All Fix & Finish
Grensstraat 30
Hechtel-EkselTrefwoorden: Stukadoor, Stucwerken, Gyprocwerken, Binnenbepleistering, Systeemplafonds, Pleisterwerken, Afwerkingsbedrijf, Sierlijsten, Stukadoorswerk, Schilderwerken

Rubrieken: Plafonneerders
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

All Fix & Finish is het afwerkingsbedrijf voor een make over van uw binnenruimte

Heeft u de overtuiging dat de binnenruimte van uw woning of kantoor een nieuwe look verdient? Dan is All Fix & Finish uit Hechtel-Eksel uw partner. Het afwerkingsbedrijf staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid bij de pleisterwerken en stukadoorswerk van uw bestaande of nieuwe woning, het maken van een uitsparing voor indirect licht of gordijnen, het aanbrengen van een verlaagd gyproc systeemplafond met sierlijsten of het met gyproc afkasten van een wc. Ook het plaatsen van systeemplafonds in kantoor-, industrie- of horecazaken behoort tot de werkzaamheden. De stukadoor gaat nauwkeurig te werk met al uw stucwerken en gyprocwerken zoals binnenbepleistering of sierlijsten. Zelfs voor schilderwerken kunt u rekenen op All Fix & Finish.

Afwerken tot een schilderklaar resultaat

All Fix & Finish beschikt over 25 jaar ervaring in het met de hand alsook machinaal aanbrengen van alle gipspleisters, sier- en dunpleisters, granuren of het plaatsen van sierlijsten. Binnenpleisterwerk is een éénlagige gipspleister op basis van kalk. Deze gipspleister wordt machinaal aangebracht en afgewerkt tot een schilderklaar resultaat. Voor het realiseren van deze werken in nieuwbouw en renovatie projecten heeft All Fix & Finish vakkundige medewerkers in dienst. Door de jaren heeft All Fix & Finish vele werken gerealiseerd waarbij de opdrachtgevers zeer tevreden waren.

Isolatiekosten zijn deels gesubsidieerd

Het bedrijf werkt met biologisch afbreekbare producten die EU gekeurd zijn. Het voordeel hiervan is dat er een zeer lage stralingswaarde gemeten wordt en er minder scheurvorming optreedt bij droging. Buitenpleister is een pleister op basis van cement. Meestal wordt dit geplaatst in combinatie met gevelisolatie. Dit kan zowel bij nieuwbouw als renovatie. Het voordeel van isoleren langs buiten is vooral dat de isolatie niet door ongedierte of insecten beschadigd kan worden. Meestal kunt u een deel van de isolatiekosten terug krijgen bij de gemeente in de vorm van een subsidie.

Aqua Deco kan over bestaande tegels

All Fix & Finish kan voor elke stijl en sfeer prachtige sierlijsten ter plaatse gieten en bewerken. Of u het nu wil toepassen in een oud herenhuis, een nieuwbouwwoning of een kantoorpand. Ook ornamentele stijlen laten zich goed combineren met moderne of klassieke designs. Wilt u een kamer op een eenvoudige en snelle manier in twee delen splitsen? Een lelijke en ruwe muur verbergen? Aqua Deco met wel twintig soorten aardetinten word naadloos en onderhoudsvriendelijk geplaatst. Allfix & Finish beschikt ook over kennis en ervaring om uw woning te voorzien van een isolerende laag van gevangen lucht.

Contacteer All Fix & Finish voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. Bekijk alvast de referenties om een idee te krijgen van de mogelijkheden.