ADV Cool/Heat Technics in Eeklo uw HVAC-specialist en partner voor installaties warmtepompen Bent u op zoek naar een specialist op alle gebieden van klimaatregeling? Lees dan snel verder over ADV Cool/Heat Technics in Eeklo . Met jarenlange ervaring, de beste technieken en een diepe passie voor ons vakgebied bieden we u professionele airco installateurs die klaarstaan voor alle installaties warmtepompen, herstellingen en advies over warmtepompen en energie-efficiëntie. Voor de installatie van warmtepompboilers, airco installatie voor particulieren, airco installaties voor bedrijven, het plaatsen van vloerverwarming, kwaliteit diepvries installaties en een pakket compleet koelinstallaties bent u bij ADV Cool/Heat Technics aan het juiste adres. Over ADV Cool/Heat Technics in Eeklo ADV Cool/Heat is een koeltechnisch gecertificeerd bedrijf gevestigd in Eeklo. Met zijn 25 jaar ervaring in de koeltechnische sector staan we garant voor kwaliteit en een hoge afwerkingsgraad voor al uw installatie behoeften . Graag staan we u bij om samen tot een oplossing op maat te komen. U kunt bij ons terecht voor al uw koel en vries installaties, uw airconditioning, warmtepompen en ventilatie-installaties. Dienst en service na verkoop staat centraal in onze dienstverlening, want uw installaties moeten bedrijfszeker zijn en goed onderhouden worden. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en voor een offerte op maat. Installaties warmtepompen in Oost-Vlaanderen Voor al uw installaties van warmtepompen rekent u op ons team. We staan in voor uw verwarming en koeling zodat u geen koud hoeft te lijden in de winter en brengen slimme oplossingen voor verkoeling van uw woning. Dit alles met een oog op een beter wooncomfort en een lagere energienota. Hiernaast zijn we ook dé specialist in verwarming van uw zwembad. Wenst u advies op maat, maak dan eenvoudig een afspraak met onze specialisten. We vertellen u graag meer over onze diensten en services voor warmtepompen.  Wat mogen we voor u betekenen? Bent u benieuwd naar ons vakmanschap in beeld? Neem dan direct een kijkje naar onze fotogalerij waar u kunt genieten van een greep uit onze realisaties . U kunt dagelijks bij ons terecht en voor noodgevallen zijn we 24 uur per dag bereiken. Bij ADV Cool/Heat Technics vindt u de beste: Professionele airco installateur Installaties warmtepompen Warmtepompen en energie-efficiëntie Installatie van warmtepompboilers Airco installatie voor particulieren Airco installaties voor bedrijven Plaatsen van vloerverwarming Kwaliteit diepvries installaties Compleet koelinstallaties Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
ADV Cool/Heat Technics
Zandvleuge 3 bus 1
Eeklo
Meer informatie
ClimaX.be
Keiberg 25
Lede
Meer informatie
Multi Installatie Techniek CommV in Hofstade, van koelcellen installeren tot laadpalen en zonnepanelen  Heeft u plannen een nieuwe cv, airco of koelcel te laten installeren? Maak dan eerst een afspraak met Multi Installatie Techniek CommV uit Hofstade. Ons vakkundige team staat, naast cv en airco-installatie, klaar voor uw zonnepanelen installatie en bijbehorende batterij opslag, het plaatsen van zonneboilers en de installatie van laadpalen. Bij bedrijven komen wij koelcellen installeren, diepvriescellen installeren, koeltogen installeren, koelmeubelen installeren en een koele berging installeren. Kortom, voor alles op het gebied van koelen en verwarmen, bent u bij Multi Installatie Techniek CommV aan het juiste adres. Over Multi Installatie Techniek CommV in Hofstade Bij Multi Installatie Techniek CommV, staan we garant voor de perfecte installatie van uw centraleverwarmingsinstallatie, airco en sanitair. Wij zijn inzetbaar bij zowel nieuwbouwwoningen als bij renovaties en denken ook met u mee in duurzame oplossingen als zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen aan huis. Bij al onze opdrachten zorgen we voor een heldere communicatie en duidelijke offerte. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. Bovendien voorzien we u altijd van een deskundig advies op maat. Bel ons gerust voor een afspraak. Koelcellen installeren in de regio Oost-Vlaanderen Wanneer u als bedrijf een koelcel, koeltoog of bijvoorbeeld een compleet ingerichte koele berging wilt laten plaatsen, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat dit effectief gebeurt. Ons team vakmensen installeert gegarandeerd volgens de regels van de kunst en is altijd bereikbaar voor u, in geval van een technisch mankement. Door onze snelle manier van werken, ondervindt u vrijwel geen hinder van de installatie en kunt u gerust doorgaan met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Ook voor het noodzakelijke onderhoud, staan we klaar om u van dienst te zijn. We vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook voor onderhoud en herstellingen Naast installeren, kunt u ons ook inschakelen voor al het onderhoud en herstellingen aan uw cv, airco, sanitair, warmtepompen of koeltechniek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Koelcellen installeren Diepvriescellen installeren Koeltogen installeren Koelmeubelen installeren Koele berging installeren Zonnepanelen installatie Installatie van laadpalen Batterij opslag Plaatsen van zonneboilers Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Multi Installatie Techniek CommV
Pennebaan 7
Hofstade (Aalst)
Meer informatie
Voor koel en vries installaties, airco's en warmtepompen gaat u steeds naar PK-Cooling BV in Geetbets Bij PK-Cooling BV uit Geetbets hebben ze verstand van koelings-, vries- en warmte oplossingen. Zo kunt u met ze in zee gaan voor de plaatsing van koel en vries installaties. Ook wanneer u een professioneel bedrijf wil inhuren voor de herstellingen van koel en vries apparatuur of het onderhoud van koel en vries apparatuur kunt u vanzelfsprekend bij ze terecht. Is het te warm in huis? Hun ervaren medewerkers kunnen ingeschakeld worden voor het installeren van airco, en tevens voor het onderhoud en herstellingen van airconditioning installaties. Daarnaast zijn ze zeer vaardig in het installeren van warmtepompen, ze kunnen binnen een dag warmtepomp boilers plaatsen. Ten slotte zijn zij beschikbaar voor de verhuur van koel aanhangwagens.  Voor airco’s, warmtepompen, koel en vries installaties in Geetbets Iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk bedrijf gespecialiseerd in diverse installaties gaat langs bij PK-Cooling BV in Geetbets. Een greep uit hun veelzijdige aanbod Koel en vries installaties Herstellingen van koel en vries apparatuur  Onderhoud van koel en vries apparatuur Verhuur van koel aanhangwagens Installeren van airco Airconditioning installaties Installeren van warmtepompen Warmtepomp boilers plaatsen Een zeer efficiënte manier om uw energiekosten te verlagen Warmtepompen zijn steeds meer in trek omdat deze in koudere seizoenen uw huis op een efficiënte manier kunnen verwarmen, en in de warmere seizoenen tevens als airconditioner kunnen dienen. Warmtepompen dragen warmte over van de ene plaats naar de andere. Ze kunnen de warmte uit de lucht of uit de grond halen. Neem contact op met PK-Cooling BV in Geetbets als u meer informatie over warmtepompen wil ontvangen, een warmtepomp wil laten installeren of onderhoud nodig heeft. Voor de verhuur van koelwagens aan particulieren en bedrijven Hebt u als particulier of als bedrijf behoefte aan extra koelmogelijkheden, of moet u zaken vervoeren die koel moeten blijven tijdens het transport? Dan bent u bij PK-Cooling BV in Geetbets aan het juiste adres. Zij hebben diverse formaten koel aanhangwagens te huur, met verschillende extra toebehoren. Alle wagens kunt u zowel per uur als per dag huren. Laat u informeren over de verschillende opties en mogelijkheden, er zal altijd wel een wagen zijn die bij uw situatie past. Neem contact op met PK-Cooling BV in Geetbets voor een antwoord op al uw vragen of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.
PK-Cooling BV
Persoonstraat 4
Geetbets
Meer informatie