ABI Renovatiewerken
Sint-Gillisbaan 46
Sint-Niklaas
Meer informatie
Ad Gyproc & Schilderwerken, Koersel Ad Gyproc & Schilderwerken in Koersel ook voor schrijnwerken Alfred en Blerta Doda uit Beringen hebben in 2015 de bvba AD Gyproc & Schilderwerken opgericht met zetel aan de Hospitaalstraat in Koersel in Vlaanderen. Maatwerk leveren is hun motto voor binnenschrijnwerk, maatkasten, scheidingswand maken, schrijnwerkerij binnen en buiten, tuinhuis maken, renoveren. Heeft u schrijn- of timmerwerk in de regio Koersel? Contacteer Ad Gyproc & Schilderwerken voor een offerte. U krijgt duidelijkheid over kwaliteit, werktijden en oplevering. U kunt terecht voor uiteenlopende werkzaamheden als binnendeuren, gyproc werken, wanden en plafonds, keukens maar ook gevelbekleding. Gyprocwerk voor strakke wanden en plafonds Vooral met gyprocwerk kan een interieur wat sfeer betreft ingrijpend worden verbeterd. Door bijvoorbeeld het plaatsen van valse plafonds of wanden kan de woning een volledig nieuwe stijl of structuur krijgen. Het gaat niet alleen om bestaande bouw maar ook om ingrijpender werk zoals verbouwing. Ook voor de combinatie daarvan kunt u bij Ad Gyproc & Schilderwerken terecht. Voor plafonds zijn er veel verschillende systemen Denkt u aan vervanging van uw plafonds, dan kan Ad Gyprocs & Schilderwerken u goed adviseren. Wellicht is een andere keuze voor het materiaal mogelijk. Aandacht voor uw plafond verbetert de sfeer in de ruimte. Niet alleen keuze van het materiaal, maar ook kleur, verlichting en uitstraling zijn van belang. De architectonische waarden verschillen, evenals de prijzen. Laat u hier ook over adviseren. Contacteer Ad Gyproc & Schilderwerken voor uw schrijn- of timmerwerk. Planning, prijs en kwaliteit staan altijd voorop.  
AD Gyproc & Schilderwerken
Hospitaalstraat 57
Koersel
Meer informatie
AircJo
Smisstraat 133
Londerzeel
Meer informatie
AKG
Kerkhofstraat 17
Roosdaal
Meer informatie
All Services 4u
Cauwerburg 58
Temse
Meer informatie
Attic+ Zolderrenovatie
Koningin Fabiolastraat 183
Gullegem
Meer informatie
BK Renovatiewerken
Vlyminckshoek 6
Sint-Niklaas
Meer informatie
Bouwonderneming Polfliet
Torhoutsesteenweg 179
Zedelgem
Meer informatie
Bouwwerken van Bockstael
Kolpaartstraat 7
Schorisse
Meer informatie
Group BRS
Weiveldlaan 41
Zaventum
Meer informatie
Hans Durnez BVBA
Petuniastraat 15
Itegem
Meer informatie
Jud Bouw Dakwerken en Totaalprojecten
Ernest Claesstraat 113
Scherpenheuvel-Zichem
Meer informatie
Kluski
Graatakker 137/6
Turnhout
Meer informatie
M Projecten
Fodderiestraat 4
Hoboken (Antwerpen)
Meer informatie
M Projects
Truyenbosstraat 7
Meldert
Meer informatie
Ga naar Marcinmat in Deurne als u op zoek bent naar een professionele onderaannemer in Antwerpen Al jarenlang is Marcinmat uit Deurne een begrip in de aannemerswereld. Onze waarden als klanttevredenheid en punctualiteit maken ons een geliefde samenwerkingspartner. Wij kunnen ingeschakeld worden voor de ruwbouw en renovatie van woningen. Onze professionele onderaannemer heeft zich gespecialiseerd in onder andere de ruwbouw van huizen, de ruwbouw van appartementen en de ruwbouw voor nieuwbouw. Daarnaast is ons team ervaren met isolatiewerken als de isolatie voor nieuwbouw. Ten slotte bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitvoeren van metselwerken en de renovatie gevelsteen. Diensten van onze professionele onderaannemer in Deurne Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij de vakmensen van Marcinmat uit Deurne. Met veel plezier nemen wij allerhande aannemersklussen voor u uit handen. Een greep uit ons aanbod Professionele onderaannemer Ruwbouw van huizen Ruwbouw van appartementen Ruwbouw voor nieuwbouw Isolatie voor nieuwbouw Renovatie van woningen Metselwerken Ruwbouw Renovatie gevelsteen Isolatiewerken Een aangenaam binnenklimaat in Antwerpen is nu mogelijk Dankzij de professionals van Marcinmat uit Deurne is een constant klimaat in uw woning dichter bij dan gedacht. Wij kunnen namelijk uw woning van top tot teen voor u isoleren . Zo blijft uw woning in de winter lekker warm, en in de zomer lekker koel. Dit heeft niet alleen effect op uw gemoed, ook uw portemonnee wordt er blij van. Het isoleren van uw woning zorgt namelijk voor lagere stookkosten in de winter, en in de zomer hoeft de airconditioning minder snel aan. Genoeg voordelen dus om gelijk contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen. Een stevige basis van uw woning begint bij de ruwbouw Als mensen houden we graag het einddoel voor ogen, waarbij we soms vergeten dat we voor een goed resultaat ook onze aandacht bij het begin moeten houden. Wanneer u al helemaal voor u ziet dat u in het huis of appartement van uw dromen woont, vergeet dan niet dat dit staat of valt met de kwaliteit van de ruwbouw van uw woning. Om tot een goed resultaat te komen, neemt het team van Marcinmat uit Deurne graag de ruwbouw van uw huizen, appartementen en nieuwbouw van u over. Wij zorgen voor een stevige basis, en u mag daarna gaan genieten van het eindresultaat. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Marcinmat uit Deurne. U kunt ook het contactformulier invullen.
Marcinmat
Kerkeveldlaan 41 bus 23
Deurne
Meer informatie
MTLINE
Reigerlaan 22
Bornem
Meer informatie
Radmon BVBA
Boechoutselei 27
Mortsel
Meer informatie
Renovar in Brugge, voor professioneel binnen- en buitenschilderwerk naar wens Wilt u uw woning of bedrijfspand een impuls geven? Schakel dan Renovar in voor kleine renovatiewerken en schilderwerken. Renovar is een jong en dynamisch decoratie- en schildersbedrijf voor onder andere uw schilderwerken, kaleiwerken en behangwerken. U kunt Renovar ook inschakelen voor binnendeuren schilderen. Deze specialist is zowel binnenschilder als buitenschilder. Het enthousiaste team luistert naar uw wensen en maakt op basis hiervan een prachtig eindresultaat. Het team weet altijd alles van de nieuwste soorten verf en verftechnieken. Zo kan Renovar u altijd het beste van het beste bieden. Neem gerust contact op. Kwalitatief schilderwerk naar wens Bij Renovar kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en correctheid . Om u te verzekeren van een professioneel eindresultaat, wordt het team gelijk bijgeschoold wanneer er nieuwe verftechnieken of nieuwe soorten verf op de markt komen. Zo krijgt u altijd het nieuwste en beste product en de nieuwste en beste behandeling. Voor grote projecten werkt Renovar vaak van samen met andere betrouwbare firma’s. Wilt u graag advies? Het enthousiaste team helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u juist veel ideeën en wensen? U kunt al deze ideeën bij het team kwijt. Dit ervaren team zorgt er vervolgens voor dat uw schilderwerken naar wens worden uitgevoerd. Speciale verftechnieken U kunt voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk rekenen op Renovar. Wilt u uw muur wat meer laten opvallen? Vertrouw dan op Renovar. Het ervaren team beheerst verschillende speciale verftechnieken , van kalei tot krijtverf. Dit schildersbedrijf kan uw wand door middel van deze verschillende decoratieve technieken in combinatie met het juiste materiaal een geheel andere uitstraling geven. Het enthousiaste team gaat altijd zorgvuldig te werk. Renovar heeft al vele klanten blij mogen maken met prachtige realisaties . Ook kunt Renovar inschakelen voor het plaatsen van gyprocwanden of -plafonds.  Diensten Renovar Wanneer u kiest voor schildersbedrijf Renovar, kunt u rekenen op kwalitatief schilderswerk naar wens. Met het schilderwerk van Renovar geeft u uw woning of bedrijfspand zeker een impuls. U kunt onder andere terecht voor: Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Kaleiwerk Kleine renovatiewerken Binnendeuren schilderen Behangwerken Kaleiwerken, Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Renovar
Blankenbergse Steenweg 265
Brugge
Meer informatie
Siduruc Mihail
August Beernaertstraat 9
De Haan
Meer informatie
Bij SK Dakwerken in Kalmthout vindt u de specialist in plaatsing, herstelling en onderhoud van daken en platte daken roofing Bent u op zoek naar een expert in daken voor plaatsing, onderhoud, herstel of een dakinspectie zodat u er zeker van bent dat uw dak in goede staat is? Lees dan snel verder over SK Dakwerken in Kalmthout. Met jarenlange ervaring, de juiste technische knowhow en een diepe passie voor dakwerken, hebben daken geen geheimen voor onze vakmensen en staan onze schrijnwerkers klaar om uw dak aan te passen door bijvoorbeeld lichtkoepels plaatsen. Zo kunt u een beroep op ons doen voor hellende daken plaatsen, platte daken roofing, Velux dakramen plaatsen, EPDM dakbedekking lage prijs, perfect afgewerkte koper en zinkwerken en reparatie daklekkage door hevige regen of andere omstandigheden. We staan klaar om u verder te helpen met een professionele dakrenovatie en ieder lek in daken te herstellen. Wat u ook nodig heeft, aarzel niet om het te vragen, want wij zijn uw dakspecialist in de regio Antwerpen.  Over SK Dakwerken in Kalmthout SK Dakwerken in Kalmthout is een ervaren en dynamische onderneming. Met onze vakmensen gaan we dag in dag uit uw daken op om ervoor te zorgen dat uw dak in de best mogelijke staat is. Service en klanttevredenheid staan bij ons voorop en dit realiseren we door duidelijke rapportages te leveren over de staat van uw dak, perfect vakmanschap af te leveren, afspraken juist en tijdig na te komen en door ervoor te zorgen dat u veilig en aangenaam kunt leven, werken en slapen onder uw dak. Ook voor het verhogen van uw wooncomfort staan we voor u klaar. Zo kunnen we uw dak(en) beter isoleren waardoor in de koude periodes de warmte in uw woning of pand blijft en deze tijdens de warme periodes buiten blijft. U bespaart vervolgens ook nog eens op uw energienota. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie of advies op maat over uw daken? Neem dan eenvoudig contact met ons op. We staan u graag bij met raad en daad. Platte daken roofing en EPDM dakbedekking Ons team is gespecialiseerd in daken en dan bedoelen we alle soorten daken! Zowel voor hellende daken als platte daken kunt u op onze expertise, ervaring en gedetailleerde afwerking rekenen. Met roofing en EPDM dakbedekking gaan we dagelijks aan de slag. Roofing noemen we ook bitumen of dakleer en we kunnen dit op ieder dak aanbrengen, maar adviseren het voornamelijk te gebruiken voor platte daken. EPDM is een uitstekend materiaal voor alle soorten daken. Het heeft een enorme elasticiteit waardoor er geen scheuren of barsten ontstaan wanneer deze dakbedekking wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. Bovendien is EPDM volledig resistent tegen de Uv-stralen van de zon. Bent u op zoek naar de juiste dakbedekking voor uw woning of pand? Aarzel niet, maar vraag het ons. We helpen u graag verder met advies op maat. Onze diensten en services vanuit Antwerpen Ons team van SK Dakwerken is voornamelijk actief in de regio Antwerpen, op specifiek verzoek kunnen we u ook verder helpen in de aangrenzende regio's. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder:  Hellende daken plaatsen Platte daken roofing Lichtkoepels plaatsen Velux dakramen plaatsen EPDM dakbedekking lage prijs Koper en zinkwerken Reparatie daklekkage door hevige regen Professionele dakrenovatie Dakspecialist Lek in dak herstellen Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
SK Dakwerken
De Roerdomp 27
Kalmthout
Meer informatie
Smeets Renovatie
Kortestraat 2
Westende
Meer informatie
Stuckers BVBA
Pierre Van Gehuchtenstraat
Antwerpen
Meer informatie
TC-Verwarming
De Tomermaat 79
Braschaat
Meer informatie
Van Mechgelen Pieter
Hoge Mauw 1350
Arendonk
Meer informatie
Van Reepingen bvba
Steenhuffelstraat 68
Londerzeel
Meer informatie
Vawe Construct
Montenaken 161
Rillaar
Meer informatie
Vloerwerken Tuerlinckx
Langestraat 142
Rillaar
Meer informatie
Windowpro
Molenlei 3a
Putte
Meer informatie