Multi Installatie Techniek CommV
Pennebaan 7
Hofstade (Aalst)


Vandaag
overige dagen


Trefwoorden: Koelcellen installeren, Diepvriescellen installeren, Koeltogen installeren, Koelmeubelen installeren, Koele berging installeren, Zonnepanelen installatie, Installatie van laadpalen, Batterij opslag, Plaatsen van zonneboilers

Rubrieken: Airconditioning, Koel- en vriesinstallaties, Koeltechniek, Centrale verwarming-onderhoud en herstellingen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Multi Installatie Techniek CommV in Hofstade, van koelcellen installeren tot laadpalen en zonnepanelen 

Heeft u plannen een nieuwe cv, airco of koelcel te laten installeren? Maak dan eerst een afspraak met Multi Installatie Techniek CommV uit Hofstade. Ons vakkundige team staat, naast cv en airco-installatie, klaar voor uw zonnepanelen installatie en bijbehorende batterij opslag, het plaatsen van zonneboilers en de installatie van laadpalen. Bij bedrijven komen wij koelcellen installeren, diepvriescellen installeren, koeltogen installeren, koelmeubelen installeren en een koele berging installeren. Kortom, voor alles op het gebied van koelen en verwarmen, bent u bij Multi Installatie Techniek CommV aan het juiste adres.

Over Multi Installatie Techniek CommV in Hofstade

Bij Multi Installatie Techniek CommV, staan we garant voor de perfecte installatie van uw centraleverwarmingsinstallatie, airco en sanitair. Wij zijn inzetbaar bij zowel nieuwbouwwoningen als bij renovaties en denken ook met u mee in duurzame oplossingen als zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen aan huis. Bij al onze opdrachten zorgen we voor een heldere communicatie en duidelijke offerte. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. Bovendien voorzien we u altijd van een deskundig advies op maat. Bel ons gerust voor een afspraak.

Koelcellen installeren in de regio Oost-Vlaanderen

Wanneer u als bedrijf een koelcel, koeltoog of bijvoorbeeld een compleet ingerichte koele berging wilt laten plaatsen, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat dit effectief gebeurt. Ons team vakmensen installeert gegarandeerd volgens de regels van de kunst en is altijd bereikbaar voor u, in geval van een technisch mankement. Door onze snelle manier van werken, ondervindt u vrijwel geen hinder van de installatie en kunt u gerust doorgaan met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Ook voor het noodzakelijke onderhoud, staan we klaar om u van dienst te zijn. We vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Ook voor onderhoud en herstellingen

Naast installeren, kunt u ons ook inschakelen voor al het onderhoud en herstellingen aan uw cv, airco, sanitair, warmtepompen of koeltechniek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Koelcellen installeren
  • Diepvriescellen installeren
  • Koeltogen installeren
  • Koelmeubelen installeren
  • Koele berging installeren
  • Zonnepanelen installatie
  • Installatie van laadpalen
  • Batterij opslag
  • Plaatsen van zonneboilers

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Zonnepanelen installatie Hofstade (Aalst), Oost-Vlaanderen