Thuisverpleging Beeckaert
Lijsterstraat 4
Oostnieuwkerke


Trefwoorden: Verpleging, Ervaren thuisverpleegster, Professionele thuisverpleging, Inspuitingen, Diabeteszorg, Infusietherapie, Wondverzorging, Palliatieve zorg, Incontinentiezorg, Verzorging

Rubrieken: Verpleegkundige Particulier


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging Beeckaert, Oostnieuwkerke

U heeft behoefte aan professionele medische zorg aan huis voor u of uw familie? Thuisverpleging Beeckaert is gespecialiseerd in algemene thuisverpleging en werkt in de regio rond Staden en Middelkerke. Lieven Beeckaert volgt al zijn patiënten zelf op. U weet dus altijd wie u over de vloer krijgt. U geniet van professionele zorg in vertrouwen. Hij is een ervaren thuisverpleger en werkt met hart en ziel voor al zijn patiënten.
Thuiszorg kent veel details. Voor Lieven zijn ze allemaal bekend. U kunt bij hem terecht voor inspuitingen, toedienen van medicatie en vitamines, wondverzorging en wondzorgreferentie, diabeteszorg, infusietherapie, hygiënische en dagelijkse verzorging (zoals wassen en aankleden), incontinentiezorg, intraveneuze therapie met Port-a-cath, ondersteuning bij en voorzien van hulpmiddelen, voorzien van verzorgingsproducten, palliatieve zorgen voor uzelf en ondersteuning daarbij voor uw familieleden.

Een verantwoorde thuisverpleging maakt gebruik van de laatste kennis op dit gebied

Voor een professionele aanpak is het nodig dat een thuisverpleger zich voortdurend bijschoolt en cursussen volgt. Zo houdt Lieven zijn kennis op peil en zorgt hij er voor dat zijn zorg steeds optimaal van kwaliteit blijft. Thuisverpleging Beeckaert maakt gebruik van de derdebetalersregeling. U dient zelf niets te betalen of voor te schieten en kunt zich focussen op wat écht telt: uw herstel.
De voordelen wat de financiën betreft zijn duidelijk:

  • De thuisverpleging neemt rechtstreeks contact op met uw ziekenfonds.
  • Formaliteiten én betalingen worden rechtstreeks met uw mutualiteit geregeld.

Thuisverpleging begint met het maken van een flexibel plan van aanpak

Lieven staat garant voor een flexibele en toegankelijke aanpak. Samen met u maakt hij een zorgplan op maat, dat aansluit bij uw noden en verwachtingen. Hij verleent bovendien ondersteunende en medische diensten. Thuisverpleging is immers meer dan enkel het toedienen van medicatie. Lieven biedt een steunende schouder, professioneel advies en begeleidt u doorheen uw ziekte- of herstelproces.

Tevens hebben we nog een vestiging zitten in Middelkerke.

Thuisverpleging Beeckaert

Oostendelaan 28 bus 001

8430 Middelkerke

Hebt u vragen of wilt u thuisverpleging inschakelen in de regio rond Staden of Middelkerk? Aarzel dan niet om Thuisverpleging Beeckaert te contacteren.