Sinnesael Sabine - THUISVERPLEGING
Steenstraat 80A
KortemarkTrefwoorden: Toiletzorg, Sondevoeding aansluiten, Afkoppelen chemo, Inspuitingen, Steunkousen aan en uittrekken, Palliatieve zorg, Spoelen van port-a-cath, Wondzorg, Klaarzetten van medicatie, Stomazorg

Rubrieken: ThuisverplegingContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Sinnesael Sabine voor professionele thuisverpleging in Kortemark

Heeft u behoefte aan professionele medische zorg aan huis voor u of uw familie? Sinnesael Sabine zorgt voor kwalitatieve thuisverpleging waarbij de wensen van de patiënt voorop staan. Door de kennis, ervaring en empathische houding van Sinnesael Sabine kunt u rekenen op gepaste zorg. Zij heeft een goede opleiding op zak die zij geruime tijd in de praktijk heeft gebracht. U kunt bij Sinnesael Sabine Thuisverpleging terecht voor een breed scala aan diensten: van toiletzorg tot sondevoeding aansluiten, afkoppelen chemo, inspuitingen, steunkousen aan en uittrekken, palliatieve zorg, spoelen van port-a-cath, wondzorg, het klaarzetten van medicatie en stomazorg. Sinnesael Sabine Thuisverpleging helpt u graag verder in Kortemark en omgeving.

Van toiletzorg tot aan het afkoppelen van chemo

Thuisverpleging kent veel details. Voor Sinnesael Sabine zijn ze allemaal bekend. U kunt bij haar terecht voor een breed scala aan diensten voor uzelf of een familielid. Denk bijvoorbeeld aan toiletzorg, sondevoeding aansluiten, het afkoppelen van chemo, inspuitingen, steunkousen aan en uittrekken, spoelen van port-a-cath, wondzorg, het klaarzetten van medicatie en stomazorg. Ook voor palliatieve zorg kunt u terecht. Hierbij is veel aandacht voor de kwaliteit van leven. Sinnesael Sabine zorgt er voor dat u, of uw familielid, zo min mogelijk last heeft van klachten als pijn en benauwdheid. De zorg gaat verder dan slechts lichamelijke klachten: er wordt ook stilgestaan bij uw gevoelens en gedachten. U kunt rekenen op steun.

Een flexibele en toegankelijke aanpak

Sinnesael Sabine heeft liefde en passie voor de job. Zij staat u bij met een open en empathische houding. Dit maakt dat u minder lang in het ziekenhuis hoeft te blijven en kan herstellen in het comfort van uw eigen huis. Het is hierbij prioriteit dat u zich prettig voelt binnen uw eigen omgeving. Ook zorgt zij er voor dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen om zo veel mogelijk van hun oude dag te genieten, waarbij de intrek in een rusthuis kan worden uitgesteld. Sinnesael Sabine hecht veel waarde aan respect, een vriendschappelijke band, en een nieuwe samenwerking met de behandelend arts en uzelf. Ook staat zij garant voor een flexibele en toegankelijke aanpak.

Voor kwalitatieve zorg en een luisterend oor

Bij thuiszorg is een persoonlijk aanpak essentieel. Sinnesael Sabine gaat goed met u en de betrokkenen in gesprek om tot een zorgplan te komen dat precies aansluit bij uw noden en verwachtingen. Thuiszorg is meer dan alleen het toedienen van medicatie. Bij Sinnesael Sabine vindt u mentale steun, support en advies. Zo begeleidt zij u door uw ziekte- of herstelproces.

Heeft u behoefte aan professionele zorg aan huis? Neem gerust contact op met Sinnesael Sabine Thuisverpleging in Kortemark. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.