Glow Beauty Studio
Jezusstraat 33
AntwerpenTrefwoorden: Manicure, Pedicure, Gelaatsverzorging, Beautystudio, Kleuringen, Ontharingen, Haarverzorging, Make-up, Keratine behandelingen, Nagelstudio

Rubrieken: Kapsalons, Schoonheidsinstituten


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Glow Beauty Studio

"Meeting us will change you!"

Tegenwoordig is het heel moeilijk om in een nieuw product te geloven, eenvoudigweg omdat er zo veel mogelijkheden zijn op de markt. Hierdoor begint u al snel te twijfelen. Wilt u ook graag meer zekerheid? Dan is er Glow Beauty Studio! Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw haar weer in schitterende en glanzende conditie te krijgen. Glow Beauty Studio is gespecialiseerd in zowel gekrulde haartypes als stijle.

Kleuringen

Je haar kleuren om net dat "glowing dream" effect te geven of je haar laten krullen, Glow Beauty Studio weet hoe dat moet. U bent hier gegarandeerd van een gepersonaliseerde behandeling. Bovendien vindt u hier naast kwaliteit in haarzorg producten dit ook in maquillage! Glow Beauty Studio maakt van u graag een diva. Voor de heren zijn er ook speciale behandelingen om u op te knappen.

Loop gerust eens binnen en vraag naar de behandelingen! Glow Beauty Studio staat altijd klaar om u te helpen en te adviseren.

Keratine behandeling

Openingsuren

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 16:00
zondag: gesloten