Boogaerts Kathleen
Aardebrug 3
LubbeekTrefwoorden: Thuisverpleging, Verpleging aan huis, Thuiszorg, Wondzorg, Inspuitingen, Maagzorg, Blaaszorg, Toediening van medicatie, Toiletzorg, Diabetes

Rubrieken: ThuisverplegingContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Boogaerts Kathleen zelfstandig verpleegkundige in Lubbeek

Voor ervaren thuisverpleging op maat moet u bij Boogaerts Kathleen zijn. Boogaerts Kathleen heeft al meer dan twintig jaar ervaring in verpleging aan huis, dit maakt dat ze een zeer brede expertise heeft in thuiszorg. Wilt u hulp bij u thuis aangeboden krijgen door een professioneel verpleegster met hart voor de zorg? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Boogaerts Kathleen gevestigd in Lubbeek. Zij staat elke dag voor u klaar voor zaken als: Wondzorg, Inspuitingen, Maagzorg, Blaaszorg, Toediening van medicatie, Toiletzorg of Diabetes. Gun uzelf of u naasten de persoonlijke zorg van Boogaerts Kathleen.

Alle zorg die u wenst op maat bij u thuis

Heeft u medische zorg nodig maar wilt uw naasten of kennissen hier niet mee opzadelen, laat een professional bij u thuis komen voor verpleging op maat. Geen gehaaste ziekenhuispersoneel of onprettige ziekenhuisomgeving, bij u thuis krijgt u van Boogaerts Kathleen thuisverpleging zoals u dat wenst op een persoonlijke manier. Boogaerts Kathleen houdt goed contact met andere zorgverleners zodat ze altijd op de hoogte is van uw medische uitdagingen. U zult een prettige vertrouwensband opbouwen met Boogaerts Kathleen, omdat ze zo gepassioneerd is over haar werk en met liefde de patiënt verzorgd

Brede dienstverlening met persoonlijk karakter

U kunt voor een brede medische dienstverlening bij Boogaerts Kathleen terecht, zo vervult zij voor u onder andere:

  • Thuisverpleging
  • Blaaszorg
  • Thuiszorg
  • Wondzorg
  • Inspuitingen
  • Maagzorg
  • Verpleging aan huis
  • Toediening van medicatie
  • Toiletzorg
  • Diabetes

Heeft u een verzorger nodig bij u thuis voor uw noden? Twijfel dan niet en neem contact op met Boogaerts Kathleen.

Zelfstandige verpleegkundige in Lubbeek

Wilt u zorg op maat krijgen van een zeer ervaren en professionele verpleegster? Dan moet u bij Boogaerts Kathleen zijn. Zij zal u graag van dienst zijn in en rondom omgeving Lubbeek. Of het nou gaat om toiletzorg of toedienen van medicatie, het is fijn als iemand hier u in kan bijstaan. U verdient de beste zorg mogelijk, u kunt vertrouwen dat bij Boogaerts Kathleen te ontvangen. Kathleen Boogaerts verleent haar diensten in en rondom omgeving Lubbeek. Wilt u graag meer informatie opvragen over wat Boogaerts Kathleen voor uw situatie kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Liever gelijk een afspraak inplannen? Dat kan uiteraard ook door Boogaerts Kathleen te contacteren.

Ook kunt u in contact komen door ons een bericht te sturen via het invulformulier.

31202455_s.jpg - Boogaerts Kathleen, Lubbeek