Ae BVL
Steentjemolenstraat 31
Elverdinge
Meer informatie
Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier uit Langemark-Poelkapelle voor verbouwingen, herstellingen en renovatie Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te verbouwen? Denk aan de vakman Geert Bouttelisier. Hij heeft een professionele aanpak met zijn aannemersbedrijf Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier, sinds jaren gevestigd in Langemark-Poelkapelle. Het is een betrouwbare adres om uw kostbare project uit te besteden. De voorbereidingen zijn belangrijk. Zaakvoerder van het bouwbedrijf Geert Bouttelisier komt bij u langs voor een eerste gesprek. Daarna worden de mogelijkheden besproken die binnen uw budget haalbaar zijn. U staat versteld hoe snel deze vakman u naar de oplossing brengt. Droomproject tot goed einde brengen De diensten van Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier zijn divers: verbouwingen, fundering, herstellingen, vloeren, woning uitbouwen, woning renovatie, karweien, nieuwbouw, complete huizen realiseren. Het is een bedrijf met alle ervaring in verbouwing en verbouwingswerken. Zoekt u een betrouwbare aannemer voor het uitvoeren van uw vloer- of tegelwerken? Dan bent u ook aan het goede adres bij Geert Bouttelier. Hij zorgt er voor dat uw droomproject tot een goed einde wordt gebracht en opgeleverd binnen de gestelde bouwtijd en het beschikbare budget. Ook voor gespecialiseerde taken kunt u bij deze aannemer terecht. Herstel leidt soms tot een renovatie Bestaande gebouwen kunnen wel eens een onverwacht defect kennen. Schakel de aannemer Geert Bouttelisier meteen in voor grondige herstellingen. Ze voeren uw dringende depannages, zoals een gevelherstelling, feilloos uit, terwijl ook andere bijkomende problemen worden aangepakt, die zich aandienen. Vaak leidt dit tot een grotere aanpak dan alleen herstel. Hiervoor maken ze eerst een duidelijke analyse. Contacteer voor een advies over een te vernieuwen badkamer, keuken, inclusief het plaatsen van baden, douches, toiletten, wastafels, keukenblok en apparaten. Funderingswerken bepalen kwaliteit gebouw De kwaliteit van een gebouw is afhankelijk van de fundering. Daarvoor heeft u een specialist nodig. Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier is zo’n aannemer. Van het een komt het ander en voor u het week bespreekt u met Geert ook de details van de opvolgende bouwfasen. Verbouwingen of karweien Fundering en vloeren Herstellingen uitvoeren Woning uitbouwen of renoveren Complete nieuwbouw Contacteer Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier in Langemark-Poelkapelle voor een afspraak of het opstellen van een offerte.
Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier
Stadensteenweg 42
Langemark-Poelkapelle
Meer informatie
Algemene Bouwwerken Kenny Loose in Kortemark, gespecialiseerd voegbedrijf voor totaalrenovaties Bent u toe aan het updaten van uw woning? Ga dan eens het gesprek aan met Algemene Bouwwerken Kenny Lose in Kortemark. Als gespecialiseerd voegbedrijf, kunt u ons inzetten voor hoogwaardige kwaliteit ruwbouw en metselwerk laten uitvoeren. Bovendien verzorgen wij totaalrenovaties. U kunt door ons Gyprocwanden laten plaatsen, muren laten betegelen, binnenvloeren laten leggen in parket en binnenvloeren laten leggen in laminaat. Naast vloer-, tegel- en Gyprocwerken, kunt u door ons ook uw nieuwe buitenvloeren laten plaatsen. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn. Ervaren voegbedrijf uit Kortemark Heeft u jaren de wens uw woning uit te breiden met een aanbouw? Bel ons gerust, dan gaan we samen om de tafel om uw wensen door te spreken. Wij verzorgen het gehele traject op maat en voorzien u van een deskundig advies. Naast ruwbouw en metselwerken, beschikken wij over de nodige kennis en kunde op het gebied van voegwerken. De ideale voeg, zorgt voor een bescherming van uw gebouw en completeert de reeds bestaande woning. Laat u informeren tijdens een persoonlijke kennismaking. Totaalrenovaties uit West-Vlaanderen Wilt u uw interieur veranderen maar weet u niet waar u moet beginnen? Denk dan eens na over een nieuwe vloer. Met een ander soort vloer, creëert u een complete metamorfose. U kunt ons inschakelen voor een nieuwe laminaatvloer of een parketvloer. Ook met Gyprocwerken creëren we spectaculaire resultaten voor u. Zo is Gyproc inzetbaar om nieuwe ruimtes te verwezenlijken, maar ook om uw muren en plafonds strak af te werken. We vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.  Ook voor betegelen van muren Wilt uw keuken of badkamer een nieuwe look geven? Dan helpen wij u graag bij het maken de de juiste materiaalkeuze. Nieuwe tegels doen wonderen voor het veranderen van de stijl van een bestaande ruimte. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Hoogwaardige kwaliteit ruwbouw Metselwerk laten uitvoeren Totaalrenovaties Binnenvloeren laten leggen in parket Binnenvloeren laten leggen in laminaat Buitenvloeren laten plaatsen Muren laten betegelen Voegbedrijf Gyprocwanden laten plaatsen Gyprocwerken Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Algemene Bouwwerken Kenny Loose
Torhoutstraat 15/Bus1
Kortemark
Meer informatie
Bethuyne BVBA
Deinsesteenweg 242
Aarsele (Tielt)
Meer informatie
BFX Construct BVBA
Koning Albertstraat 3
Diest
Meer informatie
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken, voor al uw verbouwingswerken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is de juiste partner om in te schakelen voor totaal renovaties aan woningen en totale nieuwbouw projecten. De professionals helpen u in de beginfase van uw woning bij de ruwbouw laten zetten. Ze staan bij bouwprojecten in voor het uitvoeren van kleine en grote afbraakwerken. De aanleg van een riool is natuurlijk ook van belang; bij de vakmannen bent u ervan verzekerd dat het aanleggen van riolering correct wordt gedaan. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA helpt u graag met de herstellingen aan gevels om uw woning er prachtig uit te laten zien. Ook is metselwerk laten uitvoeren hier een mogelijkheid en kan in verschillende vormen worden gerealiseerd.  Diensten Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een professioneel bouwbedrijf die werkzaam is in de regio van Lanaken. U kunt hier altijd rekenen op de kennis en ervaring van het enthousiaste team. Hun jaren van ervaring zorgen ervoor dat de werkzaamheden altijd snel en efficiënt worden uitgevoerd. Ze blijven constant met u communiceren om er zeker van te zijn dat de projecten geheel naar uw wensen en verwachtingen worden uitgevoerd. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is u onder andere van dienst met het volgende: Metselwerken Ruwbouw Afbraakwerken Gevelrenovatie Totale nieuwbouw woning in Lanaken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een ervaren bouwbedrijf die u graag helpt bij totale nieuwbouw projecten. Om ervoor te zorgen dat uw woning vanaf het begin helemaal uniek is schakelt u het professioneel bedrijf in. Nadat u aangeeft hoe u wilt dat uw droomwoning eruit komt te zien gaat het enthousiaste team aan de slag! Zo zijn ze u van dienst met het laten zetten van de ruwbouw van uw woning. Met de ruwbouw van de woning wordt onder andere de riolering, fundering en metselwerken bedoeld. Bij een nieuwbouw woning is het belangrijk dat vanaf het begin de riolering correct wordt aangelegd; hiermee worden lekkages, verstoppingen en andere problemen voorkomen.  Totaal renovaties bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Niet alleen voor nieuwbouw woningen, maar ook voor totaal renovaties bent u bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA aan het juiste adres! Bij renovatieprojecten is het soms noodzakelijk om kleine en grote afbraakwerken te laten uitvoeren bijvoorbeeld een bijgebouw van uw woning. De professionals zorgen ervoor dat dit altijd netjes gebeurt. Daarnaast schakelt u dit ervaren team ook in voor herstellingen aan gevels. Uw gevels zijn belangrijk voor hoe uw woning eruit ziet en om te beschermen tegen wisselende weersomstandigheden. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is een professioneel bedrijf die u inschakelt voor nieuwbouw en verbouwingswerken. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA
Ambachtsweg 3
Lanaken
Meer informatie
BV Mu-Tec
Rollegemstraat 183
Ledegem
Meer informatie
Clavis
Hoogveldweg 24/6
Lier
Meer informatie
De Klussenier Niels Temmerman
Keizer Karelstraat 54
Melsele
Meer informatie
Met DWB Woningbouw in Tongeren gaat u voor professionele ruwbouwwerken Zoekt u een betrouwbare aannemer in de regio van Tongeren voor uw nieuwbouwwerken? DWB Woningbouw is uw zakenpartner! Van ruwbouwwerken tot betonwerken, u kunt rekenen op de vakmannen van DWB Woningbouw. Wij zijn ook uw aangewezen partij voor de aanleg van opritten. Met meer dan 12 jaar ervaring op zak, is het bedrijf uw helpende hand voor propere woningrenovatie in de regio Tongeren. Wij hebben de specialistische kennis in huis om alle klussen netjes en duurzaam uit te voeren. Wilt u gepolijste betonvloeren in uw pand of woning? Wij zorgen voor een prachtig eindresultaat. Ook voor gepolijste betonmuren zijn wij in te schakelen. Professionele ruwbouwwerken Wanneer u de samenwerking met DWB Woningbouw aangaat, kiest u voor professioneel uitgevoerde werken, kwalitatieve materialen en een duurzaam eindresultaat. Deze aannemer is gespecialiseerd in ruwbouwwerken. Het goed opgeleide team zorgt voor een vlekkeloze opbouw van uw woning in de stijl die u wenst. Samen met u en een architect worden de plannen tot in de kleinste details opgevolgd. Alle fases van de ruwbouw worden correct doorlopen met de nodige professionele kennis. Representatieve oprit DWB Woningbouw voorziet als professionele aannemer ook in de aanleg van uw oprit in elke gewenste uitvoering. Hebt u al een specifieke keuze gemaakt over de materialen? Denk u aan stevige kasseien of eerder een klassieke steen? Een oprit moet zowel veilig en comfortabel zijn om met de auto overheen te rijden, maar het mag er ook mooi en representatief uit zien. DWB Woningbouw adviseert u graag over de materialen keuze zodat alles in harmonie met de stijl van uw woning aangelegd kan worden. De aanleg van opritten worden steeds op maat gerealiseerd. Woningrenovatie en meer Wilt u graag een gepolijste betonvloer in uw woning, of heeft u een aannemer nodig voor een aanbouw? Geen probleem voor DWB Woningbouw, de vakkundige bouwers staan steeds voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact op nemen voor onder andere: Nieuwbouwwerken Ruwbouwwerken Aanleg van opritten Aannemer in de regio Tongeren Gepolijste betonvloeren Gepolijste betonmuren Woningrenovatie Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
DWB Woningbouw
Strikkelberg 44
Tongeren
Meer informatie
Edaco
Hof van Kersbeek 24
Everberg
Meer informatie
FM Protec, Viane Verbouwing en Verbouwingswerken, Renovatiewerken, Vochtbestrijding, Plaatsen van gyprocwanden, Gratis vocht diagnose , Vochtbestrijding, Opstijgend vocht, Gevelrenovatie, Oplossing voor vochtproblemen, Binnenwerken, kelderafdichting,  Problemen tegen vocht oplossen, Vocht in huis tegen gaan en Schimmels en vocht problemen in Viane, Oost-Vlaanderen.
FM Protec
Beverstraat 33
Viane
Meer informatie
GC Projects
Hoge Aardstraat 63
Wilrijk
Meer informatie
Gebr K&S Van den Buys BVBA
Henxbroek 5
Sint-Lenaarts
Meer informatie
Gerritsen
Kromekestraat 8
Aalter
Meer informatie
Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen), voor al uw gyprocwerken en verbouwingswerken  Bij Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen) kunt u terecht voor verschillende gyprocwerken en verbouwingswerken. Zij kunnen u van dienst bij zowel nieuwbouwprojecten als totaal renovaties aan gebouwen. U kunt hier ook terecht voor de interieurinrichting voor een woning of winkel om dit compleet naar uw eigen wensen in te richten. Voor verdere inrichting voorzien zij in het plaatsen van raamdecoraties, plaatsen van klik laminaat vloeren en het plaatsen van binnen deuren. Als u gordijnen wilt vinden die perfect bij uw interieur passen kunt op gordijnen op maat laten maken. Het verzorgen van goede isolatie is van belang voor een comfortabele temperatuur in uw huis, zij kunnen dakisolatie en zolderisolatie verzorgen. Ook kunnen zij wanden en plafonds in gipsplaat plaatsen.  Specialisaties Bij Gyprocwerken Snyers kunt u terecht voor een ruim aanbod aan gyprocwerken, verbouwingswerken en interieurinrichting. Dit bedrijf heeft jaren van kennis en ervaring en u bent daarom gegarandeerd van werken die met een uiterste precisie worden uitgevoerd. U kunt hier onder andere terecht voor: Verlaagde plafonds Plaatsen van raamdecoraties Uitwerken van diverse isolatiewerken Scheidingswanden Gyprocwerken en isolatiewerken Gyprocwerken worden gebruikt om gebouwen af te werken, bij dit bedrijf kunt u terecht voor verschillende typen gyprocwerken en voor verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld met behulp van gyproc wanden een ruimte in uw woning compleet herindelen door het plaatsen van scheidingswanden. Ook kunnen gyproc plafonds worden naar uw wensen worden geplaatst. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een verlaagd plafond plaatsen als u een ruimte in uw woning beter wilt isoleren. Verder is dit bedrijf in staat om meer algemene isolatiewerken te leveren. Zij kunnen voorzien in dakisolatie en zolderisolatie zodat minder warmte verloren gaat en u een aangenaam klimaat in uw woning kunt behouden. Ook helpen goede isolatiewerken met het besparen van energie. Passie voor interieur Dit bedrijf heeft een ware passie voor interieur en wilt met u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw huis ook echt als thuis voelt. De eigen hand leggen aan uw woning kan hier zeker bij helpen. Zij helpen graag met de interieurinrichting voor een woning, maar ook een winkel. Hierin worden verschillende overwegingen gemaakt waarin u de keuze heeft uit bijvoorbeeld raamdecoraties, binnen deuren en gordijnen die op maat worden gemaakt. Bij Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen) kunt u terecht voor de interieurinrichting, verbouwingswerken en gyprocwerken voor zowel nieuwbouwprojecten als totaal renovaties aan gebouwen. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.   
Gyprocwerken Snyers
Kroonstraat 113
Beverlo (Beringen)
Meer informatie
Hoste Concept
Krekelmotestraat 58
Izegem
Meer informatie
JK Renovation
Koolstraat 135
Aalst
Meer informatie
Metsel-en Betonwerken
Begijnenwinning 74a
Tessenderlo
Meer informatie
Voor meer informatie vraag een vrijblijvend offerte aan.
Poppe E & Zn BVBA
Sint Niklaasstraat 44
Sint-Gillis-Waas
Meer informatie
Slaets Jozef BV in Ham, vakkundige renovatieprojecten van a tot z, tuinhuizen, aanbouw en nieuwbouw Bent u op zoek naar een professional in totaal bouwen? Maak dan een afspraak met Slaets Jozef BV in Ham. Wij verzorgen op vakkundige wijze uw totaalproject verbouwen, bijbouwen en alle soorten sleutel op de deur projecten. Of u nu een nieuwe woning of appartement wilt laten bouwen, wij zorgen voor een droomwoning naar wens en geheel op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuwe aanbouw van A tot Z, ruwbouw opdrachten en renovatieprojecten van A tot Z. Kortom, voor een ervaren totaalaannemer in bouwen en verbouwen met een breed scala aan diensten, bent u welkom bij Slaets Jozef BV. Waarom Slaets Jozef BV uit Ham? Als professional in de bouwsector, hebben wij jarenlange ervaring op de teller staan. Wij garanderen u vakwerk tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij onze opdrachten houden we ons aan een strakke planning en tijdige oplevering van uw project. Hierbij zijn wij inzetbaar voor de realisatie van uw nieuwbouw , bijbouw en renovatie. Voorafgaand aan de opdracht bespreken we uw wensen en zorgen vervolgens voor de complete verbouwing of nieuwbouw van A tot Z. Van de voorbereiding tot een gedetailleerde afwerking, alles wordt door ons tot in de puntjes voor u verzorgd. Renovatieprojecten van A tot Z provincie Limburg Heeft u plannen uw woning te moderniseren? Dan staan wij klaar om u te helpen met het volledige traject. Vanaf het afbreken van muren en wanden tot het opnieuw opbouwen. Hierbij horen bijvoorbeeld ook de elektriciteitswerken en het, indien gewenst, plaatsen van isolatiematerialen. Tijdens de gehele renovatie heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien kunnen wij de werken perfect op elkaar afstemmen, waardoor geen onnodige vertraging ontstaat. Wij vertellen u graag meer over onze totaalrenovaties in een persoonlijk gesprek. Breed pakket aan diensten Dankzij ons gevarieerde dienstenaanbod, kunnen wij ook uw nieuwe tuinhuis op maat maken in elke denkbare houtsoort of uw binnenschrijnwerk voor u uitvoeren. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaal bouwen Totaalproject verbouwen Bijbouwen Sleutel op de deur Nieuwe woning of appartement Aanbouw van a tot z Renovatieprojecten van a tot z Ruwbouw Totaal aannemer Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Slaets Jozef BV
Wasseven 65
Ham
Meer informatie
Terra duro
Spechtenstraat 1
Koersel (Beringen)
Meer informatie
Vawe Construct
Montenaken 161
Rillaar
Meer informatie
Verdumat BVBA
Koning Boudewijnstraat 155
Kuurne
Meer informatie
VTC
Weg naar Zwartberg 18/2
Houthalen (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
WE DA BVBA
Hobbelweg 29
Vosselaar
Meer informatie
Wytze De Cock
Oosteeklodorm 48
Eeklo
Meer informatie