E.D.W. Pleisterwerken
Hofmeers 12
HofstadeTrefwoorden: Stukadoor, Stucwerken, Pleisterwerken, Binnenpleisterwerken, Buitenpleisterwerken, Gyproc, Gyprocwerken, Gevelisolatie

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, PlafonneerdersContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

E.D.W. Pleisterwerken, Hofstade

E.D.W. Pleisterwerken is een professionele stukadoor voor uw nieuwbouw- of renovatieproject in Oost-Vlaanderen. Het bedrijf heeft meer dan acht jaar ervaring in pleisterwerken waarbij E.D.W. Pleisterwerken is gespecialiseerd in sierpleister. Voor onze projecten werken wij alleen met kwalitatieve natuurpleister.

Binnenpleisterwerk van E.D.W. Pleisterwerken

Neem contact met ons op voor de volgende werkzaamheden:

  • buitenpleisterwerken: Als het tijd is voor een nieuwe gevel of u wilt een modernere gevel hebben dan u nu heeft, staan wij graag voor u klaar. Bij bepleistering gebruiken wij twee technieken: op op basis van cementeren, een degelijke, goedkopere basistechniek, en in combinatie met isolatie.
  • gevelisolatie: Bij het isoleren van uw gevels kunnen we deze ook direct opknappen. Wij bepleisteren hiervoor uw gevel met sierpleister op basis van siliconen. Dit is een duurzame oplossing die ook voordelig is voor uw portemennee op langere termijn.
  • binnenpleisterwerken: goed pleisterwerk is een belangrijke basis voor het behangen of schilderen. Ook is het een eyecatcher die zorgt voor meerwaarde van uw woning. Wij werken alleen met de beste materialen zodat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden.
  • gyprocwerken: U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke gyprocwerken uit. Denk aan het plaatsen van wanden, voorzetwanden, valse plafonds of het volledig afwerken van ruimtes.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan onze realisaties. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gevelisolatie E.D.W. Pleisterwerken