Westkust schilderwerken
Hoge Duinenlaan 9/1
De Panne


Trefwoorden: Zolder afwerking, Plaatsen van ramen, Plaatsen van deuren, Keukenrenovatie, Gevelrenovatie, Interieur schilder, Betegeling, Vloertegels plaatsen, Woning laten isoleren, Renoveren van opritten

Rubrieken: Bouwbedrijven, Vloerenleggers, Tegelwerken, Badkamerrenovatie, Aanleg van opritten en terrassen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Westkust Schilderwerken voor interieurafwerking, gevelrenovatie en vloerbekleding

Bent u toe aan een nieuw interieur? Of kan het exterieur van uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Schakel dan de diensten in van Westkust schilderwerken uit De Panne. Het enthousiaste team gaat graag aan de slag met zowel nieuwbouw projecten als totaal renovaties. U kunt rekenen op een breed dienstenpakket, waaronder vloerwerken, tegelwerken, zolder afwerking, het plaatsen van ramen, het plaatsen van deuren, een badkamerrenovatie, keukenrenovatie of het aanleggen van opritten en terrassen: alles om uw wooncomfort te optimaliseren en uw interieur en exterieur van een fraaie uitstraling te voorzien.

Ontwerp-zonder-titel1-1400x788.png - Westkust schilderwerken, De Panne

Dienstverlening Westkust schilderwerken

Bij Westkust schilderwerken kunt u rekenen op een brede dienstverlening. U kunt onder andere terecht voor:

  • Interieur: Westkust schilderwerken is gespecialiseerd in schilderwerken op maat, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Van muren tot plafonds en alles daar tussen in: het team gaat graag voor u aan de slag met de beste materialen en oog voor de afwerking.
  • Exterieur: Ook de buitenkant van uw woning kan worden aangepakt. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van uw gevel of buitenmuren, het verven van ijzerwerk of het moderniseren of renoveren van uw gevel. Westkust schilderwerken gaat graag voor u aan de slag waarbij een duurzaam resultaat hoog in het vaandel staat.
  • Vloerbekledingen: Een vloer is zeer bepalend voor de uitstraling van uw woning. Wanneer u net bent verhuisd, of bent uitgekeken op uw huidige vloer, schakelt u Westkust schilderwerken in. U kunt onder andere kiezen uit tapijt, vinyl, linoleum, parket, laminaat of kurk. Ook kunt u terecht voor het opschuren of renoveren van uw houten vloer. 
  • Kaleien: Ook kunt u uw gevels laten kaleien door Westkust schilderwerken. Dit is een uitstekende methode om uw woning een opfrisbeurt te geven waarbij oneffenheden worden weggewerkt. U kunt rekenen op een uniek en stijlvol resultaat, dat nog lange tijd meegaat. Uw gevel is op deze manier goed beschermd tegen weersomstandigheden.

Uw ideale partner voor elke klus

Westkust schilderwerken gaat een breed scala een projecten aan, waarbij altijd een prachtig resultaat wordt gerealiseerd. U kunt rekenen op een stijlvolle uitstraling waarbij de werken tot in de puntjes zijn afgewerkt. Geen klus te groot, geen karwei te lastig: het bevlogen team gaat graag voor u aan de slag. Bekijk alvast de realisaties om inspiratie op te doen. Westkust schilderwerken is onder andere actief in de regio’s Koksijde, Oostduinkerke, De Panne, Adinkerke, Nieuwpoort, Wulpen, Westende, Middelkerke, Lombardsijde, Oostende, Knokke, Blankenberge, Veurne en Ieper. Westkust schilderwerken is uw partner voor uw totaalconcept. 

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Ontwerp-zonder-titel8-1400x788.png - Westkust schilderwerken, De Panne