Belkos Roeselare
Krommebeekstraat 26
Roeselare
Meer informatie
JDM Construct
Lindenbergstraat 5
Appelterre-Eichem
Meer informatie
S-Color BV
Lange Elzenstraat 96
Antwerpen
Meer informatie
VDL Solutions
Oostendelaan 188
Middelkerke
Meer informatie
A & A Decor
Teirlinckstraat 47
Eeklo
Meer informatie
A.R.T.-bvba
Grevensmolenweg 26
Sint-Truiden
Meer informatie
Ad Gyproc & Schilderwerken, Koersel Ad Gyproc & Schilderwerken in Koersel ook voor schrijnwerken Alfred en Blerta Doda uit Beringen hebben in 2015 de bvba AD Gyproc & Schilderwerken opgericht met zetel aan de Hospitaalstraat in Koersel in Vlaanderen. Maatwerk leveren is hun motto voor binnenschrijnwerk, maatkasten, scheidingswand maken, schrijnwerkerij binnen en buiten, tuinhuis maken, renoveren. Heeft u schrijn- of timmerwerk in de regio Koersel? Contacteer Ad Gyproc & Schilderwerken voor een offerte. U krijgt duidelijkheid over kwaliteit, werktijden en oplevering. U kunt terecht voor uiteenlopende werkzaamheden als binnendeuren, gyproc werken, wanden en plafonds, keukens maar ook gevelbekleding. Gyprocwerk voor strakke wanden en plafonds Vooral met gyprocwerk kan een interieur wat sfeer betreft ingrijpend worden verbeterd. Door bijvoorbeeld het plaatsen van valse plafonds of wanden kan de woning een volledig nieuwe stijl of structuur krijgen. Het gaat niet alleen om bestaande bouw maar ook om ingrijpender werk zoals verbouwing. Ook voor de combinatie daarvan kunt u bij Ad Gyproc & Schilderwerken terecht. Voor plafonds zijn er veel verschillende systemen Denkt u aan vervanging van uw plafonds, dan kan Ad Gyprocs & Schilderwerken u goed adviseren. Wellicht is een andere keuze voor het materiaal mogelijk. Aandacht voor uw plafond verbetert de sfeer in de ruimte. Niet alleen keuze van het materiaal, maar ook kleur, verlichting en uitstraling zijn van belang. De architectonische waarden verschillen, evenals de prijzen. Laat u hier ook over adviseren. Contacteer Ad Gyproc & Schilderwerken voor uw schrijn- of timmerwerk. Planning, prijs en kwaliteit staan altijd voorop.  
AD Gyproc & Schilderwerken
Hospitaalstraat 57
Koersel
Meer informatie
ADV-Reniwood BV
Sint-Jorisstraat 85/D
Beernem
Meer informatie
AE Pleisterwerken BVBA
Europaplein(E) 4A/3
Maasmechelen
Meer informatie
Agterbos Maarten
Stevennekens 133
Rijkevorsel
Meer informatie
Aleko
Sint-Lambertusstraat 4/A
Hoeselt
Meer informatie
Alen BVBA
Velveken 58
Geel
Meer informatie
Algemene Renovaties Hermans
Alfons Van Hee 71
Diksmuide
Meer informatie
Algemene werken P.S.
Dasstraat 78
Wommelgem
Meer informatie
ALL-IN PROJECTS
Hundelgemsesteenweg 11
Merelbeke
Meer informatie
Anyolkum BV in Antwerpen, veelzijdige binnenschilder voor klussen, schoonmaken en karweien Bent u op zoek naar een veelzijdige binnenschilder en buitenschilder die u ook kunt inzetten voor andere karweien? Wees welkom bij Anyolkum BV in Antwerpen. Naast schilderwerken, kunt u ons ook inschakelen voor Gyprocwerken, hoogtewerken en het betegelen van vloeren. Ook nemen wij het onderhoud van tuinen voor onze rekening als; beplantingswerken en uw gazon aanleggen. Bovendien verzorgen wij de schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van fabrieken, de 1e opkuis na verbouwing, de opkuis na stormschade en de opkuis na waterschade. Tenslotte staan wij ook klaar voor het lossen en laden met verhuizingen. Het team van Anyolkum staat klaar om ook u binnenkort van dienst te zijn. Vakkundige binnenschilder uit Antwerpen Is uw woning toe aan een frisse verfbeurt? Wij helpen u graag met uw binnen- en buitenschilderwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de schildersbranche , kunt u bij ons rekenen op een excellent resultaat. Wij werken nauwkeurig aan uw opdracht en maken enkel gebruik van de beste materialen voor een duurzaam resultaat. Bij al onze schilderopdrachten zorgen we voor een nette bescherming van uw vloer en interieur en laten de werkplek weer proper voor u achter. Informeer gerust naar onze prijzen. Tuinonderhoud in de regio Antwerpen Wilt u ook graag het hele jaar door een tuin die er goed onderhouden uitziet? Maak dan gebruik van onze onderhoudsdienst voor uw tuin. Zo zorgen wij ervoor dat uw gazon er netjes bij ligt en voeren ook uw beplantingswerken voor u uit. We bespreken van tevoren uw wensen en ideeën en maken samen een plan over de frequentie waarop we uw tuin onderhouden. Dat kan eenmalig zijn, maar ook wekelijks of maandelijks. Voor schoonmaakdiensten op maat Met onze schoonmaakservice bedienen wij zowel de zakelijke, als particuliere markt. Van kantoren en winkels tot showrooms en woningen, elke opdracht is bespreekbaar. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Gyprocwerken Lossen en laden met verhuizingen Binnenschilder Buitenschilder Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van fabrieken 1ste opkuis na verbouwing Opkuis na stormschade Opkuis na waterschade Onderhoud van tuinen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Anyolkum BV
Barnkrachtstraat 57
Antwerpen
Meer informatie
Arias BVBA in Wommelgem de specialist in totaalrenovaties, interieurafwerking en het plaatsen van ramen Welkom bij Arias BVBA in Wommelgem, de aannemer voor al uw binnen-, buiten- en detailopdrachten. We bieden u naast onze ervaring, expertise en technische knowhow onze passie voor maatwerk en een perfecte afwerking. Doe een beroep op ons voor onder meer totaalrenovaties, het plaatsen van ramen, binnendeuren plaatsen, moderne deuren plaatsen, uw zolderinrichting, het professioneel plaatsen van keukens, gevelbekleding en het leggen van parketvloeren tot aan het plaatsen van hellende daken als u een erkende dakwerker heeft gezocht. Arias BVBA biedt u een totaaloplossing voor uw (deel)opdrachten.  Over Arias BVBA in Wommelgem Arias is een ervaren, dynamische en professionele bouwonderneming. We zijn specialisten met een brede achtergrond en ons team is divers opgeleid tot specialist. Hierdoor kunnen we u een breed scala aan diensten door onze erkende vakmannen aanbieden. Van top tot teen nemen wij uw woning onder handen, van uw dorpel tot aan uw dak. Bij Arias BVBA vindt u altijd dé specialist voor uw project. Neem voor uw binnen-, buiten- en detailwerken daarom vandaag nog contact op. We staan u graag bij met raad, daad en een offerte op maat.  Het plaatsen van ramen en deuren Modern, klassiek, pvc, staal, hout of een ander materiaal? Wij hebben de expertise in huis om uw maatwerk ramen en deuren perfect te plaatsen. Geniet van onze referenties en zet ons in voor de perfecte afwerking van uw ramen en deuren. Vooraf komen we graag bij u langs om al uw wensen en verlangens door te nemen en de nodige metingen te verrichten. Vervolgens stellen we een offerte op maat voor u op, waarbij ons aanbod de totaalprijs van de werken blijft. Gaat u akkoord? Dan gaan we snel en volgens de afgesproken tijdlijn voor u aan de slag. We leveren een realisatie perfect naar uw visie en voeren alle werken juist en netjes uit, zodat u nooit enig overlast ervaart als onze vakmensen voor u aan het werk zijn.  Onze diensten en services in Antwerpen We nodigen u van harte uit contact op te nemen voor meer informatie, advies en het maken van een (bezoek)afspraak voor onze diensten en services, waaronder: Totaalrenovatie Plaatsen van ramen Moderne deuren plaatsen Zolderinrichting Professioneel plaatsen van keukens Gevelbekleding Leggen van parketvloeren Plaatsen van hellende daken Binnendeuren plaatsen Dakwerker gezocht Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Arias BVBA
Hoevenstraat 92
Wommelgem
Meer informatie
Atlas Construct
Klauwaartslaan 2
Strombeek-Bever
Meer informatie
Attic+ Zolderrenovatie
Koningin Fabiolastraat 183
Gullegem
Meer informatie
AZ Construct in Zaventem, expert in renovaties, van een elektrische installateur tot een nieuwe vloer Heeft u de wens uw woning te moderniseren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Maak dan snel een afspraak met AZ Construct uit Zaventem. Met onze ruime kennis en ervaring in renovaties, bieden wij u een breed dienstenpakket. Zo kunnen wij de complete zolder afwerking voor u uitvoeren, inclusief binnenisolatie, Gyproc wanden plaatsen en het plaatsen van een laminaat vloer bijvoorbeeld. Maar u kunt ons ook inschakelen voor een elektrische installateur die uw nieuwe databekabeling komt aanleggen. Tevens komen wij binnen- en buitenverlichting installeren naar wens en voor het plaatsen van chauffages; of nieuwe cv leidingen aanleggen; zijn wij uw perfecte partner voor uw renovatie. Het team van AZ Construct staat klaar u van dienst te zijn! Elektrische installateur in Zaventem en omgeving Bij AZ Construct, krijgt u te maken met een deskundig team professionals die op een veilige en efficiënte manier uw elektra verzorgen. Beschikt u over een modem, maar heeft u niet overal in huis een sterke toegang tot uw draadloze netwerk? Dan helpen wij u graag met het verzorgen van een extra databekabeling op maat. Ook is het mogelijk uw verouderde databekabeling een upgrade te geven naar moderne bekabeling, zodat u optimaal gebruik kunt maken van een snelle internet verbinding. Bel ons gerust eventjes, dan vertellen we u meer over de diverse opties. Expert in renovaties in de regio Vlaams-Brabant Met het renoveren van woningen, creëren wij van uw huis, een eigentijds en modern thuis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe laminaat vloer? Laminaat is uitstekend geschikt voor een druk gezin met huisdieren, is onderhoudsvrij, budgetvriendelijk en duurzaam. Of heeft u een zolder die u niet gebruikt? Door een geïsoleerde wandafwerking, het leggen van een mooie vloer en het plaatsen van verlichting, maakt u van uw zolder een extra kamer in huis. Voor een persoonlijk advies en informatie over onze prijzen, komen we graag bij u langs. Kwaliteit voor elk budget tegen marktconforme prijzen  Bij AZ Construct hanteren we eerlijk prijzen en werken we uw opdracht tot in de puntjes voor u af. Omdat wij werken met kwaliteitsmaterialen, geniet u van een duurzaam resultaat. Voorafgaand aan uw project, bespreken we altijd de diverse mogelijkheden, passend bij uw budget. Wij zijn werkzaam in een ruim gebied rondom Zaventem. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Zolder afwerking Elektrische installateur Plaatsen van chauffages Nieuwe cv leidingen leggen Binnen en buitenverlichting installeren Databekabeling Binnenisolatie Gyproc wanden plaatsen Plaatsen van laminaat vloeren Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
AZ Construct
Imperiastraat 8
Zaventem
Meer informatie
Bezettingswerken Verbreuken Jeroen in Hoogstraten Voor vakkundig bezettingswerk schakelt u Jeroen Verbreuken in. Of u nu nood heeft aan pleisterwerken voor uw nieuwbouw woning, valse plafonds wilt plaatsen, of stucwerken op maat wenst: u kunt bij Jeroen Verbreuken terecht. Bezettingswerken zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw huis. Professioneel stucwerk kan het hele aanzicht op positieve wijze veranderen. Met jarenlange ervaring op zak schiet Verbreuken Jeroen te hulp om uw huis compleet naar wens te maken. Hij biedt een zeer brede dienstverlening aan, zowel binnen- als buiten bezettingswerken. In nauw overleg wordt uw huis precies naar wens opgeknapt. Pleisterwerken voor nieuwbouw en renovatie Bij Verbreuken Jeroen kunt u terecht voor zowel binnenbepleistering als buitenbepleistering. Pleisterwerk maakt uw muur of plafond glad zodat het schilder klaar is. Gladde muren en plafonds geven uw woning een frisse en strakke uitstraling. Daarnaast creëert het ook visueel meer ruimte. Pleisterwerken voor nieuwbouw zijn relevant gezien de woningen vaak kaal worden opgeleverd en de muren en plafonds nog een afwerking nodig hebben. Pleisterwerken voor renovaties zorgen er voor dat beschadigingen, scheuren, of vlekken niet meer te zien zijn. Van valse plafonds tot scheidingswanden Ook kunt u rekenen op Verbreuken Jeroen om valse plafonds te plaatsen. Het kan zijn dat u een nieuw plafond nodig heeft omdat het huidige er verouderd uitziet of niet meer in goede staat is. Een goede en relatief goedkope oplossing is dan om een vals plafond te plaatsen. Dit geeft uw huis direct een frisse aanblik. Ook schiet Jeroen u graag te hulp wanneer u een verlaagd plafond wilt laten monteren om bijvoorbeeld imbouwspots aan te brengen, of om meer ruimte te creëren voor isolatie. Scheidingswanden plaatsen behoort ook tot de opties. Zo kunt u eenvoudig de indeling van de ruimte veranderen. Het voordeel van Gyprocwerken is hierbij dat scheidingswanden snel geplaatst kunnen worden en eenvoudig verwijderd. Voor al uw renovatiewerken en stucwerken Verbeuken Jeroen heeft jarenlange ervaring op zak waardoor hij advies op maat kan geven en uw wensen vertaalt naar een fraai eindresultaat. Gedrevenheid en ambitie zorgen er voor dat uw klussen snel en secuur worden uitgevoerd. Bij Jeroen kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u interesse? Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Bezettingswerken Verbreuken Jeroen
Strijbeekseweg 39/B
Hoogstraten
Meer informatie
CA Woodworking
Beekstraat 13
Sint-Gillis-Waas
Meer informatie
Contrast
Eikestraat 36
Herzele
Meer informatie
CS Pleisterwerken en co
Goudbloemstraat 16
Aalst (Hofstade)
Meer informatie
Damiaens Jurgen Bv
Kanaalstraat 58
Maaseik
Meer informatie
DC Interieurwerken
Riedekens 187
Oudenaarde
Meer informatie
De Vochtfabriek
Mechelbaan 658
Putte
Meer informatie
Déco Pepé
Jan Frans Willemslaan 11
Veurne
Meer informatie
Delko
Gazelledreef 10
schilde
Meer informatie
Descaver
Engelstraat 227
Ichtegem
Meer informatie
Dimitri Moenaert Schilderwerken
Lisdoddeweg 4
Zaffelare (Lochristi)
Meer informatie
Dobbelaere G & B
Hof ter Wallenlaan 13
Merelbeke
Meer informatie
Flex Advies & Milieutechniek
Herentalsebaan 74
Zandhoven
Meer informatie
Georgiev Group
Mimosastraat 82
Gent
Meer informatie
Gerhans
Wijerstraat 131
Spalbeek
Meer informatie
Goossens Construct
Hof ter lo 8 bus 20
Borgerhout
Meer informatie
Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen), voor al uw gyprocwerken en verbouwingswerken  Bij Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen) kunt u terecht voor verschillende gyprocwerken en verbouwingswerken. Zij kunnen u van dienst bij zowel nieuwbouwprojecten als totaal renovaties aan gebouwen. U kunt hier ook terecht voor de interieurinrichting voor een woning of winkel om dit compleet naar uw eigen wensen in te richten. Voor verdere inrichting voorzien zij in het plaatsen van raamdecoraties, plaatsen van klik laminaat vloeren en het plaatsen van binnen deuren. Als u gordijnen wilt vinden die perfect bij uw interieur passen kunt op gordijnen op maat laten maken. Het verzorgen van goede isolatie is van belang voor een comfortabele temperatuur in uw huis, zij kunnen dakisolatie en zolderisolatie verzorgen. Ook kunnen zij wanden en plafonds in gipsplaat plaatsen.  Specialisaties Bij Gyprocwerken Snyers kunt u terecht voor een ruim aanbod aan gyprocwerken, verbouwingswerken en interieurinrichting. Dit bedrijf heeft jaren van kennis en ervaring en u bent daarom gegarandeerd van werken die met een uiterste precisie worden uitgevoerd. U kunt hier onder andere terecht voor: Verlaagde plafonds Plaatsen van raamdecoraties Uitwerken van diverse isolatiewerken Scheidingswanden Gyprocwerken en isolatiewerken Gyprocwerken worden gebruikt om gebouwen af te werken, bij dit bedrijf kunt u terecht voor verschillende typen gyprocwerken en voor verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld met behulp van gyproc wanden een ruimte in uw woning compleet herindelen door het plaatsen van scheidingswanden. Ook kunnen gyproc plafonds worden naar uw wensen worden geplaatst. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een verlaagd plafond plaatsen als u een ruimte in uw woning beter wilt isoleren. Verder is dit bedrijf in staat om meer algemene isolatiewerken te leveren. Zij kunnen voorzien in dakisolatie en zolderisolatie zodat minder warmte verloren gaat en u een aangenaam klimaat in uw woning kunt behouden. Ook helpen goede isolatiewerken met het besparen van energie. Passie voor interieur Dit bedrijf heeft een ware passie voor interieur en wilt met u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw huis ook echt als thuis voelt. De eigen hand leggen aan uw woning kan hier zeker bij helpen. Zij helpen graag met de interieurinrichting voor een woning, maar ook een winkel. Hierin worden verschillende overwegingen gemaakt waarin u de keuze heeft uit bijvoorbeeld raamdecoraties, binnen deuren en gordijnen die op maat worden gemaakt. Bij Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen) kunt u terecht voor de interieurinrichting, verbouwingswerken en gyprocwerken voor zowel nieuwbouwprojecten als totaal renovaties aan gebouwen. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.   
Gyprocwerken Snyers
Kroonstraat 113
Beverlo (Beringen)
Meer informatie
H.E.M. BVBA
Vaartstraat 171
Grimbergen
Meer informatie
Heyco
Onderwijslaan 11 Bus 2
Genk
Meer informatie
Intertec
Invalidenstraat 103
Brugge
Meer informatie
K&F-decor
Middelmolenlaan 175
Deurne
Meer informatie
Kan Renovaties
Dassastraat 93
Deurne
Meer informatie
KDC PROJECTEN
Eikelstraat 9
Zelzate
Meer informatie
Kenneth Vanwijnsberghe in Kruisem, voor totaalrenovaties op maat; van keukens tot dakwerken Is uw woning toe aan een verbouwing? Maak dan snel een afspraak met Kenneth Vanwijnsberghe uit Kruisem; uw specialist in totaalrenovaties. U kunt bij ons terecht voor elke verbouwing naar wens. Zo kunt u ons inschakelen voor een keukenrenovatie, een modernisering van uw badkamer, maar ook binnenvloeren leggen en buitenvloeren leggen behoort tot de mogelijkheden. Van nieuwbouwprojecten tot stenen vloeren laten plaatsen; wij zijn van alle markten thuis. Bovendien, kunt u door ons ook uw nieuwe dakconstructies laten plaatsen. Het team van Kenneth Vanwijnsberghe staat klaar om u van dienst te zijn. Totaalrenovaties op maat vanuit Kruisem Een verbouwing in huis kan u flink wat kopzorgen opleveren. Het uitkiezen van geschikte partijen, prijsonderhandelingen en de communicatie met verschillende aannemers kosten u veel tijd. Bij Kenneth Vanwijnsberghe, zorgen we voor een zorgvuldig geplande renovatie, waarbij we onze gemaakte afspraken stipt op tijd nakomen. Omdat wij een breed dienstenpakket aanbieden, heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien garanderen wij kwaliteit tegen een eerlijke prijs.  Uw ervaren bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen Wilt u een professional die gedetailleerd werk levert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren al onze projecten uit met materialen van de beste kwaliteit en werken met hart en ziel aan een excellente afwerking van uw opdracht. Of het nu om het plaatsen van nieuw badkamermeubilair gaat, of een compleet nieuw dak; elke opdracht is bespreekbaar. Hierbij voorzien we u altijd van een deskundig advies en denken met u mee in oplossingen, passend bij uw wensen en ideeën. Wij gaan graag met u om de tafel om uw project verder te bespreken. Informeer naar een vrijblijvende offerte Is de ruwbouw gerealiseerd van uw nieuwbouwwoning of is uw keuken van uw bestaande woning aan vernieuwing toe? Voor elke opdracht staat onze ervaren vakmannen klaar om uw wensen te verwezenlijken. Vraagt u gerust vast een vrijblijvende offerte bij ons aan, zo krijgt u een goed idee van onze prijzen. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaalrenovaties Keukenrenovatie Nieuwbouwprojecten Binnenvloeren leggen Buitenvloeren leggen Stenen vloeren laten plaatsen Dakconstructies laten plaatsen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u extra informatie? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Kenneth Vanwijnsberghe
Duifhuisstraat 16
Kruisem
Meer informatie
Kinnart BVBA
Schoorstraat 42
Hombeek
Meer informatie
LMD Pleisterwerken
Hoogblookstraat 5
Diepenbeek
Meer informatie
M&B schilderwerken
Van strydoncklaan 2
Maldegem
Meer informatie
Mahtis & Co
Sint-Rochusstraat 67
Deurne
Meer informatie
Maxim Baert Schilderwerken
Zandstraat 55
Lichtervelde
Meer informatie
MK Solutions
Noord-Edestraat 116
Bredene
Meer informatie
Namfon
Veldeke 25
Zaventem
Meer informatie
Nomadswork
Timmerik 2
Herent
Meer informatie
P&O Renovatie
Terlindenhofstraat 9
Merksem
Meer informatie
Pleisterwerken Jensey.V
Groot Brittanjelaan 48
Harelbeke
Meer informatie
Renosousa
Roskamstraat 5
Oud-turnhout
Meer informatie
Renov 5
Heistraat 167
Wilrijk
Meer informatie
Renovar in Brugge, voor professioneel binnen- en buitenschilderwerk naar wens Wilt u uw woning of bedrijfspand een impuls geven? Schakel dan Renovar in voor kleine renovatiewerken en schilderwerken. Renovar is een jong en dynamisch decoratie- en schildersbedrijf voor onder andere uw schilderwerken, kaleiwerken en behangwerken. U kunt Renovar ook inschakelen voor binnendeuren schilderen. Deze specialist is zowel binnenschilder als buitenschilder. Het enthousiaste team luistert naar uw wensen en maakt op basis hiervan een prachtig eindresultaat. Het team weet altijd alles van de nieuwste soorten verf en verftechnieken. Zo kan Renovar u altijd het beste van het beste bieden. Neem gerust contact op. Kwalitatief schilderwerk naar wens Bij Renovar kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en correctheid . Om u te verzekeren van een professioneel eindresultaat, wordt het team gelijk bijgeschoold wanneer er nieuwe verftechnieken of nieuwe soorten verf op de markt komen. Zo krijgt u altijd het nieuwste en beste product en de nieuwste en beste behandeling. Voor grote projecten werkt Renovar vaak van samen met andere betrouwbare firma’s. Wilt u graag advies? Het enthousiaste team helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u juist veel ideeën en wensen? U kunt al deze ideeën bij het team kwijt. Dit ervaren team zorgt er vervolgens voor dat uw schilderwerken naar wens worden uitgevoerd. Speciale verftechnieken U kunt voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk rekenen op Renovar. Wilt u uw muur wat meer laten opvallen? Vertrouw dan op Renovar. Het ervaren team beheerst verschillende speciale verftechnieken , van kalei tot krijtverf. Dit schildersbedrijf kan uw wand door middel van deze verschillende decoratieve technieken in combinatie met het juiste materiaal een geheel andere uitstraling geven. Het enthousiaste team gaat altijd zorgvuldig te werk. Renovar heeft al vele klanten blij mogen maken met prachtige realisaties . Ook kunt Renovar inschakelen voor het plaatsen van gyprocwanden of -plafonds.  Diensten Renovar Wanneer u kiest voor schildersbedrijf Renovar, kunt u rekenen op kwalitatief schilderswerk naar wens. Met het schilderwerk van Renovar geeft u uw woning of bedrijfspand zeker een impuls. U kunt onder andere terecht voor: Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Kaleiwerk Kleine renovatiewerken Binnendeuren schilderen Behangwerken Kaleiwerken, Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Renovar
Blankenbergse Steenweg 265
Brugge
Meer informatie
Renovatiewerken MPLA
Kouterlosstraat 21
Deinze
Meer informatie
Riza Paint bvba
Diestersteenweg 30
Leopoldsburg
Meer informatie
SERS
Filterstraat 25
Bree
Meer informatie
Siduruc Mihail
August Beernaertstraat 9
De Haan
Meer informatie
Stargyp
Hagenbroeksesteenweg 163
Lier
Meer informatie
Stukadoor MO
Zandstraat 105
Sint-Pauwels
Meer informatie
Tom Vandenhoeke in Menen, voor al uw schilder- en kluswerk Bent u op zoek naar een klusser en professionele schilder in de buurt? Dan zit u bij Tom Vandenhoeke in omgeving Menen aan het juiste adres. Zowel binnenschilder als buitenschilder, voltooid Tom Vandenhoeke uw schilderkarwei. U kunt ook rekenen op Tom Vandenhoeke voor plamuurwerk, gevel laten schilderen, leggen van parketvloeren, leggen van laminaat, tegel vloeren legen, muur bepleisteren en herstellen, dichtmaken van gaten in muren, behangwerken, wand betegelen badkamer, leggen van soepele vloerbekleding of uw woonkamer inrichten. Laat Tom Vandenhoeke u bijstaan in uw renovatieproject, zodoende voelt uw binnenhuisinrichting binnen de kortste keren als nieuw. Tom Vandenhoeke is gevestigd in Menen en zal u dan ook met plezier van dienst zijn in en rondom deze omgeving. Twijfel niet om contact op te nemen voor uw klus. Tom Vandenhoeke is uw zakenpartner als het gaat om schilderwerk of vloeren leggen. Schilderwerk en behangwerken in Menen en omgeving Met jarenlange ervaring in schilderwerken, weet Tom Vandenhoeke altijd iets moois te maken van uw muren. Ook voor behangwerken moet u bij Tom Vandenhoeke zijn. Uw binnenhuisinrichting knapt gelijk op met nieuw geverfde muren of een nieuw aangebracht behang. Laat het over aan de specialist, zodat u verzekerd bent van een prachtig mooi resultaat. Tom Vandenhoeke staat graag voor u klaar in omgeving Menen voor allerlei klussen en schilderwerk. Ook het buitenschilderwerk neemt Tom Vandenhoeke graag op zich. Zowel het opknappen van muren als het schilderen van houtwerk, u kunt rekenen op nauwkeurigheid en precisie. Wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact op met de expert, hij zal vriendelijk al uw vragen beantwoorden. Allerlei aan klussen geregeld door Vandenhoeke U kunt voor allerlei karweien terecht bij Tom Vandenhoeke. Onder andere voor de volgende diensten kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen: Professionele schilder in de buurt Gevel laten schilderen Plamuurwerk Muur bepleisteren en herstellen Dichtmaken van gaten in muren Behangwerken Leggen van soepele vloerbekleding Leggen van parketvloeren Leggen van laminaat Wand betegelen badkamer Binnenbepleistering Woonkamer inrichten Ook voor uw specifieke wensen: twijfel niet om contact op te nemen. Tom Vandenhoeke overlegd graag met u wat de mogelijkheden zijn. Leggen van vloeren in West-Vlaanderen Ook voor het leggen van vloeren, of het nu laminaat of parket is, kunt terecht bij Tom Vandenhoeke. Bent u bezig met een renovatie en kunt u wel een helpende hand gebruiken? Laat uw vloeren door de specialist leggen, binnen no-time staat uw woning er weer keurig bij. Ook voor bepleistering en plamuurwerken kunt u rekenen op Tom Vandenhoeke. Wilt u graag een bepaalde stijl realiseren in uw binnenhuisinrichting, vraag gerust kleuradvies aan de schilder expert. De ervaren Tom Vandenhoeke weet welke kleuren mooi uitkomen in uw woning, en welke vloer materialen uw stijl zullen realiseren. Zoekt u een goede en nauwkeurige klusser in omgeving Menen, dan moet u bij Tom Vandenhoeke zijn! Plan vandaag nog een afspraak in of neem telefonisch contact op voor meer informatie. Contacteer Tom Vandenhoeke door ons via het contactformulier een bericht te sturen.
Tom Vandenhoeke
Bruggestraat 598
Menen
Meer informatie
Vawe Construct
Montenaken 161
Rillaar
Meer informatie
Vehatec
Neteweg 11
Boom
Meer informatie
Verleye Pieter
Provinciebaan 98
Dikkelvenne
Meer informatie
Vicenzo Innovations
Staatsbaan 120/b
Zulte
Meer informatie