AM-Gevelwerken
Zandstraat 102
Eeklo
Meer informatie
B&G Bepleistering BV in Aarschot, professioneel afwerkingsbedrijf voor nieuwbouw en renovatie Wordt het tijd uw huis te vernieuwen of wordt uw ruwbouw binnenkort opgeleverd? Maak dan snel een afspraak met B&G Bepleistering uit Aarschot. Als professioneel afwerkingsbedrijf, bieden wij een breed dienstenpakket op het gebied van het afwerken van vloeren en wanden naar wens. Zo kunt u door ons Gyprocwanden laten plaatsen, verzorgen wij de reconstructie stucplafond en komen wij steenstrips plaatsen bijvoorbeeld. Zoekt u een goede stukadoor in de buurt of wordt er een schilder gezocht? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunt u ons ook inschakelen voor het waterdicht maken van de badkamer, cementwerken en het renoveren van zolder. Kortom, voor een piekfijn afgewerkt huis, belt u eerst met B&G Bepleistering. Professioneel afwerkingsbedrijf uit Aarschot Sinds 2007 komt B&G Bepleistering al bij de mensen thuis om woningen te verfraaien. Is uw woning ook toe aan een metamorfose? Dan staat ons vakkundige team klaar om voor u aan de slag te gaan. Van tevoren maken wij een inventarisatie van uw wensen en voorzien u van een deskundig advies. Wij werken nauwkeurig aan uw opdracht en maken altijd gebruik van kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat. Belt u ons gerust eens op voor informatie over de uitgebreide mogelijkheden. Vakkundige zolderrenovatie in Vlaams-Brabant Veel mensen hebben de beschikking over een zolder waar geen gebruik van wordt gemaakt. Ontzettend zonde, want het zijn allemaal vierkante meters die u kunt omtoveren in extra woonruimte. Zo kunnen wij met Gyproc de wanden mooi afwerken en bepleisteren, valse wanden plaatsen voor een nieuwe indeling en op die manier extra kamers creëren bijvoorbeeld. Wij komen met alle plezier bij u langs om te kijken wat er bij u gedaan kan worden en een heldere offerte voor u op te maken. Inzetbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie Of het nu een nieuwbouwwoning betreft die tot in de puntjes moet worden afgewerkt of een bestaande woning die gerenoveerd dient te worden; elke opdracht is bespreekbaar. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Professioneel afwerkingsbedrijf Schilder gezocht Goede stukadoor in de buurt Reconstructie stucplafond Gyprocwanden laten plaatsen Cementwerken Renoveren van zolder Steenstrips plaatsen Waterdicht maken van de badkamer Afwerken van vloeren en wanden Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
B&G Bepleistering
De Waverdijkstraat 12
Aarschot
Meer informatie
CS Pleisterwerken en co
Goudbloemstraat 16
Aalst (Hofstade)
Meer informatie
De Beir Rudy
Motsenstraat 37
Merelbeke
Meer informatie
Dekindt Chris
Guido Gezellestraat 60
Geluwe (Wervik)
Meer informatie
Dobbelaere G & B
Hof ter Wallenlaan 13
Merelbeke
Meer informatie
E & I Construct (Dakwerken)
Amandus Geenenlaan 7
Deurne
Meer informatie
E.D.W. Pleisterwerken, Hofstade E.D.W. Pleisterwerken is een professionele stukadoor voor uw nieuwbouw- of renovatieproject in Oost-Vlaanderen. Het bedrijf heeft meer dan acht jaar ervaring in pleisterwerken waarbij E.D.W. Pleisterwerken is gespecialiseerd in sierpleister. Voor onze projecten werken wij alleen met kwalitatieve natuurpleister. Neem contact met ons op voor de volgende werkzaamheden: buitenpleisterwerken: Als het tijd is voor een nieuwe gevel of u wilt een modernere gevel hebben dan u nu heeft, staan wij graag voor u klaar. Bij bepleistering gebruiken wij twee technieken: op op basis van cementeren, een degelijke, goedkopere basistechniek, en in combinatie met isolatie. gevelisolatie: Bij het isoleren van uw gevels kunnen we deze ook direct opknappen. Wij bepleisteren hiervoor uw gevel met sierpleister op basis van siliconen. Dit is een duurzame oplossing die ook voordelig is voor uw portemennee op langere termijn. binnenpleisterwerken: goed pleisterwerk is een belangrijke basis voor het behangen of schilderen. Ook is het een eyecatcher die zorgt voor meerwaarde van uw woning. Wij werken alleen met de beste materialen zodat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden. gyprocwerken: U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke gyprocwerken uit. Denk aan het plaatsen van wanden, voorzetwanden, valse plafonds of het volledig afwerken van ruimtes. Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan onze realisaties . Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.  
E.D.W. Pleisterwerken
Hofmeers 12
Hofstade
Meer informatie
Mgm Pleisterwerken
Prinses Stefanieplein 9 601
Oostende
Meer informatie
Plakwerken Demasure
Oudstrijdersstraat 37
Ingelmunster
Meer informatie
Plakwerken Dirk Wouters B.V. : uw betrouwbare stukadoor in de omgeving van Halle Op zoek naar een betrouwbare stukadoor? Zoek dan niet verder, Plakwerken Dirk Wouters B.V. is uw zakenpartner! Hij staat vriendelijk voor u klaar in de omgeving van Halle (Vlaams-Brabant). Neem gerust contact op als u uw binnen en buiten bepleistering van uw woning professioneel aangepakt wilt hebben. Ook diverse isolatie werken, zoals buiten bepleistering op isolatie, worden door Dirk Wouters voltooid. Sierstucwerk in uw woning aanbrengen? Ook dan bent u bij Plakwerken Dirk Wouters B.V. aan het juiste adres! Allerlei renovatiewerken, zoals plaatsing en renovatie van plafonds, kunt u overlaten aan de ervaren stukadoor. Ook voor de plaatsing van gipsplaten in uw woning op bedrijfsruimte kunt u vertrouwen op de specialist. Buiten bepleistering Uw gevel laten bepleisteren is een zeer interessante optie wanneer deze aan renovatie toe is. Zo kunt u gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de gevel door Dirk Wouters B.V. van buitenaf te laten isoleren. Uw woning wordt dan niet alleen gerenoveerd en opgeknapt, uw isolatie is ook gelijk tip-top en dit bespaard weer op de energierekening. Wilt u graag weten wat buitenbepleistering voor uw woning kan betekenen? Neem gerust contact op met Plakwerken Dirk Wouters B.V. uit Halle, hij zal u de mogelijkheden voorleggen. Plafond renovatie Of het nu het geval is dat uw plafond door ouderdom toe is aan een renovatie, of dat u last heeft gehad van waterschade, Plakwerken Dirk Wouters B.V. helpt u graag met allerlei plafond werken. Denkt u dan ook aan bijvoorbeeld sierstucwerken, zodat uw woonruimte helemaal de flair krijgt die het verdient. Wouters B.V. plaatst in een handomdraai nieuwe gipsplaten, uiteraard werkt hij met  kwaliteitsmerken die een lange levensduur garanderen. Sierstucwerk Waar pleisterwerk toepasselijker is voor grotere oneffenheden, zoals het geval bij buitenmuren, wordt voor de binnenmuren en plafonds stucgips gebuikt. Stucgips is dunner omdat het aangelengd is met meer water. Voor prachtig strak binnen stucwerk moet u bij Dirk Wouters uit Halle zijn. De vakman met jarenlange ervaring weet ook als geen ander sierstucwerk toe te passen in uw woning. Heeft u interesse in een prachtig ornement in het plafond van uw woon- of eetkamer? Geef extra flair aan uw woonruimte met sierstucwerk, contacteer Plakwerken Dirk Wouters B.V. voor meer informatie. Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen of om meer informatie op te vragen. Ook kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen.
Plakwerken Dirk Wouters
Dodeweg 37
Halle
Meer informatie
Pleisterwerken C&M
Slijpstraat 20
Sint-Goriks Oudenhove
Meer informatie
RBRC renovatie/bouwprojecten, Sint Margriete Op zoek naar een vakkundig bedrijf die uw woonkamer komt schilderen? Of uw zolder moet geisoleerd worden? Bij RBRC renovatie/bouwprojecten behoort dit allemaal tot zijn taken. U kunt bij ons terecht voor onder andere  afbraak en opbouw hellende en platte daken, isolatie, akoestische isolatie, gyproc werken, plaatsen van valse wanden, schilderen, behangen, vochtbestrijding, behandelen en nabehandelen,  betegelen, plaatsen van vinyl, laminaat en parket, kleine electriciteits werken, houtbewerking. Maak snel een afspraak of bezoek onze website .
RBRC renovatie/bouwprojecten
Sint Margrietestraat 58
Sint Margriete
Meer informatie
Renoboost
Miksebaan 133
Brasschaat
Meer informatie
Spanplafonds en Printwanden Lorenzo Migneau in Izegem, voor een naadloos nieuw plafond en printwanden Heeft u een verouderd plafond met lelijke beschadigingen? Wees welkom bij Spanplafonds en Printwanden Lorenzo Migneau in Izegem. Lorenzo plaatst voor u vakkundig en snel uw nieuwe spanplafonds en printwanden. Door het plaatsen van spanplafonds of het plaatsen van printplafond, heeft u vliegensvlug en naadloze plafondafwerking. Bovendien kunt u de akoestiek en lichtinval verbeteren door te kiezen voor het plaatsen van akoestische spanplafonds en het plaatsen van lichtdoorlatende spanplafonds. De voordelen van een spanplafond Is uw plafond hoognodig aan vervanging toe, maar ziet u op tegen al het breekwerk om uw plafond te vervangen? Dan is het laten plaatsen van een spanplafond de ideale oplossing. Met een brandvertragend spanplafond geniet u van veel voordelen. Zo zijn spanplafonds schimmelwerend, waardoor ze uitstekend toepasbaar zijn in natte ruimtes. Spanplafonds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren of prints en kunnen ook geïsoleerd worden. Bovendien kunt u de akoestiek in uw ruimte optimaliseren met een akoestisch spanplafond. Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek. Printwanden voor een persoonlijke touch Bent u op zoek naar een alternatief voor die witte muren? Dan kunt u natuurlijk een kleurtje op de muur aanbrengen, maar veel origineler is het om gebruik te maken van een printwand . Met een printwand creëert u een eigentijdse en persoonlijke sfeer in elke ruimte. U kunt de printwand laten bedrukken met uw mooiste vakantiefoto bijvoorbeeld, of kies voor een sfeerbeeld passend bij uw onderneming. Werkelijk alles is mogelijk. Net als bij een spanplafond, is een printwand snel geplaatst, zonder breekwerk. Waarom Lorenzo Migneau? Spanplafonds en Printwanden Lorenzo Migneau is een professional binnen zijn vakgebied. Voorafgaand aan de opdracht worden uw wensen en mogelijkheden altijd nauwkeurig besproken, waarna u een heldere prijsopgave ontvangt. Zo weet u exact wat u te wachten staat. Lorenzo Migneau staat voor kwaliteit en vakkundigheid, tegen een eerlijke prijs. We zetten onze diensten graag nog eens voor u op een rij: Plaatsen van spanplafonds; ook lichtdoorlatend en akoestisch Plaatsen van printplafonds Plaatsen van printwanden Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over de prijzen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt ons een e mailbericht sturen of telefonisch bereiken.
Spanplafonds en Printwanden Lorenzo Migneau
Ommegangstraat 46
Izegem
Meer informatie
Stargyp
Hagenbroeksesteenweg 163
Lier
Meer informatie
Stukadoor Manu
Lareveenstraat 55
Zemst
Meer informatie
Stukadoor MO
Zandstraat 105
Sint-Pauwels
Meer informatie
V.VDS Pleisterwerken
Rozendale 3
Lichtervelde
Meer informatie