Blockx Greet Verzorging aan huis
Molenweg 15
Drieslinter (Linter)
Meer informatie
De Backer & Co BVBA
Molenstraat 117
Wetteren
Meer informatie
De Leebeeck
Mechelbaan 337
Putte
Meer informatie
Erca Thuisverpleging, Paal Hebt u nood aan een ervaren verpleegkundige om u bij te staan bij de verzorging van uw inspuitingen, uw wonden of andere medische behandelingen? Contacteer gerust Erca Thuisverpleging, zodat zij u thuis kunnen verplegen. Erca Thuisverpleging te Beringen is een team van geschoolde verpleegkundigen die samenwerkt om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hun specialisaties zijn wondzorg, diabetische educatie en palliatieve zorg, maar u kunt hier terecht voor allerhande medische behandelingen. U vindt hiervan een overzicht op de website . Het team van Erca Thuisverpleging staat ook tot uw dienst voor het nodige medische materiaal. Bovendien geven zij u met plezier advies over gezins- of bejaardenhulp, maaltijdbedeling aan huis of andere soorten dienstverlening die het u gemakkelijker maken. De patiënten van Erca Thuisverpleging hoeven hen nooit zelf te betalen. Zij hebben enkel een klevertje van het ziekenfonds nodig en, voor de meeste diensten, een voorschrift. Erca Thuisverpleging regelt vervolgens alles met uw ziekenfonds of landsbond, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.
Erca Thuisverpleging
Tessenderlosesteenweg 145
Paal (Beringen)
Meer informatie
Hamers Sabrina
Toekomststraat 14
Kinrooi
Meer informatie
Knops Kurt
Slagvelden 14
Heist-Op-Den-Berg
Meer informatie
La Monaca Elena
Sint-Jansstraat 1
Helchteren (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
Marijke Depaepe Thuisverpleging bv
Serpentstraat 119
Eine (Oudenaarde)
Meer informatie
Marleen Baeten
Antwerpsestraat 406
Boom
Meer informatie
Bij Medicus uit Grimbergen vindt u de meest persoonlijke 24/7 thuisverpleging van Vlaams-Brabant Al vele jaren staat Medicus uit Grimbergen klaar om 24/7 thuisverpleging te bieden aan eenieder die dat nodig heeft. Bij ons staan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel, en dat zult u merken. Wij kunnen onder andere ingeschakeld worden voor chemo aan- en afkoppelen aan huis, inspuitingen aan huis en het klaarzetten van medicatie aan huis. Maar ook voor palliatieve zorgen aan huis, complexe wondzorgen aan huis en stomazorgen aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Voeg daar het opvolgen van diabetes patiënten en insulines toedienen bij diabetes patiënten aan huis aan toe, en u kunt zich voorstellen dat wij een heel breed dienstenaanbod hebben. Wat kunt u zoal van onze 24/7 thuisverpleging verwachten? In de provincie Brussel, met als werkgebied Jetten en Laken, kunt u Medicus uit Grimbergen inschakelen voor persoonlijke verzorging aan huis. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen, en daarom brengen we onze zorgen naar u toe. U kunt daarbij denken aan 24/7 thuisverpleging Chemo aan- en afkoppelen aan huis Inspuitingen aan huis Klaarzetten van medicatie aan huis Palliatieve zorgen aan huis Opvolgen van diabetes patiënten Insulines toedienen bij diabetes patiënten aan huis Complexe wondzorgen aan huis Stomazorgen aan huis               Gespecialiseerd in diabeteszorg in Grimbergen en omgeving Wanneer u diabetes heeft dan maakt uw lichaam te weinig of helemaal geen insuline aan, en daarnaast reageert het lichaam vaak ook niet goed meer op de insuline die wel aangemaakt wordt. Diabetes, ook wel suikerziekte genoemd, is een ziekte waarbij het lichaam moeite heeft om het bloedsuiker te reguleren. Het is een intensieve ziekte die steeds vaker voorkomt. Wanneer u in Grimbergen of omgeving woont, dan kan het team van Medicus u ondersteuning bieden bij de dagelijkse taken die bij het leven met diabetes komen kijken. De juiste hulp bij eenvoudige en complexe wondzorgen aan huis We hopen allemaal dat het ons niet overkomt, maar soms ontstaan er wonden, bijvoorbeeld door een ingreep, ongeval of aandoening, waarbij het noodzakelijk is om professionele hulp en verzorging te krijgen. U kunt hierbij denken aan eenvoudige wondverzorging als het verwijderen van draadjes of haakjes, maar ook aan meer complexe wondzorg als de verzorging van oncologische wonden, doorligwonden of brandwonden. Voor professionele verzorging van uw wonden, in combinatie met een persoonlijke aanpak, gaat u naar Medicus in Grimbergen. Heeft u vragen of wilt u onze zorg afnemen? Neem dan contact op met Medicus in Grimbergen. U kunt ook het contactformulier invullen.
Medicus
Roostbaan 7
Grimbergen
Meer informatie
Saartje Lenaerts
Kerkplein 12
Hoeleden (Kortenaken)
Meer informatie
Samson Care
Bloemenveld 7
Zaventem
Meer informatie
Thuisverpleegkundige Frieda Vanden Berghe, Zottegem Frieda Vanden Berghe is privéverpleegster sinds 2015. Ze heeft vele jaren ervaring in zorg en verpleging: zij is al sinds 1998 werkzaam. Zij richt zich op de regio Groot-Zottegem , maar is ook werkzaam in Balegem, Scheldewindeke en Hundelgem . Zij kan verpleging en zorg bieden aan kinderen, volwassenen en ouderen. Thuisverpleging Zottegem Frieda Vanden Berghe biedt optimale professionele zorg van A tot Z. Zij verleent onder meer zorg bij: Dagelijkse hygiëne en wekelijks een bad/douche Klaarzetten van medicijnen, toedienen van oogdruppels Aan- en uittrekken van steunkousen (compressietherapie) Canule- en wondverzorging Blaassondage (verblijfssonde en suprapubische sonde) Inspuitingen Diabeteszorg Stomazorg Sondevoeding Lavementen Palliatieve zorg en begeleiding Verzorgen van alle soorten katheters Frieda Vanden Berghe werkt via de derdebetalersregeling: alles wordt hiermee via uw ziekenfonds geregeld. Zou u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op.
Thuisverpleegkundige Frieda Vanden Berghe
Sonseindestraat 13
Zottegem
Meer informatie
Thuisverpleging Amolive
Stadionlaan 4 bus 0302
Deinze
Meer informatie
Thuisverpleging An Vanhercke voor betrouwbare zorg aan huis in omgeving van Slijpe, Middelkerke Zoekt u een betrouwbaar adres voor thuisverpleging wegens ziekte, herstel of ondersteuning van zelfstandig wonen? Dan kan u contact opnemen met Thuisverpleging An Vanhercke in Slijpe, Middelkerke. Het gaat om vele diensten: palliatieve zorg, wondzorg, inspuitingen, diabetes, hygiënische zorgen, toiletzorg, medicatie, oogdruppels, om er maar een paar te noemen. Het motto van An Vanhercke voor de thuisverpleging is: wij zijn er als verpleegkundige - particulier voor de patiënt. Ze komen in een eerste gesprek tot een goede afstemming van wensen en mogelijkheden. Daarna wordt een werkzaam plan opgesteld. Essentiële zorg voor herstel na operatie nodig Thuiszorg, medicatie Palliatieve zorg Wondzorg, verzorgen van wonden Oogdruppels Inspuitingen, diabetes Hygiënische zorgen Toiletzorg Diabetes hulp Hulp bij medicatie innemen Thuisverpleging met brede dienstverlening Door het inschakelen van Thuisverpleging An Vanhercke bent u verzekerd van een brede dienstverlening op het gebied van de thuisverpleging en thuiszorg. De algemene coördinatie van deze omvangrijke praktijk wordt uitgevoerd door An Vanhercke, verpleegkundige met veel ervaring. Het uitgangspunt van de praktijk van An is dat oudere bewoners zo lang mogelijk op een aangepaste wijze thuis kunnen verblijven. “Ik bekijk elke patiënt in zijn totaliteit en de zorgen geven die ze nodig hebben. Een persoonlijke aanpak staat daarbij hoog in het vaandel. Wat is er mooier dan mensen verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving.” Kosten rechtstreeks verrekenen met mutualiteit Vooral om de levenskwaliteit te verbeteren en ze zolang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten, is het team van An Vanhercke volledig uitgerust, met zowel kennis, ervaring als materialen. Alle behandelingen krijgt u inclusief contact met andere hulpverleners, zoals uw huisarts. Bent u aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds of mutualiteit? Dan werkt deze professionele thuisverpleging volgens de derdebetalersregeling. Uw kosten worden rechtstreeks verrekend met de instantie waarbij u bent aangesloten. Ook als u niet bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds, neem dan toch contact met ze op. Contacteer Thuisverpleging An Vanhercke voor professionele thuishulp in de regio Sint-Pieters-Kapelle, Schore, Leffinge, Slijpe in West-Vlaanderen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging An Vanhercke
Monnikenstraat 62
Slijpe (Middelkerke)
Meer informatie
Thuisverpleging Beeckaert
Lijsterstraat 4
Oostnieuwkerke
Meer informatie
Thuisverpleging Bjorn Denie
Ruggeveldlaan 752
Antwerpen
Meer informatie
Voor palliatieve zorgen, algemene toiletzorg of inspuitingen, vertrouwt u op Thuisverpleging Budo in Heers Thuisverpleging Budo is al sinds 1999 actief in de zorgsector. Wij helpen mensen aan huis onder andere met: het toedienen van inspuitingen, stomazorg, het afkoppelen van chemo, het aan en uitrekken van steunkousen, en nog veel meer. Het ervaren team houdt altijd nauw contact met alle betrokken dokters en mutualiteiten. Heeft u behoefte aan thuisverpleging? Omdat u een tijd in het ziekenhuis heeft gelegen en u zich in een revalidatieproces bevindt, of omdat u moeite heeft met lopen en/of bewegen? Jong en oud, Thuisverpleging Budo in Heers staat voor iedereens noden klaar. Ook voor palliatieve zorgen kunt u op ons vertrouwen. Ons team is zeer gespecialiseerd, laat zich constant bijscholen en zij dragen allen een warm hart voor het verplegen. Heeft u wonden die professioneel moeten worden verzorgd? Wij bieden de juiste behandeling voor wondzorg. Of het nu gaat om medicatie klaarzetten of sondevoeding toedienen, Thuisverpleging Budo helpt u graag. Ook voor het specialisme van een Port-a-Cath toedienen vertrouwt u op ons ervaren personeel. Algemene toiletzorg Wij bieden de nodig hulp bij uw dagelijkse toilet : wassen en aankleden. Vooral voor hen die slecht ter been zijn, of op leeftijd, kan het fijn of zelfs nodig zijn om dagelijkse hulp te ontvangen. De thuisverpleger of verpleegster zal ook nalopen of u uw eventuele medicatie moet nemen. Veranderd er iets in uw medische situatie? Geen probleem, wij houden steeds contact met betrokken dokters en andere specialisten. Zo zijn wij compleet op de hoogte van uw situatie en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Uw welzijn is onze zorg. Port-a-Cath toedienen Een Port-A-Cath is als het ware een ‘kastje’, deze ligt onder de huid in het vetweefsel van de borstkas. Aan het kastje is een verbinding gemaakt met de bloedbaan. Een Port-a-Cath wordt gebruikt om gemakkelijk injecties toe te dienen, bedoeld voor patiënten die chemotherapie ondergaan of dagelijkse medicatie nuttigen. Ook kan er via de Port-a-Cath bloed afgenomen worden. Onze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in het Port-a-Cath toedienen . Warme thuiszorg Krijg de aandacht die u verdient. Afgestemd op het individu, en één op één verzorging: dat is de kwalitatieve zorg van Thuisverpleging Budo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor onder andere: Stomazorg Behandeling voor wondzorg Palliatieve zorgen Toedienen van inspuitingen Medicatie klaarzetten Algemene toiletzorg Aan en uittrekken van steunkousen Sondevoeding toedienen Afkoppelen van chemo Port-a-Cath toedienen Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan u vriendelijk te woord. Wilt u een afspraak maken? Ook dan neemt u gerust contact op. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten op deze pagina via het contactformulier.
Thuisverpleging Budo
Steenweg 83 bus 3
Heers
Meer informatie
Voor infuustherapie aan huis of toiletzorg aan huis rekent u op Thuisverpleging Casier Sven in Aartrijke Krijg de persoonlijke zorg die u verdient met Thuisverpleging Casier Sven uit Aartrijke. De ervaren thuisverpleger komt bij u langs voor onder andere het aan en afkoppelen van chemo, spoelen van port-a-cath, of voor het verlenen van stomazorg aan huis. Wenst u of uw dierbare palliatieve zorg te krijgen van een geaccrediteerde verpleger? Neem gerust contact met mij op, ik kom graag bij u langs voor een kennismaking. U kunt ook op mij rekenen voor wondzorg bij u thuis, maar ook voor toiletzorg aan huis of het opvolgen van diabetes patiënten ben ik steeds beschikbaar. Thuisverpleging Casier Sven staat voor een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak, waar de klant steeds op nummer één staat. Moet u verschillende medicatie nemen en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het toedienen en opvolgen van deze medicatie? Dan is thuisverpleging een goede uitkomst. Heeft u dagelijkse hulp nodig, of wilt u bijvoorbeeld enkel voor inspuitingen aan huis hulp krijgen? Geen probleem, geef gerust aan wat uw zorgnoden zijn. Palliatieve zorg U of uw dierbare is wegens ziekte niet in staat voor zichzelf te zorgen en wilt op een compassievolle manier zorg en/of medische aandacht ontvangen. Thuisverpleging Casier Sven heeft ruime ervaring en is opgeleid tot een gedegen verpleger om palliatieve zorg aan huis te verlenen. Deze zorg richt zich voornamelijk op het verlichten van pijn en het voorzien in de klant zijn of haar wensen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen. Inspuitingen aan huis Zowel jong als oud kan rekenen op de Thuisverpleging Casier Sven uit Aartrijke. Heeft u bijvoorbeeld dagelijkse medicatie nodig via inspuitingen, maar kunt of wilt u dat zelf liever niet uitvoeren? De ervaren verpleging staat vriendelijk voor u klaar. Een veel voorkomende dienst van Thuisverpleging Casier Sven is bijvoorbeeld het opvolgen van diabetes patiënten. Dit houdt in dat medicatie wordt toegediend, of dat bloedwaarden worden opgemeten waar vervolgens een medisch advies uit volgt. Toiletzorg Wilt u dagelijks geholpen worden met aan- of uitkleden? Of wilt u toiletzorg aan huis ontvangen van een ervaren verpleegkundige? U kunt steeds op mij rekenen. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere: Palliatieve zorg Infuustherapie aan huis Inspuitingen aan huis Toiletzorg aan huis Wondzorg bij u thuis Aan en afkoppelen van chemo Spoelen van port-a-cath Opvolgen van Diabetes patiënten Stomazorg aan huis Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Schroom dan niet om in contact te komen. U kunt ook in contact komen door uw bericht achter te laten via contactformulier op deze pagina.
Thuisverpleging Casier Sven
Brugse Heirweg 141
Aartrijke (Zedelgem)
Meer informatie
Thuisverpleging Chanelle
F.R. Boschvogellaan 17
Aartrijke
Meer informatie
Thuisverpleging De Dapper Ingrid uit Zarlardinge (Geraardsbergen) voor wondzorg, palliatieve zorg, toiletzorg en meer Lukt het niet meer om door omstandigheden uzelf te voorzien van zorg en bent u daardoor op zoek naar thuishulp ? Met meer dan 35 jaar ervaring ben ik uw specialist op dit gebied. U kunt bij mij als verpleegkundige terecht voor onder andere: wondverzorging, hulp met voeding, parenterale/enterale toedieningen, inspuitingen, toilet schoonmaken, stomazorg, palliatieve zorg, medische zorg, wondzorg en nog heel veel meer. Heeft u 's avond of in het weekend hulp nodig? Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Mijn werkzaamheden voer ik uit in Geraardsbergen, Deftinge en Goeferdinge. Voor hulp op maat kunt u altijd contact met mij opnemen. Diensten Thuisverpleging De Dapper Ingrid Thuisverpleging : Iedereen verdient een goede zorg en daar draag ik van Thuisverpleging de Dapper Ingrid graag mijn steentje aan bij! Mijn hart staat altijd dicht bij mijn patiënten en daar waar ik kan doe ik altijd net even meer dan u van andere thuisverplegers bent gewend. Ik zal alles in het werk stellen om u een zo goed en vertrouwelijk mogelijk gevoel te geven. Steeds weer sta ik voor u klaar om u van dienst te zijn geheel gelang uw wensen. Alles om die glimlach weer op uw gezicht te toveren. Ik kan u verder helpen met wondzorg, inspuitingen, palliatieve zorg, diabetische zorg, stomazorg en toiletzorg. Wondzorg & Inspuitingen : Een wond kan zich bevinden in verschillende fases waardoor er professionele hulp gewenst is om de wond optimaal te laten genezen. Doordat wonden zich soms langzaam en moeizaam genezen is een behandeling nodig door een ervaren verpleegkundige noodzakelijk. Door de juiste verzorgingsproducten ervaart u minder pijn en ontstaan er minder littekens. Tevens kunt u bij mij terecht voor inspuitingen. Of dit nou dagelijks is om met enig regelmaat. Ik kom graag bij u langs om dit te verzorgen. Daarnaast kan ik u adviseren en begeleiden bij het zelf toedienen van uw inspuitingen zodat u straks zelfstandig uw inspuiting kunt verzorgen. Palliatieve zorg : Tevens kunt u bij mij terecht voor palliatieve zorg . Ik bied ondersteuning zodat de levenskwaliteit wordt behouden. Door regelmatig op bezoek te komen zorg ik ervoor dat ook familieleden even op adem kunnen komen. Mocht er de nodige emotionele ondersteuning nodig zijn dan kunt u bij mij daar ook op rekenen. Mijn palliatieve zorg is te verdelen in verschillende categorieën. Bij lichamelijk zorg bevorder ik het comfort met pijnbestrijding en andere comfort verhogende maatregelen. Bij psychologische zorg ondersteun ik bij het helpen met onder anderen het aanvaarden en daarnaast sta ik de omgeving bij tijdens dit zware proces van aanvaarding en rouw. Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier voor een professionele verpleegkundige. Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier, Thuisverpleging, Wondzorg, Inspuitingen, Palliatieve zorg, Diabetische zorg, Stomazorg, Toiletzorg en Verpleegkundige in Zarlardinge, Oost-Vlaanderen.
Thuisverpleging De Dapper Ingrid
Brouwierstraat 6A
Zarlardinge
Meer informatie
Thuisverpleging De Zorgplaneet
Heuvelstraat 36A
Geraardsbergen
Meer informatie
Thuisverpleging Desmet
Langemarkseweg 17
Boezinge (Ieper)
Meer informatie
Thuisverpleging Ellen Demets
Pladijsstraat 187A
Deerlijk
Meer informatie
Thuisverpleging Ilse
Parkstraat 5 Bus 8
Pelt
Meer informatie
Thuisverpleging Luyckx Nancy
Koetestraat 14
Leut (Maasmechelen)
Meer informatie
Thuisverpleging M.V.B. BVBA
Bundersstraat 8
Westmeerbeek (Hulshout)
Meer informatie
Thuisverpleging Nele Buys
Bergensesteenweg 501/5
Halle
Meer informatie
Thuisverpleging New Care ken
Koningin Fabiolapark 558
Sint-Niklaas
Meer informatie
Thuisverpleging Peskens, Kortenaken Zoekt u thuiszorg of een verpleegkundige in Bekkevoort, Kortenaken, Halen of Geetbets? Neemt u dan contact op met Thuisverpleging Peskens . U kunt bij ons onder andere terecht voor wondzorg, diabetische zorg en inspuitingen. Maar ook voor palliatieve zorg, blaasspoelingen, stomazorg en toiletzorgen staan wij graag voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze verpleegkundige zorgen aan huis? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
Thuisverpleging Peskens
Krawatenstraat 44/H
Kortenaken
Meer informatie
Thuisverpleging Sea Care
Zwaluwenstraat 73
Oostende
Meer informatie
Thuisverpleging Sonja Hilven uit Neeroeteren voor kwalitatieve thuisverpleging op maat Bent u op zoek naar een deskundige verpleger voor verzorging aan huis in de regio van Neeroeteren? Dan kunt u bij Sonja Hilven terecht. U kunt rekenen op een brede dienstverlening, zoals palliatieve verzorging, wondverzorging, inspuitingen en hygiënische zorg. Thuisverpleging gebeurt altijd in een sfeer van absoluut vertrouwen. Immers u moet uw moeizame strijd voor revalidatie of een betere gezondheid leveren met een ander van wie u de hulp hard nodig heeft. Sonja Hilven uit Neeroeteren is bij uitstek zo’n vertrouwenspersoon. Zodra ze bij u langs is geweest, weet u dat iemand met een warme en zachte aanpak haar uiterste best voor u gaat doen in de voor u vertrouwde woon- of leefomgeving. U kijkt uit naar het volgende bezoek. Dienstverlening Thuisverpleging Sonja Hilven Het aantal diensten dat Sonja Hilven thuis aanbiedt is bijzonder uitgebreid. Het betreft particuliere verpleging, algemene verzorging aan huis, palliatieve zorg, inspuitingen, wondverzorging en overige vormen van thuiszorg. Sonja Hilven biedt professionele verpleegkundige diensten aan huis. Haar diensten voor thuisverpleging zijn verdeeld in een ruime waaier aan medische diensten van wassen en aankleden, hygiënische zorgen, wondzorg en sondages, inspuitingen en palliatieve verzorging. Verpleging aan huis is meer dan enkel techniek. Bij Thuisverpleging Sonja Hilven krijgt u de tijd die nodig is. En belangrijk is altijd een luisterend oor voor u. Een zorgvuldige en veilige behandeling Alle diensten worden uitgevoerd met de meest veilige werkwijze. Zo worden de moderne types mondmaskers gebruikt. Alles wordt gedaan om iedereen goed te beschermen tegen verkeerde invloeden. Een extra zorg, die geldt voor iedereen. Alles begint met een goed gesprek, zo nodig ook met specialisten. Sonja Hilven heeft genoeg ervaring om snel vast te stellen welke vorm van zorg aan huis in uw geval nodig is. Dan maakt zij meteen haar plan en legt dat voor ter overweging. Daarna begint zij aan de uitvoering. Het gaat daarbij om zowel de dagelijkse verzorging als afspraken met uw behandelend arts. Het tijdstip, de regelmaat en het totaal aantal bezoeken is onderdeel van het  zorgplan. De kosten gaan via de derdebetalingsregeling De betaling van uw verzorging gebeurt via derdebetalingsregeling. Alle kosten worden rechtstreeks met uw ziekenfonds afgerekend, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. U kunt zich dan ook optimaal concentreren op uw herstel, wat het belangrijkste is. U kunt gerust contact opnemen met Sonja Hilven om meer informatie te krijgen over de derdebetalingsregeling. De thuisverpleger denkt graag met u mee en zet alles op alles om u van de best passende zorg te kunnen voorzien. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Sonja Hilven
Oude Kerkweg 19
Neeroeteren
Meer informatie
Thuisverpleging Vancaillie Sofie
Flateriestraat 12
Veldegem (Zedelgem)
Meer informatie
Thuisverpleging Volkaerts Lieve
Gommerijnstraat 12
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Thuisverpleging Wouters An uit Kermt (Hasselt), Limburg, is de meest betrouwbare thuisverpleegkundige  Het team van Thuisverpleging Wouters An uit Kermt (Hasselt) is er trots op dat we, wanneer er wordt gevraagd naar goede thuiszorg in de buurt, vaak als eerste genoemd worden. Onze betrouwbare thuisverpleegkundige doet er alles aan om u de hoogste kwaliteit zorg in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen bieden. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld professionele wondzorg aan huis, stomazorg voor stomapatiënten en inspuitingen aan huis. Ook voor aanprikken en spoelen van port-a-cath, palliatieve zorg aan huis en chemotherapie aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Om dit lijstje compleet te maken bieden we ook insuline spuiten bij patiënten met diabetes en zijn we er voor opvolging diabetes patiënten. Wat kan onze betrouwbare thuisverpleegkundige voor u doen? Met een passie voor zorg en een groot hart voor onze patiënten, werken de medewerkers van Thuisverpleging Wouters An in Kerm (Hasselt) en omgeving aan de meest hoogwaardige vorm van thuisverpleging. Een greep uit ons dienstenaanbod Betrouwbare thuisverpleegkundige Opvolging diabetes patiënten Professionele wondzorg aan huis Stomazorg voor stomapatiënten Inspuitingen aan huis Aanprikken en spoelen van port-a-cath Palliatieve zorg aan huis Insuline spuiten bij patiënten met diabetes Chemotherapie aan huis Goede thuiszorg in de buurt Een waardig afscheid van dierbaren in Kermt (Hasselt)  Als we het voor het kiezen hadden, dan zouden we ervoor zorgen dat ziektes onze deur, en die van onze naasten, voorbij zouden gaan. Helaas hebben we dit niet altijd zelf in de hand. Wanneer uw geliefde, of uzelf, in de laatste fase van een terminale ziekte zit, dan kan Thuisverpleging Wouters An uit Kermt (Hasselt) ingeschakeld worden voor het uitvoeren van alle soorten palliatieve zorgen. Wij vinden het belangrijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk aan te passen op de wensen van de cliënt en de mensen die dicht bij hem of haar staan. Ook vinden we overleg erg belangrijk, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Uitgebreide hulp aan onze diabetespatiënten in Limburg Wanneer een lichaam het bloedsuiker niet meer in evenwicht kan houden, dan heeft de persoon last van diabetes, wat ook wel suikerziekte genoemd wordt. Bij dit ziektebeeld maakt het lichaam helemaal geen, of te weinig, insuline aan, en daarnaast reageert het lichaam niet meer goed op de insuline die wel wordt aangemaakt. Steeds vaker krijgen mensen te maken met diabetes, een ingrijpende ziekte die intensieve aandacht nodig heeft. In Kermt (Hasselt) en omgeving kunt u voor hulp bij diabetes terecht bij Thuisverpleging Wouters An. Wij helpen u met het instellen van uw machines en geven u waar nodig adviezen. Heeft u vragen of wilt u onze zorg afnemen? Neem dan contact op met Thuisverpleging Wouters An in Kermt (Hasselt). U kunt ook het contactformulier invullen.
Thuisverpleging Wouters An
Rijkelstraat 94
Kermt (Hasselt)
Meer informatie
Voor de meest professionele thuiszorg van Limburg gaat u naar Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt Het team van Thuisverpleging Zorgsaam uit Pelt biedt al vele jaren verzorging op maat en wij leveren al onze zorg aan huis. Iedereen die op zoek is naar professionele thuiszorg in Limburg gaat het beste in zee met onze ervaren medewerkers. Omdat wij onze krachten gebundeld hebben, kunnen wij een zeer uitgebreid aanbod aan diensten bieden. U kunt hierbij denken aan spoelen van port-a-cath en palliatieve zorgen aan huis, maar ook aan inspuitingen aan huis en insuline toedienen bij diabetes patiënten aan huis. Ook voor stomazorgen aan huis en wondzorgen aan huis bent u bij ons aan het juiste adres.  Wat kunt u van onze professionele thuiszorg verwachten? Bij Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt zetten we onze cliënt altijd op nummer één. Waar mogelijk gaan we in gesprek met de cliënt over wat hij of zij nodig heeft, en als dat niet mogelijk is doen wij alles in overleg met een aangewezen contactpersoon. Ons doel is om de hoogste kwaliteit zorg te bieden in uw eigen vertrouwde omgeving. Een greep uit ons dienstenaanbod Professionele thuiszorg Zorg aan huis Verzorging op maat Spoelen van port-a-cath Palliatieve zorgen aan huis Inspuitingen aan huis Insuline toedienen bij diabetes patiënten aan huis Stomazorgen aan huis Wondzorgen aan huis In Limburg bieden wij hoogwaardige zorg in eigen omgeving Wanneer u hulp of steun van anderen nodig hebt bij de dagelijkse verzorging, doet u vaak in eerste instantie een beroep of familie, vrienden of buren. Soms blijkt echter dat de zorg te intensief is voor uw naasten, of dat u deze zorgen te lang nodig hebt. Dan kunt u kiezen voor thuiszorg op maat van Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Al onze medewerkers zijn volledig gekwalificeerd en kunnen zo de beste zorgen bieden. Samen met u zorgen wij voor een waardig einde in Pelt U wilt er waarschijnlijk niet te veel aan denken, maar helaas kan het gebeuren dat u of één van uw naasten ernstig ziek wordt. Vaak is genezing mogelijk, maar soms blijkt de ziekte sterker. Door te blijven wonen in de eigen woning, kan de zieke zich volledig focussen op een zo aangenaam mogelijk leven. Door het bieden van palliatieve zorgen aan huis wil het team van Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt er voor zorgen dat de zieke daadwerkelijk thuis kan blijven wonen, en toch de juiste zorg kan ontvangen. Heeft u vragen of wilt u zorg inplannen? Neem dan contact op met Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt. U kunt ook het contactformulier invullen.
Thuisverpleging Zorgsaam
Veldstraat 28
Pelt
Meer informatie
Vandevelde Silvie
Staatsbaan 111
Kortemark
Meer informatie
Verpleegteam
Ascopstraat 8A
Laarne
Meer informatie