Schrijnwerkerij C. Anseeuw
Menenstraat 73A
GeluweTrefwoorden: Mortex, Keukens op maat, Gevelbekleding, Elektriciteitswerken, Plaatsen van ramen en deuren, Waterdicht maken, Totaalrenovatie

Rubrieken: Schrijn- & timmerwerken, Schrijn- en timmerwerken, Schrijnwerkerij, Schrijnwerkerij - Interieur, Schrijnwerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Schrijnwerkerij C. Anseeuw, Geluwe

Specialist in binnen- en buitenschrijnwerk

Schrijnwerkerij C. Anseeuw realiseert totaalprojecten. Naast specialist in houtbewerking is deze vakman ook plaatser van elektriciteit en vloerverwarming en realiseert pleisterwerken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op hem.

Om de kwaliteit te waarborgen doet Schrijnwerkerij C. Anseeuw regelmatig een beroep op de beste vakmensen in elektriciteit en loodgieterij. Als zaakvoerder volgt Chris nauwgezet uw project van a tot z op en staat altijd klaar voor vragen en opmerkingen.

Meubelmaker

Dat Chris een schrijnwerker in hart en nieren is blijkt uit zijn opleiding als meubelmaker. Hierna volgde hij nog de opleiding pleisterwerk. Chris zorgt ervoor dat zijn kennis altijd up-to-date blijft door zich regelmatig bij te scholen, zodat hij op de hoogte blijft van de meest recente technieken.

Schrijnwerken

Lees meer over de diensten die Schrijnwerkerij C. Anseeuw aanbiedt:

Neem gerust contact op voor een totaalrenovatie- of installatie in Oost-en West-Vlaanderen. U ontvangt een vrijblijvende offerte.