Manus
Bredabaan 491
Brasschaat


Vandaag 06:30 - 18:00
overige dagen


Trefwoorden: Ontbijt, Chocolaterie, Verkoop van ijstaarten, Verkoop van macarons, Pralines, Verkoop van brood, Patisserie, Degustatie, Huwelijkstaarten, Verjaardagstaarten

Rubrieken: Bakkerijen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Manus in Brasschaat is een topper in verfijnde patisserie beleving

U kijkt uw ogen uit. De keuze is moeilijk. Maar eenmaal zeker van uw zaak, beslist u welk lekkers u voor uzelf of dierbare gaat kopen. Ook ter plekke een heerlijk gebakje consumeren is mogelijk. Voor elke gelegenheid zijn er speciale ontwerpen gemaakt. U hebt de juiste plek gevonden. Dat is zeker. Tenminste als u bij Manus aan de Bredabaan 491 de fraaie entree heeft genomen. Een winkel voor fijnproevers die hoge eisen stellen aan kwaliteit. Kom ook in de vestiging Kapellen genieten van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet in een gezellige sfeer.

Een uitgebreide paasbrunch als cadeau

Er zijn zoveel voorbeelden te noemen van een evenement dat slaagt dankzij de lekkernijen van Manus Brasschaat. Neem een uitgebreide paasbrunch met de hele familie. Mensen gaan op zoek naar alternatieven om hun kinderen, ouders of grootouders op een leuke manier te verrassen met wat lekkers. Bij bakkerij Manus in Brasschaat was het opeens veel drukker dan normaal. Bezoek de website voor een overzicht van de vele mogelijkheden die de patisserie u voor het organiseren van een bijzonder evenement te bieden heeft.

De balustrades maken ze van chocola

Want er is meer. Stel dat u een heel gebouw wilt laten nabouwen in de vorm van een taart, met accenten van chocola, noten en marsepein. “Op Google Maps konden we de bovenkant van het gebouw bestuderen en het zo perfect in schaal nabouwen”, legt patissier Jens Cools uit. “Voor de etalages zijn foto’s van de echte etalages afgedrukt op eetbaar papier. De balustrades van de terrasjes maken we dan van chocolade”, aldus Cools. “Het gebouw stond in een veld van de lievelingsbloemen van de jubilaris. We hebben ook zijn hondje nagemaakt en voor de deur gezet.”

Professionele basis in vele jaren opgebouwd

De bakkerij in Brasschaat is het hart van Manus. Hier wordt elke dag gewerkt om alle broden, chocolade en patisserie in ateliers te verwerken. Hoe het allemaal begon? In 1993 heeft Herman Janssens een toen nog koude bakkerij op de Bredabaan overgenomen. Eerst deed hij ervaring op bij de meest gerenommeerde zaken in het Antwerpse en Knokke. Hij ging van een befaamde chocolatier en bakkerij over naar een patisserie om overal de knepen van het vak te leren. Al deze bagage heeft gezorgd voor een mooie basis om zelf te starten.

Kom langs in de patisserie Manus aan de Bredabaan 491 in Brasschaat of bezoek de website.