Tanghe
Het Speelgoed 29
Roeselare


Trefwoorden: Verpleging aan huis, Wondzorg, Inspuitingen, Diabetische zorg, Zorg aan huis, Inentingen aan huis, Stomazorg, Verzorging aan huis, Stomaverzorzing, Palliatieve zorg

Rubrieken: Thuiszorg, Thuisverpleging


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging Tanghe Anja, Roeselare

Het is vaak een moeilijke stap om thuisverpleging te laten komen. Daarom doet Thuisverpleging Tanghe Anja er alles aan om een vertrouwensband met haar cliënten op te bouwen. Ze heeft een brede medische achtergrond en kan u daardoor helpen met uiteenlopende taken. Anja is werkzaam in Roeselare en omliggende gemeenten.

Tanghe Anja kan u helpen met:

  • Toiletzorg: Anja kan u helpen bij het aan- en uitkleden, wassen en het verdere toilet. Zij kan dagelijks, meerdere keren per week of meerdere keren per dag langskomen. Naast het toilet kan ze u ook helpen bij het klaarleggen van de medicatie en is natuurlijk ook een luisterend oor.
  • Wondzorg: Na een operatie is het belangrijk om uw wonden goed te verzorgen. Anja kan meerdere keren per dag langskomen om uw wonden te verzorgen en pleisters te vernieuwen. Naast wondzorg kan ze ook helpen met stomazorg, zoals urine, ileo-, colon en tracheostoma.
  • Diabetes: Wanneer u te horen krijgt dat u diabetes heeft kan dit veel gevolgen hebben, Anja kan u helpen met het aanpassen en kan na de diagnose starten met begeleiding. Denk hierbij aan het aanwennen van een nieuw eetpatroon en toedienen van insuline.
  • Inspuitingen: Anja kan alle soorten inspuitingen verzorgen zoals subcutane inspuitingen of intramusculaire spuiten en intravaneuze inspuitingen. Ook wanneer u een katheter heeft is dit geen enkel probleem voor Anja. Tot slot kan zijn ook de chemotherapie doorspoelen en afsluiten.
  • Palliatieve zorgen: Anja kan de laatste momenten van uw familielid of vriend zo aangenaam mogelijk maken. Ze kan bijvoorbeeld palliatieve zaken met het ziekenhuis regelen en meer uitleg geven over morfinepompen. Natuurlijk biedt ze ook een luisterend oor aan familie en vrienden.

Thuisverpleging Tanghe Anja, Roeselare