MTLINE
Reigerlaan 22
BornemTrefwoorden: Beton cire, Beton look, Badkamer renovaties, Mortex, Microtopping, Inloop douches, Renoveren, Wandtegels

Rubrieken: Afwerkingsbedrijven, Betonproducten, Sanitair, Renovatie, Bouw


MT-LINE uit Bornem voor betonlook in uw woning of bedrijfsruimte als onderdeel renovatie of bouw

Wilt u een betonlook in uw interieur of wenst u een tegelzetter voor wandtegels in uw sanitair? MT-LINE heeft jaren ervaring in het plaatsen van tegels, het leggen van vloeren, het plaatsen van mozaïek en terrassen en staat garant voor degelijkheid en betrouwbaarheid. Het is een van die afwerkingsbedrijven, die gespecialiseerd is in beton cire, beton look, mortex, microtopping, voor badkamer renovaties, inclusief inloop douches. Het renoveren is desgewenst met plaatsen van wandtegels. Door te l

 MTLINE, Bornem

Mortex en microtopping nieuwe trend

Mortex is een minerale micro-mortel van natuurlijke kalk en werd ontwikkeld door het bedrijf Beal. Het bleek een technische vooruitgang in de markt van coatings en bekledingen. Mortex biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van esthetiek en creativiteit. Dankzij het oneindige spel van kleuren en mogelijke effecten zijn steeds meer klanten van MT-LINE in de toepassing ervan geïnteresseerd. Microtopping is een polymeer-cement toepassing, die gebruikt wordt voor het bekleden van muren, vloeren en meubels voor nieuwbouw en renovatie. Microtopping creëert sfeer en maakt elk interieur uniek in betonlook.

Badkamerrenovatie verbetert indeling

Geef uw badkamer de uitstraling die het verdient. U krijgt professioneel advies over de keuze van materialen en de indeling van deze doorgaans beperkte ruimte met veel functies. Vaak gaat het om verouderd sanitair, vloer- en wandtegels die uit de mode zijn, de keuze voor een inloopdouche, het maximaal benutten van de ruimte. MT-LINE komt langs en staat u bij met raad en daad wat betreft de technische uitwerking van uw badkamer. Nadien wordt een offerte opgemaakt en voordat u het weet is uw badkamer omgetoverd tot een waar paradijs.

Perfectie in vloer- en tegelwerken

Ook voor het leggen van klassieke vloeren en tegels, zowel binnen als buiten, kan u een beroep doen op het vakmanschap van MT-LINE. Dit afwerkingsbedrijf plaatst vloeren en tegels in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. In ieder project zoeken zij naar een afwerking op maat en volgens het budget dat u voor ogen heeft. U kan kiezen uit zowel natuur- als keramische steen in kleine en grotere afmetingen. Dankzij de uitzonderlijke waterdichtheid is Mortex is een van die betonproducten die perfect geschikt zijn voor badkamers. Het is de ideale oplossing voor inloopdouches, kuipen en wasbakken, watermuren en de historische hamams.

Contacteer MT-LINE voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte.

 MTLINE, Bornem