Thuisverpleging Apex
Biegrachtstraat 51
Genk


Vandaag 00:00 - 23:59
overige dagen


Trefwoorden: Verpleegkundige, Hygiënische verzorgen, Inspuitingen , Stoma zorg, Wondzorg, Insuline zorg, Zorg aan huis, Thuiszorg op maat, Compressietherapie

Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging Apex in Genk, voor kwalitatieve thuiszorg op maat in regio Limburg

Bram Rosseau van Thuisverpleging Apex in Genk levert alle nodige verpleegkundige zorg aan huis. Het comfort van de patiënt staat steeds centraal. De aangeboden diensten zijn zeer breed waardoor elke patiënt gebaat is bij de hulp van verpleegkundige Bram. Zo kan hij u bijstaan in alle nazorg ten gevolge van een ziekenhuisbezoek of een specifieke medische ingreep, zodat u thuis in alle rust en veiligheid kunt herstellen. De diensten bestaan uit: hygienische verzorgen, inspuitingen, stoma zorg, wondzorg, insuline zorg en compressietherapie. En iedereen wil ook oud worden in zijn eigen huis. Ook ondersteunt hij mensen met een permanente fysieke of mentale beperking of dient hij palliatieve zorgen toe in de vertrouwde thuisomgeving, in samenwerking met andere ondersteunende mensen. Er wordt voldoende overlegd met de huisarts of behandelende arts, alsook met de hulpbehoevende en de naaste familieleden. De praktijk leert nu eenmaal dat enkel zo de beste zorg kan worden geboden.

Een thuisverpleger met een diepere roeping

Bram Rosseau van Thuisverpleging Apex is een thuisverpleger in hart en nieren. Het beroep van thuisverpleger komt vanuit een diepere roeping en geeft pas voldoening als de patiënt tevreden is. Gestoeld op zijn jarenlange zorgervaring en verschillende specialistische opleidingen kan Bram zijn patiënten professioneel bijstaan. Thuisverpleging is voor hem een beroep dat enthousiasme en gedrevenheid vergt. Een beroep met een bijzonder doel: steeds de beste zorg bieden en voortdurend een luisterend oor hebben.

Zorgplan op maat dat rekening houdt met uw nood

Hij staat garant voor een flexibele en toegankelijke aanpak. Samen met u wordt een zorgplan op maat gemaakt, dat aansluit bij uw noden en verwachtingen. Er wordt rekening gehouden met inspuitingen, toedienen van medicatie en vitamines, wondzorg, diabeteszorg, stoma zorg, infusietherapie, insuline zorg, compressietherapie, hygiënische verzorgen en dagelijkse verzorging (zoals wassen en aankleden), incontinentiezorg, ondersteuning bij en voorzien van hulpmiddelen en verzorgingsproducten.

Thuisverpleging Apex werkt via een derdebetalersregeling. De derdebetalersregeling betekent dat het papierwerk en de betalingen rechtstreeks worden geregeld via de mutualiteit. Dankzij de derdebetalersregeling hoeft u zich niet te bekommeren over administratieve rompslomp.

Contacteer Thuisverpleging Apex voor een afspraak.

Thuiszorg op maat Genk, Limburg