Team Petra
Blerebergstraat 71
Tielt-WingeTrefwoorden: Verpleging aan huis, Wondzorg, Palliatieve zorg, Zorg voor ouderen, Inspuitingen geven, Wond zorg

Rubrieken: Thuiszorg, ThuisverplegingContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Team Petra uit Tielt-Winge voor thuisverpleging aan huis

Wanneer u, of iemand in uw omgeving, behoefte heeft aan verpleging aan huis, schakelt u de hulp in van Team Petra uit Tielt-Winge. U kunt bij hen rekenen op thuiszorg op maat, van de beste kwaliteit. De thuisverplegers hebben de juiste opleiding genoten en draaien al jaren mee in het vak, waardoor zij goed kunnen inspelen op de noden en wensen van de hulpbehoevende. U kunt rekenen op hulp bij wondzorg, palliatieve zorg, inspuitingen en zorg voor ouderen. Niet alleen wordt de patiënt goed verzorgd: bij Team Petra is ook aandacht voor de naasten. Ook wordt, wanneer gewenst, contact gehouden met derde partijen zoals de behandelend arts.

Brede dienstverlening

Bij Team Petra uit Tielt-Winge kunt u rekenen op een uitgebreide dienstverlening. Waar u ook ondersteuning bij wenst, u kunt steeds rekenen op kwaliteit en een empathische aanpak. U kunt Team Petra onder andere inschakelen voor:

  • Palliatieve zorg
  • Zorg voor ouderen
  • Inspuitingen geven
  • Wond zorg

Voor palliatieve zorg

Bij Team Petra uit Tielt-Winge kunt u ook terecht voor palliatieve zorgen. Bij palliatieve zorg staat het behouden van de kwaliteit van leven van de patiënt voorop. Waar mogelijk wordt gestreefd naar verbetering. Palliatieve zorg gaat over meer dan de fysieke behoeften. Team Petra helpt ook op het gebied van sociale en psychische behoeften. Prioriteit is het zo comfortabel mogelijk maken voor de hulpbehoevende. Op empathische wijze helpt Team Petra u verder, waarbij u kunt rekenen op respect en discretie. Ook voor de naasten is genoeg aandacht.

Ervaren team en passie voor het vak

Bij Team Petra bent u verzekerd van de beste zorg op maat. Bij verpleging aan huis is een persoonlijke aanpak essentieel. Het team gaat steeds met u in gesprek om er achter te komen wat precies uw noden en wensen zijn, en welke aanpak u prefereert. Naast fysieke steun kunt u ook rekenen op mentale steun. Team Petra zorgt voor  support. Door hun ervaring en passie voor het vak is Team Petra uit Tielt-Winge uw ideale partner. De hulpbehoevende wordt uitstekend begeleid door zijn of haar ziekte- of herstelproces. Ook voor advies op maat kunt u terecht.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. 

31202455_s(1).jpg - Team Petra, Tielt-Winge