WE DA BVBA
Hobbelweg 29
VosselaarTrefwoorden: Verbouwen van een woning, Voor al u renovatiewerken, Nieuwe woning te laten bouwen, Pur als chape werk specialist, Uitvoeren van isolatie werk, Bezettingswerken voor plafond of muren, Gieten van betonplaten, Algemene gyprocwerken laten uitvoeren, Metselwerken laten uitvoeren

Rubrieken: Metselwerken, Verbouwing en Verbouwingswerken, Renovatiewerken, Nieuwbouw, Ruwbouw
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

WE DA BVBA in Vosselaar is in te schakelen voor uw renovatiewerken

Bent u bezig met het verbouwen van een woning en kunt u wel wat professionele hulp gebruiken? Schakel dan WE DA BVBA uit Vosselaar in. Zowel voor al uw renovatiewerken als voor kleine karweiwerken kunt u terecht bij de firma. U kunt bij ons terecht voor onder andere: het uitvoeren van isolatie werk, gieten van betonplaten, bezettingswerken voor plafond of muren, of laat ons de algemene gyprocwerken uitvoeren. Tevens zijn wij zowel pur als chape werk specialist. Wilt u metselwerken laten uitvoeren? Wij zijn actief in de regio Vosselaar en komen graag langs om uw plannen door te nemen. Door onze jarenlange ervaring in de huizenbouw zijn wij ook uw aangewezen partner om een geheel nieuwe woning te laten bouwen.

Isolatiewerken

Een goede isolatie in uw woning is niet alleen kostenbesparend op uw energierekening, het is grotendeels ook verplicht. Naast gevelisolatie plaatsen wij ook de dakisolatie of regelen alles voor uw vloerisolatie. Degelijk geplaatste isolatie houdt warmte binnen in de koude maanden, en weert hitte van buiten in warme periodes. Wij werken met verschillende merken, afhankelijk van uw wensen, maar altijd met producten van hoogwaardige kwaliteit om duurzaamheid te garanderen. Voor het proper uitvoeren van Isolatie werk moet u bij WE DA uit Vosselaar zijn.

Renovaties

Het verbouwen van een woning vereist tijd, planning en precisie. Op al deze punten scoort WE DA goed en zijn u daarbij graag van dienst. Of het nu gaat om kleine renovaties of juist een totaalrenovatie, u kunt ons inschakelen. Wij hebben vele jaren ervaring in het renoveren van woningen. Dit kunnen wij van A tot Z, geheel naar uw wensen, faciliteren. Ook als het gaat om een nieuwbouwhuis en het bouwen van een nieuwe woning zijn wij uw aangewezen zakenpartner. Kom gerust in contact of plan vandaag nog een afspraak in.

Pur en chape werken

WE DA heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van isolaties, pur en chapewerken. Zo wordt er gebruik gemaakt van Pur'Fect, een CFK-vrij en milieuvriendelijk product. Pur'Fect is een luchtdichte isolatielaag van polyurethaan welke naadloos aangebracht kan worden door WE DA BVBA. U neemt vrijblijvend contact op voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Meer weten of een afspraak inplannen? Kom met ons in contact. U kunt ook in contact komen door een bericht te plaatsen via het contactformulier.

20130703-212329_tn.JPG - WE DA BVBA, Vosselaar