Paralelo BVBA
Van Deynsestraat 9
Antwerpen
Meer informatie
AB + interieur
Langestraat 102
Aalst
Meer informatie
ABI Renovatiewerken
Sint-Gillisbaan 46
Sint-Niklaas
Meer informatie
Adl Groep
Bredabaan 232
Merksem
Meer informatie
ADN Company
Gistelsteenweg 240
Jabbeke
Meer informatie
Albouw Construct
Michel Van Hammestraat 73
Brugge
Meer informatie
Alen BVBA
Velveken 58
Geel
Meer informatie
Algemene Renovaties Hermans
Alfons Van Hee 71
Diksmuide
Meer informatie
All Services 4u
Cauwerburg 58
Temse
Meer informatie
AMT Bouw
Grote Baan 56
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
AR Renovaties
Houtemsesteenweg 191
Vilvoorde
Meer informatie
ASome Construct
Mechelbaan 422 bus 4
Putte
Meer informatie
Attic+ Zolderrenovatie
Koningin Fabiolastraat 183
Gullegem
Meer informatie
Benelux Auto's
Bredabaan 596
Brasschaat
Meer informatie
Bevaro BV in Turnhout, professional in algemene renovatiewerken voor bedrijven en particulieren Heeft u plannen uw woning te verbouwen? Ga dan eerst het gesprek aan met Bevaro BV in Turnhout. Wij zijn gespecialiseerd in algemene renovatiewerken in opdracht van particulieren en bedrijven. Naast de woningrenovatie en de renovatie bedrijfspand, kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld afbraak projecten. Na de gewenste afbraakwerken, zorgen wij ook voor de ruwbouw en benodigde isolatiewerken. Bovendien, kunt u bij ons ook inhuren voor gevels herstellen. Voor een allround renovatiespecialist, gaat u naar Bevaro BV. Daarom huurt u Bevaro BV Bij Bevaro BV geniet u van de expertise van ervaren vaklieden. Dankzij onze up-to-date kennis en knowhow over de laatste technieken op renovatiegebied, bieden wij voor elk vraagstuk een passende oplossing. Met ons brede dienstenpakket, hoeft u tijdens uw renovatie slechts te communiceren met een aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij ons houden aan een strakke planning en een stipte oplevering van uw project. Wilt u meer informatie over een deskundig uitgevoerde renovatie? Wij komen graag bij u langs. Algemene renovatiewerken vanuit Turnhout Wellicht droomt u al jaren van een aanbouw of serre aan uw woonkamer, een uitbouw aan uw bedrijfspand of bijvoorbeeld het creëren van een open keuken in huis. Ga eens met ons om de tafel en bespreek uw wensen en ideeën. Samen, maken we een plan om uw wensen vorm te geven en op vakkundige wijze uw renovatie uit te voeren. Van isolatie tot afbraak, ruwbouw en renovatie, elke opdracht is met ons bespreekbaar. Woningrenovatie in de regio Antwerpen Wanneer u gaat verbouwen, gaat u het liefst in zee met een partij uit de regio. Dit scheelt u hoge voorrijkosten en bovendien werkt u met een lokale partij. Bevaro is de aangewezen partner voor uw woningrenovatie in de regio Antwerpen. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Gevels herstellen Ruwbouw Afbraakwerken Algemene renovatiewerken Renovatie bedrijfspand Woningrenovatie Isolatiewerken Afbraak projecten Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Bevaro BV
Mesesstraat 10
Turnhout
Meer informatie
Bezettingswerken Verbreuken Jeroen in Hoogstraten Voor vakkundig bezettingswerk schakelt u Jeroen Verbreuken in. Of u nu nood heeft aan pleisterwerken voor uw nieuwbouw woning, valse plafonds wilt plaatsen, of stucwerken op maat wenst: u kunt bij Jeroen Verbreuken terecht. Bezettingswerken zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw huis. Professioneel stucwerk kan het hele aanzicht op positieve wijze veranderen. Met jarenlange ervaring op zak schiet Verbreuken Jeroen te hulp om uw huis compleet naar wens te maken. Hij biedt een zeer brede dienstverlening aan, zowel binnen- als buiten bezettingswerken. In nauw overleg wordt uw huis precies naar wens opgeknapt. Pleisterwerken voor nieuwbouw en renovatie Bij Verbreuken Jeroen kunt u terecht voor zowel binnenbepleistering als buitenbepleistering. Pleisterwerk maakt uw muur of plafond glad zodat het schilder klaar is. Gladde muren en plafonds geven uw woning een frisse en strakke uitstraling. Daarnaast creëert het ook visueel meer ruimte. Pleisterwerken voor nieuwbouw zijn relevant gezien de woningen vaak kaal worden opgeleverd en de muren en plafonds nog een afwerking nodig hebben. Pleisterwerken voor renovaties zorgen er voor dat beschadigingen, scheuren, of vlekken niet meer te zien zijn. Van valse plafonds tot scheidingswanden Ook kunt u rekenen op Verbreuken Jeroen om valse plafonds te plaatsen. Het kan zijn dat u een nieuw plafond nodig heeft omdat het huidige er verouderd uitziet of niet meer in goede staat is. Een goede en relatief goedkope oplossing is dan om een vals plafond te plaatsen. Dit geeft uw huis direct een frisse aanblik. Ook schiet Jeroen u graag te hulp wanneer u een verlaagd plafond wilt laten monteren om bijvoorbeeld imbouwspots aan te brengen, of om meer ruimte te creëren voor isolatie. Scheidingswanden plaatsen behoort ook tot de opties. Zo kunt u eenvoudig de indeling van de ruimte veranderen. Het voordeel van Gyprocwerken is hierbij dat scheidingswanden snel geplaatst kunnen worden en eenvoudig verwijderd. Voor al uw renovatiewerken en stucwerken Verbeuken Jeroen heeft jarenlange ervaring op zak waardoor hij advies op maat kan geven en uw wensen vertaalt naar een fraai eindresultaat. Gedrevenheid en ambitie zorgen er voor dat uw klussen snel en secuur worden uitgevoerd. Bij Jeroen kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u interesse? Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Bezettingswerken Verbreuken Jeroen
Strijbeekseweg 39/B
Hoogstraten
Meer informatie
BK Renovatiewerken
Vlyminckshoek 6
Sint-Niklaas
Meer informatie
Bouwonderneming Polfliet
Torhoutsesteenweg 179
Zedelgem
Meer informatie
Bouwwerken van Bockstael
Kolpaartstraat 7
Schorisse
Meer informatie
Bricks Contracting Company
Riemsterweg 155
Martenslinde
Meer informatie
Clavis
Hoogveldweg 24/6
Lier
Meer informatie
Coplatec
Bondgenotenstraat 302
Vorst
Meer informatie
CSI Renovatie
Fort II straat 94
Wommelgem
Meer informatie
Erkend en geregistreerd bedrijf
Daanko BVBA
Kerkstraat 82
Lanaken
Meer informatie
Dakra BVBA
Ninovestraat 72 bus 003
Ronse
Meer informatie
Dakwerken Lemmens Jos
Wulmersumsteenweg 600
Tienen
Meer informatie
De Backer Bjorn
Ganzestraat 102
Geraardsbergen
Meer informatie
De Feyter
Daalstraat 13
Erpe-Mere
Meer informatie
De Mol Nico
Reukenwegel 30
Heusden (Destelbergen)
Meer informatie
De Thuisnatie
Oosterlinckhoflaan 7
Ekeren
Meer informatie
De Vochtfabriek
Mechelbaan 658
Putte
Meer informatie
Dennis Maes
Krekelstraat 11 Bus 3
Lokeren
Meer informatie
Dobbelaere G & B
Hof ter Wallenlaan 13
Merelbeke
Meer informatie
DRJ Ramen en Deuren
Varenstraat 1
Zottegem
Meer informatie
DWtechnics
Bergstraat 23
De Klinge
Meer informatie
E & I Construct (Dakwerken)
Amandus Geenenlaan 7
Deurne
Meer informatie
EHT Realisation
Lenterik 26
Vilvoorde
Meer informatie
Fabrikage
Nieuwstraat 5
Wevelgem
Meer informatie
Fikst
Langestraat 64
Ternat
Meer informatie
FM Protec, Viane Verbouwing en Verbouwingswerken, Renovatiewerken, Vochtbestrijding, Plaatsen van gyprocwanden, Gratis vocht diagnose , Vochtbestrijding, Opstijgend vocht, Gevelrenovatie, Oplossing voor vochtproblemen, Binnenwerken, kelderafdichting,  Problemen tegen vocht oplossen, Vocht in huis tegen gaan en Schimmels en vocht problemen in Viane, Oost-Vlaanderen.
FM Protec
Beverstraat 33
Viane
Meer informatie
Gerhans
Wijerstraat 131
Spalbeek
Meer informatie
GioDes Algemene Dak- en Renovatiewerken
Graafjanstraat 31
Boekhoute (Assenede)
Meer informatie
Glenn van Rompeay
Hulshoutsesteenweg 65
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Goyens-Eerlings BV
Koningin Astridlaan 28
Maaseik
Meer informatie
Group MDS
Meerskant 159
Zele
Meer informatie
Gunther De Klusser
Lambroeckstraat 81
Dendermonde
Meer informatie
H.E.M. BVBA
Vaartstraat 171
Grimbergen
Meer informatie
Hajji Company
Autolei 157
Wommelgem
Meer informatie
Heyco
Onderwijslaan 11 Bus 2
Genk
Meer informatie
Hk2000
Nieuwedreef 42
Merksem
Meer informatie
Home Touch
Gaston Devoswijk 3
Grimbergen
Meer informatie
Hoste Concept
Krekelmotestraat 58
Izegem
Meer informatie
Hout-, bouw- en renovatiewerken Bart Rosseel
Staakmolenstraat 28
Sint-Eloois-Vijve
Meer informatie
Houtskeletbouw Devos BV
Frankrijklaan 45
Poperinge
Meer informatie
Huys Renovaties
Nijverheidsstraat 6/A
Pinte
Meer informatie
Ideal Home De Panne
Kasteelstraat 46
De Panne
Meer informatie
In ' t Wit
Kauwstraat 72
Sint-Lievens-Esse
Meer informatie
Professioneel klusbedrijf Javo Karweiwerken BV in Rijkevorsel Antwerpen Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Antwerpen? Dan bent u bij Javo Karweiwerken BV in Rijkevorsel aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor bouwen en verbouwen voor uw project. Zo kunt u onder meer een beroep doen op ons betrouwbaar klussenbedrijf en onze metselaars en rioleringswerkers voor uw kleine klinkerwerken, het renoveren van douches, renoveren van nieuwbouw, renoveren van ruwbouw, plaatsen van tegelwanden en het plaatsen van vloeren tegel. Met Javo Karweiwerken bent u verzekerd van een tot in detail perfect afgewerkt project! Professioneel klusbedrijf in Antwerpen Bij Javo Karweiwerken zijn we gespecialiseerd in klussen en met jarenlange ervaring hebben we dan ook een ruime kring tevreden klanten. Er is geen klus te gek voor ons team, en geen klus te groot of te klein. Alle karweiwerken die u heeft gepland of op de plank heeft liggen, maar waar u nog geen tijd voor heeft gehad, voeren we graag voor u uit. Volledig naar uw wens en visie, snel, accuraat en met een uitstekende service. Mogen we u eens meer vertellen over onze ervaring en u onze realisaties van klusprojecten laten zien? Neem dan eenvoudig contact met ons op.  Onze diensten en services vanuit Rijkevorsel Klantgericht werken, gegarandeerde resultaten en een zeer hoge service, dat is waar Javo Karweiwerken voor staat. We staan bekend als een betrouwbaar klussenbedrijf en werken in de groot regio Antwerpen en komen graag bij u langs om uw klus(sen) met u door te nemen. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor onze diensten en services: Professioneel klusbedrijf Metselaar Rioleringswerker Kleine klinkerwerken Renoveren van douches Renoveren van nieuwbouw Renoveren van ruwbouw Plaatsen van tegelwanden Plaatsen van vloeren tegel Javo is de echte renovatiespecialist Bij Javo Karweiwerken weten we wat plannen, aanpakken en maatwerk opleveren inhoudt! We zijn expert in renovaties, door onze kennis en kunde in alle fasen van een renovatie. Zo voeren we moeiteloos en met perfectie (gedeeltelijke) afbraakwerken uit om vervolgens uw visie op te bouwen. Stap voor stap, volledig volgens een duidelijke en accurate planning wordt uw droom werkelijkheid. Van het omtoveren van een oude woning in uw droomwoning tot het volledig vernieuwen van uw badkamer, keuken, zolder of welke ruimte in uw woning of pand dan ook. Met Javo Karweiwerken ontvangt u een resultaat wat tot in detail afgestemd is op uw visie en wensen. Mogen we u hier eens meer over vertellen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Javo Karweiwerken Bv
Zoggebeekweg 29
Rijkevorsel
Meer informatie
Jockx
Varenbergstraat 6
Glabbeek
Meer informatie
Jovol Renovaties
Trekschurenstraat 192
Hasselt
Meer informatie
Jud Bouw Dakwerken en Totaalprojecten
Ernest Claesstraat 113
Scherpenheuvel-Zichem
Meer informatie
JW Klusjesman
Steenweg op Elingen 11
Pepingen
Meer informatie
K.W.V.S. BVBA
Provinciestraat 43
Duffel
Meer informatie
Karweien Moenaert
Houtzagerij 19
Maldegem
Meer informatie
Kenneth Vanwijnsberghe in Kruisem, voor totaalrenovaties op maat; van keukens tot dakwerken Is uw woning toe aan een verbouwing? Maak dan snel een afspraak met Kenneth Vanwijnsberghe uit Kruisem; uw specialist in totaalrenovaties. U kunt bij ons terecht voor elke verbouwing naar wens. Zo kunt u ons inschakelen voor een keukenrenovatie, een modernisering van uw badkamer, maar ook binnenvloeren leggen en buitenvloeren leggen behoort tot de mogelijkheden. Van nieuwbouwprojecten tot stenen vloeren laten plaatsen; wij zijn van alle markten thuis. Bovendien, kunt u door ons ook uw nieuwe dakconstructies laten plaatsen. Het team van Kenneth Vanwijnsberghe staat klaar om u van dienst te zijn. Totaalrenovaties op maat vanuit Kruisem Een verbouwing in huis kan u flink wat kopzorgen opleveren. Het uitkiezen van geschikte partijen, prijsonderhandelingen en de communicatie met verschillende aannemers kosten u veel tijd. Bij Kenneth Vanwijnsberghe, zorgen we voor een zorgvuldig geplande renovatie, waarbij we onze gemaakte afspraken stipt op tijd nakomen. Omdat wij een breed dienstenpakket aanbieden, heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien garanderen wij kwaliteit tegen een eerlijke prijs.  Uw ervaren bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen Wilt u een professional die gedetailleerd werk levert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren al onze projecten uit met materialen van de beste kwaliteit en werken met hart en ziel aan een excellente afwerking van uw opdracht. Of het nu om het plaatsen van nieuw badkamermeubilair gaat, of een compleet nieuw dak; elke opdracht is bespreekbaar. Hierbij voorzien we u altijd van een deskundig advies en denken met u mee in oplossingen, passend bij uw wensen en ideeën. Wij gaan graag met u om de tafel om uw project verder te bespreken. Informeer naar een vrijblijvende offerte Is de ruwbouw gerealiseerd van uw nieuwbouwwoning of is uw keuken van uw bestaande woning aan vernieuwing toe? Voor elke opdracht staat onze ervaren vakmannen klaar om uw wensen te verwezenlijken. Vraagt u gerust vast een vrijblijvende offerte bij ons aan, zo krijgt u een goed idee van onze prijzen. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaalrenovaties Keukenrenovatie Nieuwbouwprojecten Binnenvloeren leggen Buitenvloeren leggen Stenen vloeren laten plaatsen Dakconstructies laten plaatsen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u extra informatie? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Kenneth Vanwijnsberghe
Duifhuisstraat 16
Kruisem
Meer informatie
KH-Painting
Rijselstraat 37/21
Roeselare
Meer informatie
Kluski
Graatakker 137/6
Turnhout
Meer informatie
Lavens BVBA
Kruisekestraat 391
Wervik
Meer informatie
LC Worx BV
Sint-Odilialaan 74A
Hamont-Achel
Meer informatie
Een nieuw dak aanleggen en diverse andere klussen zijn voor Legacy Construct uit Gent geen probleem Legacy Construct uit Gent staat bekend om het fantastische werk dat zij afleveren. Het maakt niet uit welke klus u aan ze uitbesteedt, een prachtig resultaat is gegarandeerd. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in daken: EPDM dakwerken, nieuw dak aanleggen, dak vervangen, dakgoot vervangen en ga zo maar door. Ook hebben zij veel ervaring met het werken met gyproc, voor het plaatsen gyproc tegen hellend dak en het plaatsen gyproc scheidingswanden kunt u prima bij ze terecht. Daarnaast belt u bij ze aan voor het aanleggen van opritten en het aanleggen van terrassen en tenslotte kunnen zij ingeschakeld worden voor het renoveren van badkamers. Ruim dienstenaanbod van Legacy Construct Het team van Legacy Construct in Gent is ervaren, enthousiast en staat altijd klaar om nieuwe klussen aan te pakken. Iedereen die op zoek is naar professioneel vakmanschap gaat naar ze toe. Dit kan voor onder andere Nieuw dak aanleggen EPDM dakwerken Dak vervangen Dakgoot vervangen Plaatsen gyproc tegen hellend dak  Plaatsen gyproc scheidingswanden Aanleggen van opritten Aanleggen van terrassen Renoveren van badkamers Gyproc-gipsplaten: veelzijdig en voordelig Wilt u verbouwen, maar weet u nog niet welk materiaal u daarvoor het beste kan gebruiken? Denk dan eens aan gyproc-gipsplaten. Het gebruik hiervan kent namelijk vele voordelen. Zo heeft het een lange levensduur, is het recyclebaar, snel en eenvoudig te plaatsen, geluiddempend en draagt het bij aan een gezond leefklimaat. Om dit mooie plaatje helemaal af te maken laat u de mensen van Legacy Construct uit Gent de gyproc voor u plaatsen, dan weet u zeker dat het goed gedaan wordt. Nieuw dak aanleggen in de regio Gent Het dak van uw woning beschermt u en uw huis tegen weersinvloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk dat u een sterk en stevig dak boven uw hoofd heeft. Er zijn verschillende redenen om een nieuw dak aan te laten leggen. Het kan zijn dat uw huidige dak flink beschadigd is door ouderdom, storm of brand, maar het kan ook zijn dat u bent uitgekeken op uw oude dak. Wat de reden ook is, Legacy Construct uit Gent kan uw nieuwe dak voor u plaatsen.  Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact op met Legacy Construct uit Gent. U kunt ook het contactformulier invullen.
Legacy Construct
Ottergemsesteenweg 71
Gent
Meer informatie
Leysen & Co
Geelsebaan 84
Laakdal
Meer informatie
Loodgieter Wim
De Neufstraat 41
Deurne
Meer informatie
Lyma Sanitair
Brouwerijstraat 4
Oudenburg
Meer informatie
M Projecten
Fodderiestraat 4
Hoboken (Antwerpen)
Meer informatie
M Projects
Truyenbosstraat 7
Meldert
Meer informatie
Mahtis & Co
Sint-Rochusstraat 67
Deurne
Meer informatie
Mak Bouw BVBA
Meigoorstraat 1
Koersel
Meer informatie
Ga naar Marcinmat in Deurne als u op zoek bent naar een professionele onderaannemer in Antwerpen Al jarenlang is Marcinmat uit Deurne een begrip in de aannemerswereld. Onze waarden als klanttevredenheid en punctualiteit maken ons een geliefde samenwerkingspartner. Wij kunnen ingeschakeld worden voor de ruwbouw en renovatie van woningen. Onze professionele onderaannemer heeft zich gespecialiseerd in onder andere de ruwbouw van huizen, de ruwbouw van appartementen en de ruwbouw voor nieuwbouw. Daarnaast is ons team ervaren met isolatiewerken als de isolatie voor nieuwbouw. Ten slotte bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitvoeren van metselwerken en de renovatie gevelsteen. Diensten van onze professionele onderaannemer in Deurne Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij de vakmensen van Marcinmat uit Deurne. Met veel plezier nemen wij allerhande aannemersklussen voor u uit handen. Een greep uit ons aanbod Professionele onderaannemer Ruwbouw van huizen Ruwbouw van appartementen Ruwbouw voor nieuwbouw Isolatie voor nieuwbouw Renovatie van woningen Metselwerken Ruwbouw Renovatie gevelsteen Isolatiewerken Een aangenaam binnenklimaat in Antwerpen is nu mogelijk Dankzij de professionals van Marcinmat uit Deurne is een constant klimaat in uw woning dichter bij dan gedacht. Wij kunnen namelijk uw woning van top tot teen voor u isoleren . Zo blijft uw woning in de winter lekker warm, en in de zomer lekker koel. Dit heeft niet alleen effect op uw gemoed, ook uw portemonnee wordt er blij van. Het isoleren van uw woning zorgt namelijk voor lagere stookkosten in de winter, en in de zomer hoeft de airconditioning minder snel aan. Genoeg voordelen dus om gelijk contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen. Een stevige basis van uw woning begint bij de ruwbouw Als mensen houden we graag het einddoel voor ogen, waarbij we soms vergeten dat we voor een goed resultaat ook onze aandacht bij het begin moeten houden. Wanneer u al helemaal voor u ziet dat u in het huis of appartement van uw dromen woont, vergeet dan niet dat dit staat of valt met de kwaliteit van de ruwbouw van uw woning. Om tot een goed resultaat te komen, neemt het team van Marcinmat uit Deurne graag de ruwbouw van uw huizen, appartementen en nieuwbouw van u over. Wij zorgen voor een stevige basis, en u mag daarna gaan genieten van het eindresultaat. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Marcinmat uit Deurne. U kunt ook het contactformulier invullen.
Marcinmat
Kerkeveldlaan 41 bus 23
Deurne
Meer informatie
Marek Bouw
Schomstraat 6
Berchem
Meer informatie
Marnick Beernaert in Lichtervelde, expert in totaalrenovaties aan woningen en nieuwbouwprojecten Heeft u renovatieplannen of de bouw van uw nieuwbouwwoning in de planning? Neem dan snel contact op met Marnick Beernaert uit Lichtervelde. Wij zijn uw deskundige partner in totaalrenovaties aan woningen op maat. Van een eenmalige opdracht tot complete nieuwbouwprojecten, ons ervaren team realiseert uw gehele project van a tot z. Naast ruwbouw, kunt u ons ook inschakelen voor uw betonafsluitingen en beton herstellingen, het plaatsen van gevelbekleding, de isolatie van gevels of bijvoorbeeld het vernieuwen van gevels. Ook uw tuin pakken we gelijk mee; zo komen wij opritten aanleggen en terrassen aanleggen naar wens. Van stenen vloeren leggen, badkamers en keukens tot uw complete nieuwbouw; het team van Marnick Beernaert staat klaar om u van dienst te zijn. Totaalrenovaties aan woningen vanuit Lichtervelde Wanneer u gaat renoveren, kan dit best de nodige spanning met zich meebrengen. Bij Marnick Beernaert, doen we er alles aan om voor u een zorgeloze renovatie te realiseren. Van tevoren maken we heldere afspraken over uw wensen en het beschikbare budget. Tijdens de uitvoering, houden we ons stipt aan onze afspraken en zorgen we voor een tijdige oplevering. Onze ervaren vakmensen werken met passie aan uw project en zorgen voor een excellente afwerking. Door gebruikmaking van kwalitatieve materialen, zorgen wij voor een duurzaam resultaat, waar u weer jarenlang van geniet. Informeert u gerust vast naar onze marktconforme prijzen. Nieuwbouw specialist in West-Vlaanderen Beschikt u over een kavel en zijn de bouwtekeningen van de architect gereed? Dan gaan we graag voor u van start met de bouw van uw droomhuis. Als specialist in nieuwbouwprojecten , zorgen we voor een perfecte afronding van het totale traject. Vanaf de grondwerken, de aanleg van de riolering en fundering, tot en met de plaatsing van het dak; uw nieuwe woning wordt wind- en waterdicht opgeleverd. Is de ruwbouw eenmaal gerealiseerd? dan kunt u ons vervolgens inschakelen voor de afbouwfase binnenshuis. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook inzetbaar voor al uw losse karweien Heeft u een nieuw terras, oprit of bijvoorbeeld een betonafsluiting nodig?  Ook dan staat ons team klaar om voor u aan de slag te gaan. Voor grote en kleine projecten, particulieren en bedrijven, elke opdracht is bespreekbaar . Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Nieuwbouwprojecten Totaalrenovaties aan woningen Stenen vloeren leggen Opritten aanleggen Terrassen aanleggen Betonafsluitingen Gevelbekleding Isolatie van gevels Vernieuwen van gevels Beton herstellingen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Marnick Beernaert
Weststraat 54a
Lichtervelde
Meer informatie
Namfon
Veldeke 25
Zaventem
Meer informatie
NNB Construct
Vlasbloem 66
Sint-Jan-in-Eremo
Meer informatie
Nomadswork
Timmerik 2
Herent
Meer informatie
Onyx Projects
Wissenboslaan 11
Hoboken
Meer informatie
P&O Renovatie
Terlindenhofstraat 9
Merksem
Meer informatie
P&T Algemene Bouwwerken
Duivenhokstraat 25
Oostende
Meer informatie
Pandelaere Kevin
Industriepark De Bruwaan 27I
Bevere (Oudenaarde)
Meer informatie
Pavlov BV
Sint-jorislaan 104
Herk-de-stad
Meer informatie
Plets Renovatieteam in Koekelare, professioneel renovatiebedrijf voor al uw verbouwingen naar wens Bent u op zoek naar een deskundig bouwbedrijf met een breed pakket aan renovatie diensten? Maak dan meteen een afspraak met Plets Renovatieteam uit Koekelare. Als professioneel renovatiebedrijf verzorgen wij al uw algemene bouwwerken op maat. Zo kunt u door ons de volledige ruwbouw van woningen laten uitvoeren, maar ook kleine verbouwingswerken zoals bijvoorbeeld uw bestrating laten leggen. Onze metselaar in de buurt, gevelbekleding specialist en professionele voeger, staan klaar om u van dienst te zijn met al uw renovatieprojecten. Professioneel renovatiebedrijf uit Koekelare Of u nu werkzaam bent als projectontwikkelaar of zelfstandig een woning bezit; zowel particulieren als bedrijven zijn welkom gebruik te maken van onze expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij uw ruwbouw, bestrating en gevelbekleding tot in details voor u af te werken. Wij voeren elke opdracht uit met de uiterste nauwkeurigheid en maken gebruik van kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat. Van tevoren bespreken we uw wensen uitvoerig met u door en voorzien u van een deskundig advies. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgave. Ruwbouw expert in de regio West-Vlaanderen Heeft u net een kavel gekocht voor het bouwen van uw woning? Dan kunt u van start met de bouwtekeningen voor uw huis. De ruwbouw vormt vervolgens het fundament van uw prachtige pand. De fundering, muren, vloeren en het dak worden door ons wind- en waterdicht opgeleverd, geheel volgens de tekeningen van de architect. Wij werken efficiënt en maken een heldere planning, waarbij we ons stipt aan onze afspraken houden. Zo weet u van tevoren goed waar u aan toe bent. Ook voor het vakkundig bekleden van gevels Met gevelbekleding kunt u een pak energie besparen. Bovendien ziet uw woning er direct mooi afgewerkt uit. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Professioneel renovatiebedrijf Renovatie diensten Algemene bouwwerken Metselaar in de buurt Gevelbekleding specialist Bestrating laten leggen Ruwbouw van woningen Kleine verbouwingswerken Professionele voeger Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Plets Renovatieteam
Zuidstraat 3
Koekelare
Meer informatie
Installatie van ramen en deuren door de specialisten van Prohouse BV in Deurne Antwerpen Bent u op zoek naar een installatie specialist voor uw ramen en deuren? Dan bent u bij Prohouse BV in Deurne aan het juiste adres. Ons team is gespecialiseerd in alle vormen en maten ramen, deuren en toebehoren! Reken op ons voor de perfecte installatie van Pvc ramen, Pvc deuren, aluminium ramen, aluminium deuren, houten deuren, houten ramen, rolluiken, schuifdeuren tot vliegenramen aan toe. Kortom, zoekt u een ervaren en gepassioneerde vakman voor de installatie van ramen in de groot regio Antwerpen? Neem dan snel eens contact met ons op. Bij Prohouse BV helpen we u graag verder en staan we garant voor een droomresultaat. Installatie van ramen door de specialist in Deurne Prohouse staat voor kwaliteit in de bouwsector. Wij hebben een groot aanbod in deuren, ramen, rolluiken en poorten voor woningen en bedrijven. U kunt voor professionele installatie altijd een beroep op ons doen. Het installeren van de juiste ramen in uw woning of pand is een belangrijk onderdeel om uw wooncomfort te verhogen en uw woning of pand de juiste uitstraling te geven die u graag wenst. Al onze diensten zijn maatwerk en detailwerk. Of het gaat om een gebouw met vele appartementen of een klassieke boerderijwoning , u heeft ramen nodig die perfect passen. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw wensen samen met u door te nemen en de nodige opmetingen te doen. Vervolgens brengen we u een offerte op maat uit en staat ons team klaar voor de perfecte installatie van de perfect passende ramen .  Onze diensten en services vanuit Antwerpen We nodigen u van harte uit een kijkje te nemen naar ons fotoalbum met realisaties. Geniet bij het zien van onze geleverde werken, doe inspiratie op en neem contact met ons op als we ook u verder mogen helpen met de installatie van:  Pvc ramen Pvc deuren Aluminium ramen Aluminium deuren Houten deuren Houten ramen Rolluiken Schuifdeuren Vliegenramen Installatie van ramen Met Prohouse kiest u voor kwaliteit en maatwerk Kiest u voor Prohouse BV dan kiest u voor kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid. Ons streven is uw volledige tevredenheid en onze garantie is onze ervaring en vakkennis. Neem bijvoorbeeld vliegenramen, muggenhorren en muggenramen, deze houden die vervelende beestjes buiten wanneer uw ramen en deuren open staan. Het plaatsen van deze ramen en horren is puur maatwerk! We zorgen ervoor dat onze vliegenramen en muggenhorren perfect passen op al uw reeds bestaande of nieuw te installeren ramen, deuren en schuifdeuren . Een specialistisch detailwerk, maar er is geen raam of deur die we niet van een perfect passend vliegenraam kunnen voorzien. Vraag eens naar onze ramen en horren, onze specialisten leggen u graag de verschillende types en mogelijkheden uit. Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Prohouse BV
Jan Welterslaan 47a
Deurne
Meer informatie
Projecten Rob Wens
Wijngaardstraat 31
Westmalle (Malle)
Meer informatie
PTZ Construct
Geraardsbergsesteenweg 11
Sint-Pieters-Kapelle
Meer informatie
R & L Dakwerken
Parkstraat 5/5
Overpelt
Meer informatie
Reliano
Veldstraat 3
Olen
Meer informatie
Reno Krm
De Bruynlaan 158
Wilrijk
Meer informatie
Renoba
Kerkhofstraat 25
Schelle
Meer informatie
Renogyp
Molenstraat 144
Wondelgem (Gent)
Meer informatie
Ga naar Renoprofs in Harelbeke voor complete woningrenovaties en verbouwingen in West-Vlaanderen  Bij Renoprofs in Harelbeke leveren we maatwerk renovaties groot project, maar ook voor kleinere projecten bent u bij ons steeds aan het juiste adres. Wij zetten ons graag in voor complete woningrenovaties en verbouwingen, maar ook voor deelklussen steken wij de handen uit de mouwen. Onze expert binnen buitenschrijnwerk en gevelbekleding kan tevens ingeschakeld worden als decoratieve verftechnieken specialist. Ideaal voor het uitvoeren van professionele gyprocwerken en het schilderen van gevels en buitenmuren. Ook hebben wij professionals in dienst voor het uitvoeren van maatwerk schrijnwerk en timmerwerk. Tenslotte zit u voor dakbedekking met hoogwaardige materialen en dakreparatie bij lekkages en isolatie bij ons altijd goed. Onze zeer complete woningrenovaties en verbouwingen Al vele jaren zorgt het team van Renoprofs uit Harelbeke met veel plezier voor een verhoging van het woongenot van zowel nieuwe als vaste klanten. Wij houden daarbij klantvriendelijkheid en klanttevredenheid altijd goed in het oog, zodat u krijgt waar u om gevraagd heeft. Een greep uit ons uitgebreide dienstenaanbod Complete woningrenovaties en verbouwingen Maatwerk renovaties groot project Dakbedekking met hoogwaardige materialen Dakreparatie bij lekkages en isolatie Professionele gyprocwerken Schilderen van gevels en buitenmuren Expert binnen buitenschrijnwerk en gevelbekleding Maatwerk schrijnwerk en timmerwerk Decoratieve verftechnieken specialist Ook voor stevige en betrouwbare daken in West-Vlaanderen Om optimaal te kunnen genieten van uw woning is het van belang dat u zich er veilig kan voelen. Een goed dak boven uw hoofd zorgt zowel letterlijk als figuurlijk voor bescherming van buitenaf. Wij van Renoprofs uit Harelbeke gunnen iedereen dit veilige gevoel, en dat is dan ook de reden dat wij ons hebben gespecialiseerd in het uitvoeren van alle soorten dakklussen. U kunt bij ons terecht voor alles van dakbedekking met hoogwaardige materialen tot dakreparaties bij lekkages en isolatie. Elk schilderproject in Harelbeke, binnen en buiten, nemen wij aan Of u nu houdt van een kleurrijke uitstraling van uw woning, of dat u liever kiest voor neutralere kleuren, al uw schilderwerken in Harelbeke en omgeving kunt u met een gerust hart overlaten aan de ervaren vakmensen van Renoprofs. Dankzij onze jarenlange ervaring, die wij combineren met het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en producten, kunnen wij u steeds een fantastisch resultaat garanderen. Onze schilders gaan zowel binnen als buiten graag voor u aan de slag. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Renoprofs in Harelbeke. U kunt ook het contactformulier invullen.
Renoprofs
Haringstraat 29 A
Harelbeke
Meer informatie
Renosousa
Roskamstraat 5
Oud-turnhout
Meer informatie
Renov 5
Heistraat 167
Wilrijk
Meer informatie
Renovanclean
Obterrestraat 3
Proven
Meer informatie
Renovatie MH
Park Nieuwen Hove 88
Tienen
Meer informatie
Renovatiewerken MPLA
Kouterlosstraat 21
Deinze
Meer informatie
Rm Concepts BVBA
Klinkaardstraat 182
Kapellen
Meer informatie
Roggen Eddy
Oorsprongstraat 114
Borgloon
Meer informatie
RSBT BV in Overijse uw aannemer in ruwbouw, specialist in HVAC en expert in het plaatsen van vloerverwarming Bent u op zoek naar een aannemer, verwarmingsspecialist en erkende elektricien? Lees dan snel verder over RSBT BV in Overijse. Reken op onze expertise, ervaring, vakmanschap en passie voor perfecte installatie en bouwwerken. We zijn breed gespecialiseerd en kunnen u hierdoor een scala aan diensten aanbieden. Doe een beroep op onze diensten als aannemer met ervaring in ruwbouw, waaronder gevelmetselwerk nieuwbouw, voegen repareren en uitbouw en opbouw nieuwbouwwoningen. Onze ervaren verwarmingsinstallateurs staan klaar voor het plaatsen van vloerverwarming en uw sanitair. Erkende elektricien gezocht voor elektrische laadpaal installeren, thuisbatterij met zonnepanelen of elektriciteit installatie nieuwbouw? Ook die vindt u bij RSBT BV, want we bieden u graag de mogelijkheid tot een totaalpakket aan.  Over RSBT BV in Overijse RSBT BV in Overijse is een ervaren en dynamische onderneming. We staan voor detailwerk en maatwerk, ongeacht de grootte van de klus. Ons team is allround opgeleid en gecertificeerd, hierdoor kunnen we u de garantie van technisch hoogstaande werken aanbieden. Reken op ons vakmanschap en neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie, advies en voor het maken van een afspraak. We voorzien u van een offerte op maat en plan van aanpak na het doornemen van uw project, uw wensen, behoeften en budget.   Plaatsen van vloerverwarming en sanitair Onze HVAC-specialisten staan klaar om u verder te helpen met alle installaties omtrent klimaatregeling en sanitair. Kies voor de juiste plaatsing van vloerverwarming door het inzetten van onze experts en u bent verzekerd van duurzaamheid. Laat ons ook meedenken naar slimme oplossingen en uw wooncomfort te verhogen, terwijl uw energienota verlaagd wordt. Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Heeft u acute nood aan uw installatie of verwarming? Bel dan direct. We zijn voor noodsituaties 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.  Onze diensten en services vanuit Vlaams-Brabant Welkom bij RSBT BV, uw partner voor (ver)bouw, elektra en installatieprojecten in Overijse. We staan vanuit Vlaams-Brabant klaar om u verder te helpen met raad en daad en bieden u maatwerk en detailwerk voor al onze diensten en services, waaronder: Aannemer met ervaring in ruwbouw Gevelmetselwerk nieuwbouw Voegen repareren Plaatsen van vloerverwarming Ervaren verwarmingsinstallateur Elektrische laadpaal installeren Uitbouw en opbouw nieuwbouwwoning Thuisbatterij met zonnepanelen Elektriciteit installatie nieuwbouw Erkende elektricien gezocht Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
RSBT BV
Vriendschapsstraat 32
Overijse
Meer informatie
Ruben Poetsbedrijf BV
Nedersteenberg 5
Aalst
Meer informatie
S.G.C. Bvba
Doelstraat 140
Berlaar
Meer informatie
Sany-Metal
Noordstraat 53
Maasmechelen
Meer informatie
Schilderwerken Caractère
Steenstraat 37
Koolskamp (Ardooie)
Meer informatie
Schilderwerken Léjonas
Wouwerstraat 15
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Siduruc Mihail
August Beernaertstraat 9
De Haan
Meer informatie
Slaets Jozef BV in Ham, vakkundige renovatieprojecten van a tot z, tuinhuizen, aanbouw en nieuwbouw Bent u op zoek naar een professional in totaal bouwen? Maak dan een afspraak met Slaets Jozef BV in Ham. Wij verzorgen op vakkundige wijze uw totaalproject verbouwen, bijbouwen en alle soorten sleutel op de deur projecten. Of u nu een nieuwe woning of appartement wilt laten bouwen, wij zorgen voor een droomwoning naar wens en geheel op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuwe aanbouw van A tot Z, ruwbouw opdrachten en renovatieprojecten van A tot Z. Kortom, voor een ervaren totaalaannemer in bouwen en verbouwen met een breed scala aan diensten, bent u welkom bij Slaets Jozef BV. Waarom Slaets Jozef BV uit Ham? Als professional in de bouwsector, hebben wij jarenlange ervaring op de teller staan. Wij garanderen u vakwerk tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij onze opdrachten houden we ons aan een strakke planning en tijdige oplevering van uw project. Hierbij zijn wij inzetbaar voor de realisatie van uw nieuwbouw , bijbouw en renovatie. Voorafgaand aan de opdracht bespreken we uw wensen en zorgen vervolgens voor de complete verbouwing of nieuwbouw van A tot Z. Van de voorbereiding tot een gedetailleerde afwerking, alles wordt door ons tot in de puntjes voor u verzorgd. Renovatieprojecten van A tot Z provincie Limburg Heeft u plannen uw woning te moderniseren? Dan staan wij klaar om u te helpen met het volledige traject. Vanaf het afbreken van muren en wanden tot het opnieuw opbouwen. Hierbij horen bijvoorbeeld ook de elektriciteitswerken en het, indien gewenst, plaatsen van isolatiematerialen. Tijdens de gehele renovatie heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien kunnen wij de werken perfect op elkaar afstemmen, waardoor geen onnodige vertraging ontstaat. Wij vertellen u graag meer over onze totaalrenovaties in een persoonlijk gesprek. Breed pakket aan diensten Dankzij ons gevarieerde dienstenaanbod, kunnen wij ook uw nieuwe tuinhuis op maat maken in elke denkbare houtsoort of uw binnenschrijnwerk voor u uitvoeren. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaal bouwen Totaalproject verbouwen Bijbouwen Sleutel op de deur Nieuwe woning of appartement Aanbouw van a tot z Renovatieprojecten van a tot z Ruwbouw Totaal aannemer Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Slaets Jozef BV
Wasseven 65
Ham
Meer informatie
Smeets Renovatie
Kortestraat 2
Westende
Meer informatie
Stuckers BVBA
Pierre Van Gehuchtenstraat
Antwerpen
Meer informatie
Stukadoor Manu
Lareveenstraat 55
Zemst
Meer informatie
TC-Verwarming
De Tomermaat 79
Braschaat
Meer informatie
Team Taelman
Briel 104
Smeetlede
Meer informatie
TH Easy Construct
Hasseltsesteenweg 25
Sint-Truiden
Meer informatie
Top Quality Renovations
Engelse Wandeling(Kor) 44
Kortrijk
Meer informatie
Totalworx BVBA
Sint-odilialaan 74A
Hamont-Achel
Meer informatie
Uprising Projects
Assenedesteenweg 50/102
Zelzate
Meer informatie
Valbusko - Renotrap
Terlicht 25
Kerksken (Haaltert)
Meer informatie
Van de Locht BVBA
Polderstraat 70a
Wuustwezel
Meer informatie
Van Gompel N.V.
Sint-Amandinastraat 35/1
Leopoldsburg
Meer informatie
Van Thillo Luc
Berchemhofstraat 18-1
Berchem
Meer informatie
Vawe Construct
Montenaken 161
Rillaar
Meer informatie
VDFD GROUP
Bollestraat 83
Torhout
Meer informatie
VDM Electrics
Dorpsstraat 33
Oostduinkerke
Meer informatie
Veltmans Renovatie BV
Testeltsebaan 28
Messelbroek
Meer informatie
Verstraeten Pleister en Tegelwerken
Doornstraat 48
Serskamp (Wichelen)
Meer informatie
Vicenzo Innovations
Staatsbaan 120/b
Zulte
Meer informatie
Vloerwerken Tuerlinckx
Langestraat 142
Rillaar
Meer informatie
WE DA BVBA
Hobbelweg 29
Vosselaar
Meer informatie
Winkeler Bv.
Doornenlaan 18
Kapellen
Meer informatie
Wouters Renovatiewerken
Pleinstraat 15/4
Heist-op-den-Berg
Meer informatie