Thuisverpleging Snellinx Patricia
Weiland 14
BeverstTrefwoorden: Thuisverzorging, Palliatieve zorg, Wond zorg, Algemene zorg, Inspuitingen, Aanleggen van sonde, Hygiënische zorg, Stoma zorg, Verpleegkundige particulier, Verpleegster

Rubrieken: Thuiszorg, ThuisverplegingContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging Patricia Snellinx uit Bilzen is uw ervaren verpleegster aan huis

Thuisverpleging Patricia Snellinx uit Beverst (Bilzen) is uw ervaren verpleegster voor thuiszorg en thuisverpleging. Thuisverpleegster Patricia staat al meer dan 18 jaar voor u klaar in de regio Bilzen, Hoeselt, Beverst en Kortessen. Iedereen die medische of hygiënische zorgen nodig heeft, kan bij haar terecht. Ze maakt het de patiënt zo draaglijk mogelijk en biedt graag advies en een helpende hand. Ze kan u bijstaan in de nazorg ten gevolge van een ziekenhuisbezoek of een specifieke medische ingreep. En iedereen wil ook oud worden in zijn eigen huis.

Van wondzorg tot en met palliatieve zorg

U kunt bij Thuisverpleging Patricia Snellinx terecht voor de volgende diensten op het gebied van thuisverzorging: thuisverpleging, wondzorg, palliatieve zorgen, hygiënische zorgen, algemene zorgen, stomazorgen. Belangrijke handelingen betreffen inspuitingen, aanleggen van een sonde. Patricia is beschikbaar voor particuliere verpleging. Thuisverpleging Snellinx Patricia is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar. Ze werkt samen met alle mutualiteiten. U kunt dankzij haar thuis in alle rust en veiligheid herstellen.

Thuisverpleging vanuit een diepere roeping

Patricia Snellinx is een thuisverpleger in hart en nieren. Thuisverpleging is voor haar een beroep dat enthousiasme en gedrevenheid vergt. Een beroep met een bijzonder doel: steeds de beste zorg bieden en voortdurend een luisterend oor hebben. Het beroep van thuisverpleger komt vanuit een diepere roeping en geeft pas voldoening als de patiënt tevreden is. Gestoeld op haar jarenlange zorgervaring kan Patricia haar patiënten professioneel bijstaan.

Vraag eerst advies over de mogelijkheden

Patricia staat garant voor een flexibele en toegankelijke aanpak. Samen met u wordt een zorgplan op maat gemaakt, dat aansluit bij uw noden en verwachtingen. Hebt u vragen, wenst u meer informatie over de mogelijke handelingen of weet u graag meer over de werkwijze van Thuisverpleging Patricia Snellinx? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op. Patricia beantwoordt graag al uw vragen en geeft passend advies bij al uw zorgen.

Contacteer Patricia Snellinx voor een afspraak of vraag haar advies.

Thuisverpleging