Ata BVBA
Essenhoutstraat 27
Kapellen
Meer informatie
Blockx Greet Verzorging aan huis
Molenweg 15
Drieslinter (Linter)
Meer informatie
Body Confidence
Pierstraat 204
Aartselaar
Meer informatie
De Backer & Co BVBA
Molenstraat 117
Wetteren
Meer informatie
De Bondt
Mechelseweg 249-251
Kapelle-op-den-Bos
Meer informatie
De Leebeeck
Mechelbaan 337
Putte
Meer informatie
Hygiënische zorgen en palliatieve zorgen door thuisverpleging Dekno in Westouter (Heuvelland) Zoekt u thuisverpleging in Westouter (Heuvelland) of wijde omgeving? U kunt vrijblijvend terecht bij Dekno, de ervaren verpleging aan huis. De verpleegster van Dekno is gespecialiseerd als diabetes educator. Personen met diabetes die wat extra hulp aan huis kunnen gebruiken doen er goed aan contact op te nemen met Dekno. Daarnaast staat de verpleegster ook voor u klaar voor hygiënische zorg, of het afkoppelen van chemo. Wenst u stoma zorg aan huis? Of gebruikt u diverse medicatie en vindt u het fijn begeleidt te worden in het klaarzetten en opvolgen van medicatie? Dan is thuisverpleging aan te raden. Professionele hulp van een ervaren team, en dat met een persoonlijke toets. U krijgt de zorg die u nodig heeft. De Port-A-Cath spoelen, of begeleiding met wondverzorging aan huis… Dekno in Westouter staat voor u klaar. Wist u dat onze professionals ook een medische pedicure aan huis kunnen verzorgen? U kunt tevens terecht bij onze thuisverpleging voor palliatieve zorgen. Wondverzorging Heeft u onlangs een wond opgelopen waar u onder behandeling voor bent bij de arts of het ziekenhuis? De nazorg van een wond kan knap lastig zijn. Hier is professionele hulp bij nodig. Neem gerust contact op met Dekno voor specialistische wondverzorging aan huis. De verpleegster verschoond de wond nauwkeurig en brengt zorgvuldig nieuw verband aan. U kunt ook rekenen op Dekno in Westouter voor stoma zorg aan huis of voor het afkoppelen van chemo. Palliatieve zorgen Wenst u of uw dierbare palliatieve zorgen te ontvangen van een opgeleide verpleegster? Dekno werkt met getraind personeel dat goed in staat is om de wensen van de patiënt om te zetten in werkelijkheid. Heeft u behoefte aan een luisterend oor? De verpleegster geeft u altijd de persoonlijke aandacht die u verdient. Als de patiënt zich in de fase van palliatieve zorgen bevindt, richten we onze focus op het bieden van verzachting en verlichting. Diabetes curator Zoekt u een specialist op het gebied van diabetes? Twijfel dan niet om in contact te komen met Dekno! Wij bieden u een diabetes curator aan die op al uw vragen en noden een antwoord heeft. De speciaal geschoolde verpleegster komt graag bij u aan huis om u van dienst te zijn. Zoekt u thuisverpleging in Westouter of omgeving? Kom dan vooral in contact met Dekno, wij staan vriendelijk voor u klaar. Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Laat uw bericht achter via het contactformulier.
Dekno
Blauwepoortstraat 23
Westouter (Heuvelland)
Meer informatie
Goovaerts Ellen
Zandstraat 30
Koersel
Meer informatie
Knops Kurt
Slagvelden 14
Heist-Op-Den-Berg
Meer informatie
Luc Hermans Cema Thuisverpleging in Bilzen, voor zorg op maat aan huis Heeft u zorg nodig, maar wilt u het liefst in een vertrouwde omgeving blijven? Vertrouw dan op de ruime ervaring en expertise van Luc Hermans Cema Thuisverpleging. Deze thuisverpleging biedt hulp aan huis en staat voor u klaar voor: inspuitingen aan huis, toiletzorg aan huis, infuustherapie aan huis en palliatieve zorgen bij u thuis. Zoekt u hulp bij uw diabetes? U kunt op Luc Hermans Cema Thuisverpleging rekenen voor het toedienen van insuline van diabetes patiënten aan huis en voor diabetes patiënten opvolgen aan huis. Ook kunt u deze professional inschakelen voor het aan en afkoppelen van chemo thuis en het spoelen van port-a-cath aan huis. Neem gerust contact op. Diabetes en palliatieve zorg Diabetes is een lastige ziekte. Luc Hermans Cema Thuisverpleging maakt het u graag ietsje gemakkelijker. Uw gespecialiseerde thuisverpleger volgt uw diabetes op aan huis en komt langs om inspuitingen toe te dienen. Daarnaast staat de verpleger u graag bij met raad en daad. Wanneer een patiënt in aanraking komt met een levensbedreigende ziekte kan dit een erg moeilijke tijd zijn. Deze professional staat de patiënt graag bij door middel van palliatieve zorg. Bij palliatieve zorg is er niet enkel aandacht voor de fysieke klachten, maar krijgt u ook psychische ondersteuning. Kwaliteit zorg op maat Iedereen heeft op een andere manier zorg nodig en herstelt op zijn eigen tempo. Luc Hermans Cema Thuisverpleging luistert daarom goed naar uw noden en wensen en past de zorg hierop aan. Zo kunt u herstellen in de rust van uw eigen huis en bent u verzekerd van het beste herstel. Uw thuisverpleger zet graag dat extra stapje om de zorg te kunnen bieden die uw nodig heeft. Persoonlijke aandacht en warmte zijn behoeften die ieder mens heeft. Bij deze thuisverpleging bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. Deze thuisverpleger staat in voor het welzijn van de patiënt.  Diensten Luc Hermans Cema Thuisverpleging Zoekt u verpleging aan huis? Dan bent u bij Luc Hermans Cema Thuisverpleging aan het juiste adres. Deze thuisverpleging heeft een ruim aanbod aan diensten. U kunt onder andere terecht voor: Inspuitingen  Toiletzorg  Hygiënische zorgen  Palliatieve zorgen Infuustherapie Het toedienen van insuline van diabetes patiënten  Het aan en afkoppelen van chemo  Het spoelen van port-a-cath Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Luc Hermans Cema Thuisverpleging
Jeugdstraat 10
Bilzen
Meer informatie
Marleen Baeten
Antwerpsestraat 406
Boom
Meer informatie
Meyhiu Mieke Thuisverpleging in Ingelmunster, voor kwalitatief hoogwaardige zorg op maat aan huis Bent u via uw huisarts of vanuit het ziekenhuis doorverwezen naar thuiszorg? Dan bent u bij Meyhiu Mieke in Ingelmunster aan het juiste adres. Als thuisverpleegkundige kunt u Mieke Meyhiu inschakelen voor palliatieve zorgen aan huis, inspuitingen bij u thuis, aan- en afkoppelen van chemo aan huis, spoelen van port-a-cath en bijvoorbeeld thuiszorg voor compressietherapie. Ook zonder doorverwijzing van uw huisarts kunt u bij ons terecht. Taken als  het klaarzetten en opvolgen van medicatie,  hygiënische zorgen aan huis, toilet zorg aan huis, wondzorg bij u thuis en thuisverpleging voor stomazorg voeren wij op vakkundige en discrete wijze voor u uit. Verpleging aan huis Het kan ons allemaal overkomen dat we tijdelijk, of zelfs permanent, verpleegkundige hulp nodig hebben. Om hiervoor steeds naar een ziekenhuis heen en weer te rijden is een kostbare en tijdrovende zaak. In zo’n geval biedt thuiszorg uitkomst. De speciaal opgeleide thuisverpleegkundige komt op een afgesproken dag en tijd bij u thuis om u te helpen met uw zorgwens. Ook kan de thuisverpleging hulp bieden aan uw mantelzorger. Dankzij thuiszorg hoeft u niet onnodig lang in het ziekenhuis te blijven en kunt u in uw vertrouwde omgeving verzorging ontvangen. Leren omgaan met een stoma In België leven zo’n 25000 mensen met een stoma. Jaarlijks komen hier nieuwe patiënten bij. Het krijgen van een stoma heeft een grote impact op uw leven, er verandert namelijk een heleboel. Bovendien moet u leren omgaan met de stoma en de verschillende stomamaterialen. Nadat u uit het ziekenhuis ontslagen bent, kunt u geleidelijk aan wennen aan het hele proces, samen met de stomaverpleegkundige. Dankzij onze thuiszorg, gebeurt dit in alle rust, gewoon in uw eigen omgeving aan huis.  Thuisverpleging op maat Bij Mieke Meyhiu bent u verzekerd van professionele en deskundige zorg aan huis. Wij hebben aandacht voor u als persoon en begrijpen dat elk mens uniek is, met zijn eigen behoeften en wensen. Thuiszorg kan wellicht in het begin ongemakkelijk aanvoelen, maar dankzij onze vriendelijke verpleegkundigen wordt het ontvangen van thuiszorg al snel heel gewoon. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten: Palliatieve zorgen aan huis Inspuitingen bij u thuis Aan- en afkoppelen van chemo aan huis Spoelen van port-a-cath Klaarzetten en opvolgen van medicatie Thuiszorg voor compressietherapie Heeft u nog vragen of wilt u weten of u voor thuiszorg in aanmerking komt? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken.   
Meyhiu Mieke
Brigandsstraat 3
Ingelmunster
Meer informatie
Meysman S. in Keerbergen, voor de passende zorg aan huis Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleging aan huis en bent u verzekerd van een passende zorg aan huis. Dit bedrijf bestaat uit een team van gemotiveerde en kundige verpleegkundigen waardoor u hier altijd verzekerd bent van zorg geboden door een gediplomeerd verzorgster. Zij zijn onder andere in staat om de diabeteszorg en inspuitingen te verzorgen. Ook kan een wondzorg verpleegkundige u helpen met verzorgen van worden zodat uw wonden sneller helen en geen verdere complicaties opleveren. Ook de hulp bij het aantrekken van steunkousen is mogelijk. Daarnaast bieden zij palliatieve verzorging aan om mensen met een ongeneeslijke ziekte om ze zolang mogelijk comfort te bieden. De verpleegkundigen kunnen ook op een regelmatige basis patiënten sondevoeding toedienen en zij kunnen een Port-a-cath plaatsen. Diensten bij Meysman S.  Bij deze thuisverpleegkundigen praktijk is het hun missie om hun patiënten de beste mogelijke zorgen te bieden. Naast het bieden van zorg willen zij ook de patiënten leren kennen en proberen een vorm van steun te zijn voor patiënten en hun familie. Zij bieden verschillende diensten in de thuiszorg waaronder: Vroedkunde Ouderenzorg Diabeteszorg Palliatieve verzorging Sondevoeding toedienen Inspuitingen Port-a-cath plaatsen Steunkousen Medische zorgen en palliatieve zorg aan huis Bij dit bedrijf kunnen verschillende medische zorgen door deze professionals worden uitgevoerd. Waar nodig kunnen de verpleegkundigen inspuitingen toedienen. Soms kunnen deze door de patiënt zelf worden uitgevoerd, maar dit kan ook uit handen worden gegeven aan deze verpleegkundigen. Ook kunnen zij diabeteszorg bieden en kan een verpleegkundige u helpen uw ziekte te navigeren bijvoorbeeld hoe u uw levensstijl te verbeteren en hoe u met uw medicatie moet omgaan. Ook kunnen zij palliatieve zorg bieden voor mensen die een ongeneeslijke ziekte hebben en in hun laatste levensfase zijn. Zij willen de kwaliteit van leven behouden en waar nodig comfort bieden in een veilige omgeving.  Thuisverpleging in Keerbergen Als het niet meer mogelijk is voor uw lichaam om de nodige voedingsstoffen op te nemen door normale voeding dan kan er gebruik worden gemaakt van sondevoeding. De verpleegkundigen van dit bedrijf kunnen regelmatig langsgaan bij patiënten om hun sondevoeding toe te dienen en kunnen de poortkatheters van patiënten spoelen en verstoppingen en andere problemen met de poortkatheters verhelpen. Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleegkundige diensten en bieden zij een totaalzorg aan voor hun patiënten. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Meysman S.
Acaciadreef 6
Keerbergen
Meer informatie
Saartje Lenaerts
Kerkplein 12
Hoeleden (Kortenaken)
Meer informatie
Oncologische zorgen door Team Thuisverpleging Els Degraeve in Oostrozebeke West-Vlaanderen Bent u op zoek naar een verpleegkundig team met hart voor zorgen? Dan bent u bij Team Thuisverpleging Els Degraeve in Oostrozebeke aan het juiste adres. We staan klaar om u te helpen met en het verlichten van toiletzorg, palliatieve zorgen, inspuitingen aan huis, stomazorg en wondzorg. Ook voor het aan en afkoppelen chemo, het klaarzetten van medicatie, compressietherapie en oncologische zorgen staat ons team verpleegkundige en professionals voor u klaar. Het verblijf in een ziekenhuis na een ingreep wordt steeds ingekort en dit betekent dat heel wat mensen nog bijkomende zorgen nodig hebben wanneer ze thuiskomen. Als u ook zorgen thuis nodig heeft, dan kunt u op ons team rekenen. Voor zorg met een groot hart voor zorgen.  Maximale ondersteuning met onze thuisverpleging De kosten van rust- en verzorgingstehuizen lopen hoog op en voor veel mensen is dit nagenoeg onbetaalbaar. Daarom doet de overheid heel wat inspanningen om mensen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te laten blijven. Thuisverpleging is hier een belangrijk onderdeel van. Ons team van Els Degraeve uit Oostrozebeke helpt u dan ook waar mogelijk om u optimaal te ondersteunen. Elke patiënt is anders en daarom wordt er steeds gekeken naar wat iemand echt nodig heeft. Dit kan zowel op medisch vlak zijn als op psychisch vlak. Met andere woorden, sommige mensen houden van een dagelijkse babbel tijdens de verzorging maar anderen vinden dit maar niets. Ons team is professioneel opgeleid en kijkt wat elke patiënt echt nodig heeft om hieraan dan ook maximaal te kunnen voldoen. Oncologische zorgen door ons team in Oostrozebeke Als u te maken krijgt met kanker, kan dat voor veel ongerustheid zorgen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weten wat er met u aan de hand is en welke behandeling er mogelijk is. Na de diagnostiek (het onderzoeken wat er aan de hand is) kunt u bij ons terecht voor al uw thuiszorgen die voortvloeien uit de ziekte en de behandeling, zoals het aan- en afkoppelen van uw chemotherapie. Bij Team Thuisverpleging Els Degraeve staat professionaliteit en een hart voor zorgen voorop. Er wordt steeds gezorgd voor een zeer persoonlijke aanpak en begeleiding op maat van de behoeftes van onze patiënten. Ook de familieleden van patiënten kunnen steeds bij ons terecht met vragen of opmerkingen.  Ons team en onze diensten in West-Vlaanderen Els Degraeve startte in 1983 als verpleegster aan huis en diende thuiszorg aan mensen regio Oostrozebeke. Ondertussen is het team uitgebreid en zetten ook Leen, Celine en Mieke zich ten volle in voor alle patiënten. Bent u of is een van naasten hulpbehoevend op permanente of tijdelijke basis? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsafspraak . U kunt op ons rekenen voor: Toiletzorg Palliatieve zorgen Inspuitingen aan huis Stomazorg Wondzorg Aan en afkoppelen chemo Klaarzetten van medicatie Compressietherapie Oncologische zorgen Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Team Thuisverpleging Els Degraeve
Kalbergstraat 155
Oostrozebeke
Meer informatie
Thuisverpleging Amolive
Stadionlaan 4 bus 0302
Deinze
Meer informatie
Thuisverpleging Apex
Biegrachtstraat 51
Genk
Meer informatie
Voor palliatieve zorgen, algemene toiletzorg of inspuitingen, vertrouwt u op Thuisverpleging Budo in Heers Thuisverpleging Budo is al sinds 1999 actief in de zorgsector. Wij helpen mensen aan huis onder andere met: het toedienen van inspuitingen, stomazorg, het afkoppelen van chemo, het aan en uitrekken van steunkousen, en nog veel meer. Het ervaren team houdt altijd nauw contact met alle betrokken dokters en mutualiteiten. Heeft u behoefte aan thuisverpleging? Omdat u een tijd in het ziekenhuis heeft gelegen en u zich in een revalidatieproces bevindt, of omdat u moeite heeft met lopen en/of bewegen? Jong en oud, Thuisverpleging Budo in Heers staat voor iedereens noden klaar. Ook voor palliatieve zorgen kunt u op ons vertrouwen. Ons team is zeer gespecialiseerd, laat zich constant bijscholen en zij dragen allen een warm hart voor het verplegen. Heeft u wonden die professioneel moeten worden verzorgd? Wij bieden de juiste behandeling voor wondzorg. Of het nu gaat om medicatie klaarzetten of sondevoeding toedienen, Thuisverpleging Budo helpt u graag. Ook voor het specialisme van een Port-a-Cath toedienen vertrouwt u op ons ervaren personeel. Algemene toiletzorg Wij bieden de nodig hulp bij uw dagelijkse toilet : wassen en aankleden. Vooral voor hen die slecht ter been zijn, of op leeftijd, kan het fijn of zelfs nodig zijn om dagelijkse hulp te ontvangen. De thuisverpleger of verpleegster zal ook nalopen of u uw eventuele medicatie moet nemen. Veranderd er iets in uw medische situatie? Geen probleem, wij houden steeds contact met betrokken dokters en andere specialisten. Zo zijn wij compleet op de hoogte van uw situatie en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Uw welzijn is onze zorg. Port-a-Cath toedienen Een Port-A-Cath is als het ware een ‘kastje’, deze ligt onder de huid in het vetweefsel van de borstkas. Aan het kastje is een verbinding gemaakt met de bloedbaan. Een Port-a-Cath wordt gebruikt om gemakkelijk injecties toe te dienen, bedoeld voor patiënten die chemotherapie ondergaan of dagelijkse medicatie nuttigen. Ook kan er via de Port-a-Cath bloed afgenomen worden. Onze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in het Port-a-Cath toedienen . Warme thuiszorg Krijg de aandacht die u verdient. Afgestemd op het individu, en één op één verzorging: dat is de kwalitatieve zorg van Thuisverpleging Budo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor onder andere: Stomazorg Behandeling voor wondzorg Palliatieve zorgen Toedienen van inspuitingen Medicatie klaarzetten Algemene toiletzorg Aan en uittrekken van steunkousen Sondevoeding toedienen Afkoppelen van chemo Port-a-Cath toedienen Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan u vriendelijk te woord. Wilt u een afspraak maken? Ook dan neemt u gerust contact op. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten op deze pagina via het contactformulier.
Thuisverpleging Budo
Steenweg 83 bus 3
Heers
Meer informatie
Thuisverpleging Callewaert Kathy
Herdersstraat 107
Rumbeke (Roeselare)
Meer informatie
Thuisverpleging Candy
Schaluinstraat 52
Tremelo
Meer informatie
Thuisverpleging De Klaver
Katelijnsesteenweg 112
Duffel
Meer informatie
Thuisverpleging Veerle Dereere, voor zelfstandige verpleging aan huis in regio Lichtervelde Zoekt u naar persoonlijke verpleegkundige aan huis in regio Lichtervelde of de regio Torhout - Gits? Neem dan gerust contact op met Thuisverpleging Veerle Dereere . Als zelfstandige thuisverpleegkundige is Veerle Dereere gespecialiseerd in psychiatrische thuiszorg. U kunt bij Veerle Dereere terecht voor psychiatrische hulp na een opname zodat u hulp krijgt bij bijvoorbeeld het klaarzetten en opvolging van medicatie. Daarnaast kunt u gebruikmaken van stoma zorg bij u thuis, inspuitingen toedienen, het aan en afkoppelen van chemo, spoelen van port-a-cath en sondevoeding aan huis. Ook verleent Veerle Dereere hulp bij wondzorg aan huis. Sedert december 2022 is Veerle referentie verpleegkundige wondzorg. De palliatieve zorgen aan huis worden in samenwerking met de familie, huisarts en mantelzorger verleent. Veerle Dereere is 24/7 bereikbaar, dus aarzel niet om contact op te nemen, zelfs midden in de nacht mocht u een noodgeval voorhebben. Thuisverpleging en thuiszorg Als verpleegkundige aan huis biedt Veerle Dereere thuisverpleging aan patiënten die net uit het ziekenhuis ontslagen zijn of herstellen van een ongeluk of aandoening. Zij dient geneesmiddelen of inspuitingen toe, verzorgt wonden, en verleent palliatieve zorgen. Daarnaast kunt u ook bij Veerle Dereere terecht als u thuiszorg zoekt voor zieken, personen en met een beperking en hulpbehoevende bejaarden. Tevens biedt zij palliatieve hulpverlening aan zieke mensen die het einde van hun leven in hun vertrouwde thuissituatie willen doorbrengen.  Psychiatrische hulp aan huis Als psychiatrisch thuisverpleegkundige begeleidt Veerle Dereere ook psychiatrische patiënten bij wie het functioneren wordt beïnvloed door psychische problemen. Veerle Dereere beschikt over jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, hierdoor helpt zij ook graag mensen die het mentaal moeilijker hebben en gebaat zijn bij psychische ondersteuning , dit in alle discretie én met het volste respect voor hun privacy. Dit gebeurt steeds in nauw overleg met hun mantelzorgers, huisarts en andere zorgverleners.  Diensten van Veerle Dereere Als verpleegkundige aan huis biedt Veerle Dereere hulp aan iedereen. U kunt bij Veerle Dereere terecht voor zorg in uw eigen vertrouwde thuisomgeving, waaronder: Hygiënische verzorgingen Klaarzetten medicatie & toedienen inspuitingen Palliatieve zorgen aan huis Port-à-cath zorg & sondevoeding Psychiatrische hulp Stomazorg Wondzorg Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.
Thuisverpleging Dereere Veerle
Groenstraat 11
Lichtervelde
Meer informatie
Thuisverpleging Grace Sabbe
Leenmolenstraat 56
Wingene
Meer informatie
Thuisverpleging het Alternatief
Steegstraat 17-19
Vucht (Maasmechelen)
Meer informatie
Thuisverpleging Koningshooikt
Tallaart 41
Koningshooikt (Lier)
Meer informatie
Thuisverpleging M.V.B. BVBA
Bundersstraat 8
Westmeerbeek (Hulshout)
Meer informatie
Voor het klaarzetten en opvolgen van medicatie moet u bij Thuisverpleging Mieke in Zulte zijn Wilt u graag dat beetje extra hulp aan huis ontvangen zodat u volledig aan uw zorgnoden bent voorzien? Contacteer dan Thuisverpleging Mieke , actief in Zulte en omgeving. Zij komt u helpen bij het aan en uittrekken van steunkousen, of voor bijvoorbeeld het klaarzetten en opvolgen van medicatie. Bovendien is thuisverpleging Mieke in Zulte specialist in stomazorg. Met thuisverpleging van de professionele verpleegster krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. Er wordt naar uw wensen geluisterd. Door de zachte en vriendelijke aanpak van Mieke voelt u zich snel op uw gemak. Neem contact op met de verpleegster voor het afkoppelen van chemo, of voor zorgzame palliatieve zorgen. Thuisverpleging Mieke is specialist in wondzorg; door het volgen van trainingen en behalen van geaccrediteerde opleidingen is het team steeds op de hoogte van de nieuwste technieken binnen het zorgveld. Wilt u ook zorg aan huis krijgen? Thuisverpleging Mieke komt u helpen bij wassen en aankleden in Zulte en omgeving. Medicatie opvolgen Thuisverpleging Mieke helpt jong en oud aan huis met het klaarzetten en opvolgen van medicatie. Vooral als u verschillende medicatie moet innemen kan het verwarrend en gecompliceerd zijn om dit zelf te regelen. Daar is de thuisverpleging ook voor! Voor al uw zorgnoden neemt u contact op. Zo ook voor het verzorgen van wonden. Bent u gevallen? Of heeft u onlangs een operatie gehad waar u nog herstellende van bent? De wonden hebben specialistische zorg nodig om een succesvolle genezing te waarborgen. Steunkousen en aankleden Bent u slecht ter been en heeft u moeite met het zelfstandig aankleden? Voor dit soort zaken vertrouwt u op Thuisverpleging Mieke. De professionele verpleegster komt u helpen bij het wassen en aankleden. Zij komt u ook helpen bij het aan en uittrekken van steunkousen . Begin uw dag goed, met de persoonlijke zorg uitgevoerd door Mieke Thuisverpleging. De diensten van de thuisverpleging stoppen daar niet… ook voor het afkoppelen van chemo, of voor stomazorg bent u bij Mieke aan het juiste adres. Persoonlijke zorg Door voor Thuisverpleging Mieke te kiezen bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. U staat centraal, en uw zorgnoden worden serieus genomen. Neem vrijblijvend contact op met de zorgspecialist in Zulte voor onder andere: Specialist in stomazorg Klaarzetten en opvolgen van medicatie Helpen bij wassen en aankleden Helpen bij het aan en uittrekken van steunkousen Specialist in wondzorg Afkoppelen van chemo Palliatieve zorgen Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.
Thuisverpleging Mieke
Statiestraat 162
Zulte
Meer informatie
Thuisverpleging Peeter Els
Tegelrijstraat 213
Nieuwerkerken
Meer informatie
Palliatieve zorg en verpleging aan huis door Thuisverpleging Team Mariën in Hallaar Heist-op-den-Berg Bent u op zoek naar thuisverpleging met hart voor zorgen? Denk dan aan Thuisverpleging Team Mariën in Hallaar (Heist-op-den-Berg). Bij ons vindt u een team professionals die met hart en ziel hun werk uitvoeren en waar u en uw geliefden centraal staan. Wij staan klaar voor palliatieve zorg, inspuitingen, bloedafnames, diabetes zorg, toiletzorg, gehandicaptenzorg, wondzorg, sondevoeding voorbereiden en toedienen, oncologische zorg en zorg bij revalidatie. Heeft u behoefte aan thuiszorg of verpleging aan huis? Neem dan contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek met ons in. Wij starten graag met een persoonlijk gesprek over uw behoeften, de mogelijkheden en vinden het belangrijk dat u een goede klik met ons heeft.  Palliatieve zorg: u staat er niet alleen voor Wat verstaan we nu eigenlijk onder palliatieve zorg ? Waar verpleegkundige zorgen voornamelijk gericht zijn op herstel en genezing, is het bij palliatieve zorg de bedoeling om verlichting te bieden en de levenskwaliteit van de patiënt te bevorderen. Toepassingen in verband met pijnbestrijding komen hierbij aan bod, maar ook emotionele begeleiding en ondersteuning behoren tot het pakket van de palliatieve zorgen. Thuisverplegingsteam Mariën komt bij u thuis langs voor palliatieve zorg in samenspraak met u en de behandelende arts. We willen daarbij benadrukken dat we ook het gezin en/of de familie betrekken bij deze zorg. Op deze manier trachten wij een totaalondersteuning te bieden voor u en uw naasten. Wij hebben hier veel ervaring mee en staan steeds voor u klaar. Onze belangrijkste verplegingsdiensten op een rij Thuisverpleging is vaak een alternatieve oplossing voor een opname in het ziekenhuis of in een woonzorgcentra. Door middel van verpleging aan huis door Thuisverpleging team Mariën kunt u optimaal herstellen of verzorgd worden in het comfort van uw eigen woning. Dit vormt dan ook de kern van onze aanpak. Wij staan klaar om u te helpen met: Palliatieve zorg Inspuitingen Bloedafnames Diabetes zorg Toiletzorg Gehandicaptenzorg Wondzorg Sondevoeding Oncologische zorg Revalidatie Ons enthousiaste team verpleegkundigen  Het team van Thuisverpleging Team Mariën bestaat uit enthousiaste medewerkers met passie voor hun werk. Dagelijks gaan we op pad om de medemens in nood (thuis) te helpen met de dagelijkse handelingen. Voor ieder die deze niet meer zo gemakkelijk of helemaal niet meer kunt uitvoeren. Zowel de medische kant als het menselijk aspect staan bij onze teamleden hoog in het vaandel. We streven naar een persoonlijke en vriendschappelijke band met u (de patiënt), uw geliefden en uw omgeving. Ons werkgebied is regio Hallaar, Heist-op-den-Berg, Hulshout en de omliggende deelgemeenten. Thuisverpleging Team Mariën staat voor u klaar met een groot hart, een luisterend oor en bij ons staat u als patiënt centraal. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of het maken van een eerste kennismakingsafspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Team Mariën
Smerderijstraat 9
Hallaar (Heist-op-den-Berg)
Meer informatie
Thuisverpleging Volkaerts Lieve
Gommerijnstraat 12
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Algemene thuisverpleging door het team van Thuisverpleging Willems Gianni in Wellen Limburg Heeft u behoefte aan algemene thuisverpleging? Reken dan op het warme en professionele team van Thuisverpleging Willems Gianni in Wellen. Ons team staat klaar voor uw palliatieve zorgen aan huis, wondzorgen aan huis, het klaarzetten van medicatie voor patient, hygienische zorgen aan huis, algemene thuisverpleging, inspuitingen aan huis, diabetes insuline toedienen, stomazorg aan huis, toilet zorg aan huis en het aan en afkoppelen van chemo aan huis. We starten graag met een persoonlijke kennismaking met u en uw omgeving om u exact de zorg op maat te geven waar u behoefte aan heeft.  Algemene thuisverpleging in Limburg Er zijn vele redenen waarom iemand thuisverpleging nodig heeft. Het is niet altijd eenvoudig om hulp te vragen, maar als u behoefte heeft aan thuisverpleging of thuiszorg, dan kunt u op ons warme, zorgzame en professionele team rekenen. We geven de voorkeur aan een vaste verpleger voor onze cliënten. Zo leert u elkaar goed kennen en kunnen we exact die zorg geven die u nodig heeft. Met een warm hart voor zorgen en kennis van zaken. Ook voor uw omgeving staat ons team klaar, want voor u zorgen, dat betekent ook zorgen voor uw geliefden.  Onze zorgdiensten in Wellen en omstreken Graag nodigen we u uit een kennismakingsafspraak met ons in te plannen, waarin we u graag leren kennen en uw zorgen, wensen en behoeften uitvoerig met u doornemen. U kunt onder andere een beroep op ons doen voor: Palliatieve zorgen aan huis Wondzorgen aan huis Klaarzetten van medicatie voor patient Hygienische zorgen aan huis Algemene thuisverpleging Inspuitingen aan huis Diabetes insuline toedienen Stomazorg aan huis Toilet zorg aan huis Aan en afkoppelen van chemo aan huis De derdebetalersregeling Om u zo goed en volledig mogelijk te ontzorgen, werken we bij Thuisverpleging Willems Gianni met de derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat de financiële afhandeling direct met uw mutualiteit geregeld wordt. Hierdoor heeft u minder administratie en u ontvangt altijd een kopie van de in rekening gebrachte diensten. Zo houden we alles transparant en proberen we ook dit onderdeel van uw zorgen over te nemen. Mogen we u meer vertellen over onze werkwijze of heeft u aanvullende vragen over de derdebetalersregeling?  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Willems Gianni
Tervoortstraat 23
Wellen
Meer informatie
Van Kerckhove Guy
Frans Broeckaertlaan 51
Overmere
Meer informatie
Verpleging Pelt
Krienstraat 10
Pelt
Meer informatie
Versluys Geert BVBA
Truilingenstraat 30
Kerkom-Bij-Sint-Truiden
Meer informatie
Zorg-plus is de persoonsgerichte thuisverpleegkundige in Brugge Voor hygiënische zorgen aan huis in Brugge of omgeving, kunt u steeds terecht bij Zorg-plus . Het ervaren team thuisverplegers staat voor u klaar om kwaliteitszorg in de thuiszorg te verlenen. Neem contact op voor onder andere de volgende zorgnoden: spoelen van de port-a-cath, wondzorgen bij u thuis, inspuitingen aan huis, of het afkoppelen van chemo aan huis. Ook voor palliatieve zorgen aan huis kunt u vrijblijvend contact opnemen. Thuiszorg staat voor persoonlijke zorg waar uw zorgnoden gehoord en begrepen worden. U krijgt de aandacht die u verdient. Bent u op zoek naar een thuisverpleegkundige voor het klaarzetten en opvlogen van medicatie in Brugge of omgeving? Zorg-plus is er voor u! Ook patiënten met diabetes vragen en noden kunnen terecht bij de professionele diabeteseducator uit de thuisverpleging. Kwaliteitszorg Bij Zorg-plus thuisverpleging bent u geen nummertje, maar wordt u gehoord. U krijgt persoonlijke zorg: één op één. Dit betekent dat er ook tijd is voor een gesprek en een kop koffie. Heeft u onlangs een operatie gehad? Zit u in een revalidatietraject of heeft u een vervelende wond die zorg nodig heeft? Dit zijn allemaal situaties waar de kwaliteitszorg in de thuiszorg u een handje kan helpen. De ervaren thuisverpleegkundige komt langs voor wondzorgen bij u thuis, of helpt u met hygiënische zorgen. Diabeteseducator Diabetes is een chronische aandoening die wereldwijd miljoenen mensen treft. Leven met diabetes is niet altijd even makkelijk, en patiënten kunnen zich vaak onbegrepen voelen. Dé uitdaging is dan ook dat zorgvragers kwalitatieve, multidisciplinaire en patiëntgerichte zorg krijgen. De expert op het gebied van diabetes, de diabeteseducator uit de thuisverpleging van Zorg-plus, helpt patiënten met het toedienen van medicatie, of het onderwijzen van zorg. Thuisverpleegkundige De persoonsgerichte thuisverpleegkundige van Zorg-plus staan alle dagen van de week, in Brugge en wijde omgeving voor u klaar voor om kwaliteitszorg in de thuiszorg te verlenen. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere: Palliatieve zorgen aan huis Hygiënische zorgen aan huis Thuisverpleegkundige voor het klaarzetten en opvolgen van medicatie Afkoppelen van chemo aan huis Spoelen van de port-a-cath Persoonsgerichte thuisverpleegkundige Inspuitingen aan huis Wondzorgen bij u thuis Diabeteseducator uit de thuisverpleging Infuustherapie thuis Oncologische zorg aan huis Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met het team op!
Zorg-plus
Beenhouwersstraat 117
Brugge
Meer informatie
Zorgteam De Maan Antwerpen
Weerstandlaan 85
Borgerhout
Meer informatie