimingen Klusjesdienst Opkuis na nieuwbouw of renovatie  Opkuis na waterschade Industriele schoonmaak Dakreiniging Schoonmaakwerkzaamheden in Geraardsbergen Bij Imro Clean worden verschillende schoonmaakwerkzaamheden aangeboden. Zij kunnen u onder andere van dienst zijn bij de gebruikelijke schoonmaak voor particulieren en bedrijven. U kunt dit bedrijf inhuren om bijvoorbeeld op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Door een schone werkomgeving en leefomgeving voelt u zich beter en kunt u productiever bezig zijn. Ook kunnen zij worden ingeschakeld voor een eenmalige grondige schoonmaak bijvoorbeeld voor de verkoop of verhuur van uw woning. Zij kunnen dit op korte termijn voor u verzekeren en ervoor zorgen dat lastig bereikbare plekken van bacteriën en vuil kunnen worden gereinigd. U kunt uw woning voor verhuur of verkoop dan in optimale conditie opleveren.  Inboedel schoonmaak en klusjesdienst in regio Oost-Vlaanderen De inboedel schoonmaak is een lastige taak om zomaar te ondernemen, het is makkelijker om dit aan deze professionals over te laten. Zij kunnen uw inboedel professioneel opruimen bijvoorbeeld het leegruimen van een woning na overlijden. Ook kunnen zij voorzien in de opkuis na waterschade of de opkuis na een verbouwing, waarbij zij een grondige schoonmaak garanderen. Daarnaast is Imroclean in Geraardsbergen ook een klusjesdienst en kunnen zij verschillende kleine en grote werken voor u uitvoeren bijvoorbeeld kleine afbraakwerken, laminaat leggen en algemene elektriciteitswerken.  Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.            
Imro Clean
Industrielaan 9
Brussel
Meer informatie
Jafleur
Processieweg 50
Ranst
Meer informatie
Jefa Cleaning
Spechtstraat 13
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Jwm-cleaning
Stokrooiestraat 59
Lummen
Meer informatie
Kaba cleaning & facility services
Bergbeemdenstraat 40
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Klean
Schoolstraat 20/4
Nederzwalm-Hermelgem
Meer informatie
KW Dak&Gootreiniging
Gaarlemstraat 5
Brugge
Meer informatie
LB Cleaning
Nijverheidsstraat 70
Wommelgem
Meer informatie
Limpio
Dorp-West 67
Lochristi
Meer informatie
Maxi Chassis Cleaning and Services in Avelgem, expert in office cleaning, cleaning at home en meer Bent u op zoek naar een professional in schoonmaakdiensten? Maak dan zeker een afspraak met Maxi Chassis Cleaning and Services uit Avelgem. Wij bieden een breed dienstenpakket voor zowel particulieren als bedrijven. Zo verzorgen wij niet alleen cleaning at home, maar ook office cleaning, school cleaning en industrial cleaning bijvoorbeeld. Voor appartementencomplexen en vastgoedbeheerders, verzorgen wij tevens de cleaning of common spaces, cleaning of halls, cleaning of stairs en cleaning of elevators. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor een vakkundige cleaning of glasses en cleaning of shutters. Als het echt schoon moet zijn, staat het team van Maxi Chassis Cleaning and Services klaar om u van dienst te zijn. Deskundige schoonmaak voor bedrijven vanuit Avelgem Bij Maxi Chassis Cleaning and Services weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een proper voorkomen te hebben met uw bedrijf. Uw kantoor of bedrijfspand is immers het visitekaartje voor uw klanten. Wanneer u de schoonmaakdiensten aan onze schoonmaak professionals overdraagt, garanderen wij u een spic en span resultaat. Wij zijn flexibel inzetbaar waardoor we de bedrijfsvoering niet zullen hinderen. Van tevoren maken we heldere afspraken over uw wensen en zorgen voor een excellente uitvoering van uw opdracht. We bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijke kennismaking op locatie. Cleaning at home in de regio West-Vlaanderen Kunt u, in uw drukke bestaan, wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de poetshulp in van Maxi Chassis Cleaning and Services. Onze schoonmaakexpert komt bij u thuis op een dag en tijdstip wanneer u dat wenst, waarbij we van tevoren de frequentie bespreken. Dit kan zowel eenmalig als periodiek. Van ramen wassen tot het sanitair en de keuken reinigen, we zorgen ervoor dat uw woning weer straalt en lekker schoon is. Zo houdt u meer tijd over voor de zaken waar u veel liever tijd aan besteedt. Informeert u gerust eens naar onze eerlijke tarieven. Wij zijn inzetbaar in de ruime omgeving rond Avelgem Is uw bedrijf of woning niet gesitueerd in Avelgem? Dan is dit voor ons geen enkel probleem. Wij verlenen onze diensten in de wijde omgeving rondom Avelgem. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Cleaning at home Office cleaning School cleaning Cleaning of common spaces Industrial cleaning Cleaning of glasses Cleaning of shutters Cleaning of stairs Cleaning of elevators Cleaning of halls Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Maxi Chassis Cleaning and Services
Steenbakkerstraat 26
Avelgem
Meer informatie
MISS Cleaning BVBA
Lammerdries-Oost 24B
Olen (Antwerpen)
Meer informatie
MSK Belgium
Tamariskenlaan 27
Sint-Jans-Molenbeek
Meer informatie
MTN Cleaning
Dudenhofenlaan 168
Nieuwpoort
Meer informatie
Opkuis, ontmossen en meer door de ervaren glazenwasser van NZ Schoonmaak in Itegem Antwerpen Bent u op zoek naar een erkende, ervaren schoonmaakdienst voor uw ramen, daken en het opkuisen na schade? Dan bent u bij NZ Schoonmaak in Itegem aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en service voor uw schoonmaakprojecten. U kunt een beroep op ons doen voor onder andere het leeghalen en schoonmaken van panden, ontmossen van daken, reinigen van gevels, opkuis na brandschade, opkuis na waterschade, reinigen van zonnepanelen, reinigen van terrassen en het reinigen van overkappingen. We bieden u een team ervaren glazenwassers, professionele ramenwassers en schoonmaakexperts voor al uw opkuis en reinigingsopdrachten.  Uw kundige en ervaren glazenwasser in Antwerpen Ons team van NZ Schoonmaak is met jarenlange ervaring en een passie voor proper specialist in het reinigen van ramen. Hiermee bedoelen we streeploos tot in detail. Met een diversiteit aan technieken is er geen raam met geheimen voor ons om deze volledig van vuil en aanslag te ontdoen! We werken onder andere met de osmose techniek, waarbij vuil en aanslag ook over een langere periode geen kans krijgt om aan te hechten. Mogen we u eens meer over onze technieken vertellen en ook u van een perfect en streeploos uitzicht voorzien? Onze diensten en services vanuit Itegem Bij NZ Schoonmaak staat ons team dagelijks klaar om u van meer informatie, advies en/of een offerte te voorzien. Neem daarom vandaag nog contact op met ons over onze diensten en services van Itegem: Leeghalen en schoonmaken van panden Ervaren glazenwasser Professionele ramenwasser Ontmossen van daken Reinigen van gevels Opkuis na brandschade Opkuis na waterschade Reinigen van zonnepanelen Reinigen van terrassen Reinigen van overkappingen Het reinigen van gevels en terrassen Ook voor uw gevels en terrassen rekent u op NZ Schoonmaak. Als specialist in het vak en met goede motivatie gaan we dagelijks voor onze klanten aan de slag met de buitenzijde van uw woning, pand en/of kantoor. Alles is maatwerk en detailwerk, want geen detail aan vuil blijft achter! Mogen we ook de façade van uw woning en pand een schoonmaakbeurt geven en uw buitenterrein laten stralen? Maak dan een afspraak met ons. We komen graag bij u langs om uw reinigingsproject met u door te nemen.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
NZ Schoonmaak
Hooiweg 31/ A
Itegem
Meer informatie
P & L Cleaning & Disinfection
Hanegraefstraat 18
Antwerpen
Meer informatie
Pico Bello Cleaning
Veurnekeiweg 2
Wulpen (Koksijde)
Meer informatie
Cris & Co in Oudenburg, laat uw kantoor stralen met dit professionele schoonmaakbedrijf voor bedrijven Bent u op zoek naar een deskundig schoonmaakbedrijf voor bedrijven of een schoonmaakbedrijf voor particulieren? Dan bent u bij Cris & Co in Oudenburg aan het juiste adres. Wij bieden een breed pakket aan diensten als de schoonmaak van kantoren, een opkuis na brand, een opkuis na waterschade of bijvoorbeeld een opkuis na stormschade. Daarnaast hebben wij de beschikking over een feestzaal tot 70 personen voor al uw partijen. Tenslotte kunt u ook bij onze allround schoonheidsspecialiste terecht voor hand- en voetverzorging en een ontspannende gelaatsverzorging. Informeer snel naar de uiteenlopende mogelijkheden. Schoonmaakbedrijf voor bedrijven Oudenburg Onze schoonmaak divisie is al meer dan 10 jaar werkzaam binnen de schoonmaakbranche. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op een sterke service, waarbij wij gegarandeerd zorgen voor een stralend resultaat. Ons team werkt efficiënt en snel aan uw opdracht, zodat u binnen een mum van tijd geniet van een spik en span kantoor of woonhuis. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan poetsdiensten als algemene schoonmaakwerken , een industriële reiniging, het poetsen van ramen, poetsen bij water- of brandschade, maar ook bij het leegmaken van een woning. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Kwaliteit staat voorop Bij elke nieuwe schoonmaak opdracht maken wij eerst heldere afspraken met u over uw wensen, het tijdstip waarop wij de schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren en de frequentie. Zo kunnen wij op regelmatige basis uw woning of kantoor poetsen en daarnaast bijvoorbeeld één keer per maand uw ramen meenemen. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs , passend bij uw budget. U kunt van onze schoonmaakdiensten gebruikmaken in de provincie West-Vlaanderen, meestal in de regio van Oostende, Brugge en Kortrijk. Onze overige diensten Naast onze schoonmaakorganisatie, zijn wij uw partner bij de verhuur van feestzalen. Tevens bent u welkom een afspraak te boeken bij onze allround schoonheidsspecialiste Mihaela; van een nieuwe snit tot een complete lichaamsverzorging. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Opkuis na brand Opkuis na waterschade Opkuis na stormschade Schoonmaak van kantoren Schoonmaakbedrijf voor bedrijven Schoonmaakbedrijf voor particulieren Feestzaal tot 70 personen Allround schoonheidsspecialiste Hand en voetverzorging Gelaatsverzorging Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.
Puur
Karel Janssenslaan 51
Oostende
Meer informatie
Ramenwasserij Windows Wash
Glazenstraat 1
Eernegem (Ichtegem)
Meer informatie
RDA Cleaning
Posterijstraat 4
Waregem
Meer informatie
Renovanclean
Obterrestraat 3
Proven
Meer informatie
Rubio Cleaning in Berchem, van een algemene tot een industriële schoonmaak en meer, voor een stralend resultaat Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Maak kennis met Rubio Cleaning uit Berchem. Wij zijn een erkend schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de algemene schoonmaak en industriële schoonmaak voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan kantoorschoonmaak en bijvoorbeeld schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes bijvoorbeeld. Wilt u een schoonmaakbedrijf inhuren voor winkel? Ook dan zijn wij uw aangewezen partner. Naast het schoonmaken van bedrijfspanden, zijn zowel particulieren als bedrijven, welkom om onze professionele glazenwasser in te schakelen voor blinkende ramen en voor een deskundige dakgoten reiniging.  Industriële schoonmaak in de regio Antwerpen Binnen onze business unit " industriële schoonmaak ”, hebben wij een team van schoonmaak experts voor u klaar staan die op deskundige wijze de infrastructuur reiniging voor u uitvoeren. Onze cleaning operators beschikken over de juiste materialen en knowhow om de volledige industriële schoonmaak van a tot z voor u uit te voeren. Met onze mobiele en stationaire cleaners, kunnen wij bijvoorbeeld op efficiënte wijze uw vloeren en leidingen reinigen. Dankzij het inzetten van hogedruksproeiers, voeren we de opdracht snel voor u uit en kunt u binnen afzienbare tijd weer verder met uw productieproces. Informeert u gerust vast naar onze prijzen. Laat uw dakgoten reinigen vanuit Berchem Een dakgoot vangt naast water, ook een hoop vuil op. Zo stromen de afgevallen bladeren mee met het regenwater, maar ook zand en vuil dat neerslaat op het dak. Na verloop van tijd kan uw dakgoot verstopt raken. Wanneer dit gebeurt, ziet u op termijn vochtdoorslag aan de binnenzijde van uw woning of ruikt u een muffe lucht. Om dit te voorkomen, is het belangrijk uw dakgoot regelmatig te laten reinigen. U verlengt hiermee de levensduur van de dakgoot en voorkomt schade binnenshuis. Maak vandaag een afspraak met onze schoonmaak professionals. Wij zijn inzetbaar door heel België Woont u buiten de omgeving van Berchem? Dan is dit voor ons geen enkel probleem. Rubio Cleaning is namelijk werkzaam door heel België. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Algemene schoonmaak Industriële schoonmaak Dakgoten reinigen Glazenwasser Kantoorschoonmaak Schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes Schoonmaakbedrijf inhuren voor winkel Schoonmaken van bedrijfspanden Professioneel schoonmaakbedrijf Erkend schoonmaakbedrijf Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Rubio Cleaning
Statiestraat 163
Berchem
Meer informatie
S.C.L Cleaning
Nederzwijnaarde 24 L
Zwijnaarde
Meer informatie
Schoonmaakbedrfijf De Groote
Vissersstraat 45/301
Zeebrugge (Brugge)
Meer informatie
Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen, Antwerpen, staat klaar voor de opkuis na verbouwing  Niks is lekkerder dan werken in een schone omgeving, en dat is waarom het team van Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen zich gespecialiseerd heeft in het opkuisen van bedrijven. Ons team staat klaar voor de schoonmaak van scholen, de schoonmaak van kantoor, de schoonmaak van winkels en wij zijn ook schoonmaakbedrijf voor restaurant. Wij kunnen ingeschakeld worden voor bijvoorbeeld het wassen van ramen, een grondige opkuis of een grote opruiming, maar ook voor het leeghalen en schoonmaken bij verhuizing en de opkuis na verbouwing. Ook voor voor of na verhuizing schoonmaken van uw pand kunt u gebruik maken van onze expertise. Wat kunt u verwachten van onze diensten in Mechelen Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf met oog voor detail dat daarnaast veel waarde hecht aan klanttevredenheid, dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen aan het juiste adres. Een greep uit ons veelzijdige dienstenaanbod vindt u hier Opkuis na verbouwing Leeghalen en schoonmaken bij verhuizing Grote opruiming Voor of na verhuizing schoonmaken Wassen van ramen Schoonmaak van scholen Schoonmaak van kantoor Grondige opkuis Schoonmaak van winkels Schoonmaakbedrijf voor restaurant Uw bedrijf snel weer op orde met onze opkuis na verbouwing Na een verbouwing, bijvoorbeeld nadat u een nieuwbouwpand heeft aangeschaft of uw huidige pand heeft gemoderniseerd of uitgebreid, is het van belang om dit pand grondig te laten reinigen . In Mechelen en omgeving kan Schoonmaakbedrijf Mechelen voor deze klus worden ingeschakeld. Ons enthousiaste team zorgt er voor dat deze klus binnen de kortst mogelijke tijd geklaard wordt. Omdat wij enkel werken met gecertificeerde medewerkers die altijd gebruik maken van de nieuwste machines en materialen, is een blinkend schoon resultaat gegarandeerd. Zo kunt u snel weer aan de slag in uw schone bedrijfspand. Exclusieve schoonmaakservices voor bedrijven in Antwerpen Klanttevredenheid is extreem belangrijk bij Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen. Wij zijn er dan ook heel trots op dat vele tevreden klanten u reeds voorgingen in een samenwerking met ons.  Elk bedrijf, klein of groot, is welkom om de diensten van Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen af te nemen. We staan op alle doordeweekse dagen voor onze klanten klaar, en dit kunnen we zowel eenmalig als periodiek doen. Voordat we beginnen met onze werkzaamheden, gaan wij graag met u in gesprek zodat wij weten wat uw wensen zijn, en u weet wat wij te bieden hebben. Wij werken zonder dienstencheque, maar uiteraard wel met factuur. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen. U kunt ook het contactformulier invullen.
Schoonmaakbedrijf Mechelen
Nekkerspoelstraat 110-1
Mechelen
Meer informatie
Schoonmaakbedrijf VDS
Zedelgemsesteenweg 122
Ichtegem
Meer informatie
SK Cleaning
Griendeplein 4A
Gent
Meer informatie
SNC Koerier
Eikenlaan 7/5
Bilzen
Meer informatie
Sofiesky Groep
Tarwestraat 44
Gent
Meer informatie
SOS Schoonmaak
Dumolinlaan 1/13
Kortrijk
Meer informatie
Squeaky Clean
Ruytenburgstraat 24/301
Berchem
Meer informatie
Star Cleaning Group
Stationsplein 4/21
Brugge
Meer informatie
TC Cleaning in Beernem is specialist in het schoonmaken van kantoren, showrooms en voor particulieren Welkom bij TC Cleaning in Beernem , de specialist in puur proper! Reken op onze ervaring, expertise en passie voor kraakschoon. We bieden u een breed scala aan schoonmaakdiensten aan en staan garant voor een feilloze schone oplevering van alle schoonmaakopdrachten. Doe onder meer een beroep op ons voor het schoonmaken van kantoren, periodieke schoonmaakdiensten, trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken, grote schoonmaak van ruimtes, opkuis na een verbouwing, huizen leeghalen, het schoonmaken van leeggemaakte woningen, schoonmaak en ontruiming na overlijden en het schoonmaken van showrooms, want bij ons professioneel schoonmaakbedrijf TC Cleaning heeft u altijd de zekerheid van een piekfijn resultaat.  Over TC Cleaning in Beernem TC Cleaning is een betrouwbaar en dynamisch schoonmaakbedrijf gevestigd in Beernem. We zijn vier jaar geleden gestart met onze onderneming in de schoonmaaksector en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde bij onze klanten in heel West-Vlaanderen. We zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, showrooms, hotels, appartementen, de schoonmaak na verhuur en de schoonmaak na verbouwingen. Voor particulieren staan we ook klaar om schoonmaakdiensten perfect op maat van uw wensen en behoeften te verzorgen. Bovendien bieden we u zelfs strijkdiensten aan! De passie voor schoonmaakwerk is ons vanuit huis meegegeven. We hanteren een professionele aanpak en flexibele werktijden, zodat het u altijd gelegen komt. Elke klant heeft unieke behoeften en daarom bieden we u graag een vrijblijvende offerte aan. U krijgt hiermee direct een duidelijk beeld van de prijs en de mogelijkheden. Het perfect schoonmaken van kantoren Een schoon kantoor zorgt voor een betere werkomgeving voor uw personeel en een hogere productiviteit. Kies daarom voor ons team schoonmaakexperts van TC Cleaning. Gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken van bedrijven bieden we u structurele schoonmaak aan op flexibele tijden. Als uw medewerkers naar huis zijn, zorgen wij ervoor dat ieder onderdeel van uw kantoor brandschoon gemaakt wordt. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we telkens weer dat onze klanten tevreden aan het werk gaan in een frisse en verzorgde omgeving. Mogen we ook u verder helpen met onze poetsdienst voor bedrijven? Vraag ons dan snel naar de mogelijkheden voor uw kantoor, pand en/of showroom.  Onze diensten en services in West-Vlaanderen We nodigen u van harte uit contact op te nemen voor meer informatie, advies en het maken van een (bezoek)afspraak voor onze diensten en services , waaronder: Schoonmaken van kantoren Periodieke schoonmaakdiensten Trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken Grote schoonmaak van ruimtes Opkuis na een verbouwing Huizen leeghalen Schoonmaken van leeggemaakte woningen Schoonmaak en ontruiming na overlijden Schoonmaken van showrooms Professioneel schoonmaakbedrijf Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
TC Cleaning
Lattenklieversstraat 121
Beernem
Meer informatie
Tempoo bv
Gravin Johannastraat 18
Gent
Meer informatie
Total Clean Knokke
Bloemenlaan 7
Knokke-Heist
Meer informatie
Turquase Cleaning
Arbeidsstraat 43/A
Lier
Meer informatie
Van Den Boer Service in Genk, een schoonmaakbedrijf en bezorgdienst  Van Den Boer Service in Genk is een schoonmaakbedrijf waar u terecht kunt voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. U kunt hier onder andere terecht voor de schoonmaak van kantoor ruimtes, maar ook particulieren kunnen hier terecht. Zij kunnen ook u ook van dienst zijn bij het schoonmaken van voertuigen bijvoorbeeld de schoonmaak van busjes binnen, de schoonmaak van busjes buiten en het polijsten van busjes. Daarnaast voeren zij ook tuinonderhoud uit. Ook voeren zij verschillende kluswerkzaamheden uit, zo kan een binnen schilder of buiten schilder verschillende schilderwerkzaamheden uitvoeren. In hun takenpakket zijn zij ook in staat om de 1 ste opkuis na brand uit te voeren en zijn zij een wasserette. Ook zijn zij werkzaam als bezorgdienst die in staat is om lunchpakketten bezorgen bij bedrijven. Breed scala aan diensten Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Door de kennis en ervaring waar zij over beschikken zijn zij gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende diensten voor u als klant en kunt u hier voor een breed pakket aan taken terecht. Zij kunnen u onder andere van dienst zijn met: Voertuigen schoonmaak Pakket service/bezorgen van pakjes Tuinonderhoud Schoonmaak Tuinonderhoud en schoonmaak Dit bedrijf is in staat om verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren uit te voeren. Zij zijn bijvoorbeeld in staat om restaurants schoon te maken en kantoren schoonmaken, maar ook het schoonmaken van trappenhallen. Zij kunnen ook ruiten wassen voor zowel bedrijven als particulieren op een professionele manier. Daarnaast is het ook mogelijk om voertuigen schoon te laten maken door dit bedrijf. Zij kunnen bijvoorbeeld vrachtwagens en busjes van binnen en buiten schoonmaken. Zij voeren ook verschillende werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud uit. Dit bedrijf is in staat om bijvoorbeeld onkruid te verwijderen, de aanleg van tuinen en het leggen van tegels te verzorgen. Zij kunnen ook grasmaaien om ervoor te zorgen dat uw tuin er weer prachtig verzorgd uitziet. Bezorgdienst Dit bedrijf biedt ook zijn diensten aan als bezorgdienst. Zij kunnen pakketten bezorgen voor u als bedrijf bij uw klanten. Daarnaast hebben zij ook een lunchpakketten service waarmee zij lunchpakketten kunnen bezorgen bij bedrijven. Zo kunnen zij u en uw personeel een heerlijk lunchpakket bezorgen. Ook voeren zij verschillende kluswerkzaamheden uit bijvoorbeeld binnen en buitenschilderwerken, vloeren leggen en behangen. Bij Van Den Boer Service in Genk kunt u terecht voor een uitgebreid pakket aan diensten waaronder schoonmaakwerkzaamheden en de bezorging van pakketten en lunches.  Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.           
Van Den Boer Service
Hasseltweg 256
Genk
Meer informatie
VB Cleaning Service Van A Tot Z
Roeselaarsestraat 73
Moorslede
Meer informatie
Vereyken Peter uit Knokke-Heist: Voor een heerlijk fris interieur of stralend exterieur Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser, schoonmaker of schilder? Vereyken Peter is breed gespecialiseerd en helpt u graag verder met klussen zowel binnen als buiten. Behang laten plaatsen en plamuren van gyproc, het is allemaal mogelijk bij Vereyken Peter. Uw interieur wordt heerlijk opgefrist met behangwerken, frisse glazen of plamuurwerk. Ook voor fraaie schilderwerken moet u bij de binnenshuis schilder zijn. Teves voor opkuis na brand kunt u rekenen op Vereyken Peter. Binnen de kortste keren is uw woning weer zo goed als nieuw. Ook kunt u de buitenshuis schilder inschakelen voor een strak aanzicht van uw woning, waaronder het schilderen van gevels, maar ook door middel van kaleien binnen en buiten. Daarnaast kunt u rekenen op het schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van horeca en schoonmaak van bedrijven. Schoonmaakbedrijf voor fris resultaat Voor zowel particulieren als bedrijven staat het schoonmaakbedrijf van Vereyken Peter klaar om de boel aan te pakken. U kunt terecht voor een eenmalige opfrisbeurt, maar ook voor periodiek onderhoud. Van de schoonmaak van horeca tot de schoonmaak van bedrijven: het team zorgt voor een hygiënisch en stralend resultaat. Zelfs de ramen worden zonder moeite meegenomen door de ervaren glazenwasser. Of het nu gaat om uw eigen woning, een bedrijfspand of horecagelegenheid: u kunt rekenen op kwaliteit. Met ook voor detail zal de ruimte er weer spic en span uitzien en heerlijk fris ruiken. Zelfs voor lastige schoonmaakklussen buitenshuis, zoals de schoonmaak van opritten en terrassen of het ontmossen van daken kunt u terecht. Schilderklussen, behangwerken, plamuurwerk en kaleien Naast schoonmaakwerk is Vereyken Peter gespecialiseerd in verschillende werken voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Het schildersvak kent voor Vereyken Peter geen geheimen meer. Door zijn ervaring in het vak en juiste scholing kunt u rekenen op een fraai resultaat. Zijn oog voor detail maakt dat elke klus tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ook voor behang laten plaatsen kunt u terecht. Of u nu voor romantisch gaat of voor modern en strak: het team gaat graag aan de slag met elke stijl. Zelfs voor plamuren met gyproc kunt u terecht. Wat uw noden en wensen ook zijn: Vereyken Peter ontzorgt u graag.  Uitgebreide dienstverlening Vereyken Peter draait al lange tijd mee in het vak en is breed gespecialiseerd. Daarom kunt u terecht voor zowel grote klussen als kleine karweien, op verschillende vlakken. U kunt onder andere terecht voor:  Schilderwerken Behangwerken Schoonmaak van horeca Schoonmaak van bedrijven Schoonmaak van opritten en terrassen Opkuis na brand Glazenwasser Plamuurwerk Kaleien Ontmossen van daken Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. 
Vereyken Peter
Natiënlaan 45
Knokke-Heist
Meer informatie
Verheyen|Cleaning
August van de Wielelei 263 /2
Deurne
Meer informatie
VGCleaning in Kalmthout de professionele poetsdienst, leverancier en expert in schoonmaakproducten Welkom bij VGCleaning in Kalmthout , de expert in het professioneel schoonmaken van panden en de professionele poetsdienst voor particulieren. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor proper en zet ons in voor uw klussen binnen en buiten, zoals het schoonmaken van appartementen, het reiniging van zonnepanelen, de reinigen van dakgoten, opkuis bij verbouwing, eerste opkuis van nieuwbouw en uiteraard onze corebusiness: het schoonmaken van bedrijven. Met onze betrouwbare schoonmaakdienst zijn we voor vele klanten het adres voor een goede glazenwasser in de buurt in Antwerpen. Mogen we ook u verder helpen om uw woning of bedrijf volledig proper en schoon te maken en schoon te houden? Over VGCleaning in Kalmthout VGcleaning is een ervaren schoonmaakonderneming. Ons bedrijf heeft zich naast onze passie voor proper in de afgelopen twee jaar ook gespecialiseerd in het reinigen van ramen, dakgoten, zonnepanelen en meer klussen aan de buitenzijde van uw woning en pand. We gebruiken bijvoorbeeld voor onze glazenwasserij de fantastische osmose techniek. Hierdoor worden uw ramen niet alleen beter schoon, maar blijven deze ook langer schoon. We vertellen u graag meer over onze technieken, specialisaties en onze extra service als leverancier van de beste en milieuvriendelijke schoonmaakproducten . Zeg nu zelf, wie kent de beste schoonmaakproducten beter, dan diegene die er dagelijks mee aan de slag gaat en de beste reviews over zijn schoonmaakservices ontvangt! De professionele poetsdienst Als professionele poetsdienst bieden we u de garantie van perfect proper. We gebruiken onze eigen producten, die allen ontwikkeld zijn met de beste technologie voor een efficiënte en duurzame schoonmaak en bovenal milieuvriendelijk. Neem onder meer onze biologische vloerzeep en onze microvezel dweilen. Ideaal voor alle vloeren, inclusief parket, tegels, laminaat en pvc vloeren. Deze 100% biologische zeep met citroengeur en aleppozeep zorgt voor een spik en span resultaat in een handomdraai. Dit is slechts één voorbeeld van onze vele producten en expertise. Deze zetten we graag voor u in tijdens het uitvoeren van uw opdrachten, maar ook als leverancier van deze uitstekende en verantwoorde producten.  Onze diensten en services in Antwerpen We nodigen u van harte uit direct een kijkje te nemen naar ons fotoalbum . Geniet bij het zien van onze realisaties en werken in schoonmaak en bij het zien van ons prachtige assortiment in schoonmaakproducten. Neem vervolgens contact met ons op voor meer informatie, advies en het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder: Professioneel schoonmaken van panden Reiniging van zonnepanelen Professionele poetsdienst Schoonmaken van appartementen Opkuis bij verbouwing Eerste opkuis van nieuwbouw Betrouwbare schoonmaakdienst Schoonmaken van bedrijven Goede glazenwasser in de buurt Reinigen van dakgoten Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, voor het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
VGCleaning
Fransraatsstraat 78
Kalmthout
Meer informatie
Visiocleaning
Regentiestraat 55
Sint-Niklaas
Meer informatie
VKS Cleaning
Stationstraat 128
Sint-Gillis-Waas
Meer informatie
WILclean
Makelveld 24
Laakdal
Meer informatie