Renovar
Blankenbergse Steenweg 265
BruggeTrefwoorden: Kleine renovatiewerken, Binnendeuren schilderen, Schilderwerken, Behangwerken, Kaleiwerken, Verf, Binnenschilder, Buitenschilder, Schildersbedrijf

Rubrieken: Onderhoudswerken, Gyprocwerken, Behangers, Renovatie, Schilder


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Renovar in Brugge, voor professioneel binnen- en buitenschilderwerk naar wens

Wilt u uw woning of bedrijfspand een impuls geven? Schakel dan Renovar in voor kleine renovatiewerken en schilderwerken. Renovar is een jong en dynamisch decoratie- en schildersbedrijf voor onder andere uw schilderwerken, kaleiwerken en behangwerken. U kunt Renovar ook inschakelen voor binnendeuren schilderen. Deze specialist is zowel binnenschilder als buitenschilder. Het enthousiaste team luistert naar uw wensen en maakt op basis hiervan een prachtig eindresultaat. Het team weet altijd alles van de nieuwste soorten verf en verftechnieken. Zo kan Renovar u altijd het beste van het beste bieden. Neem gerust contact op.

Kleine renovatiewerken - Renovar, Brugge

Kwalitatief schilderwerk naar wens

Bij Renovar kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en correctheid. Om u te verzekeren van een professioneel eindresultaat, wordt het team gelijk bijgeschoold wanneer er nieuwe verftechnieken of nieuwe soorten verf op de markt komen. Zo krijgt u altijd het nieuwste en beste product en de nieuwste en beste behandeling. Voor grote projecten werkt Renovar vaak van samen met andere betrouwbare firma’s. Wilt u graag advies? Het enthousiaste team helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u juist veel ideeën en wensen? U kunt al deze ideeën bij het team kwijt. Dit ervaren team zorgt er vervolgens voor dat uw schilderwerken naar wens worden uitgevoerd.

Speciale verftechnieken

U kunt voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk rekenen op Renovar. Wilt u uw muur wat meer laten opvallen? Vertrouw dan op Renovar. Het ervaren team beheerst verschillende speciale verftechnieken, van kalei tot krijtverf. Dit schildersbedrijf kan uw wand door middel van deze verschillende decoratieve technieken in combinatie met het juiste materiaal een geheel andere uitstraling geven. Het enthousiaste team gaat altijd zorgvuldig te werk. Renovar heeft al vele klanten blij mogen maken met prachtige realisaties. Ook kunt Renovar inschakelen voor het plaatsen van gyprocwanden of -plafonds. 

Diensten Renovar

Wanneer u kiest voor schildersbedrijf Renovar, kunt u rekenen op kwalitatief schilderswerk naar wens. Met het schilderwerk van Renovar geeft u uw woning of bedrijfspand zeker een impuls. U kunt onder andere terecht voor:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Kaleiwerk
  • Kleine renovatiewerken
  • Binnendeuren schilderen
  • Behangwerken
  • Kaleiwerken,

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Behangwerken  - Renovar, Brugge