ACR Klimatechniek
Ambachtstraat 1139
Nieuwerkerken
Meer informatie
Alain Humblet
Willem Van Doornyckstraat 19
Haasdonk
Meer informatie
Aqua-Fix
Omer de Vidtslaan 51
Roosdaal
Meer informatie
Baeyens Johan BV
Kuilstraat 105
Erpe-Mere
Meer informatie
Blondeel G. bvba
Hooiwege 30
Sleidinge (Evergem)
Meer informatie
BN Services
Europalaan 21
Hemiksem
Meer informatie
BSS Technics
Frans Buekenhoutstraat 12
Diegem (Machelen)
Meer informatie
Serge Cornelis uit Berlare voor centrale verwarming en sanitaire voorzieningen Zoekt u een betrouwbare installateur voor uw centrale verwarming of vervanging van uw sanitaire voorzieningen? Dan bent u aan het juiste adres bij Serge Cornelis uit Berlare. Het bedrijf is gespecialiseerd in centrale verwarming installatie, sanitair, plaatsen van badkamers, vloerverwarming, plaatsen van airconditioning. De moderne CV-installatie neemt nog weinig plaats in beslag, maar is wel van essentieel belang voor het comfort in uw woning of bedrijfspand. Ook voor sanitair en badkamer projecten kunt u bij Serge Cornelis terecht. Tientallen jaren ervaring in vakgebied Serge Cornelis heeft al tientallen jaren ervaring en zorgt steeds voor de beste oplossing. Dat blijkt al bij het opstellen en gratis aanbieden van de prijsofferte. Het gaat niet alleen om de centrale verwarming maar ook om de vervanging van ketels en branders. Vloerverwarming is in opkomst. Het biedt de mogelijkheid tot het op comfortabele wijze verwarmen van uw binnenruimten. Ook voor onderhoud en depannages is het bedrijf beschikbaar en snel ter plekke om u uit de nood te helpen. Vervangen van stookolie-installatie Installatiebedrijf Serge Cornelis adviseert u over uw wellicht verouderde stookolie-installatie. Dit kan het noodzakelijk maken dat u overschakelt op een duurdere condenserende stookolieketel . Sinds de nieuwe regelgeving is het belangrijk om hierover met het bedrijf contact op te nemen. Nieuwbouw en vervanging is dan een goede optie. Het bedrijf weet welke systemen nog in de markt verkrijgbaar zijn en welke niet. Overschakelen naar aardgas is soms ook een mogelijkheid. Elektrische boiler op aardgas of mazout Richt u uw badkamer opnieuw in, dan kunt u op de installateur uit Berlare rekenen voor de technische installatie. De huidige infrastructuur wordt verwijderd en er worden aanpassingen uitgevoerd aan water, centrale verwarming en afvoer. Bij de aanvang van uw project, wordt er op maat een warmteverliesberekening gemaakt. Uw huidige radiatoren kan Serge Cornelis actualiseren met thermostaatknoppen. Bij een boiler kiest u uit een zonneboiler, elektrische boiler of een boiler op aardgas of mazout. Contacteer Serge Cornelis in Berlare voor een afspraak of een offerte.
Cornelis S
Daelvenne 30
Berlare
Meer informatie
Creemers Bart
Neerlee 42
Opoeteren (Maaseik)
Meer informatie
CVS ADO
Blauwkasteelweg 7
Sint-Kruis (Brugge)
Meer informatie
D-Technics
Denderdreve 79
Zelzate
Meer informatie
DCK bvba
Schaatsputte 5
Oudenaarde
Meer informatie
De Bruyn N.V.
Aarschotsesteenweg 200/C
Herselt
Meer informatie
Deneckere Rik
Oude Desselgemstraat 51
Waregem
Meer informatie
Depa Delgouffe NV
Edingsesteenweg 166
Asse
Meer informatie
Feko Bvba
Brielstraat 76
Melsele
Meer informatie
HSB Technics
Nieuwpoortsesteenweg 673 102
Oostende
Meer informatie
Janssens Mazout
Lumbeekstraat 58
Dilbeek
Meer informatie
Jef Nevelsteen
Heieinde 22/1
Oevel
Meer informatie
Voor al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken bent u welkom bij Jimmy Noyez bvba in Harelbeke Gaat u verbouwen of renoveren? Jimmy Noyez bvbva in Harelbeke helpt met al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor uw badkamer renovaties, het plaatsen van zonneboilers en centrale verwarming installaties, plaatsen en onderhouden van cv ketels, maar ook voor uw domotica, video en parlofonie installatie. Daarnaast verzorgen wij uw verlichting binnen en buiten en elektrische depanage bij storingen, blikseminslag en kortsluiting. Eerste hulp bij storingen Een storing aan uw elektrische installatie kan u veel overlast bezorgen. Een kortsluiting bijvoorbeeld kunt u soms oplossen door de veroorzaker te verwijderen, bijvoorbeeld een defect elektrisch apparaat. Maar wanneer u het defect niet kunt traceren is het van belang snel hulp in te schakelen om erger te voorkomen. Bij Jimmy Noyez bvbva bent u verzekerd van deskundige hulp. Wij helpen u accuraat en zorgen voor veilige oplossingen van uw elektrische depannage. Installatie van uw domotica U herkent het vast; u bent in de winter onderweg naar huis en ziet op tegen de koude woonkamer. Bij thuiskomst duurt het zeker 20 minuten voordat u zich behaaglijk warm voelt in uw eigen woning. Met de installatie van domotica kunt u elke gewenst elektrische apparaat op afstand bedienen. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de verlichting aan en uit schakelen, uw temperatuur regelen maar ook uw rolluiken en bijvoorbeeld poort openen en sluiten. Domotica zorgt voor extra veel comfort en gemak. De veelzijdigheid van onze diensten Naast elektriciteitswerken kunt u bij ons ook terecht voor al uw kwalitatief hoogwaardige loodgieterswerken. Dat is handig want zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor meerdere diensten. We zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij: ·       Loodgieterswerk ·       Plaatsen van zonneboilers ·       Plaatsen van cv ketels ·       Installatie van domotica ·       Installatie binnen- en buitenverlichting ·       Onderhoud cv ketels ·       Installatie video en parlofonie Elektriciteits- en loodgieterswerken omvatten een veelheid aan diensten. Bij Jimmy Noyez bvba werken wij professioneel en servicegericht aan uw opdracht. Staat uw project hier niet bij? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.
Jimmy Noyez bvba
Peter Benoitlaan 80
Harelbeke
Meer informatie
Jofraka
Remincourt 88
DEUX-AC (Lessen)
Meer informatie
Keepers Technieken in Pelt, voor sanitair, verwarming, ventilatie en warmtepompen Al ruim 30 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van sanitaire installaties en alles wat met uw centrale verwarming te maken heeft.  U kunt bij Keepers Technieken terecht voor het plaatsen van gasketels, plaatsen van olie stookketels en het plaatsen van zonneboilers. Bij de aanleg van een centrale verwarming, of vloerverwarming leggen, komt een hoop kijken. Wij verzorgen, naast de aanleg, ook goed onderhoud van centrale verwarming. Ook voor de aanleg van duurzame warmtepompen bent u bij ons op het juiste adres. Bovendien kunnen wij ventilatiesystemen plaatsen voor particulieren. Welk CV systeem kiest u?  Heeft u een centrale verwarming, dan wordt uw huis in de meeste gevallen verwarmd door een gasgestookte cv-ketel. Wanneer u aan vervanging toe bent van uw verwarmingsapparatuur kunt u ook kiezen voor verwarming met hulp van een warmtepomp . Een warmtepomp is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor het traditionele gasgestookte systeem. De pomp stoot tot wel 40% minder CO2 uit. Dat is goed voor het milieu, maar dit ziet u ook terug in uw energierekening. Wij adviseren u graag over het voor u meest geschikte systeem. Onderhoud van uw verwarming Maar liefst 74% van ons jaarlijkse energieverbruik wordt gebruikt om onze woning en ons water te verwarmen. Dit betekent dat we onze centrale verwarming flink laten werken. Een gedegen onderhoud is hierdoor erg belangrijk. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, gaat uw cv-ketel langer mee, voorkomt u storingen maar draagt u ook bij aan de veiligheid in huis. Een gasgestookte cv-ketel kan door een slechte verbranding namelijk koolmonoxide uitstoten. Met goed onderhoud, kunnen wij dit probleem tijdig achterhalen en zo gevaarlijke situaties voorkomen.  Wij staan voor u klaar Of u nu voor duurzaamheid kiest in de vorm van zonneboilers en warmtepompen, comfort door de aanleg van vloerverwarming of veiligheid door regelmatig onderhoud. Wij zijn er voor elke klus, groot of klein. Wenst u vooraf meer informatie over onze tarieven? Dan kunt u via onze website een offerte aanvragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Keepers Technieken
Dahliastraat 8
Pelt
Meer informatie
Mares David uit Eernegem uw loodgieter voor CV, badkamer en herstel- en renovatiewerken Bent u op zoek naar een vakbekwame loodgieter in Eernegem of de wijde omgeving? Neem snel contact op met zaakvoerder David Mares. Het bedrijf is gespecialiseerd in sanitair, karweiwerken, dringende herstellingen, uitbreken van badkamers en renovatie badkamer, 24/7 depannage. Het begint vaak met een depannage. Dan krijgt u meteen voorlichting over de conditie van uw installatie. Zaakvoerder David offreert graag een overzicht van de kosten als het om een ingrijpende aanpak gaat. Ze zorgen ervoor dat u weer jaren zorgeloos kunt wonen. Alle mogelijke diensten van de loodgieter U kunt bij Mares David uit Eernegem terecht voor alle loodgieterswerken. Vervanging vereist besluitvorming over de te kiezen materialen. U krijgt uitgebreid advies over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Dringende herstellingen sanitair en CV Badkamer renovatie inclusief afbraak Karweiwerken en 24/7 depannage Vervanging centrale verwarming Badkamer opnieuw inrichten en alles aansluiten Zodra u een grotere ingreep plant voor uw badkamer, heeft u de professional nodig, die de nieuwe indeling maakt. Het gaat dan ook om het opnieuw leggen van de leidingen en het verzorgen van de aansluitingen. Badkamer en keuken zijn vaak gebruikte ruimtes en u vraagt de mogelijkheden te maximeren. Wordt het een douche plus een ligbad, of toch liever meer ruimte voor het opbergen van handdoeken? Ook het aantal wastafels is een onderwerp. Gaat u er van uit dat meerdere personen gelijktijdig in de badkamer zich persoonlijk kunnen verzorgen? David Mares vertelt u over de mogelijkheden. Centrale verwarming duurzaam vervangen Wenst u de centrale verwarming duurzaam te vervangen? Dan kan dat door het installeren van een warmtepomp. Wellicht heeft u een plan voor het plaatsen van zonnecollectoren. De mogelijkheden zijn tegenwoordig divers. Ook hier heeft u advies nodig van een vakman. David Mares komt het uitvoerig met u bespreken. Een dergelijke ingreep is voor zeker tien jaar in de toekomst van belang wat betreft u energierekening. Een goede afweging vooraf is van essentieel belang. U zult zien dat de investering op termijn weer wordt terugverdiend. Contacteer David Mares in Eernegem voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte.
Mares David
Daliastraat 13
Eernegem
Meer informatie
Mat - Technics
Akrenstraat 125
Viane (Geraardsbergen)
Meer informatie
Michael Geernaert
Zuidstraat 79B
Koekelare
Meer informatie
Multi Installatie Techniek CommV in Hofstade, van koelcellen installeren tot laadpalen en zonnepanelen  Heeft u plannen een nieuwe cv, airco of koelcel te laten installeren? Maak dan eerst een afspraak met Multi Installatie Techniek CommV uit Hofstade. Ons vakkundige team staat, naast cv en airco-installatie, klaar voor uw zonnepanelen installatie en bijbehorende batterij opslag, het plaatsen van zonneboilers en de installatie van laadpalen. Bij bedrijven komen wij koelcellen installeren, diepvriescellen installeren, koeltogen installeren, koelmeubelen installeren en een koele berging installeren. Kortom, voor alles op het gebied van koelen en verwarmen, bent u bij Multi Installatie Techniek CommV aan het juiste adres. Over Multi Installatie Techniek CommV in Hofstade Bij Multi Installatie Techniek CommV, staan we garant voor de perfecte installatie van uw centraleverwarmingsinstallatie, airco en sanitair. Wij zijn inzetbaar bij zowel nieuwbouwwoningen als bij renovaties en denken ook met u mee in duurzame oplossingen als zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen aan huis. Bij al onze opdrachten zorgen we voor een heldere communicatie en duidelijke offerte. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. Bovendien voorzien we u altijd van een deskundig advies op maat. Bel ons gerust voor een afspraak. Koelcellen installeren in de regio Oost-Vlaanderen Wanneer u als bedrijf een koelcel, koeltoog of bijvoorbeeld een compleet ingerichte koele berging wilt laten plaatsen, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat dit effectief gebeurt. Ons team vakmensen installeert gegarandeerd volgens de regels van de kunst en is altijd bereikbaar voor u, in geval van een technisch mankement. Door onze snelle manier van werken, ondervindt u vrijwel geen hinder van de installatie en kunt u gerust doorgaan met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Ook voor het noodzakelijke onderhoud, staan we klaar om u van dienst te zijn. We vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook voor onderhoud en herstellingen Naast installeren, kunt u ons ook inschakelen voor al het onderhoud en herstellingen aan uw cv, airco, sanitair, warmtepompen of koeltechniek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Koelcellen installeren Diepvriescellen installeren Koeltogen installeren Koelmeubelen installeren Koele berging installeren Zonnepanelen installatie Installatie van laadpalen Batterij opslag Plaatsen van zonneboilers Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Multi Installatie Techniek CommV
Pennebaan 7
Hofstade (Aalst)
Meer informatie
Nuytinck Yanick
Bredestraat 137
Lovendegem
Meer informatie
Nuytten M in Oostrozebeke: voor al uw binnen- en buitenklussen Nood aan een loodgieter in de omgeving van Oostrozebeke? U kunt rekenen op Nuytten M! Maar ook voor het plaatsen van sanitaire installaties, badkamer renovaties, airco installaties of onderhoud aan centrale verwarming bent u bij Nuytten M aan het juiste adres. Naast de karweien binnenshuis, staan de ervaren klussers van Nuytten M ook voor u klaar om uw dakwerken uit te voeren, of bijvoorbeeld opritten en asfalt aan te leggen. Denkt u er aan een zonneboiler aan te schaffen? Voor het plaatsen van zonneboilers kunt u rekenen op Nuytten M! Op zoek naar een firma voor het secuur leggen van rubberen daken? Schakel het klusbedrijf in voor een perfecte afwerking. De firma heeft ook ervaring in het plaatsen van zinkwerk en koperwerk. Neem gerust contact op als u een klus heeft in de omgeving van Oostrozebeke. Tijd voor een badkamerrenovatie Is uw badkamer toe aan een vervanging? Heeft u last van mankementen aan uw sanitaire installaties? Of wilt u graag een nieuwe stijl in uw badkamer incorporeren? Dan is het de hoogste tijd voor een badkamerrenovatie! Gelukkig kunt u voor een complete badkamerrenovatie rekenen op Nuytten M uit Oostrozebeke.  De aannemer staat voor goede en heldere communicatie zodat de wensen van de klant op correcte wijze worden gerealiseerd. Hou het zomers koel met een airco installatie Het kwik kan behoorlijk oplopen in de zomer, hetgeen een ondragelijke hitte in uw huis kan veroorzaken. Veel van de Belgische huizen zijn niet gemaakt voor extreme warme periodes. Kies daarom voor een airco installatie. Zo zit u er koeltjes bij als het te warm wordt. U kunt op Nuytten M vertrouwen voor een secure installatie van uw airco. Neem gerust contact op voor meer informatie Voor al uw klussen binnen- en buitenshuis Nuytten M staat voor allerlei klussen voor u klaar, zowel binnen als buiten. U kunt vrijblijvend rekenen op de expertise van het klusbedrijf voor onder andere: Loodgieter Onderhoud aan Centrale verwarming Sanitaire installaties Badkamer renovaties Zinkwerk Koperwerk Asfalt Leggen van Rubberen daken Plaatsen van zonneboilers Airco installaties Heeft u vragen over de uitgebreide dienstverlening, of wilt u gelijk een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op! U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.
Nuytten M
Molstenstraat 43
Oostrozebeke
Meer informatie
Our Planet BVBA
Démosthène Poplimontlaan 40-42
Jette
Meer informatie
Installateur centrale verwarming nodig? PLR Technics in Tienen Vlaams-Brabant staat voor u klaar Bent u op zoek naar een goede installateur voor uw centrale verwarming? Of wenst u uw badkamer volledig te renoveren? Dan bent u bij PLR Technics in Tienen aan het juiste adres. Dit team specialisten staat klaar om uw project met beide handen aan te pakken. Voor het renoveren van badkamers, het renoveren van stookplaatsen, het plaatsen van stookolie ketels en het plaatsen van gaswandketels. De installateur centrale verwarming, die zich ook inzet voor kleine tegelwerken, herstelling en onderhoud van centrale verwarming, gyprocwerken en volledige badkamerrenovatie. Neem contact op en bespreek uw project met deze specialisten.  Installateur centrale verwarming en onderhoud PLR Technics is een gespecialiseerd team voor de installatie van centrale verwarming. Met de kennis en kunde van dit team, zit u er altijd goed bij. Zij zijn door hun jarenlange ervaring en continue bijscholing niet alleen specialist in de installatie, maar ook voor al uw onderhoud, reparatie of vervanging van alle problemen met uw centrale verwarming . Wat is uw wens qua centrale verwarming? Wellicht bent u op zoek naar een toekomstgerichte renovatie van uw huidige centrale verwarmingssysteem. Wenst u dat het team van PLR Technics langskomt om u te adviseren hoe u uw woning het beste toekomstbestendig maakt, en daarmee wellicht veel geld aan energiekosten bespaart? Neem dan contact op, zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.  Renoveren van badkamers in Tienen en omstreken Wat een droom, uw badkamer volledig gerenoveerd naar uw wens en met uitsluitend de beste materialen. Het kan! Graag komt PLR Technics bij u langs om uw badkamer renovatie door te nemen. Deze specialist geeft u graag advies en voert uw project graag uit. Voor ieder project en ieder budget kan er een droombadkamer gecreëerd worden. Voor al uw sanitaire werkzaamheden en vraagstukken staan zij klaar. Ook voor onderhoud en herstellingen aan waterleidingen, het opsporen en oplossen van lekkages, verstopte afvoer of riolering, vervangen en installeren van sanitair voor uw badkamer en toilet, onderhoud en reparatie. Alle diensten op een rij voor regio Vlaams-Brabant Deze specialisten staan klaar om voor u aan de slag te gaan in de regio Vlaams-Brabant. Neem contact op met PLR Technics in Tienen als u een project heeft in of nood heeft aan: Renoveren van badkamers Renoveren van stookplaatsen Plaatsen van stookolie ketels Plaatsen van gaswandketels Installateur centrale verwarming Kleine tegelwerken Herstelling en onderhoud van centrale verwarming Gyprocwerken Badkamerrenovatie Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
PLR Technics
Groot Overlaar 3
Tienen
Meer informatie
Rik's Verwarmingsservice
Schopdriesweg 23
Zonhoven
Meer informatie
Roos cvsi
Eikenlaan 85
Genk
Meer informatie
Sani-Centrale BVBA
Molenstraat 37
Reet (Rumst)
Meer informatie
Sanicentral Plus BVBA
Gijmelsesteenweg 8
Herselt
Meer informatie
Speltincx Dieter
Sterrebeekstraat 56
Zaventem
Meer informatie
Vloerverwarming leggen en centrale verwarming plaatsen of herstellen? Bel BVBA Van Der Auwera-Invatral in Heist-op-den-Berg Antwerpen Zoekt u een specialist op het gebied van centrale verwarming en sanitaire installaties? Wees welkom bij BVBA Van Der Auwera-Invatral in Heist-op-den-Berg, regio Antwerpen. Wij komen op deskundige wijze uw centrale verwarming plaatsen of herstellen en vloerverwarming leggen. Ook verzorgen we bijvoorbeeld het plaatsen van gasketels en het plaatsen van zonneboilers. heeft u plannen uw badkamer te vernieuwen? Nodig ons uit voor een gesprek over uw badkamerrenovatie van A tot Z. Ook voor kleinere opdrachten zijn wij inzetbaar als kranen installeren en vervangen. Kortom, voor alles op het gebied van centrale verwarming en sanitair; gaat u naar BVBA Van Der Auwera-Invatral. Waarom BVBA Van Der Auwera-Invatral uit Heist-op-den-Berg? Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verwarmingsinstallaties en sanitair, bent u bij ons verzekerd van een duurzaam resultaat waar u nog jarenlang plezier aan beleeft. Voorafgaand aan de opdracht, maken wij een inventarisatie van uw wensen en voorzien u van een passend advies. Wij werken altijd met producten van de hoogste kwaliteit en zorgen met veel oog voor detail voor een perfecte afwerking. Of het nu om het herstellen van sanitair of uw cv-ketel gaat, of een complete badkamerrenovatie, elke opdracht is bespreekbaar. Centrale verwarming plaatsen of herstellen in regio Antwerpen Maakt uw cv-ketel een brommend of tikkend geluid? Slaat de verwarming niet meer uit nadat de gewenste temperatuur is bereikt, of lekt uw cv-ketel? Allemaal problemen die zich onverwacht kunnen voordoen. Wij komen snel ter plaatse en gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem. Helaas bestaat de mogelijkheid dat uw cv-ketel bijvoorbeeld door slijtage en ouderdom beter vervangen kan worden. Ook dan bespreken we alle mogelijkheden met u, zodat we samen zoeken naar een oplossing waar u content mee bent. Zo geniet u snel weer van een warm huis. Ons uitgebreide dienstenpakket voor iedereen Bij Van Der Auwera-Invatral, staan we garant voor kwaliteit en een uitstekende service tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en zullen er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Vloerverwarming Sanitaire installaties Badkamerrenovatie Centrale verwarming plaatsen of herstellen Kranen installeren of vervangen Plaatsen van gasketels Plaatsen van zonneboilers Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Van Der Auwera W - Invatral
Industriepark 4- zone b/bus 5
Heist-op-den-berg
Meer informatie
Van Reepingen bvba
Steenhuffelstraat 68
Londerzeel
Meer informatie
Y.C Technieken
Tegelrijstraat 172
Nieuwerkerken
Meer informatie