A.R.T.-bvba
Grevensmolenweg 26
Sint-Truiden
Meer informatie
ADV-Reniwood BV
Sint-Jorisstraat 85/D
Beernem
Meer informatie
AE Pleisterwerken BVBA
Europaplein(E) 4A/3
Maasmechelen
Meer informatie
Algemeen Schrijnwerk De Paepe Guy
Ferdinand Van Hoeynissenstraat 19
Kerksen
Meer informatie
Attic+ Zolderrenovatie
Koningin Fabiolastraat 183
Gullegem
Meer informatie
AZ Construct in Zaventem, expert in renovaties, van een elektrische installateur tot een nieuwe vloer Heeft u de wens uw woning te moderniseren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Maak dan snel een afspraak met AZ Construct uit Zaventem. Met onze ruime kennis en ervaring in renovaties, bieden wij u een breed dienstenpakket. Zo kunnen wij de complete zolder afwerking voor u uitvoeren, inclusief binnenisolatie, Gyproc wanden plaatsen en het plaatsen van een laminaat vloer bijvoorbeeld. Maar u kunt ons ook inschakelen voor een elektrische installateur die uw nieuwe databekabeling komt aanleggen. Tevens komen wij binnen- en buitenverlichting installeren naar wens en voor het plaatsen van chauffages; of nieuwe cv leidingen aanleggen; zijn wij uw perfecte partner voor uw renovatie. Het team van AZ Construct staat klaar u van dienst te zijn! Elektrische installateur in Zaventem en omgeving Bij AZ Construct, krijgt u te maken met een deskundig team professionals die op een veilige en efficiënte manier uw elektra verzorgen. Beschikt u over een modem, maar heeft u niet overal in huis een sterke toegang tot uw draadloze netwerk? Dan helpen wij u graag met het verzorgen van een extra databekabeling op maat. Ook is het mogelijk uw verouderde databekabeling een upgrade te geven naar moderne bekabeling, zodat u optimaal gebruik kunt maken van een snelle internet verbinding. Bel ons gerust eventjes, dan vertellen we u meer over de diverse opties. Expert in renovaties in de regio Vlaams-Brabant Met het renoveren van woningen, creëren wij van uw huis, een eigentijds en modern thuis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe laminaat vloer? Laminaat is uitstekend geschikt voor een druk gezin met huisdieren, is onderhoudsvrij, budgetvriendelijk en duurzaam. Of heeft u een zolder die u niet gebruikt? Door een geïsoleerde wandafwerking, het leggen van een mooie vloer en het plaatsen van verlichting, maakt u van uw zolder een extra kamer in huis. Voor een persoonlijk advies en informatie over onze prijzen, komen we graag bij u langs. Kwaliteit voor elk budget tegen marktconforme prijzen  Bij AZ Construct hanteren we eerlijk prijzen en werken we uw opdracht tot in de puntjes voor u af. Omdat wij werken met kwaliteitsmaterialen, geniet u van een duurzaam resultaat. Voorafgaand aan uw project, bespreken we altijd de diverse mogelijkheden, passend bij uw budget. Wij zijn werkzaam in een ruim gebied rondom Zaventem. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Zolder afwerking Elektrische installateur Plaatsen van chauffages Nieuwe cv leidingen leggen Binnen en buitenverlichting installeren Databekabeling Binnenisolatie Gyproc wanden plaatsen Plaatsen van laminaat vloeren Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
AZ Construct
Imperiastraat 8
Zaventem
Meer informatie
Daken Van Doren
Olmstraat 39
Vilvoorde
Meer informatie
Dakwerken Goddé
Desire mellaertstraat 112
Kessel-Lo (Leuven)
Meer informatie
DDB Invest
's Herenbaan 341
Boom
Meer informatie
De Klussenier Günther Mariën
Meerhoutsebaan 16
Olmen (Balen)
Meer informatie
EHT Realisation
Lenterik 26
Vilvoorde
Meer informatie
Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen), voor al uw gyprocwerken en verbouwingswerken  Bij Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen) kunt u terecht voor verschillende gyprocwerken en verbouwingswerken. Zij kunnen u van dienst bij zowel nieuwbouwprojecten als totaal renovaties aan gebouwen. U kunt hier ook terecht voor de interieurinrichting voor een woning of winkel om dit compleet naar uw eigen wensen in te richten. Voor verdere inrichting voorzien zij in het plaatsen van raamdecoraties, plaatsen van klik laminaat vloeren en het plaatsen van binnen deuren. Als u gordijnen wilt vinden die perfect bij uw interieur passen kunt op gordijnen op maat laten maken. Het verzorgen van goede isolatie is van belang voor een comfortabele temperatuur in uw huis, zij kunnen dakisolatie en zolderisolatie verzorgen. Ook kunnen zij wanden en plafonds in gipsplaat plaatsen.  Specialisaties Bij Gyprocwerken Snyers kunt u terecht voor een ruim aanbod aan gyprocwerken, verbouwingswerken en interieurinrichting. Dit bedrijf heeft jaren van kennis en ervaring en u bent daarom gegarandeerd van werken die met een uiterste precisie worden uitgevoerd. U kunt hier onder andere terecht voor: Verlaagde plafonds Plaatsen van raamdecoraties Uitwerken van diverse isolatiewerken Scheidingswanden Gyprocwerken en isolatiewerken Gyprocwerken worden gebruikt om gebouwen af te werken, bij dit bedrijf kunt u terecht voor verschillende typen gyprocwerken en voor verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld met behulp van gyproc wanden een ruimte in uw woning compleet herindelen door het plaatsen van scheidingswanden. Ook kunnen gyproc plafonds worden naar uw wensen worden geplaatst. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een verlaagd plafond plaatsen als u een ruimte in uw woning beter wilt isoleren. Verder is dit bedrijf in staat om meer algemene isolatiewerken te leveren. Zij kunnen voorzien in dakisolatie en zolderisolatie zodat minder warmte verloren gaat en u een aangenaam klimaat in uw woning kunt behouden. Ook helpen goede isolatiewerken met het besparen van energie. Passie voor interieur Dit bedrijf heeft een ware passie voor interieur en wilt met u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw huis ook echt als thuis voelt. De eigen hand leggen aan uw woning kan hier zeker bij helpen. Zij helpen graag met de interieurinrichting voor een woning, maar ook een winkel. Hierin worden verschillende overwegingen gemaakt waarin u de keuze heeft uit bijvoorbeeld raamdecoraties, binnen deuren en gordijnen die op maat worden gemaakt. Bij Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen) kunt u terecht voor de interieurinrichting, verbouwingswerken en gyprocwerken voor zowel nieuwbouwprojecten als totaal renovaties aan gebouwen. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.   
Gyprocwerken Snyers
Kroonstraat 113
Beverlo (Beringen)
Meer informatie
Henoe Chapewerken BVBA
Steenweg op Weelde 12a
Merksplas
Meer informatie
Iso Star
Kuilstraat 28-34
Erondegem (Erpe-Mere)
Meer informatie
Isol Invest BVBA
Harelbekestraat 112
Deerlijk
Meer informatie
Joker Play and Party
Beselarestraat 17
Zonnebeke
Meer informatie
Kan Renovaties
Dassastraat 93
Deurne
Meer informatie
Karweien Moenaert
Houtzagerij 19
Maldegem
Meer informatie
KDC PROJECTEN
Eikelstraat 9
Zelzate
Meer informatie
Kevin Vervaet
Nieuwstraat 113
Stekene
Meer informatie
L&L-Projects
Wellingstraat 85
Beernem
Meer informatie
LC Worx BV
Sint-Odilialaan 74A
Hamont-Achel
Meer informatie
Leysen & Co
Geelsebaan 84
Laakdal
Meer informatie
Ludiso BVBA
Caetsbeekstraat 12
Bilzen
Meer informatie
MK Solutions
Noord-Edestraat 116
Bredene
Meer informatie
Namfon
Veldeke 25
Zaventem
Meer informatie
Nico Struyven verleent zijn diensten tevens in Limburg en Antwerpen.
Nico Struyven
Hulsbergstraat 15
Budingen (Zoutleeuw)
Meer informatie
P&T Algemene Bouwwerken
Duivenhokstraat 25
Oostende
Meer informatie
Peeters en Zoon
Het Smolder 49
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Pintens BVBA
Gasdam 15
Beveren-Waas (Beveren)
Meer informatie
Radmon BVBA
Boechoutselei 27
Mortsel
Meer informatie
RB Solar
Mechelsesteenweg 339
Lier
Meer informatie
SERS
Filterstraat 25
Bree
Meer informatie
Solarsystems KMB
Guido Gezellestraat 78
Turnhout
Meer informatie
Stroobant Dakwerken
Oude Straat 4
Stekene
Meer informatie
Toni-Bouw
Raf Verhulstlaan 10
Wommelgem
Meer informatie
Totalworx BVBA
Sint-odilialaan 74A
Hamont-Achel
Meer informatie
TS Isolatie
Herentalsebaan 117
Zandhoven
Meer informatie
Vawe Construct
Montenaken 161
Rillaar
Meer informatie
Dakwerken VKJ in Berlaar, voor al uw kwalitatief hoogwaardige dakwerken en persoonlijk advies op maat Is uw woning toe aan nieuwe dakbedekking? Bij Dakwerken VKJ bent u op het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een houten dakconstructie, een zinken dakbekleding of dakisolatie volgens de Vlaamse norm dakisolatie, wij verzorgen het allemaal. Ons team professionals staat voor u klaar om u te adviseren over dakwerken voor zowel platte daken als hellende daken. Uiteraard verzorgen wij ook de complete afwerking, inclusief na-service.  Onze diensten op een rij Dakwerken VKJ komt realiseert uw dakbedekking voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Wij adviseren u tijdens het gehele traject. Dat begint al bij de materiaalkeuze. Een duurzaam materiaal zorgt voor een lange levensduur van uw dak. Ook denken we mee over het type uitstraling waar uw voorkeur naar uitgaat. Zo oogt een natuurleien dakpan compleet anders dan een betonnen dakpan bijvoorbeeld. We zetten onze diensten voor u op een rij: Complete dakwerken voor hellende en platte daken Houten dakconstructies en houten dakpannen Zinkwerken Dakisolatie Voor onze houten dakconstructies gebruiken wij altijd het hardste hout. Oregon hout is goed behandeld tegen invloeden van buitenaf en ook verkrijgbaar in grotere lengtes dan andere houtsoorten. Voor voorbeelden van onze uiteenlopende dakwerken kunt u alvast een kijkje nemen in de portfolio op onze website. Wilt u meer licht op zolder? Dan kunnen wij ook Velux dakramen voor u plaatsen. Alles is bespreekbaar en we denken graag met u mee. Wat doet Dakwerken VKJ voor u? Van idee tot uitvoering, wij voorzien u van vakkundig advies tijdens het gehele proces. Ons deskundige team levert kwaliteit. Voorafgaand spreken we de opdracht uitvoerig met u door. Tijdens de werkzaamheden zorgen we voor een goede communicatie met u en de architect. Zo zijn we allemaal verzekerd van het perfecte eindresultaat. Uw wensen staan bij ons voorop en als geregistreerde aannemer, voldoen we aan alle wettelijke verplichtingen. Vraagt u gerust om een gratis, vrijblijvende, prijsofferte voor een indicatie. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen voor het doorspreken van de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken, per e-mailbericht of met het contactformulier op onze website. 
VKJ Dakwerken BV
Misstraat 3B
Berlaar
Meer informatie
Weltjens Davy
Esserstraat 24
Kinrooi
Meer informatie