Ak Cleaning
Heesterbesstraat 5
Genk
Meer informatie
Alko Group Belgium Schoonmaakbedrijf
Belcrownlaan 14 unit 8
Deurne (Antwerpen)
Meer informatie
All Clean All Day
Oude Vortseweg 3
Laakdal
Meer informatie
Anyolkum BV in Antwerpen, veelzijdige binnenschilder voor klussen, schoonmaken en karweien Bent u op zoek naar een veelzijdige binnenschilder en buitenschilder die u ook kunt inzetten voor andere karweien? Wees welkom bij Anyolkum BV in Antwerpen. Naast schilderwerken, kunt u ons ook inschakelen voor Gyprocwerken, hoogtewerken en het betegelen van vloeren. Ook nemen wij het onderhoud van tuinen voor onze rekening als; beplantingswerken en uw gazon aanleggen. Bovendien verzorgen wij de schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van fabrieken, de 1e opkuis na verbouwing, de opkuis na stormschade en de opkuis na waterschade. Tenslotte staan wij ook klaar voor het lossen en laden met verhuizingen. Het team van Anyolkum staat klaar om ook u binnenkort van dienst te zijn. Vakkundige binnenschilder uit Antwerpen Is uw woning toe aan een frisse verfbeurt? Wij helpen u graag met uw binnen- en buitenschilderwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de schildersbranche , kunt u bij ons rekenen op een excellent resultaat. Wij werken nauwkeurig aan uw opdracht en maken enkel gebruik van de beste materialen voor een duurzaam resultaat. Bij al onze schilderopdrachten zorgen we voor een nette bescherming van uw vloer en interieur en laten de werkplek weer proper voor u achter. Informeer gerust naar onze prijzen. Tuinonderhoud in de regio Antwerpen Wilt u ook graag het hele jaar door een tuin die er goed onderhouden uitziet? Maak dan gebruik van onze onderhoudsdienst voor uw tuin. Zo zorgen wij ervoor dat uw gazon er netjes bij ligt en voeren ook uw beplantingswerken voor u uit. We bespreken van tevoren uw wensen en ideeën en maken samen een plan over de frequentie waarop we uw tuin onderhouden. Dat kan eenmalig zijn, maar ook wekelijks of maandelijks. Voor schoonmaakdiensten op maat Met onze schoonmaakservice bedienen wij zowel de zakelijke, als particuliere markt. Van kantoren en winkels tot showrooms en woningen, elke opdracht is bespreekbaar. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Gyprocwerken Lossen en laden met verhuizingen Binnenschilder Buitenschilder Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van fabrieken 1ste opkuis na verbouwing Opkuis na stormschade Opkuis na waterschade Onderhoud van tuinen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Anyolkum BV
Barnkrachtstraat 57
Antwerpen
Meer informatie
Barri Cleaning Service
Naamsesteenweg 274
Sint-Truiden
Meer informatie
BC Onderhoud
Kapelstraat 58
Lille
Meer informatie
Blinky Blitz
Platanenlaan 36
Zoersel
Meer informatie
Extra trefwoorden: Industriële reiniging/ Opkuis na verhuizing/ Ontsmetting
Brinis Cleaning
Slachthuisstraat 78
Sint-Niklaas
Meer informatie
Bunda Cleaning in Gent, professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven Is uw nieuwbouwwoning net opgeleverd, of beschikt u over een eigen bedrijf? In beide gevallen kan een professioneel schoonmaakbedrijf u helpen de boel weer netjes op orde te krijgen en te houden. Bij Bunda Cleaning in Gent, bieden we een breed dienstenpakket binnen de schoonmaakbranche. Zo verzorgen we naast de opkuis van fabrieken, de opkuis na verbouwing en de opkuis na nieuwbouw, ook het wassen van ramen bijvoorbeeld. Bovendien kunt u onze schoonmaak experts ook inschakelen voor de schoonmaak van garages. Kortom, zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf of ervaren glazenwasser? Bel dan snel met Bunda Cleaning. Professioneel schoonmaakbedrijf in Gent Uw bedrijf, waar u ook klanten ontvangt, is het visitekaartje van de onderneming. Een propere werkvloer, draagt bovendien bij aan meer werkplezier bij uw werknemers. Bij Bunda Cleaning begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om op een efficiënte en deskundige manier bij u schoon te maken, zonder de bedrijfsvoering te verstoren. Daarom werken wij op tijden waarop u dat het beste uitkomt. Ons deskundige team van schoonmaak professionals is flexibel inzetbaar en kan zowel eenmalig als periodiek worden ingezet. Wij bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Opkuis na nieuwbouw in Oost-Vlaanderen Bij het bouwen van een huis, of een verbouwing van een bestaande woning, komt heel wat kijken. Kan uw nieuwe huis uiteindelijk worden opgeleverd, dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Maar een huis vol bouwgruis, cementsluier en stickers op de ramen is niet bewoonbaar. Huur ons in voor een opkuis na nieuwbouw of na verbouwing en ons ervaren team zorgt er voor dat uw woning er stralend uitziet. Dat is alvast een zorg minder! informeert u gerust vast naar onze marktconforme prijzen. Ook voor blinkend schone ramen Ramen wassen is een lastig karwei. Vooral op hoogte of om de ruiten streeploos schoon te maken. Met onze ramen was dienst, zorgen wij voor blinkend schone ramen wanneer u dat wenst. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Opkuis van fabrieken Opkuis na verbouwing Opkuis na nieuwbouw Wassen van ramen Schoonmaak van garages Professioneel schoonmaakbedrijf Glazenwasser Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Bunda Cleaning
Kortrijksesteenweg 425
Gent
Meer informatie
Casa Volpini
Opperstraat 127 A
Moerbeke-Waas
Meer informatie
CCS Complete Cleaning Service
Koeisteerthofdreef 42
Mortsel
Meer informatie
Cityservice
Scheldestraat 34
Antwerpen
Meer informatie
Clean Queen
Lindelsebaan 294
Pelt
Meer informatie
Cleaning Division
Slachterijstraat 22
Oostmalle
Meer informatie
Cleaning Solutions bvba
Koebrugstraat 16
Moorsel
Meer informatie
Cleaningland
Eedverbondkaai 242 - bus 27
Gent
Meer informatie
Cleanwash-Jack
Larikslaan 2
Kasterlee
Meer informatie
CN Clean
Batavialaan 81-83
Roeselare
Meer informatie
Cool-Clean
Damhof 11
Dendermonde
Meer informatie
Crabeels A & Zoon
Wayenborgstraat 20
Mechelen
Meer informatie
Cris & Co
Schoolstraat 45
Oudenburg
Meer informatie
CSR Cleaning Service Roggeman
Passtraat 125/B4
Sint-Niklaas
Meer informatie
De Schouwveger-Bolle
Roeselaarsestraat 34/A
Moorslede
Meer informatie
De Vries Ruitenwasserij & Cleaning Service, Mortsel Oplevering van nieuwbouw, Schoonmaakbedrijven, Cleaning service, Glazenwasserij, Ramenwasserij, Ruitenwasserij, Opkuis van nieuwbouw, Opkuis van bedrijven, Glasheldere kijk, Kwaliteit prijsgerichtheid, Stiptheid en Eerlijkheid in Mortsel, Antwerpen.
De Vries Ruitenwasserij & Cleaning Service
Vijf aprilwarande 53
Mortsel
Meer informatie
Edy Cleaning
Vredelaan 56
Blankenberge
Meer informatie
Eli’s Cleaning in Antwerpen, voor een professionele schoonmaak van kantoren, winkels, horeca en meer Beschikt u over een eigen zaak en bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf? Ga dan zeker in gesprek met Eli’s Cleaning in Antwerpen. Bij onze professionele schoonmaakdienst kunt u terecht voor een vakkundige schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van apotheken, de schoonmaak van winkels en schoonmaak van horeca. Ook verzorgen wij een opkuis na brandschade, een opkuis na waterschade en een opkuis na renovatie. Bovendien zijn wij ook inzetbaar voor glazen wassen en het wassen van ramen. Het team van Eli’s Cleaning staat klaar om u van dienst te zijn. Professionele schoonmaak van kantoren in Antwerpen Een kantoor fungeert als een werkomgeving, maar ook als visitekaartje voor uw bedrijf. Voor uw personeel is het prettig om te kunnen werken in een schone en opgeruimde omgeving, maar voor klanten wekt u, met een proper kantoor, een betrouwbare indruk. Het laat zien dat u uw zaken goed op orde heeft. Bij Eli’s Cleaning helpen we u graag met het uitstralen van een professionele bedrijfsvoering. Wij zorgen voor een spik en span kantoorpand, komen op tijden waarop u dat wenst en bepalen ook de frequentie in overleg. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsvoering en houden wij alles netjes. Grondige opkuis na renovatie in de regio Antwerpen Gaat u renoveren? Dan komt daar flink wat georganiseer bij kijken. Wordt uw pand uiteindelijk opgeleverd, dan mag u daarna nog eens flink aan de slag om bouwgruis weg te halen tussen naden en kieren en cementsluier op ramen en tegels te verwijderen. Ook ramen ontdoen van stof en stickers weghalen van nieuw sanitair of keukenmateriaal hoort erbij. Maak het uzelf makkelijk en huur ons in voor de opkuis na de renovatie. Zo stapt u nadat wij klaar zijn, direct een kraakheldere woning binnen!  Ook voor het streeploos wassen van ramen Kijkt u ook graag naar buiten door streeploos gewassen ramen? Informeer dan gerust eens naar onze marktconforme prijzen voor het wassen van uw glazen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Glazen wassen Wassen van ramen Schoonmaak van apotheken Opkuis na brandschade Opkuis na waterschade Opkuis na renovatie Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van horeca Schoonmaak van winkels Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Eli's Cleaning
Miraeusstraat 7
Antwerpen
Meer informatie
ESA International BVBA
Camille Huysmanslaan 27 bus 14
Antwerpen
Meer informatie
G Cleaning bvba
Weg naar Zwartberg 394
Oudsbergen
Meer informatie
Gaurus Alexandru
Lange Leemenstraat 56
Antwerpen
Meer informatie
GCV Cab Cleaning
Leeuw van Vlaanderenlaan 21
Kortrijk
Meer informatie
Gigi's Window Cleaning
Bethaniënlei 90
Zoersel
Meer informatie
Hajji Company
Autolei 157
Wommelgem
Meer informatie
Hand Clean
Posthofbrug 6/8 bus 5
Antwerpen
Meer informatie
HD Cleaning
Ajuinenstraat 2
Aalst
Meer informatie
Imro Clean in Geraardsbergen, een schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven Bij Imro Clean in Geraardsbergen kunt u terecht voor de schoonmaak voor particulieren en bedrijven. Zij kunnen u van dienst zijn met een eenmalige schoonmaak en voor de gebruikelijke reiniging van uw vestiging. U kunt hier terecht voor de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten, schoonmaken van kantoren en voor de industriële schoonmaak. Voor verschillende ruimten kan een grondige schoonmaak worden verzorgd. Daarnaast kunnen zij u van dienst zijn bij scholen schoonmaken, ziekenhuizen schoonmaken en uw atelier schoonmaken. De opkuis na waterschade en opkuis na een verbouwing zijn zware taken, maar dit is een gemakkelijke klus voor dit bedrijf. In het takenpakket van dit bedrijf is dakreiniging ook een mogelijkheid. Diensten bij Imro Clean Het is natuurlijk prettig om een schone werkomgeving of een schoon huis te houden omdat u zich hier ook gelijk beter bij voelt. Voor deze schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij deze professionals terecht voor de ruimten die aangepakt moet worden. Zij leveren gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor u als klant met kwaliteit schoonmaakmiddelen om een professionele schoonmaakbeurt te verzekeren. U kunt hier onder andere terecht voor: Schoonmaak Inboedelopruimingen Klusjesdienst Opkuis na nieuwbouw of renovatie  Schoonmaakwerkzaamheden in Geraardsbergen Bij Imro Clean worden verschillende schoonmaakwerkzaamheden aangeboden. Zij kunnen u onder andere van dienst zijn bij de gebruikelijke schoonmaak voor particulieren en bedrijven. U kunt dit bedrijf inhuren om bijvoorbeeld op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Door een schone werkomgeving en leefomgeving voelt u zich beter en kunt u productiever bezig zijn. Ook kunnen zij worden ingeschakeld voor een eenmalige grondige schoonmaak bijvoorbeeld voor de verkoop of verhuur van uw woning. Zij kunnen dit op korte termijn voor u verzekeren en ervoor zorgen dat lastig bereikbare plekken van bacteriën en vuil kunnen worden gereinigd. U kunt uw woning voor verhuur of verkoop dan in optimale conditie opleveren.  Inboedel schoonmaak en klusjesdienst De inboedel schoonmaak is een lastige taak om zomaar te ondernemen, het is makkelijker om dit aan deze professionals over te laten. Zij kunnen uw inboedel professioneel opruimen bijvoorbeeld het leegruimen van een woning na overlijden. Ook kunnen zij voorzien in de opkuis na waterschade of de opkuis na een verbouwing, waarbij zij een grondige schoonmaak garanderen. Daarnaast is Imroclean in Geraardsbergen ook een klusjesdienst en kunnen zij verschillende kleine en grote werken voor u uitvoeren bijvoorbeeld kleine afbraakwerken, laminaat leggen en algemene elektriciteitswerken.  Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.            
Imro Clean
Aalstsesteenweg 22
Geraardsbergen
Meer informatie
Jafleur
Processieweg 50
Ranst
Meer informatie
Jefa Cleaning
Spechtstraat 13
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Jet Set Cleaning
Kapellei 21
Zoersel
Meer informatie
Jwm-cleaning
Stokrooiestraat 59
Lummen
Meer informatie
Klean
Schoolstraat 20/4
Nederzwalm-Hermelgem
Meer informatie
KW Dak&Gootreiniging
Gaarlemstraat 5
Brugge
Meer informatie
MISS Cleaning BVBA
Lammerdries-Oost 24B
Olen (Antwerpen)
Meer informatie
MTN Cleaning
Dudenhofenlaan 168
Nieuwpoort
Meer informatie
Opkuis, ontmossen en meer door de ervaren glazenwasser van NZ Schoonmaak in Itegem Antwerpen Bent u op zoek naar een erkende, ervaren schoonmaakdienst voor uw ramen, daken en het opkuisen na schade? Dan bent u bij NZ Schoonmaak in Itegem aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en service voor uw schoonmaakprojecten. U kunt een beroep op ons doen voor onder andere het leeghalen en schoonmaken van panden, ontmossen van daken, reinigen van gevels, opkuis na brandschade, opkuis na waterschade, reinigen van zonnepanelen, reinigen van terrassen en het reinigen van overkappingen. We bieden u een team ervaren glazenwassers, professionele ramenwassers en schoonmaakexperts voor al uw opkuis en reinigingsopdrachten.  Uw kundige en ervaren glazenwasser in Antwerpen Ons team van NZ Schoonmaak is met jarenlange ervaring en een passie voor proper specialist in het reinigen van ramen. Hiermee bedoelen we streeploos tot in detail. Met een diversiteit aan technieken is er geen raam met geheimen voor ons om deze volledig van vuil en aanslag te ontdoen! We werken onder andere met de osmose techniek, waarbij vuil en aanslag ook over een langere periode geen kans krijgt om aan te hechten. Mogen we u eens meer over onze technieken vertellen en ook u van een perfect en streeploos uitzicht voorzien? Onze diensten en services vanuit Itegem Bij NZ Schoonmaak staat ons team dagelijks klaar om u van meer informatie, advies en/of een offerte te voorzien. Neem daarom vandaag nog contact op met ons over onze diensten en services van Itegem: Leeghalen en schoonmaken van panden Ervaren glazenwasser Professionele ramenwasser Ontmossen van daken Reinigen van gevels Opkuis na brandschade Opkuis na waterschade Reinigen van zonnepanelen Reinigen van terrassen Reinigen van overkappingen Het reinigen van gevels en terrassen Ook voor uw gevels en terrassen rekent u op NZ Schoonmaak. Als specialist in het vak en met goede motivatie gaan we dagelijks voor onze klanten aan de slag met de buitenzijde van uw woning, pand en/of kantoor. Alles is maatwerk en detailwerk, want geen detail aan vuil blijft achter! Mogen we ook de façade van uw woning en pand een schoonmaakbeurt geven en uw buitenterrein laten stralen? Maak dan een afspraak met ons. We komen graag bij u langs om uw reinigingsproject met u door te nemen.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
NZ Schoonmaak
Hooiweg 31/ A
Itegem
Meer informatie
Perfectie BVBA
Meierij 19
Westerlo
Meer informatie
Ramenwasserij Windows Wash
Glazenstraat 1
Eernegem (Ichtegem)
Meer informatie
RDA Cleaning
Posterijstraat 4
Waregem
Meer informatie
Renovanclean
Obterrestraat 3
Proven
Meer informatie
S.C.L Cleaning
Nederzwijnaarde 24 L
Zwijnaarde
Meer informatie
Schoonmaakbedrfijf De Groote
Vissersstraat 45/301
Zeebrugge (Brugge)
Meer informatie
Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen, Antwerpen, staat klaar voor de opkuis na verbouwing  Niks is lekkerder dan werken in een schone omgeving, en dat is waarom het team van Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen zich gespecialiseerd heeft in het opkuisen van bedrijven. Ons team staat klaar voor de schoonmaak van scholen, de schoonmaak van kantoor, de schoonmaak van winkels en wij zijn ook schoonmaakbedrijf voor restaurant. Wij kunnen ingeschakeld worden voor bijvoorbeeld het wassen van ramen, een grondige opkuis of een grote opruiming, maar ook voor het leeghalen en schoonmaken bij verhuizing en de opkuis na verbouwing. Ook voor voor of na verhuizing schoonmaken van uw pand kunt u gebruik maken van onze expertise. Wat kunt u verwachten van onze diensten in Mechelen Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf met oog voor detail dat daarnaast veel waarde hecht aan klanttevredenheid, dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen aan het juiste adres. Een greep uit ons veelzijdige dienstenaanbod vindt u hier Opkuis na verbouwing Leeghalen en schoonmaken bij verhuizing Grote opruiming Voor of na verhuizing schoonmaken Wassen van ramen Schoonmaak van scholen Schoonmaak van kantoor Grondige opkuis Schoonmaak van winkels Schoonmaakbedrijf voor restaurant Uw bedrijf snel weer op orde met onze opkuis na verbouwing Na een verbouwing, bijvoorbeeld nadat u een nieuwbouwpand heeft aangeschaft of uw huidige pand heeft gemoderniseerd of uitgebreid, is het van belang om dit pand grondig te laten reinigen . In Mechelen en omgeving kan Schoonmaakbedrijf Mechelen voor deze klus worden ingeschakeld. Ons enthousiaste team zorgt er voor dat deze klus binnen de kortst mogelijke tijd geklaard wordt. Omdat wij enkel werken met gecertificeerde medewerkers die altijd gebruik maken van de nieuwste machines en materialen, is een blinkend schoon resultaat gegarandeerd. Zo kunt u snel weer aan de slag in uw schone bedrijfspand. Exclusieve schoonmaakservices voor bedrijven in Antwerpen Klanttevredenheid is extreem belangrijk bij Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen. Wij zijn er dan ook heel trots op dat vele tevreden klanten u reeds voorgingen in een samenwerking met ons.  Elk bedrijf, klein of groot, is welkom om de diensten van Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen af te nemen. We staan op alle doordeweekse dagen voor onze klanten klaar, en dit kunnen we zowel eenmalig als periodiek doen. Voordat we beginnen met onze werkzaamheden, gaan wij graag met u in gesprek zodat wij weten wat uw wensen zijn, en u weet wat wij te bieden hebben. Wij werken zonder dienstencheque, maar uiteraard wel met factuur. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen. U kunt ook het contactformulier invullen.
Schoonmaakbedrijf Mechelen
Nekkerspoelstraat 110-1
Mechelen
Meer informatie
Schoonmaakbedrijf VDS
Zedelgemsesteenweg 122
Ichtegem
Meer informatie
Schoonmaakbedrijf Wimpy's
Gauwerstraat 128
Vliermaalroot (Kortessem)
Meer informatie
Schoonmaakdezon.be
Leernsesteenweg 120/7
Deinze
Meer informatie
Shurman Services
Montignystraat 109
Antwerpen
Meer informatie
SK Cleaning
Griendeplein 4A
Gent
Meer informatie
Target Cleaning
Lange Lobroekstraat 195
Antwerpen
Meer informatie
Schoonmaken van kantoren en grote ruimtes door TC Cleaning in Beernem West-Vlaanderen Bent u op zoek naar een specialist in schoonmaakdiensten? Dan bent u bij TC Cleaning in Beernem aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor proper. We bieden u een waaier aan reinigingsdiensten, waaronder schoonmaken van kantoren, periodieke schoonmaakdiensten, trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken, grote schoonmaak van ruimtes, opkuis na een verbouwing, huizen leeghalen, schoonmaken van leeggemaakte woningen, schoonmaak en ontruiming na overlijden en het schoonmaken van showrooms. Mogen we u eens meer vertellen over onze schoonmaakservices? Schoonmaak van kantoren in West-Vlaanderen Als u behoefte heeft aan schoonmaak van uw kantoor en panden, dan is TC Cleaning uw partner. Met jarenlange ervaring, een gespecialiseerd en groot team schoonmakers en een passie voor proper en kwaliteit hebben we een ruime kring tevreden klanten. We bieden u uitstekende communicatie, een flexibele instelling en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Service en communicatie gaan bij ons hand in hand. Ons doel is uw continue tevredenheid. En we zijn flexibel, of u nu wenst dat we voor of na werktijd uw kantoor en pand schoonmaken, alles kan! Neem voor meer informatie eenvoudig contact met ons op. We komen graag eens langs om uw schoonmaakprojecten met u door te nemen. Onze diensten en services vanuit Beernem Bij TC Cleaning vindt u een gemotiveerd en ervaren team schoonmakers. U kiest voor echt schoon met TC Cleaning. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag weer tevreden bent over onze werkzaamheden. We bieden u de volgende diensten en services aan in de groot regio West-Vlaanderen:  Schoonmaken van kantoren Periodieke schoonmaakdiensten Trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken Grote schoonmaak van ruimtes Opkuis na een verbouwing Huizen leeghalen Schoonmaken van leeggemaakte woningen Schoonmaak en ontruiming na overlijden Schoonmaken van showrooms De Opruim & Leeghaal service van TC Cleaning Wellicht gaat u verhuizen en heeft u simpelweg geen tijd uw oude woning zelf leeg te maken. Of had u uw woning of pand verhuurd en wenst u deze weer op en top in schoonstaat te brengen? In deze situaties en vele andere, bijvoorbeeld na het verlies van een dierbare wiens leeg huis achterblijft, kunt u rekenen op TC Cleaning. We gaan discreet en juist te werk om de ruimte, woning en de panden leeg te halen en grondig schoon te maken. Na het uitvoeren van onze werkzaamheden is de ruimte weer proper als nieuw. U beslist wat we met de spullen van de leeghaal doen en wij voeren het met plezier voor u uit! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
TC Cleaning
Lattenklieversstraat 121
Beernem
Meer informatie
Tempoo bv
Gravin Johannastraat 18
Gent
Meer informatie
Total Clean Knokke
Bloemenlaan 7
Knokke-Heist
Meer informatie
Turquase Cleaning
Arbeidsstraat 43/A
Lier
Meer informatie
Van Den Boer Service in Genk, een schoonmaakbedrijf en bezorgdienst  Van Den Boer Service in Genk is een schoonmaakbedrijf waar u terecht kunt voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. U kunt hier onder andere terecht voor de schoonmaak van kantoor ruimtes, maar ook particulieren kunnen hier terecht. Zij kunnen ook u ook van dienst zijn bij het schoonmaken van voertuigen bijvoorbeeld de schoonmaak van busjes binnen, de schoonmaak van busjes buiten en het polijsten van busjes. Daarnaast voeren zij ook tuinonderhoud uit. Ook voeren zij verschillende kluswerkzaamheden uit, zo kan een binnen schilder of buiten schilder verschillende schilderwerkzaamheden uitvoeren. In hun takenpakket zijn zij ook in staat om de 1 ste opkuis na brand uit te voeren en zijn zij een wasserette. Ook zijn zij werkzaam als bezorgdienst die in staat is om lunchpakketten bezorgen bij bedrijven. Breed scala aan diensten Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Door de kennis en ervaring waar zij over beschikken zijn zij gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende diensten voor u als klant en kunt u hier voor een breed pakket aan taken terecht. Zij kunnen u onder andere van dienst zijn met: Voertuigen schoonmaak Pakket service/bezorgen van pakjes Tuinonderhoud Schoonmaak Tuinonderhoud en schoonmaak Dit bedrijf is in staat om verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren uit te voeren. Zij zijn bijvoorbeeld in staat om restaurants schoon te maken en kantoren schoonmaken, maar ook het schoonmaken van trappenhallen. Zij kunnen ook ruiten wassen voor zowel bedrijven als particulieren op een professionele manier. Daarnaast is het ook mogelijk om voertuigen schoon te laten maken door dit bedrijf. Zij kunnen bijvoorbeeld vrachtwagens en busjes van binnen en buiten schoonmaken. Zij voeren ook verschillende werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud uit. Dit bedrijf is in staat om bijvoorbeeld onkruid te verwijderen, de aanleg van tuinen en het leggen van tegels te verzorgen. Zij kunnen ook grasmaaien om ervoor te zorgen dat uw tuin er weer prachtig verzorgd uitziet. Bezorgdienst Dit bedrijf biedt ook zijn diensten aan als bezorgdienst. Zij kunnen pakketten bezorgen voor u als bedrijf bij uw klanten. Daarnaast hebben zij ook een lunchpakketten service waarmee zij lunchpakketten kunnen bezorgen bij bedrijven. Zo kunnen zij u en uw personeel een heerlijk lunchpakket bezorgen. Ook voeren zij verschillende kluswerkzaamheden uit bijvoorbeeld binnen en buitenschilderwerken, vloeren leggen en behangen. Bij Van Den Boer Service in Genk kunt u terecht voor een uitgebreid pakket aan diensten waaronder schoonmaakwerkzaamheden en de bezorging van pakketten en lunches.  Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.           
Van Den Boer Service
Hasseltweg 256
Genk
Meer informatie
VB Cleaning Service Van A Tot Z
Roeselaarsestraat 73
Moorslede
Meer informatie
Vereyken Peter uit Knokke-Heist: Voor een heerlijk fris interieur of stralend exterieur Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser, schoonmaker of schilder? Vereyken Peter is breed gespecialiseerd en helpt u graag verder met klussen zowel binnen als buiten. Behang laten plaatsen en plamuren van gyproc, het is allemaal mogelijk bij Vereyken Peter. Uw interieur wordt heerlijk opgefrist met behangwerken, frisse glazen of plamuurwerk. Ook voor fraaie schilderwerken moet u bij de binnenshuis schilder zijn. Teves voor opkuis na brand kunt u rekenen op Vereyken Peter. Binnen de kortste keren is uw woning weer zo goed als nieuw. Ook kunt u de buitenshuis schilder inschakelen voor een strak aanzicht van uw woning, waaronder het schilderen van gevels, maar ook door middel van kaleien binnen en buiten. Daarnaast kunt u rekenen op het schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van horeca en schoonmaak van bedrijven. Schoonmaakbedrijf voor fris resultaat Voor zowel particulieren als bedrijven staat het schoonmaakbedrijf van Vereyken Peter klaar om de boel aan te pakken. U kunt terecht voor een eenmalige opfrisbeurt, maar ook voor periodiek onderhoud. Van de schoonmaak van horeca tot de schoonmaak van bedrijven: het team zorgt voor een hygiënisch en stralend resultaat. Zelfs de ramen worden zonder moeite meegenomen door de ervaren glazenwasser. Of het nu gaat om uw eigen woning, een bedrijfspand of horecagelegenheid: u kunt rekenen op kwaliteit. Met ook voor detail zal de ruimte er weer spic en span uitzien en heerlijk fris ruiken. Zelfs voor lastige schoonmaakklussen buitenshuis, zoals de schoonmaak van opritten en terrassen of het ontmossen van daken kunt u terecht. Schilderklussen, behangwerken, plamuurwerk en kaleien Naast schoonmaakwerk is Vereyken Peter gespecialiseerd in verschillende werken voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Het schildersvak kent voor Vereyken Peter geen geheimen meer. Door zijn ervaring in het vak en juiste scholing kunt u rekenen op een fraai resultaat. Zijn oog voor detail maakt dat elke klus tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ook voor behang laten plaatsen kunt u terecht. Of u nu voor romantisch gaat of voor modern en strak: het team gaat graag aan de slag met elke stijl. Zelfs voor plamuren met gyproc kunt u terecht. Wat uw noden en wensen ook zijn: Vereyken Peter ontzorgt u graag.  Uitgebreide dienstverlening Vereyken Peter draait al lange tijd mee in het vak en is breed gespecialiseerd. Daarom kunt u terecht voor zowel grote klussen als kleine karweien, op verschillende vlakken. U kunt onder andere terecht voor:  Schilderwerken Behangwerken Schoonmaak van horeca Schoonmaak van bedrijven Schoonmaak van opritten en terrassen Opkuis na brand Glazenwasser Plamuurwerk Kaleien Ontmossen van daken Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. 
Vereyken Peter
Natiënlaan 45
Knokke-Heist
Meer informatie
Verheyen|Cleaning
August van de Wielelei 263 /2
Deurne
Meer informatie
VG-Cleaning in Kalmthout, professionele schoonmaak van gebouwen voor particulieren Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in de professionele schoonmaak van gebouwen voor particulieren? Neem dan direct contact op met VG-Cleaning in Kalmthout. Wij verzorgen de snelle en professionele schoonmaak van uw onderneming, evenals de snelle en professionele schoonmaak van uw privéwoning. Onze expertise ligt op het gebied van dakgoten reinigen en ramen wassen. Naast een glazenwasser, voeren wij ook de schoonmaak bij oplevering nieuwbouw uit, de eerste opkuis van nieuwbouw, de schoonmaak van trappenhallen van appartementen en het reinigen van zonnepanelen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van schoonmaakmiddelen. Voor een professionele schoonmaak van bedrijven en uw privéwoning; staat het team van VG-Cleaning voor u klaar. Professionele schoonmaak van gebouwen voor particulieren in Kalmthout In ons huidige drukke bestaan, houden we maar weinig tijd over voor onszelf. Tijdens uw vrije weekend moet er dan ook vaak gepoetst worden, boodschappen gedaan en wilt u ook uw sociale contacten onderhouden. VG-Cleaning helpt u een handje door de zorg voor de schoonmaak uit handen te nemen. Wij komen op een dag en tijdstip waarop u dat wenst en werken met biologische producten . We vertellen u graag meer over onze vriendelijke prijzen en kraaknette stipte service in een persoonlijk gesprek. Uw dakgoten deskundig voor u gereinigd in de regio Antwerpen U moet er niet aan denken natuurlijk; een verstopte dakgoot. Toch kan dat gebeuren wanneer bladeren en vuil zich opstapelen in uw goot. Een dakgoot die het water niet kwijt kan kunt u merken aan kringen op uw muren binnenshuis en grote plassen water die naar beneden vallen tijdens regenbuien. Om een overstroming en lekkage te voorkomen, zorgen wij snel voor een dakgoot die geheel vrij is van mossen, afgevallen bladeren en ander vuil . Ook de buitenzijde verliezen we hierbij niet uit het oog.  Ook voor het streeploos wassen van ramen Heeft u ramen, rolluiken, reclameborden en veranda overkappingen die lastig bereikbaar zijn voor u? Bel ons gerust, dan zorgen wij voor streeploze ramen die zowel aan de binnen- als buitenzijde weer stralend schoon zijn. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Snelle en professionele schoonmaak van uw onderneming Snelle en professionele schoonmaak van uw privéwoning Reinigen van zonnepanelen Schoonmaak van trappen hallen van appartementen Schoonmaak bij oplevering nieuwbouw Eerste opkuis van nieuwbouw Professionele schoonmaak van gebouwen voor particulieren Professionele schoonmaak van bedrijven Glazenwasser Dakgoten reinigen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
VGCleaning
Heidestatiestraat 20 bus 03
Kalmthout
Meer informatie
VKS Cleaning
Stationstraat 128
Sint-Gillis-Waas
Meer informatie
WILclean
Makelveld 24
Laakdal
Meer informatie