Plakwerken Dirk Wouters
Dodeweg 37
Halle


Vandaag 08:00 - 20:00
overige dagen


Trefwoorden: Binnen en buiten bepleistering, Buiten bepleistering op isolatie, Plakwerken, Plaatsing en renovatie van plafonds, Plaatsing van gipsplaten, Isolatie werken, Sierstucwerk

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, PlafonneerdersPlakwerken Dirk Wouters B.V. : uw betrouwbare stukadoor in de omgeving van Halle

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor? Zoek dan niet verder, Plakwerken Dirk Wouters B.V. is uw zakenpartner! Hij staat vriendelijk voor u klaar in de omgeving van Halle (Vlaams-Brabant). Neem gerust contact op als u uw binnen en buiten bepleistering van uw woning professioneel aangepakt wilt hebben. Ook diverse isolatie werken, zoals buiten bepleistering op isolatie, worden door Dirk Wouters voltooid. Sierstucwerk in uw woning aanbrengen? Ook dan bent u bij Plakwerken Dirk Wouters B.V. aan het juiste adres! Allerlei renovatiewerken, zoals plaatsing en renovatie van plafonds, kunt u overlaten aan de ervaren stukadoor. Ook voor de plaatsing van gipsplaten in uw woning op bedrijfsruimte kunt u vertrouwen op de specialist.

Buiten bepleistering

Uw gevel laten bepleisteren is een zeer interessante optie wanneer deze aan renovatie toe is. Zo kunt u gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de gevel door Dirk Wouters B.V. van buitenaf te laten isoleren. Uw woning wordt dan niet alleen gerenoveerd en opgeknapt, uw isolatie is ook gelijk tip-top en dit bespaard weer op de energierekening. Wilt u graag weten wat buitenbepleistering voor uw woning kan betekenen? Neem gerust contact op met Plakwerken Dirk Wouters B.V. uit Halle, hij zal u de mogelijkheden voorleggen.

Plafond renovatie

Of het nu het geval is dat uw plafond door ouderdom toe is aan een renovatie, of dat u last heeft gehad van waterschade, Plakwerken Dirk Wouters B.V. helpt u graag met allerlei plafond werken. Denkt u dan ook aan bijvoorbeeld sierstucwerken, zodat uw woonruimte helemaal de flair krijgt die het verdient. Wouters B.V. plaatst in een handomdraai nieuwe gipsplaten, uiteraard werkt hij met  kwaliteitsmerken die een lange levensduur garanderen.

Sierstucwerk

Waar pleisterwerk toepasselijker is voor grotere oneffenheden, zoals het geval bij buitenmuren, wordt voor de binnenmuren en plafonds stucgips gebuikt. Stucgips is dunner omdat het aangelengd is met meer water. Voor prachtig strak binnen stucwerk moet u bij Dirk Wouters uit Halle zijn. De vakman met jarenlange ervaring weet ook als geen ander sierstucwerk toe te passen in uw woning. Heeft u interesse in een prachtig ornement in het plafond van uw woon- of eetkamer? Geef extra flair aan uw woonruimte met sierstucwerk, contacteer Plakwerken Dirk Wouters B.V. voor meer informatie.

Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen of om meer informatie op te vragen. Ook kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen.

83284028_s(1).jpg - Plakwerken Dirk Wouters, Halle