Ruimdienst Dieltjens Bossaerts
Isschotweg 118
ItegemTrefwoorden: Ruimdienst, Ruimingswerken, Ontstoppingsdienst, Septische putten reinigen, Verstopping opsporen met camera, Beerput ruimen, Leegmaken van beerputten, Reinigen van regenputten, Riool reinigen, Reinigen van watertanks

Rubrieken: Ruimingsdienst, Rioleringswerken, Ontstoppingen, Ruimdienst


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Ruimdienst Dieltjens Bossaerts in Itegem: nummer één aanspreekpunt voor uw ruiming en ontstopping

Bij Ruimdienst Dieltjens Bossaerts heeft u meteen één aanspreekpunt voor al uw ruiming en ontstoppingswerken. Wij staan steeds garant voor een hoogkwalitatieve en nette service. Uw septische put reinigen? Uw leiding ontstoppen of riool reinigen? Of uw beerput ruimen? Het is allemaal geen probleem, dankzij onze jarenlange expertise in ruimingswerken kunnen wij uw probleem snel oplossen. Verstoppingen opsporen met camera? Ook dan raadpleegt u onze propere ontstoppingsdienst. Door Dieltjes Bossaerts in te schakelen voor uw ruimingswerken, bent u verzekerd van een snelle en effectieve aanpak. Neem contact met ons op voor: het leegmaken van beerputten, reinigen van watertanks, of voor het reinigen van regenputten. Wij zijn actief in de wijde omgeving van Itegem.

Ruiming-.jpg - Ruimdienst Dieltjens Bossaerts, Itegem

Ontstoppingen

Een opstopping van uw afvoerleiding kan voor grote problemen en hinder zorgen, wij helpen u hiermee en lossen uw ontstoppingsprobleem onmiddellijk op. Ook zoeken we een oplossing om het in de toekomst te voorkomen. Wij kunnen de ruiming van uw put periodiek inplannen, dan verwittigen wij u op voorhand als we komen. Als u al een volle put heeft, bent u namelijk eigenlijk al te laat en kunt u met verstopping te maken krijgen. Vandaar dat periodieke ruiming vele voordelen kent. Ook op afspraak komen wij graag bij u langs. Wij beschikken over het juiste materiaal om de klus te klaren en zorgen voor nette werkzaamheden.

Ruimingswerken

Zoekt u naar een ervaren bedrijf dat uw put kan ruimen? Dan kiest u steeds weer voor Dieltjens Bossaerts uit Itegem. Naast meer dan 30 jaar ervaring in ruimingswerken, staat de firma ook voor kwalitatief en net werk. En dat is precies wat u nodig heeft! Het afval van uw septische put laten wij op een milieuvriendelijke manier bij het zuiveringsstation van Aquafin verwerken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Specialist voor velen

Wij zijn ook gespecialiseerd in ruiming en ontstoppingen voor de horecasector. U bent bij ons dus steeds aan het juiste adres, zowel bedrijven als particulieren. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere:

  • Ruimdienst
  • Ruimingswerken
  • Ontstoppingsdienst
  • Septische putten reinigen
  • Verstopping opsporen met camera
  • Beerput ruimen
  • Leegmaken van beerputten
  • Reinigen van regenputten
  • Riool reinigen
  • Reinigen van watertanks

Meer informatie of gelijk een afspraak inplannen? Schroom niet om contact op te nemen! Of laat een bericht achter via het contactformulier.

Dieltjens-ruimdienst-ontstoppingen.jpg - Ruimdienst Dieltjens Bossaerts, Itegem