Algemene Bouwwerken Kenny Loose in Kortemark, gespecialiseerd voegbedrijf voor totaalrenovaties Bent u toe aan het updaten van uw woning? Ga dan eens het gesprek aan met Algemene Bouwwerken Kenny Lose in Kortemark. Als gespecialiseerd voegbedrijf, kunt u ons inzetten voor hoogwaardige kwaliteit ruwbouw en metselwerk laten uitvoeren. Bovendien verzorgen wij totaalrenovaties. U kunt door ons Gyprocwanden laten plaatsen, muren laten betegelen, binnenvloeren laten leggen in parket en binnenvloeren laten leggen in laminaat. Naast vloer-, tegel- en Gyprocwerken, kunt u door ons ook uw nieuwe buitenvloeren laten plaatsen. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn. Ervaren voegbedrijf uit Kortemark Heeft u jaren de wens uw woning uit te breiden met een aanbouw? Bel ons gerust, dan gaan we samen om de tafel om uw wensen door te spreken. Wij verzorgen het gehele traject op maat en voorzien u van een deskundig advies. Naast ruwbouw en metselwerken, beschikken wij over de nodige kennis en kunde op het gebied van voegwerken. De ideale voeg, zorgt voor een bescherming van uw gebouw en completeert de reeds bestaande woning. Laat u informeren tijdens een persoonlijke kennismaking. Totaalrenovaties uit West-Vlaanderen Wilt u uw interieur veranderen maar weet u niet waar u moet beginnen? Denk dan eens na over een nieuwe vloer. Met een ander soort vloer, creëert u een complete metamorfose. U kunt ons inschakelen voor een nieuwe laminaatvloer of een parketvloer. Ook met Gyprocwerken creëren we spectaculaire resultaten voor u. Zo is Gyproc inzetbaar om nieuwe ruimtes te verwezenlijken, maar ook om uw muren en plafonds strak af te werken. We vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.  Ook voor betegelen van muren Wilt uw keuken of badkamer een nieuwe look geven? Dan helpen wij u graag bij het maken de de juiste materiaalkeuze. Nieuwe tegels doen wonderen voor het veranderen van de stijl van een bestaande ruimte. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Hoogwaardige kwaliteit ruwbouw Metselwerk laten uitvoeren Totaalrenovaties Binnenvloeren laten leggen in parket Binnenvloeren laten leggen in laminaat Buitenvloeren laten plaatsen Muren laten betegelen Voegbedrijf Gyprocwanden laten plaatsen Gyprocwerken Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Algemene Bouwwerken Kenny Loose
Torhoutstraat 15/Bus1
Kortemark
Meer informatie
Anyolkum BV in Antwerpen, veelzijdige binnenschilder voor klussen, schoonmaken en karweien Bent u op zoek naar een veelzijdige binnenschilder en buitenschilder die u ook kunt inzetten voor andere karweien? Wees welkom bij Anyolkum BV in Antwerpen. Naast schilderwerken, kunt u ons ook inschakelen voor Gyprocwerken, hoogtewerken en het betegelen van vloeren. Ook nemen wij het onderhoud van tuinen voor onze rekening als; beplantingswerken en uw gazon aanleggen. Bovendien verzorgen wij de schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van fabrieken, de 1e opkuis na verbouwing, de opkuis na stormschade en de opkuis na waterschade. Tenslotte staan wij ook klaar voor het lossen en laden met verhuizingen. Het team van Anyolkum staat klaar om ook u binnenkort van dienst te zijn. Vakkundige binnenschilder uit Antwerpen Is uw woning toe aan een frisse verfbeurt? Wij helpen u graag met uw binnen- en buitenschilderwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de schildersbranche , kunt u bij ons rekenen op een excellent resultaat. Wij werken nauwkeurig aan uw opdracht en maken enkel gebruik van de beste materialen voor een duurzaam resultaat. Bij al onze schilderopdrachten zorgen we voor een nette bescherming van uw vloer en interieur en laten de werkplek weer proper voor u achter. Informeer gerust naar onze prijzen. Tuinonderhoud in de regio Antwerpen Wilt u ook graag het hele jaar door een tuin die er goed onderhouden uitziet? Maak dan gebruik van onze onderhoudsdienst voor uw tuin. Zo zorgen wij ervoor dat uw gazon er netjes bij ligt en voeren ook uw beplantingswerken voor u uit. We bespreken van tevoren uw wensen en ideeën en maken samen een plan over de frequentie waarop we uw tuin onderhouden. Dat kan eenmalig zijn, maar ook wekelijks of maandelijks. Voor schoonmaakdiensten op maat Met onze schoonmaakservice bedienen wij zowel de zakelijke, als particuliere markt. Van kantoren en winkels tot showrooms en woningen, elke opdracht is bespreekbaar. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Gyprocwerken Lossen en laden met verhuizingen Binnenschilder Buitenschilder Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van fabrieken 1ste opkuis na verbouwing Opkuis na stormschade Opkuis na waterschade Onderhoud van tuinen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Anyolkum BV
Barnkrachtstraat 57
Antwerpen
Meer informatie
Atlas Construct
Klauwaartslaan 2
Strombeek-Bever
Meer informatie
Bouw en Renovatiewerken De Chou Bjarne
Ganzestraat 70
Schendelbeke (Geraardsbergen)
Meer informatie
Bouwwerken Deceuninck
De Gotelaar 38
Roeselare
Meer informatie
Jockx
Varenbergstraat 6
Glabbeek
Meer informatie
King Oak
Assesteenweg 8A
Ternat
Meer informatie
Klushus
Leuvestraat 254
Erembodegem
Meer informatie
Lecluse Eddy BVBA
Tuimelarestraat 16
Moorslede
Meer informatie
Ga naar Marcinmat in Deurne als u op zoek bent naar een professionele onderaannemer in Antwerpen Al jarenlang is Marcinmat uit Deurne een begrip in de aannemerswereld. Onze waarden als klanttevredenheid en punctualiteit maken ons een geliefde samenwerkingspartner. Wij kunnen ingeschakeld worden voor de ruwbouw en renovatie van woningen. Onze professionele onderaannemer heeft zich gespecialiseerd in onder andere de ruwbouw van huizen, de ruwbouw van appartementen en de ruwbouw voor nieuwbouw. Daarnaast is ons team ervaren met isolatiewerken als de isolatie voor nieuwbouw. Ten slotte bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitvoeren van metselwerken en de renovatie gevelsteen. Diensten van onze professionele onderaannemer in Deurne Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij de vakmensen van Marcinmat uit Deurne. Met veel plezier nemen wij allerhande aannemersklussen voor u uit handen. Een greep uit ons aanbod Professionele onderaannemer Ruwbouw van huizen Ruwbouw van appartementen Ruwbouw voor nieuwbouw Isolatie voor nieuwbouw Renovatie van woningen Metselwerken Ruwbouw Renovatie gevelsteen Isolatiewerken Een aangenaam binnenklimaat in Antwerpen is nu mogelijk Dankzij de professionals van Marcinmat uit Deurne is een constant klimaat in uw woning dichter bij dan gedacht. Wij kunnen namelijk uw woning van top tot teen voor u isoleren . Zo blijft uw woning in de winter lekker warm, en in de zomer lekker koel. Dit heeft niet alleen effect op uw gemoed, ook uw portemonnee wordt er blij van. Het isoleren van uw woning zorgt namelijk voor lagere stookkosten in de winter, en in de zomer hoeft de airconditioning minder snel aan. Genoeg voordelen dus om gelijk contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen. Een stevige basis van uw woning begint bij de ruwbouw Als mensen houden we graag het einddoel voor ogen, waarbij we soms vergeten dat we voor een goed resultaat ook onze aandacht bij het begin moeten houden. Wanneer u al helemaal voor u ziet dat u in het huis of appartement van uw dromen woont, vergeet dan niet dat dit staat of valt met de kwaliteit van de ruwbouw van uw woning. Om tot een goed resultaat te komen, neemt het team van Marcinmat uit Deurne graag de ruwbouw van uw huizen, appartementen en nieuwbouw van u over. Wij zorgen voor een stevige basis, en u mag daarna gaan genieten van het eindresultaat. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Marcinmat uit Deurne. U kunt ook het contactformulier invullen.
Marcinmat
Kerkeveldlaan 41 bus 23
Deurne
Meer informatie
MTLINE
Reigerlaan 22
Bornem
Meer informatie
NNB Construct
Vlasbloem 66
Sint-Jan-in-Eremo
Meer informatie
Reno Lauwers
Larendries 48
Sint-Amands
Meer informatie
Siduruc Mihail
August Beernaertstraat 9
De Haan
Meer informatie
T.L.I.
Molenstraat 28
Lichtaart
Meer informatie
VDW Schilderwerken
Uitvangstraat 28
Wondelgem
Meer informatie
Winkeler Bvba
Doornenlaan 18
Kapellen
Meer informatie