Karweien Moenaert
Houtzagerij 19
MaldegemTrefwoorden: Klinkers leggen, Vloeren plaatsen, Aanleggen van opritten, Aanleggen van terrassen, Asbest verwijderen, Pvc deuren laten plaatsen, Pvc ramen laten plaatsen, Aanleggen van afsluitingen, Aanleg van faience, Plaatsen tuinafsluitingen

Rubrieken: Isolatiewerken, Karweiwerken, Renovatiewerken, Afsluitingen, Ramen & Deuren


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Karweien Moenaert in Maldegem is de specialist voor binnen en buitenklussen, asbestverwijdering en vloeren plaatsen

Bent u op zoek naar een specialist in karwei en kluswerken? Dan bent u bij Karweien Moenaert in Maldegem aan het juiste adres. We staan voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs en werken vanuit Maldegem aan een breed scala van opdrachten. Zo kunt u een beroep op onze ervaren vakmannen en onze expertise doen voor onder meer klinkers leggen, vloeren plaatsen, aanleggen van opritten, aanleggen van terrassen, asbest verwijderen, pvc deuren laten plaatsen, pvc ramen laten plaatsen, aanleggen van afsluitingen, aanleg van faience en het plaatsen tuinafsluitingen. We vertellen u graag iets meer over ons en ons aanbod. 

Vloeren plaatsen Maldegem, Oost-Vlaanderen

Over Karweien Moenaert in Maldegem

Onder leiding van onze zaakvoerder Bjorn Moenaert werken we met een team vakmannen die een diepe passie voor de bouwsector hebben. Sinds 2015 doen we dit uit naam van onze dynamische onderneming met een kwaliteitsgarantie. We brengen onze ervaring, onze expertise en technieken naar al onze projecten zodat u er zeker van bent dat uw project met de grootste deskundigheid uitgevoerd wordt. Samen met u stellen we een projectplan op. Hierin worden afspraken gemaakt over de te gebruiken materialen, de gewenste afwerking en het budget. Zo werken we samen naar de realisatie van uw droomvisie. Neem eenvoudig contact op voor meer informatie over ons en onze diensten. We helpen u graag verder met al uw vragen.

Vloeren plaatsen en faiance aanleggen

Voor vloeren en faiance bent u bij Karweien Moenaert bij dé specialist aangekomen. De prachtige aardewerk tegels voorzien van hoogkwalitatieve vernis worden met puur vakmanschap aangebracht op uw muren. Ook uw vloeren worden, zowel binnen als buiten, volgens de regels van de kunst gelegd. Geniet iedere dag van de perfecte afwerking, het maatwerk en het detailwerk dat Karweien Moenaert verzorgd. Een droomrealisatie is gegarandeerd door het kiezen voor de kwaliteit van onze mensen en materialen.

Onze diensten en services vanuit Oost-Vlaanderen

Karweien Moenaert staat dagelijks voor u klaar. Neem direct een kijkje naar onze fotogalerij met een greep uit onze gerealiseerde projecten. Geniet, doe inspiratie op en raak overtuigd van ons vakmanschap. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder:

  • Klinkers leggen
  • Vloeren plaatsen
  • Aanleggen van opritten
  • Aanleggen van terrassen
  • Asbest verwijderen
  • Pvc deuren laten plaatsen
  • Pvc ramen laten plaatsen
  • Aanleggen van afsluitingen
  • Aanleg van faience
  • Plaatsen tuinafsluitingen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Plaatsen tuinafsluitingen Maldegem, Oost-Vlaanderen