Lascom
Oude Pastorijstraat 13/box b
KooigemTrefwoorden: Laswerken, Trappen, Leuningen, Schuifpoorten, Afsluitingen, Constructiewerken, Constructies in aluminium, Inox en ijzer

Rubrieken: Metaalbewerking en -verwerkingContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Lascom, Kooigem

Gaat u verbouwen of bouwen en moeten er las- of metaalwerken worden uitgevoerd? Dan moet u bij Lascom zijn. Met ruim 25 jaar ervaring bent u verzekerd van kwaliteit. Lascom is een eenmanszaak die voornamelijk is gespecialiseerd in alle constructies in aluminium, inox en ijzer. Producten die ik maak met mijn metaal- en laswerken zijn trappen, leuningen, schuifpoorten, afsluitingen en andere lichte constructies.

Metaal- en laswerken Lascom is gespecialiseerd in alle constructies in aluminium, inox en ijzer

Metaal- en laswerken Kooigem

Wat is het verschil tussen mijn metaal- en laswerken:

  • Metaalwerken: Met metaalwerken maakt Lascom binnentrappen en buitentrappen, balustrades, schuifpoorten, terrasafsluitingen, brievenbussen en alle lichte metalen constructies voor u.
  • Laswerken: Hierbij moet u denken aan maatwerk in aluminium, inox en ijzer.

Lascom richt zich voornamelijk op Rollegem en Kooigem, maar ook in de rest van West- en Oost-Vlaanderen kunnen bouwers en verbouwers bij mij terecht. Ik werk zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Kortom, heeft u las- of metaalwerken liggen, dan voer ik deze met oog voor detail uit. Meer informatie over mijn metaalwerken of laswerken? Neem vrijblijvend contact met mij op.