ALB Projects
Vredestraat 58
Gentbrugge


Vandaag 07:00 - 18:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Totaalrenovaties, Binnenschilder, Buitenschilder, Tegelzetter, Spoed reparaties dak, Daklekkage 24/7 bereikbaars, Plaatsen van een keuken, Nieuwe badkamer inrichten, Dak isoleren

Rubrieken: Bouwbedrijven, Tegelwerken, Badkamerrenovatie, Verbouwingswerken, Schilder


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

ALB Projects in Gentbrugge, voor deskundige totaalrenovaties en afzonderlijke opdrachten op maat

Heeft u plannen uw woning te moderniseren? Ga dan eens in gesprek met ALB Projects in Gentbrugge. Wij verzorgen volledige totaalrenovaties naar wens. Zo beschikken wij over een vakkundige binnenschilder en buitenschilder en tegelzetter. U kunt ons ook inhuren voor het plaatsen van een keuken en wenst u nieuw sanitair, dan komen wij uw nieuwe badkamer inrichten. Heeft u last van een onverwachte daklekkage? Bel ons direct voor spoed reparaties dak; wij zijn 24/7 bereikbaar. Bovendien kunnen wij voor u uw dak isoleren. Kortom, voor een allround bouwbedrijf; belt u met ALB Projects.

Plaatsen van een keuken Gentbrugge, Oost-Vlaanderen

Uw expert in totaalrenovaties uit Gentbrugge

Met meer dan 23 jaar ervaring op de teller, heeft zaakvoerder Alban ruim voldoende kennis op zak om u van een deskundig advies te voorzien inzake uw verbouwing. Met zijn team vakmensen, is ALB Projects in staat om elke gewenste verbouwing voor u uit te voeren. Wij werken secuur aan uw opdracht en letten op de kleinste details. Een excellente afwerking is voor ons vanzelfsprekend. Bespreek gerust met ons uw wensen door, dan bekijken we samen de uiteenlopende mogelijkheden en materialen.

Deskundig bouwbedrijf uit de regio Oost-Vlaanderen

Met ons brede dienstenpakket, is geen opdracht ons vreemd. Wij voeren werkelijk elke klus uit van zolder tot kelder. Op het gebied van dakwerken, werken wij zowel aan platte als hellende daken. Door het inzetten van onze schrijnwerker, krijgt u een interieur op maat. Ook gevel-, pleister- en metselwerken behoren tot de mogelijkheden, evenals het plaatsen van domotica, het verbeteren van uw elektriciteit, cv en klimaatbeheersing. Of u ons nu uitnodigt voor een enkele opdracht of een volledige renovatie van uw woning; elk project is bespreekbaar.

Ons werkgebied beslaat heel België

Woont u niet in de buurt van Gentbrugge? Geen enkel probleem. Wij zijn werkzaam door heel België. Voor voorbeelden van onze realisaties, kunt u een kijkje nemen op onze website. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Totaalrenovaties
  • Binnenschilder
  • Buitenschilder
  • Tegelzetter
  • Spoed reparaties dak
  • Daklekkage 24/7 bereikbaar
  • Plaatsen van een keuken
  • Nieuwe badkamer inrichten
  • Dak isoleren

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of maakt u graag een afspraak? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Totaalrenovaties Gentbrugge, Oost-Vlaanderen